Страх ме е, че ще сгреша пак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Страх ме е, че ще сгреша пак
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 4001 пъти
Работата е там, че мъжете, които истински съм искала в моя живот са си отивали по един или друг начин. Влюбих се много в един мъж, който впоследствие се оказа женен, всъщност аз не знаех и случайно разбрах. А говореше колко ме обичал, колко искал да живееме заедно и общо взето един куп лъжи. Разделена съм с него от 2 месеца, но не мога да го забравя. Наистина исках да създам семейство с него, а след това, което разбрах тотално изгубих вярата си в мъжете.

Работата е там, че в момента излизам с един страхотен мъж, който всичко прави за мен, разбираме се чудесно, но аз все още обичам другия. Няма я тази тръпка и това безумно привличане.... не знам как да постъпя, не искам да му давам шанс и после да избягам, но не искам и да съжалявам, че съм го изпуснала. Просто наистина не знам какво да искам. Страх ме е, от самата себе си, постоянно греша.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: 8ef015b5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти кажа честно и аэ съм така и неэнам какво да правя, не мога да ти дам съвет, времето ще покаже. Може да эабравиш другия и с гаджето ти да потрагнат нещата. Но пък, ако наистина не ти идва от вътре, эащо да се мъчиш с него.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: a18422515b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Колко време бяхте заедно с женения мъж и откакто сте разделени той търси ли те? Въобще имате ли някакви взаимоотношения?

Също така, изяснили ли сте се? - това е изключително важно условие, за да може човек да продължи нататък. Казвам го от личен опит. Аз съм горе-долу в твоето положение, само че няма нов човек в живота ми, защото съзнанието ми тотално е отдадено към човека, с който считам, че не съм се изяснила въобще...

Ако можеш ми отговори на въпросите и ще дам по-подробно мнение за нещата при теб.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: baa3d497c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз знам какво е да обичаш един човек, но поради една или друга причина, той не може или не иска вече да е с теб. Изкаш да изпиташ същата тръпка някой да го замени, но като мислите ти са все там не можеш. И аз излизам с друг мъж, но я няма тръпката и ме е страх че няма да съм щастлива с него, но не искам да съм сама, защото е по-лошо. Обче не знам дали в желанието си да го заменя не правя поредната грешка. Не знам какъв съвет да ти дам, защото и за себе си не знам как да постъпя.

Но ако този - другият мъж наистина те обича, ще направи така и ти да се влюбиш в него. Ако не успее значи не е за теб. Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 3328af1e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За женения мъж - илюзии не си правя, не сме били много време заедно, може би 2 месеца, иначе сигурно щях да разбера по рано. Той работеше в моя град, но компанията му прекрати договора и се наложи да се премести. После видях случайно на една от снимките, които ми е пращал, че има хълка и той не отрече, че е женен, въпреки че преди това съм го питала много пъти и той винаги ми е казвал, че не е. Но аз се съмнявах, защото всяка събота и неделя тичаше да се прибира и така. После си писахме много пъти, писал ми е, че ще се развежда и един куп лъжи, които знае, че искам да чуя. Сега знам, че си е намерил работа близо до моя град, но не ми казва къде, пък и последно откакто си намери работа спря и да ми пише, някъде седмица вече, така че положението е безнадеждно, и да ми пише и да не ми пише -безнадеждно е.

А другия - просто нищо не е същото, постоянно го сравнявам във всичко, както и всеки друг с когото изляза, никой не ми харесва, искам само него.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: d03b946d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Трябва да мине време, няма да намериш същия като него със сигурност почти, така, че по-добре се примири навреме за да не загубиш и сегашното, което си заслужава!

 
  ...


...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: e031316bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Със сигурност ще намериш и много други като него, ама защо са ти? Ако те е лъгал по този начин досега, какво очакваш от такъв за в бъдеще? Любовта, за която говориш е като пристрастяване към наркотик. Дай си време да го забравиш - отказването от всяка отрова изисква време. А докато чакаш да го забравиш си помисли хубаво - какво те прави щастлива.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 0a73445529
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Така се получава, защото не си го забравила все още. Само не се надявай на ново развитие-това удължава агонията. Женените не се развеждат заради любовниците си, това го знам от опита на сестра ми, която чака един мъж 8 години да се разведе и още не го е дочакала. За теб най-доброто е сега да работиш, запиши нещо да учиш, спортувай, погрижи се за себе си, подхранвай страничните си интереси и хобита. Така неусетно ще се отървеш от този призрак.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker