Живяла съм в лъжа и балонът се спука - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Живяла съм в лъжа и балонът се спука
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2373 пъти
Здравейте!
Жена съм, на 26 години.
Всичко започна преди две години. Тогава срещнах мъж, който първоначално не харесах. Нямах привличане към него. Беше много упорит и не се отказваше да ме ухажва, въпреки многото ми откази.
За кратко време ми стана интересен, защото времето, прекарано с него беше забавно и си паснахме.
Живееше в друг град и се върна там. Постоянно си пишехме. Стана най-добрият ми приятел. Чувствах го много близък, но продължавах да не искам връзка, нито каквито и да било интимни отношения. Както вече споменах, това него не го спираше. Идваше в моя град, правеше ми романтични жестове. Купуваше ми подаръци. Ходехме по почивки. Чувствах се много добре с него. В един момент си казах, че може би трябва да спра да мисля по този начин и да се отдам на този човек. Беше спечелил доверието и сърцето ми.
Често ми обясняваше колко държи на здравето си и как редовно посещава уролог, за да е сигурен, че няма никакви проблеми. Дори ми беше казал къде ходи и кога е бил последният му преглед. Вярвах му и успя да ме убеди да правим секс без презерватив.
Проблемите започнаха малко след това. Направо не бях на себе си. Оказа се бактериална инфекция.
Купища лекари, хапчета, пари и нерви. Той помагаше и също се лекуваше, като твърдеше, че няма как да е от него. Реших, че е възможно бившият ми да ми е изневерявал и с какво ли друго не оправдах ситуацията. Продължих да му вярвам. Излекувахме се.
Знаех, че преди редовно е взимал наркотици (кокаин, амфети, трева, екстази), той ми го сподели. Обясни ми колко съжалява за този период и как не е взимал от една година. Казваше, че не иска в никакъв случай да се връща към това. Вярвах му.
Няма да изпадам в излишни подробности, само ще кажа, че никога не е имал период, в който да не взима. Не е наркоман, но при излизания го е правил системно, при това под носа ми. Случайно го разбрах и го накарах да си признае. Отне дълго време и настоявяне от моя страна.
От няколко месеца живеем заедно. Съвсем наскоро разбрах, че ме е лъгал за тези неща. Чувствам се като пълна глупачка. Той не го смята за нещо кой знае какво.
Започна да има и финансови проблеми. Аз се опитвам да го разбирам, но нещата се забатачват с всеки изминал ден. Не уважи рождения ми ден, нито Коледа. Все ме упреква, че не подхождам с разбиране към него и не оценявам нищо. Вече няма романтични жестове, няма отношение, не излизаме никъде.
Скандалите са ежедневие. Започвам ги аз. Не мога да преживея факта, че се е представял за човек, какъвто реално не е и ме е лъгал толкова време.
Вече не се чувствам ухажвана и обичана. Не се чувствам жена.
През цялото време, докато живееше в друг град, аз не съм била с друг мъж. Моногамна съм и му бях вярна. Чаках го да дойде при мен.
Оказа се, че съм чакала някаква илюзия.
Преди се смеехме заедно, излизахме, купонясвахме. Сега само се караме.
Ще се запитате защо съм още с него, щом по всичко личи, че няма да му простя.
Аз съм много лоялно момиче и се привързвам изключително силно. Всяка раздяла за мен е истинска трагедия и я преживявам много тежко. Обикнах този човек и си представях бъдещето с него.
В момента съм предадена, излъгана и наранена.
Той рискува здравето ми и изгуби доверието ми.
Направих купища компромиси, за да съм с него.
В замяна получих лъжи.
Нито аз съм цвете, нито той е лош човек. Аз съм труден характер и го знам. Той има качества, които не са за подценяване. Умее да готви, работлив, не го мързи, има чувство за хумор, добродушен е и не е конфликтен. Когато е имал възможност, винаги ми е угаждал.
Въпросът ми е, дали си заслужава да седя в тази връзка и да чакам да се промени. Имали ли сте подобни изживявания? Това период, през който трябва да преминем ли е или е просто краят? Бихте ли простили тези лъжи?
Раздялата ли е решението в случая? За мен ще бъде много тежка и ме е страх от този момент.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: dc81e97587
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   дай му още време, поне няколко месеца. междувременно промени трудния си характер

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e6d7bdec87
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Милата, поредната заблудена.. Искате лоши момчета... На ви лошо момчета... После ама това, онова...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f4eeccafcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Ааааааааааааааааааай, стига си измисляла истории вече! Да не си мислиш, че някой няма да те разпознае?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b2a645657b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той не се е променил а е показал истинската си същност. Това се случва при всички двойки, с малката разлика че при някой различията са непреодолими както е във вашия случей.
Аз не бих се примирила с такъв лъжец и наркоман. Ти ми звучиш като умно и отговорно момиче и няма как да си затвориш очите пред толкова сериозни факти.
На 26 г. вече не е време за експерименти защото в даване на шансове и прошка всеки път ще дойде време ще се събудиш на 30, положението ще е нетърпимо. Ще ти трябва време да се отърсиш и на 35 върви търси свестен мъж без сем. и деца...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 30c6ce290b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Разкарай го!
Ж31

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e568b22c64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   "Той има качества, които не са за подценяване. Умее да готви, работлив, не го мързи, има чувство за хумор, добродушен е и не е конфликтен. "

"Сега само се караме. "

Ако ще съчиняваш, поне гледай да е консистентна историята.

Но ако приемем, че това е истина, качествата са си баш за подценяване. Ако не си мамино леке, то готвенето и работата са си задължения на всички възрастни. Малко хора без хумор съм срещал, пак нищо особено. Още малко ще кажеш и че си сменя бельото понякога. Общественият стандарт не е за завист, а за изпълнение. Това е все едно да възхваляваш интелекта му, защото може да чете.

Та след като го зарежеш (ще), наистина редно ще е да си спретнеш характера. Нито си отказала адекватно, нито нищо. Примирила си се и сега имаш паразит - буквално и преносно. Заразява те, дразни, скоро ще започне и заеми да иска (познай за какво). И не, не е добродушен - ти си наивна. Добродушните не ти дават STD, не крият наркотици от теб. И да, конфликтен е, затова се карате.

Животът си е твой, изнасилвай го както искаш. Ако наистина се мразиш, оставай си с паразита.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: e2fab86476
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мда, нали искате лоши момчета, на ви го. Пази си го там, ''лоялната''.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a85d070605
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Н. 3 И на теб ти се отвориха очите кой пише измислени истории. И да я разпознаваме файда никаква, докато сайта не реши и спре да й публикува глупостите. Дано повече коментатори се осъзнаят и най-после да видят кой е лъжливия автор на толкова глупости. Модератори защо винаги трябва да ви напомням да ми публикувате коментара, а на тази авторка всичките й теми публикувате.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 189b9ec005
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Вече не се чувствам ухажвана и обичана. Не се чувствам жена. " -искаш да кажеш тук -"Не ме води вече по почивки и няма подаръци...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8dfc4ea02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката: Не знам на кого ви напомням, но се лъжете. Отне ми доста време и кураж да призная наивността си първо пред себе си, а след това и тук, така че, моля без обиди.
Колкото до хората, които коментират, че съм искала лошо момче, а сега се вайкам. Хора, той никога не е давал индикации на лошо момче или някакво тарикатче. Не е някакъв напомпан селяндур, който се изживява като мутра от 90-те, ако така си го представяте.
Номер 4, ти изложи и описа много точно страховете и притесненията ми. Все едно цитира мислите ми.
Благодаря за коментарите, дори и на тези, които ме бъркат с някоя „писателка”. Пак казвам-не съм съчинила нищо. Дори съм спестила някои факти, най-вече от страх да не се прочете от някой близък или от самия човек и да ме разпознае.
Очаквам още коментари.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8dfc4ea02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката: От чисто любопитсво, бихте ли ми казали с коя ме бъркате? Някоя история в сайта, която прилича на моята ли има? Ако е така, може би ще е полезно за мен да я прочета и да видя и там коментари и съвети. Моля, тези, които смятат, че историята ми е фалшива да ми кажат заглавията на другите истории, които според тях съм писала аз.
Благодаря предварително!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f4eeccafcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   9, бяха качили пак една нейна измислена история и написах коментар: "Пак ли ти? " и така ми изтриха коментара, а публикуват нейните измислици. Сигурно я разпознаваш и в другите й "истории", загубени в толкова време. Човек със свободно време или фантазии.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7f054080d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Никой мъж не ходи на уролог профилактично.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a85d070605
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До Н. 12 авторката. Защо се правиш на толкова невинна та питаш: "Някоя история в сайта, която прилича на моята ли има". Ето сега ще ти покажа кои истории са твои. В "Любов и изневяра" последните 4 истории са твои, а именно:
"Той е нечистоплътен и мамино синче"
"Стана злобен и непрекъснато беше недоволен и ме критикуваше"
"Женомразките теми"
"Живяла съм в лъжа и балонът се спука"
"Мъжете са ужасни"
"Бях ли сексуално насилена" в "Секс и интимност"
Във всички тези теми ти плюеш по мъжете и ги обвиняваш за всичко. Ти си най-голямата мъжемразка в този сайт. Болен мозък си. В темата ти: "Женомразките теми" ти отново обвиняваш мъжете в омраза към жените. Това си ти, за всичко обвиняваш мъжете.
"Защо е страхотно да бъдеш атеист" в "Други". В тази тема ти съвсем се изложи като кифладжийка като каза, че от много малка си знаела че няма Бог. От 8 годишна ли разбра че няма Бог.
"Мога ли да имам пълноценен живот с шизофрения" в "Здраве". А в тази тема ти наистина показа простотията си като каза, че всички гении са шизофреници. Страшно шизофреническо прозрение.
Да добавя ли още 10-15 твои теми бабо. Тук всички трябва да разберат кой публикува най-извратените теми.
Модератори, моля публикувайте ми коментара.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8dfc4ea02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката: До номер 15 и другите, които ме обвиняват:
Нито една от изброените теми не е писана от мен.
Нито вися постоянно в този сайт, нито ме интересуват такива неща, като изброените.
Съжалявам само, че постоянно чаках коментари, които да ми бъдат полезни, а попаднах на някакви злобни хора, които ме обвиняват в нещо.
Явно, дори анонимно в интернет човек не може да получи нормален съвет и подкрепа.
Изгубих си времето да се надявам, че хората в този сайт ще ми помогнат да взема някакво решение.
Моля, ако някой наистина има какво да ми каже по темата, да го направи.
На останалите нямам какво друго да кажа. Разочарована съм от тази реакция. Потърсих съвет анонимно, а бях обвинена и обиждана без никаква причина.
Наистина се надявам да коментират хора, които могат да ме посъветват нещо, защото всеки път, когато видя, че има чакащи коментари за одобрение, се надявам, а се оказва, че пак са хора, които ме бъркат с някого!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker