Жени помагайте със съвети, моля! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени помагайте със съвети, моля!
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1385 пъти
Привет!

Моята история.
Преди повече от година се запознах с едно момиче.
Почти веднага ме привлече, не толкова физически, колкото като човек.
Проблемът бе там, че аз съм доста амбициозен, както бях и тогава и не виждах вариант за човек до себе си.
Колкото време обаче минаваше да съм близо до нея, толкова повече се влюбвах в нея, както и съм убеден и тя в мен.
Стигнах до момента в който не можех повече да издържам на това нещо и направих всичко за да се откъсна от нея и да не я виждам повече.
Обаче, колкото повече време минаваше, толкова повече я сънувах, а дните ми бяха изпълнени с мисли само за нея.
След повече от 6 месеца, реших, че трябва да направя нещо и най-малко да и подаря цветя, анонимно, разбира се в предвид на това, че беше минало доста време и си давах ясна сметка колко креепи би изглеждало, ако цъфна у тях с цветя.
И понеже, да Ви пази Господ, когато си влюбен си способен на всякакви глупости (детайлите ги оставям и защо точно така стана), направих точно обратното. Цъфнах един ден с цветя у тях, събудих цялото й племе (майка, баща, даже и баба имаше) и й подарих един голям не точно букет цветя.
Баща й обаче май това не го прие добре и това вече е моя спекулация, но явно съм я поставил в оправдателен режим пред него, защото той в последствие направи това на доста сериозен въпрос и излезе, че едва ли не аз съм представлявал опасност за нея (което беше плод на въображение и не отговаряше на фактите).
След този случай, аз прекратих всякакви опити за последващи контакти с нея, тъй като не считах за уместно да продължавам, особено ако съм си въобразявал и чувствата не са били споделени.
Всичко хубаво, но месеци по късно, аз започвам да имам основателни причини да вярвам, че сега тя търси контакт с мен, но именно в следствие на онези събития, се страхува да ме потърси директно. В същото време, аз не мога да съм абсолютно сигурен и да я потърся, тъй като, това може да доведе до доста драматични сцени в случай, че наистина тя не чувства към мен нищо и аз просто се заблуждавам.
Последно си мислех, този път ама наистина анонимно да и изпратя нещо малко и само да загатна кой съм, а ако тя ме помни, да се сети. В противен случай да мине като един анонимен жест, какъвто тя и без това сигурно и преди е получавала и няма да е нещо ново за нея.
Знам, че съм спестил много детайли и може би не е много ясно какво точно питам и за това ще се опитам да поясня.

Какви според Вас биха били позитивите и пасивите от нещо подобно, повече от 5 месеца по късно?

Благодаря за вниманието, отделеното време и отговорите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8f2e267751
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятелю!
Ти си чисто луТ!
Не съм жена, но не съм имал по малко опити от 20 за сериозна или мимолетна връзка. Хората са го казали: "- Питай патило а не старило." 101% съм хетеро и обожавам женското тяло. Но стигне ли се до там това тяло да започне да говори - и аз бЕгам. Какви ли не глупости съм творил, само и само да имам допирна точка с някое женско същество. Букет от 200 червени рози поднесени от куриер с картичка, в елитно заведение а аз стоях на съседна маса за да видя реакцията и. Погледна ги. Зарадва се. И до 2 минути си тръгна без букета. А аз дори не я видях повече. Огромна плюшена играчка и в лапата и зашит 4 грамов златен годежен пръстен. Разбира се. Прие. След две години ми съсипа живота! От трън на глог, че на по висок. Страшно много жертви, нерви и молби съм хвърлил по тези същества които също ходят до тоалетната и пикаят клекнали. Накрая стигнах до там, че не избирах. Хванах първата която сподели мечтата ми за дете и семейство. Моментът в който разбра, че е бременна отвори вратите на ада и го изсипа върху мен и детето ми. Поне знам, че в ада ще се чувствам като на карибите.
Не всички са такива! Но добрите, умните и прекрасни жени, много отдавна са поробени от лошите момчета. Вдигай гащите и гарда и не се унижавай за два пръста месо! Рано или късно ще разбереш, че съм бил прав.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d89b4691f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На първо време трябва да възобновиш комуникацията между вас. Недей да изпращаш нищо, просто и пиши в социалните мрежи, като подходиш с хумор към миналата случка с цветята. Даже може да почнеш с това - баща ти още ли иска да ме бие :D От историята ти личи, че имаш достатъчно чувство за хумор и то може да ти помогне в случая. След като комуникацията потръгне, я помоли да ти помогне с нещо под формата на среща - я подарък, я да разгледате нещо и т.н. В зависимост от реакциите и ще планираш и следващите стъпки.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 29f55f5d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   добре, бе хора (автора и номер 1), какви са тези изпълнения? то анонимни изненади, то букети, рози, плюшени играчки... Нормално е да ви помислят за не съвсем в час.
не можете ли просто да поканите жената на кафе / кино / театър / ресторант / разходка или там каквото решите, да поговорите, да се опознаете и да видите как ще тръгнат нещата? Вече когато имате ако не връзка, то сте излизали, усещате, че другата страна ви харесва, можете да правите изненади, зашото ще е ясно как ще ги приеме другата страна.
Толкова ли е трудно да се подходи човешки? Ако у вас се изтресе някоя мацка с шампанско, отвори майка ви или баща ви, как ще се почувствате?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7f2f80449f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, човеко, това, малкото, което си решил да й подаряваш, да не е годежен пръстен?
Успокой малко топката.
Разбирам те, и мен опит да се боря с чувствата си ми докара физическо неразположение. Обаче това си е лично твоя драма, която сам си си причинил и сам съзнаваш, че отстрани поведението ти изглежда странно.
В тоя ред на мисли, не се връзвай на реакцията на баща й, не е била лична.
Така би реагирал при всеки, който ги събужда посред нощ, за да подарява цветя.
Важното е да те хареса, като те опознае.
Вярно, не познавам мацката. Може да е някаква страшна романтичка, но може и твоя напористост просто да я уплаши, което би било жалко.
Доколкото разбирам, не сте имали връзка. Ами създай, както се създава, крачка по крачка. Покани я на кафе. Започнете отначало и този път дай шанс на чувствата си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker