Изпитание или съдба,може би урок... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изпитание или съдба,може би урок...
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1369 пъти
Здравейте, живота ни поднася низ от изпитания.... и всеки Божи ден се питаш дали си прав в избора и решенията си... След седмица ще станат три години от както загубих съпругът ми на 49 ненавършили години, последва трудна и агонистична година, до януари на изминалата година, и просто ей, така от "нищото" на ФБ се появи един мъж /с бурен минал живот с 3 деца от три жени... /необвързан, който нахлу с взлом в живота ми, отначало без никакви индикации от моя страна, обяснимо тъгата и мъката ме разкъсваха, преследваше чувството ми за изневяра към човека, който си е отишъл безвъзвратно.... но този човек настояваше да бъда жива, всеки ден отначало си пишехме, като тинейжери.... споделяхме си изминалия ден, всичко, след 4-5 месеца се загнезди и разбира се темата за секс, резервирано от моя страна/не бях готова/.... имах нужда да говоря, живееем на растояние около 30 км, месеци наред до лятото когато се видяхме, пихме кафе, говорихме каза, - че ще ме изчака докато аз реша за нещо, по-сериозно... Не сме първа мадост, може би и двамата сме по- предпазливи, особенно, аз! Наложи се да му помагам, морално и финансово /немного- заем/за осъществяването на негова мечта.... Но впоследствие ставаше все по сприхав и обвинаващт в разговорите ни, изнервен... можеби, че все още не сме правили секс, а имаше толкова много страст - не физичиски м/у нас, знам че по-цял ден мислеше за мен, и признавам и аз за него, чаках часа вечерта на разговорите ни, понякога борбата за надмощие/силни характери сме/.... и сигурно в моето изчакване на подходящия момент, може би изпуснахме момента... незная до снощи когато си казахме -след незначителен спор, че няма да се чуваме! Незная, къде се прелива границата от въздържанието, страста, желанието за общуване!? изневярали всичко това към памета , незная, а уж съм живяла, видяла една жена на 50! Може, би е поредната ми хватка на живота, и как ще я изиграя... , урока е да го научим, а как като поредното изпитание на съдбата за любовта или изневярата! въпроси, лабиринти.... решения.... вина и страст преплетени в едно! Благодаря, че споделих! Бъдете здрави, живота е миг!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 64b4b6dcf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че те е използвал и след като не е получил каквото е очаквал (освен парите), е показал истинското си лице. А това, което ти изпитваш, не е любов, а увлечение, което бързо ще угасне, ако той изчезне от живота ти. Не се занимавай с него.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d0aa606b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма лошо да си намериш другарче, гледай да си готова за това, но този не ми се вижда много читав, направо го зарязвай.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d747896c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам за загубата на съпруга ти. Това е бил изключително тежък момент, непоправимо тежък... Конкретно за този господин, който ти е бил тръпка и за когото пишеш, съм много предубедена. Уж зрял човек, уж те ухажва, впечатлява, а накрая ти иска заем. Не знам за каква "мечта" говорим и какво е направил с парите, но определено не е мъж на място. Колкото и да е закъсал, гордостта нямаше да му позволи да иска пари от жена, която едва познава. Защото вие дори връзка не сте имали, нито сексуален контакт.
Ако целта ти е била просто да споделиш, добре. Вероятно си стигнала до същите изводи като мен. Някои хора са много лоялни и едвам се отърсват след загуба на партньор да продължат напред. Времето ще покаже. Важното е да си щастлива - сама или не. На твоята възраст е хубаво да контактуваш с приятелки, защото вероятно децата ти са големи.
Поздрави!
Ж24

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker