Не мога да превъзмогна болката от изневярата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да превъзмогна болката от изневярата
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 3396 пъти
Здравейте,

Записвам се и аз тук с моя проблем. На 40 години съм, интелигентна и хубава жена, работя, гледам си дома и децата. След много години брак и уж добро семейство, моят съпруг ми изневери с доста по-млада жена. Оказа се, че са имали връзка почти 2 години преди да разбера. За мен беше огромен шок не толкова наличието на друга жена, а ужасяващите лъжи и измамата, в която съм живяла с години. Чувството е смазващо. Трудно е да се опише и неговото отношение към мен след като разбрах. Такава наглост, заяждане, подигравки, и даже не искаше да се изнесе от вкъщи. Чашата преля, след като нахално ми заяви, че няма намерение да си прекратява връзката. Е, тогава вече му се наложи да се изнесе. Разведохме се, беше невъзможно да стоя и секунда повече с него. Малко след това, човекът си намерил нова наивна женица за сериозна връзка, да му се радва и възхищава колко е готин и невероятен, макар че си продължава връзката и с младата мацка. Живее си перфектно, а аз все още преживявам болката... Повече от година, откакто се разделихме, още ме боли от лъжите, повръща ми се като го видя някъде... Много ми е трудно, нова връзка с мъж засега не искам и не търся, а и просто не вярвам да се получи, особено на тази възраст.
Как да се справя, какво да направя, за да намаля болката от предателството? Тези от вас, които са преживели същото, как продължихте напред, как си подредихте живота отначало?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: d034e09057
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ще се преживее,просто трябва време.Един познат казваше,че всичко се преживява,само че трябва да се изживее.Възрастта ти си е наред,едва ли ще останеш сама.Има една песен:че животът казват бил е,срещи и раздели,ала трудно се преглъщат всички изневери.Мисля,че е вярно.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 57cd4c9e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ти си избрала да те боли. Заради голямото его.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a8fd1e02be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как може да страдаш за този боклук, вместо да се радваш, че си се отървала. Явно изобщо не си познавала мъжа си що за човек е, което трябва да отчетеш за своя грешка!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 87ce26852a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Здравей, била съм на твоето място и аз реших да подходя по добър начин за мен. Реших, че ще стана най-добрата версия на себе си. Предлагам да си намериш хоби. Примерно да ходиш на фитнес или на зумба - запознаваш се с други мадами, които тренират, танцуваш на супер готина музика и поддържаш форма (или отслабваш) и в същото време може да създадеш ново приятелство. Може да започнеш да се интересуваш още повече от готварски рецепти, да пробваш нови неща. Замисли се за нещата, които искаш и можеш да направиш без да чакаш на друг човек или да се съобразяваш с него : да отидеш някъде(почивка, да изкачиш планина, на бар с приятели), да ходиш по концерти, театри с приятели или деца ако имаш, да откриеш спестовна сметка, в която да си спестяваш пари за нещо което искаш; да направиш ремонт. Може да експериментираш с външния си вид - да си сложиш втора обеца на ухото, да се боядисаш в друг цвят. Поглези се, сега му е времето да се поглезиш след като някой друг не го е направил за теб. :)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 082b023dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ох, на мен ми се случи същото. Трябваха ми около три години да го преодолея, сега общуваме нормално, но никога няма да му простя. Нова връзка сериозна не създадох, просто няма подходящи мъже, желаещи такива отношения с жена с деца. Приех съм самотата без драми. Но ми е спокойно и предвидимо. Моят съвет: гледай си децата, дай им цялата си любов, работи, ангажирай се с всякакви неща. Потърси приятелите, помагат в тези моменти. Това е. Няма да ти е лесно, но животът продължава и един вид си извадила късмет - отървала си се от един боклук. И все още си доста млада - може да имаш късмет да срещнеш някой ден истински, свестен мъж. Пожелавам ти го от сърце! Горе главата! Падаш, изтупваш се и продължаваш, бъди силна жена.
Ж47

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 2f74cdf8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Изневерявали са ми преди време... Поне аз винаги съм на мнение, че губи отсрещния, лъжеца, лицемера. Такъв човек не ме заслужава и аз отказвам да страдам за такива.

Запитай се, защо трябва да страдаш? Ти не си направила нищо лошо. Защо трябва да пропиляваш времето си?
Защо има значение за теб - това е минало, няма да го върнеш.
И най-важното - времето минава, но как ще мине зависи от теб... дали в плач, страх, саморазрушение, щастие, забавление - зависи само от теб.

Ти си господар на себе си.

За да се справиш с изневярата трябва да разбереш, че миналото е минало и трябва да остане там.

Ти си човек, който заслужава щастие, но сама трябва да си го извоюваш и да не позволяваш на един лицемер да те разрушава.

И последно - защо би прекарала и един ден в страдание, заради човек, който не го заслужава?

С31М

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a22fe70474
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Вземи едно сериозно и съзнателно решение от тук нататък да бъдеш щастлива! Кажи си "Аз няма повече да се наказвам за това, че бях предадена". Спри да се интересуваш какво прави бившият ти мъж, дори когато някой доброжелател реши да ти сподели какво е научил му кажи "не ме интересува". Запиши се на нещо, което ти харесва на спорт, на курс, на екскурзия и създай нови свежи контакти. И не споделяй непрекъснато и с всеки тази история. Някои казват, че като споделят им олеква, понякога е така, но преразказвайки, отново съпреживяваме болката, задълбаваме и зацикляме. Просто го "играй" щастлива, като роля, постепенно това ще стане вътрешно състояние.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: eff412e101
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Я се стегни, не унивай, не си престаряла за нова връзка, щом се описваш за хубава, привлекателна жена винаги ще има някой, който ще го оцени. Ти заслужаваш да си щастлива и ще бъдеш, горе главата, живота е пред теб, а на бившия ти ще дойде време и ще съжалява
М33

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 492e34616d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Радвай се за него. Няма нищо по-хубаво от това да виждаш мъжа си щастлив. Сега те е яд, че той е по-добре от теб. Не трябва да бъдеш такава. Поздрави го за успеха му сред жените. Похвали го, че успява да ги върти така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b95d640ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не можеш да намалиш болката от предателството, ако знаех как става щях да те науча. Само че и аз не знам. При мен минаха много години и не ми е минало-много е тъпо дето казват, че времето лекувало. Мен не успя да ме излекува. Едно ще ти кажа със сигурност-взела си възможно най правилното решение, а именно да се разведеш. Повярвай ми, въпреки, че аз не се разведох. Само че аз взех това решение защото той веднага приключи връзката си с другата. Сигурна съм в това, по-вече от сигурна. И никога повече не чух нищо за него, а ние живеем в град, в който всички си знаят и кътните зъби и нищо не остава незабелязано. Съветът ми-излизай с приятелки, излизай с мъже, имай секс за една нощ–не мога да повярвам, че пиша такова нещо, аз не съм поглеждала друг мъж, откакто съм омъжена, много, много го обичах. И си получих шамара. Затова така те съветвам-мисли само и единствено за себе си. Желая ти спокойствие.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c06ec1c538
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, много е прав №4, на практика се оказа, че не съм го познавала на какво е способен. Разбирам, влюбил се е в друга жена и много държи на нея, но това гаднярско отношение към мен.... буквално друг човек, непознат. Човек с много лица, явно. Когато си вярвал и разчитал на него винаги, когато си го смятал за опора и подкрепа, много е страшно да разбереш как те е предал... Осъзнаването е адски болезнено.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 82af36983c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Трудно се преживява болката, обидата и лъжата от развода, независимо от причината, но аз успях. Можеш и ти! Даже би трябвало да си благодарна. Този мъж не си заслужава да се тормозиш за него!Не се предавай - има много по-лоши неща в живота, през които човек се налага да минава - съдба, приемаш я и продължаваш. Не се отказвай, повярвай в себе си! Когато имаш възможност излизай, забавлявай се, въпреки че наистина с деца е по-трудно, но не и невъзможно! За секса за една нощ аз лично не го препоръчвам, както те посъветвала номер 11 не е за всеки, но ако за теб не е проблем няма нищо лошо. Общувай с хора, излизай с преобладаваща мъжка компания не е казано, че трябва да търсиш нещо конкретно. Относно възрастта- какво ни е? На 40 не сме стари. Преди всичко - започни да обичаш себе си и повярвай, че невъзможни неща няма! Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a60d9ac31d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Всичко се връща в този живот! Знай, Господ помни женските и детските сълзи. Сега може да ти е трудно, но след време ще бъдеш много по щастлива от този нещастник! Горе главата и успех!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 658c357a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   14, каква е тая дискриминация спрямо мъжките сълзи. И то от Бог, не го очаквах точно от него.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6755a2d02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   И защо страдаш? Майната му на мъжа ти, намери си нов, но според мен проблемът е другаде. Докато той излиза от връзката без кой знае какви загуби, ти направо си изгубила личността си и живота си, защото съзнавайки го или не, на твоите плещи лежи грижата за децата ви. И да не би просто да му завиждаш за това, че той има свобода и живот, точно като в младостта си, за разлика от теб? Бих говорила с него да поеме ангажимент към децата, да ги взима и да ги гледа, за да можеш и ти да се порадваш на свободата си!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 083cd39972
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Моята мащеха (третата жена на баща ми) в момента преживява същото нещо заради него и скоро се разведоха и тя много страдаше... Помисли малко за себе си, прави неща, които ти харесват, излизай повече и ако трябва си представи, че си пак на 20. Забавлявай се и живей живота си, според мен за любов никога не е късно!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 22605296ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не смятам, че подобна бездушна, психопатична личност би могла да си живее перфектно, лъжейки една или друга жена, подобно жени, които въртят на пръста си глуповатите мъже, мамейки ги и изневерявайки им. Болката е в това, че сме живели с чужд за нас човек, който е имал наглостта да се прикрива в някаква роля. Такива хора сами се самоунищожават. Не е необходимо въобще да сравняваш живота си със неговия. Не се поболявай от тези сравнения. Щом си почтен човек, живей с децата и се занимавай с нещата, които са ти интересни, с приятелите, които те обичат и ти помагат, разширявай кръга им, но първо проверявай, а после се доверявай. Всичко ще си дойде на мястото. Освободи се от тази натрапчивост, постоянното мислене за този срив, като правиш неща, които са ти любими. Насилвай се в това, не се поддавай, не се отпускай и не се оставяй потока на мисли и чувства да те завлича! Бог да ти помага!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 22605296ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Смятам, че трябва да си благодарна, че си се разделила с един приносител на зарази и болести! Мисли в такъв план, че си спасила здравето си във физически и емоционален план, защото такъв прикрит и нагъл лъжец никога не спира да мами и да кръшка. Явно, че този начин на живот, който не си познавала, защото го е крил от теб, си е неговия. Дала си много, а си получила неблагодарност. Такива инфантилни личности не са малко. Просто трябва да се научиш да ги разпознаваш и да се предпазваш от тях. С разум. Болката ще отмине.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 12d3d03d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   "14. Всичко се връща в този живот! Знай, Господ помни женските и детските сълзи."

Дори когато женските сълзи са за да може една нагла лъжа да изглежда малко истина? Много лошо за тези жени!

На авторката мога само да съчувствам.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 661fdf4a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Много съмнителна история в която си пропуснала да изясниш още някои неща от живота ви, но не забравяш да кажеш, че си интелигентна и хубава жена. Нито казваш колко деца имате и на каква възраст са те, плаща ли той някаква детска издръжка или не, нито какво работиш. Също не казваш как той се е изнесъл-нищо ли не разделихте. Така както описваш раздялата ви изглежда, че жилището е било твое, или греша. Кажи той в твоето жилище ли дойде да живеете, когато се оженихте. В почти всички случаи жената отива да живее в жилището на мъжа. Тези неща ги премълчаваш, но да го очерниш думи не ти липсват. Жените, които ти коментират историята приемат всичко, което си казала за абсолютната истина. Сигурен съм, че те въобще не допущат, че историята е измислена. Женска работа.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 88b03556c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Изневяра не се преживява.Винаги при мисълта за нея боли и то много.Аз съм жена с вече 43 годишен брак.Преди 10 години и моят съпруг ми изневери с 20 години по-млада жена от него.Правилно казва авторката,че когато мъжете са с по-млади жени -те просто си губят ума без да преценят последиците от това.Моят съпруг го хванах на калъп в къщи със жената която гледаше болната ми майка.Е...още тогава приключиха нещата, аз простих заради годините които сме били заедно и всичко което сме постигнали двамата.Е и той преживя тази "травма" така да се каже в нашето семейство защото живеем в малък град и всичко от всеки се знае а синовете ни бяха големи -и го беше срам от тях.Сега сме заедно.Той е съпруга за когото се ожених,но отдаде ли ми се случай-винаги му напомням за изневярата,защото той е интелигентен с бизнес а въпросната дама няма завършен и 4.ти клас-но както е казал народа "Мъжете мислят първо с долната глава -после си блъскат горната в земята.Това е мъжката природа падне ли му се на мъж по-млада жена мисли че се е качил на космоса.Е мъже преди всичко човек трябва много внимателно да прецени ситуацията.Правете каквото правите но не забравяйте че имате семейства,деца и жени които трябва да уважавате а не да наскърбявате!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f59a4c2e72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   №21 той не е лош човек, но много лъже и хойка по жени. Излязоха на яве и други подвизи, освен тази жена. Най-лошото е, че се отнесе с мен като с парцал. Трябваше ми известно време да осъзная колко ме е намразил този човек. Много, много е трудно осъзнаването, защото съм го считала винаги за моя подкрепа и опора, а то... изобщо не е било така. Държал се е винаги много мило, но това, вярвайте ми, е адски гадно, защото този маниер е част от измамата...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 661fdf4a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Авторке н.23, ти не ми отговори на въпросите, които ти зададох в моя коментар н.21. Прочети ми коментра пак и ми отговори на въпросите, а не само да мрънкаш глупости. Защо премълчаваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker