Защо мъжете не разбирате, когато жена ви иска само за приятел? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете не разбирате, когато жена ви иска само за приятел?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 8417 пъти
На почти 26 години съм. Смея да твърдя, че съм доста привлекателна и харесвана жена. Преди три години срещнах едно момче и много си допаднахме като характери. Излизахме няколко пъти на кафе, на вечеря, на барове. Беше много приятна компания и интересен човек, но някак си нямаше тръпка. Усещах го само като приятел. Но много близък - пишехме си почти всеки ден, даваше ми съвети и ми помагаше за всичко. Няколко пъти се опитваше да ме целуне, да ми говори за секс, но го отблъсквах. На сила не става. Но наистина ми е било много приятно с него.
Преди година и половина се запознах с мъжа, с когото съм и в момента все още. Станаха сравнително бързо нещата и така се случи, че първите няколко седмици не отговарях по чата и не вдигах телефона на други хора. На онова момче после му се извиних, че съм била много заета. Уж всичко беше ОК. Разбрахме се да се видим пак на кафе. Но тогава приятелят ми дойде и нямаше как. Тогава онзи се разсърди. Опитах се да го убедя да не се цупи, той каза, че просто отношенията ни вече са изчерпани и не му се занимава с мен. От тогава мина година и половина. За този период аз му писах няколко пъти. Отговаряше ми учтиво, разменяхме по няколко изречения, но не вървеше някак си. Каних го на кафе, все ми отказва, бил зает. Приятелят ми не е ревнив и е съгласен да имам приятели мъже.
Но макар и да ме отбягва, ми направи голяма услуга. Имах проблеми и ми трябваха спешно 1000 лв. Помолих го за помощ и той, макар че вече се бяхме отчуждили, ми даде. Година по-късно му се обадих да се видим, да му ги върна. И пак отказа! Настоя да му ги преведа по сметката. Аз не исках, исках да го видя. Измъкна се с нещо от рода на "ще се видим, но не разнасяй толкова пари в брой. Прати ги сега, за кафе ще ти звънна". Получи си парите, благодари ми и пак се покри. Бил зает.
Наскоро останах без работа. Помолих го за помощ. Каза "прати ми резюме и ще видя какво мога да помогна". Но пак не искаше да се видим. Ядосах му се, питах го защо ме отбягва цяла година. Каза директно "ами не искам да се виждаме, това е. Не се чувствам добре в компанията ти. " Попитах го защо се сърди, но той каза, че не се. Изтъкна, че винаги ми е помагал, но просто не иска да е около мен. Питах го защо не иска да сме приятели. И той отговори доста грубо "Ами ти защо не искаш да правиш секс с мен? ". Обясних му, че тези неща не стават насила, ако не ги усещаш. Той каза "Точно така, напълно съм съгласен. Абсолютно същото е и с приятелството. Аз уважавам решението ти, уважи и ти моето". Разплаках се, развиках му се по телефона, че е идиот, че не заслужавам такова отношение. А той съвсем дървено ми отговори "Виж, разбирам, че си разстроена. Но просто не искам да се виждаме в момента. Ако някога си променя решението и ти още искаш, ще се видим. Но не сега. " Мина година и половина, толкова ли не може да превъзмогне, че избрах друг? Егати нещастника! А мислех, че ми е приятел! Защо мъжете са толкова смотани? Искам само да се виждаме с него и да си говорим, това е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 92

преди: 5 години, 4 месеца
hash: c49c22852d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не виждам какво лошо е направило момчето. На негово място аз въобще не бих ти помогнал. Разстроена си, защото си изгубила ценен orbiter (вижте в Google понятието "beta orbiter").

Приятелят ти като е толкова велик, защо той не те измъкне веднъж от поредната каша? Или си просто с него, защото те привлича чисто визуално?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8afe4f0150
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много ми е приятно с него, ама е ебати нещастника... а ?
А ти защо толкова искаш да се видите ?
Аз знам защо. Защото е спрял да ти обръща внимание и да ти вдига самочувстивето, че си много харесвана. Защото е разбрал, че наистина няма смисъл да комуникира с теб. Само си погледни края на историята и ще си отговориш на въпроса защо.
Под привидното приятелство, за което говориш се крие типичното женско желание да го накараш отново да те желае. Направо му се чудя на акъла на това момче как ти е дал 1000 лв. На всичкото отгоре супер нагло го молиш за услуга втори път, ама той си е виновен де.
Нещастника, който всъщност наричаш така е осъзнал, че няма нужда от теб и че има доста по-качествени жени, с които да се среща и доста по-важни и интересни занимния от това да си губи времето с теб. Уж си много привлекателна, а края на историята ти лъха на ниско самочувствие и яд, че един мъж е спрял да те харесва.
Много ми е интересно как точно си предсатавяш приятелството ви?
За какво ще си говорите ? Или ще ти слуша женските глупости и тъпотии как приятелят ти бил лош и не ти обръща внимание, а той крото ще стои и ще ти дава съвети.
Изказванията ти и изобщо цялата тема е доста жалка в интерес на истината.
Очаквам огромен процент на неодобрение срещу теб, а отделно очаквам и да се нахвърлиш срещу мен и всички подобни коментари, за това колко си искрена в това, което пишеш и как ние сме комплексирани.
Жени, като теб, уж много привлекателни сте се взели много сериозно, радвам се, че все още има мъже, които не се церемонят да не си губят времето с подобни каузи и да ви чешат крехкото его.


Мъж 25

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1d80f90882
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Ехо, защо смяташ, че момчето ти е длъжно за нещо? Дал ти е 1000лв. назаем (това е доста сериозна сума, не всеки би се съгласил да я даде), помагал ти е с каквото може, а ти го наричаш нещастник...
Имал е съвсем ясни намерения към теб. А когато някой има такива намерения, няма как да сте приятели. Доста е егоистично от твоя страна да изискваш каквото и да е от него. Значи, при теб да е "и вълкът сит, и агнето цяло" - т.е. да имаш интимен партньор, а в същото време и верен приятел, който винаги като му звъннеш да ти е на разположение, а в същото време на него да му подхвърляш трохички. След като си заявила намеренията си, момчето се е отдръпнало и е решило да не се унижава повече. Не виждам нищо страно в това - това е неговия начин да преодолее и превъзмогне чувствата си към теб.
Молбата ми е да си прочетеш пак историята и да се опиташ да видиш как изглежда острани.
М32

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 09c4ac4ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аахха че вие жените за какво сте? Приказки?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c48bfd0f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Приятелство между мъж и жена няма! Ще му бъде неприятно да те гледа, при положение че те харесва, а ти не можеш да му отвърнеш със същото. Имаш си приятел - говори си с него. Той би трябвало да задоволява тези и всички нужди. Страшно глупаво да обиждаш момчето, при положение, че ти е помогнал с такава сума, но такива сте жените..неблагодарни

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 46b8bfca06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тази изповед вече я има 20 пъти в сайта без корекции

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8c2499fc21
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж, моето момиче, Природата си има закони, и един от най-силните и неотменими от тях е Инстинктът за продължението на рода/вида.
Така че да задаваш подобни въпроси е все едно да питаш: "Защо водата е мокра?" или "Защо Земята е кръгла?".
Сама казваш - млада и хубава си. Е, според тебе кога е най-подходящото време "мъжете да не разбират, че ги искаш за приятели"?
Като станеш на 60, и напред изпъкнат чисто човешките ти качества, тогава и приятелства ще правиш, и колегиалност (понеже вече ще са те оценили и като професионалист)...
Спокойно! Има време за всичко в този живот... :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0d856dd979
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Е, защо искаш от "приятеля" си 1000 лева, а не от момчето, с което живееш, правиш секс и обичаш?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b9c878d2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Е, няма такава простотия. Когато ти не му вдигаш и не искаш да се виждате, просто си "много заета". А когато той не иска е "идиот"... И не, не че не може да те превъзмогне. Едва ли си такъв секс-символ. Само вече достатъчно много си му опротивяла и не иска да се занимава с теб, след времето, което е изгубил.
А това за т. нар. "приятелство"... Обикновено фразата "искам да сме само приятели" означава : "Не ме кефиш и мисля че мога да си намеря нещо по-добро, но пък от друга страна смятам, че си достатъчно тъп, за да те държа наоколо и да може да ми помагаш ако закъсам, да ми правиш компания ако ми е скучно или да ти рева, ако някой ме зареже"
Съветът ми винаги е бил, в такава ситуация, жените да си търсят" приятел - гей". Ама ТЦ. Пак не са доволни

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 825c75b526
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, човекът е бил достатъчно коректен към теб да ти помогне в трудни моменти, реално той ти е направил услуги, които много приятели не биха направили. Но той също така е преценил за себе си, че не може да ти бъде приятел, защото се интересува от теб като жена, съответно да се преструва, че иска само приятелство от теб би било фалшиво. Уважи решението му, той също има право на избор, както и ти си направила своя.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2cce9d9b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Когато един мъж излиза да ловува ако не успее да се прибере с плячката си е логично да премине към следващата. Какво очакваш да ти ходи по гъза и да седи в френд зоната цял живот за да ти е душевно кошче?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 276b4d618d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами ето защо:

http://spodeli.net/4/story-137908.html


;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e6b96aa8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Дърпа го за пари пък после е нещастник, защо не взимаш от този, с който си? Аз и 1 стотинка не бих ти дал, като гледам какъв ти е изказа. Мисля, че и той, ако знаеше какво мнение имаш за него, също даже и нямаше да говори с теб. Егати лицемерието...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 32a1157b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Жените сте същите. В университета имах една колежка, която беше влюбена в мене и ме преследва цели 3 години. Бяхме си приятелчета преди това и нали всеки ден бяхме заедно, все ходехме по кафета и тя някак си хлътна. Ама аз бях с гадже и не беше в моя стил да въртоля 2 едновременно. Така в пети курс тя започна да страни от мене, да се среща с други мъже, а след завършването ни отказа категогорично да се виждаме и чуваме. И така минаха над 15 години, през което време нямахме никакви сведения един за друг. Не щеш ли миналата година имах работа в централния клон на една банка, там ме изпратиха в някакъв кабинет при една служителка и бам!, оказа се моята бивша колежка. Поговорихме си малко , свършихме служебната работа и тя ме разкара. Предложих и да се видим на кафе, отказа ми. Това е, явно егото и е доста голямо и не може да преглътне факта, че мъж може да откаже на красива жена като нея.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 86f1c9ea90
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   От написаното от тебе ще ти кажа, че ти си егоистичната "нещастничка". Твоят бивш приятел е постъпил с достойинство и съвсем точно ти е обяснил, че повече не иска да си има общо с тебе. И аз бих постъпил по същия начин, но много по-скоро от него. И не бих ти дал никакви пари. Не очаквай нищо почеве от него - доверието му в тебе е изчерпано и вече те вижда с други очи. Проблемът си е в тебе, че мислиш, че мъжете (и светът) трябва да се въртят около тебе. Почакай като поостарееш да видиш доколко ще ти обръщат внимание.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 747a9d5408
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Момчето се чувства прецакано. Със сигурност те обича повече от сегашния ти приятел и е положил доста повече усилия да те има, докато оня пичага е щракнал два пъти с пръсти и му се е получило. Достойнството му е накърнено и не се чувства мъж в компанията ти. Това че ти прави услуги показва, че му дреме. И аз имам такава приятелка, много я харесвам, влюбен бях, но тя си намери някъв тъпанар, който не й обръщаше внимание и нямаше време за нея. Реално прекарваше повече време с мен, отколкото с него, но накрая познайте кой си ляга с нея - дам, якият пичага. Все пак сме си приятели, но принципно не беше много ок. Така е и тука, ако се разделите със сегашният ти приятел, виж как ще се съгласи да се видите. То ти ще му виснеш и на врата де...и така до следващия як пичага, а момчето отново ще е прецакано.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2e34e5771b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Май ти се иска да го играеш принцеса и да си имаш свита.
Щом не искаш да си близка с него - значи не го харесваш достатъчно - много е просто. Не стига, че си му загубила година и половина, ами и още искаш да му губиш.
Мъжете винаги могат да си намерят "приятелки" - всички жени са като теб, всички искат да "си споделят". Ми - споделяй си с гаджето, защо ти е друг?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 36ff79ac45
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Всичко е ок, без частта с услугите. Ти с какви очи искаш пари и помощ от човек, с когото си се държала зле и не общувате? Много си нагла и нямаш достойнство. Казва ти го жена. Искай помощ от мъжа си, не от чужди мъже. Използвачка си и ти е приятно, че той страда по теб. Ще му мине, не си единствена за никого.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 60e90a36bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   А вие жените защо сте толкова смотани? Не иска да те вижда бе жено - толкоз. Баси принцесата - нещо кафе, палачинки не искаш ли?!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: dcbf91ee7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Извинявай, но нищо чудно че мъжете ни обвиняват в това да ги използваме. Защото ти си направила точно това - възползвала си се от това, че те харесва и че би направил всичко за да може в очите ти да изглежда на добър и можещ мъж. Приятеля ти (гаджето ти) трябва да е твоята опора, защо не помоли него за пари, защо не помоли него да ти помогне с работата? И какво като си се опитала да върнеш парите. Супер е тъпо да не се виждаш с някого и изведнъж да му се обадиш само защото имаш нужда от нещо. И не се прави на ощипана, всички жени ЗНАЕМ когато един мъж ни харесва и ЗНАЕМ, че ако направим това е гадно спрямо него. Заради жени, като теб, които не мислят с главата си лепват етикети на всички нас че сме златотърсачки, използвачки и прочие. Мила, нека ти кажа едно нещо - няма такова нещо между ИСТИНСКО приятелство между мъж и жена. Просто няма как особено да имаш партньор и да споделяш на друг човек и то от другия пол проблемите си, а не на него. ВИНАГИ има интерес от едната страна, поне първоначално. Мъжете са ловци, те търсят жена за себе си, а не приятел. В никакво право не си да му се сърдиш, но той е в пълното си право да ти се сърди и да те охрани. И щом още го мислиш това нещо, явно не е той нещастника в тази ситуация. Порасни и спри да зависиш от други мъже!

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a963a02e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Той е прав за себе си. Искал е нещо повече от теб. И не, не говоря за секс - ако беше само това, нямаше да ти помага. Аз също не искам да съм приятелка с мъже, които бих желала за сериозна връзка. Да, приятно е с тях, но ти искаш повече, а то не се случва и се измъчваш в компанията им. Не можеш да си им просто приятелка. Ако е само сексуално влечение - става, но когато има силно привличане и искаш повече...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7c41585a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Защото не ни вълнуват вашите интереси и какво се случва с вас, а искаме секс. Ако сте привлекателно момиче, никой не ви иска за приятел, а винаги ще поглеждаме дупето ви и ще се надяваме на нещо повече. Такава е мъжката природа, първични сме. Към нас интересът е по-малък и следователно ние сме ловците, за това не искам приятелки момичета, защото или се влюбвам или се възбуждам от тях, ако са красиви !

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c44038b6f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Докато има балъци ще има и тарикати, а този пич... не знам как толкова време ти ходи по свирката, а ти не знам как си толкова безочлива и нагла. Приятелство между мъж и жена няма как да съществува винаги се поражда сексуално напрежение, а и нека бъдем реалисти, твоето виждане за приятелство е меко казано въпрос на интереси. Пари ти дава, работа ти търси, рамо да поплачеш когато на теб ти потрябва пък ти какво правиш за него не се знае. Няма ли кой да му удари един шамар и да го върне в реалността, направо ми е жал.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 960aa1c0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Ти си егоистка. Уважи решението на човека. Вече има други приятелки с които да се вижда- не си нещо специално, как ще му държиш и сметка, че и ще му ревеш по телефона все едно сте във връзка. Просто си преглътни егото и спри да бъдеш толкова вманиачена в себе си. Остави човека да си живее живота. Той те е преглътнал. Време е и ти да го направиш.
Ж26

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5a0c2ad6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   На мъжете през повечето време от деня в мислите им е само секс. Няколко мъже са ми го казвали. Така, че не се изненадвай.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 12d2d264ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Ти може да си мислиш, че си права, но не си съвсем. Момчето те е харесвало, ти си го отрязала и си го накарала да се почувства зле. На него му е тъпо, на всичкото отгоре си си намерила и приятел, и предполагам момчето е било още по-наранено. Според мен ти помага, защото иска да си щастлива, със или без него. Не иска да те вижда, защото е наранен. Просто предположение.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6b07c5c275
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Нещата са много прости. Дала си му зелена светлина в началото, той е хлътнал по тебе и накрая си го отрязала. Намерила си си приятел и това го е травмирало още повече. Решил е, че не е полезно за него да поддържа каквито и да било отношения с тебе и така. Разбери, че приятелството между мъж и жена е трудна работа, особено ако жената е добре изглеждаща и свободна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5b75754b5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Жена на твоите години съм. Но ще ти кажа, че е много наивно да си мислиш, че един мъж, който ти е говорил за секс, ще иска после ,,само да се виждате и да си говорите''. Разбрал те е много добре, че не го харесваш по същия начин, и затова се е отдръпнал. Като не го искаш, го остави.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 16824b920f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Аз съм мъж в абсолютно същата ситуация но с много по голяма цифра пари които съм дал и много други невъзможни услуги които съм свършил и също не отказвам срещи но един път в месеца най много. Причината е че с приятелите ми не прекарвам ежедневно така или иначе, а и близо до мен оглупявам давайки всичко за нищо.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2faf68c43f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Обвиняваш го, че ти се цупел, а ти правиш същото, защото той не искал да сте приятели. Ами той пък не иска да сте приятели и много праилно ти е казал "Абсолютно същото е и с приятелството. Аз уважавам решението ти, уважи и ти моето", но ти не уважаваш решението му, защото няма да има кой да ти помага, когато ти трябват пари или работа. И въпреки всичко той пак ти помага, а ти за благодарност го насилваш да се виждате зорлям и го наричаш нещастник за дето не се съгласява.

То е близко до акъла, че когато имаш силни симпатии към някого, а знаеш, че няма как да стане, не е много приятно да се виждате и през цялото време в главата ти да е само мисълта, че толкова го искаш, а няма как. Това е все едно да даваш на куче от любимия му кремвирш, ама през стъкло и то да се изтезава, знаейки, че не може да го докопа, а само да му текат лигите, гледайки го.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ab480d4318
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Искаш да го използваш както ти е удобно, но не искаш той да те използва, поне тялото ти. Човекът маса време е вложил напразно надявайки се на развитие. Ти накрая се мяташ на някакъв и смяташ, че няма проблем. Като толкова не разбираш защо той така, обясни реално на теб какво ти пречи да се съблечеш гола пред твоя ценен приятел. Гнус ли те е от него? Може да не изпиташ нищо особено, но ще го зарадваш. Само че не искаш, а в същото време той трябва да ти угажда и да подскача в готовност сякаш ти е секретарка. Много си заблудена.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0fd7a1a697
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

32.   Ми така си е - н2 го е казал правилно. Авторката е толкова НАГЛА, просто се чудя как баш моето поколение се пръкнаха такива, нагли и празни жени... Късмет

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 64d922b217
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

33.   Само за секунда си представи, че ролите са разменени и нещастно влюбената си ти, а човекът, когото обичаш си живее живота с друга и от време на време те използва кога за компания, кога за услуги.

Alpha, ж. 30 г.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 950f63f919
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Хем сърби, хем боли ми се струва:)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6bdbe5bd0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Да бе и аз не разбирам като ви търсим само за секс защо пък на вас ви е странно?

Поста отъждествява консистенцията на женската природа - едва ли коментара ми ще каже нещо неписано.

Само мога да кажа че така чакам някоя дето си мисли че съм и орбитален и да ми поиска пари назаем ама ще си ги изработи на часа!

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 276b4d618d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Не се хабете - няма да ви разбере.
Момата просто бърка "приятелство" с "използувачество". ;))

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5a0c2ad6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   А ти жена приятелка нямаш ли? Приятелство между мъж и жена не съществува. Особено когато единия харесва другия.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 44e324fad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   От цялата работа ми се струва че ти искаш да поддържаш отношения с този човек, само защото имаш конкретна полза от него, не за друго. Човекът явно е финансово стабилен, а и доста сърцат, щом ти дава в заем 1000 лева. Просто не иска да е около теб, защото не иска да се измъчва и да те гледа отстрани с другия. Според мен не иска просто да спи с теб а да имате връзка. Остави го на мира гледай си живота с човека до себе си и престани да сипваш сол в раните.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0fd7a1a697
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Темата трябва да е-"Зсщо не разбирам, когато някой не иска да е приятел с мен?" или пък"Как да спра да досаждам на хората?"
Авторката е за психиатър с тва его, като гледам без покритие.
Лек ден.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 44e324fad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Малиии, всички я нахраниха тая как си требе))) Авторке, айде поогледай се малко, нали....

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c8371a1df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

41.   Статията е написана за да провокира реакция.
Авторът е допуснал грешката да се превъплати в жена, която хем е малоумна, хем пише правилно.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5b3c247c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   "Тогава онзи се разсърди."
"Егати нещастника!"

Авторке, ще вземе някой като мен, да сметне че си простовата!

Да знаеш, ако ставаше само за секс по-малко щеше да ти се сърди. Сегашният приятел след като няма нищо против да имаш приятели мъже, вероятно няма и против да правиш секс с тях?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6bdbe5bd0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Не се хабете - статията е фейк. Може да има доза истина, но автора е този дето са го отсвирили. Те жените може са тъпи ама толкова тъпи че да напишат такова нещо тука не са. Обаче нека да е за поука на всеки дето много иска да бъде 'доброто момченце с несподелените чувства'.

И апропо - досега никога не съм видял някой мъж да се тръжка тайно за жена и тя да го е харесала после. Няма и няма да има. Жената ви е харесала или не такъв какъвто сте много преди вие да се замислите за нея. И рядко си променя мнението освен ако наистина не "блеснете" в някаква неочаквана за нея светлина.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e5e5cf2cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   Убихте се от коментари.. В останалите раздели, където хората споделят къде по-есериозни неволи има-няма пишат десет души, ама тук нали е... о е в основата.. Със здраве
Авторка, аз съм съм атрактивна и харесвана жена и неколкократно съм имала ситуации като твоята. Приятелство между мъж и жена не съществува, освен ако не е гей, ама понякога и те си падат помияри. Така, че забрави за тази идея.
Поздрави.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 3586a9d21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Личи си че явно дамата не разбира какво е приятелството много ми е интересно някоя като каже да си останем приятели нямам тръпка с теб ми става смешно, защото ние реално никога не сме били истински приятели и никога няма да бъдем жените просто не разбират това явление наречено приятелство. Човек се сдобива с него по-трудно отколкото със секс за истинското говорим разбира се.

Но това е историята и тук ставаме свидетели как двама човека искат най-ценното което може да предложи другия приятелството и секса и за жената е нормално да не даде секс, но не е нормално мъжът да не даде своето приятелство, колко тъжно затова явно жените нямат истински приятелки и приятели...

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2dcd107b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Гръмни се.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9b8cb5452d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Поредното доказателство, че когато една жена те иска "само за приятел" най-разумното е да прекратиш всякакви контакти с нея.

До същия извод съм достигнал и аз въз основа на много /подобни на момчето в историята/ услуги, които съм вършил на подобни жени с напразната надежда, че ще оценят това, което правя за тях и ще ме допуснат до себе си като интимен партньор.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ad1ac9ce5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Не смятам че човека е направил нещо лошо. Много правилно ти е казал. Той е уважил че ти не искаш секс с него, сега уважи ти неговото желание. Аз напълно го разбирам. Не бих могла да съм само приятелка с момче, което харесвам.
Аз лично имам доста приятели мъже които щом разбраха, че не ме интересуват като секс партньори, си я карат като просто приятели, без намеци, без нищо. Някои дори си хванаха гаджета, но ние продължаваме да си пише. Но не всички са еднакви, има хора които не са съгласни на това. И на мен ми се е случвало, някой да разбере че не искам да сме нищо повече и да прекрати контакта с мен. В такъв случай не им се сърдя, разбирам ги. Важното е че се е държал възпитано. Със сигурност ти е помогнал защото се е надявал да му пуснеш. Мъжете са така. Секс насила не става. С приятелството е същото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4a40caf936
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Не каза ли че имаш гадже или ми се е привидяло из писаното ти?

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5aa99a657f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Жена съм, но не мога да заема твоята страна в този случай.
Постави се на негово място за момент. Представи си, че се запознаеш с готин мъж, който те привлича много и дори може би си влюбена. В един момент той ти казва, че иска да сте приятели и не иска нищо повече.
Е няма ли да бъде мазохизъм от твоя страна да поддържаш такива отношения?
Младежът просто е бил честен. Той иска нещо повече просто.. за него ще е мъчение да сте само приятели...
И забележи, въпреки всичко, той ти се притича на помощ... Дори 1000 лв ти е дал... Аз смятам, че той наистина има силни чувства към теб.
Отдръпни се, остави го да те преживее и може в един момент наистина ще станете приятели. И бих те посъветвала да му се извиниш за това, че си крещяла.
Ж30

 
  ...

1-50 от 92
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker