Дали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 880 пъти
Добър вечер на всички! Може би това е поредната банална история но ми трябва помощ и мнения! Искам да споделя нещо. Почти винаги са ме наранявали и винаги съм била на опашката на измамените... Аз ли съм наивна и не го осъзнавам.. Не знам.. Привързвам се бързо и имам големи надежди, явно. Та, един мъж наскоро ми писа, запознахме се, дотук добре.. И изведнъж уж много го интересуваше и някак не ми пише, не вижда съобщенията ми.. или само ги вижда и не ми отговаря. Иначе е супер човек.. Мил и доста си допадаме.. но.. дали иска да сме само приятели или к той ме е въртял както и другите? Аз ли трябва да спра да ми пука или да се надявам? .. Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 253124be2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да си пукаш.
Това с принца на белия кон е приказка. Много се изпонаучиха да показват това което ти искаш. Единствената цел е да те "изброят". Търси скромен човек. Колкото и неугледен да изглежда на вид. Всичко друго е домогване до съдържанието на сутиена и гащите ти.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b00a265fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съветът ми може да се окаже по-различен от това, което очакваш. Нарочно е, но не е с цел да те засегна по някакъв начин. Единствената причина да се концентрирам върху твоите действия е, че не познавам другите участници в историята и няма как да пиша или говоря с тях.
Допускаш една малка грешка, която никак не е необичайна и не си единствената с този проблем. Влагаш прекалено много, преди да се е случило нещо значимо. Още сте на етап писане, а ти вече започваш да имаш очаквания, после се разочароваш от липсата на внимание и някак си слагаш всеки, който е прекъснал отношенията ви една и съща графа. Не всички са използвачи, не всички са започнали да ти пишат с идеята да имат връзка с теб и не всички са спрели да ти пишат съзнателно. Била си наранявана, сега си обременена от предишния си опит, но е хубаво да простиш и да забравиш. За да не пречиш на собственото си щастие и развитие, не за друго. Ако ти си концентрирана само върху съобщенията, а мъжът в същото време слуша музика, гледа клипове или чака вечерята си, нормално е да ти отговаря по-бавно и на моменти да спира да ти пише. Не е задължително целенасочено да те игнорира, възможно е да го прави, защото вниманието му не е на 100% към чата ви. Съветът ми е, когато имаш интерес към някого, да не се вглъбяваш само в него, а да имаш и странични занимания, интереси, размисли. Така няма да ти прави голямо впечатление, ако нещо не се получи. Естествено, че ще му отговаряш и ще го търсиш, но ако той спре да го прави, по-добре излез за кафе или започни да четеш нещо, да гледаш нещо. Стреми се отношенията ти с хората, които харесваш, да са на живо, очи в очи. Невербалната комуникация е важна, тя ще ти подскаже повече от всяка емотиконка в чата. Когато си пишеш с някого, ти не можеш да си сигурна какво прави той, колко са му важни съобщенията ти, чака ли отговор или се занимава с нещо странично. Ако сте на една маса в кафене, предполага се, че ще усетиш, ако той не влага същият интерес към личността ти или отношенията ви като цяло. Ще се подлъгваш много по-рядко, а самите ти отношения с въпростия ще бъдат максимално ясни за теб. Писането не е за всеки, разговорите по телефона също. Опитвай се да държиш сърцето си здраво, преди да се убедиш, че можеш да го пуснеш със спокойствието, че няма да бъде наранено.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker