Женомразките теми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (87317)
 Избор на редактора (163)
 Любов и изневяра (20098)
 Секс и интимност (10253)
 Тинейджърски (19172)
 Семейство (4253)
 Здраве (7154)
 Спорт и красота (3749)
 На работното място (1767)
 Образование (5009)
 В чужбина (1125)
 Наркотици и алкохол (854)
 Измислени истории (709)
 Проза, литература (1406)
 Други (11599)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женомразките теми
преди: 4 месеца, 6 дни, прочетена 5934 пъти
Защо се навъдиха толкова женомразки теми?
Как мислите?
Нали мъжете искаха жените също да работят, да внасят половината семеен бюджет, да са способни сами да се издържат (защото средностатистическия български мъж не може да си позволи сам да издържа семейство), а сега когато това нагледно се случва се съдират да храчат по жените.
Нормално е с финансовата независимост да дойдат и по-големи изисквания към мъжете, защото те вече не са спасителен пояс на закъсалата девойка в беда, тя сама се спасява.
И когато не е финансово зависима жената търси други качества в мъжа - добро отношение, приятна компания, физическа привлекателност, психическа стабилност, хубав секс, партньорство.
На какво се дължи според вас цялото това словесно насилие, обиди, женомразки теми, принизяване на жените във сайта?
Колко отхвърлян трябва да си, за да развиеш такава омраза към жените?
Мъжете ли станаха по-нестабилни психически?
Днешната култура ли насърчава тази война между половете?
Ще се радвам да чуя вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 105

преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 06f893fd10
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

1.   Щото трябва да се сложи край на идиотизма ви, как вие може да пускате мъжемразки теми, а ние не? Виждам, че доста жени вече публикуваха теми като твоята, явно на жените не им харесва да чуват истината хмм?

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 4a61e8d2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

2.   Отговорът се крие във въпросът ти: вече мъжете нямат какво да предложат на стойностните и самостоятелни жени. Повечето българи са неграмотни, със занемарена външност, с ниски доходи и просташко отношение към жените. Искат да имат красива и поддържана жена, която работи, готви, чисти, тренира, гледа деца и е социално активна. В замяна предлагат чисто и просто нищо. Разглезен, отпуснат индивид, който тайно си мечтае жена му да го издържа, а той да ходи по кръчми и дискотеки с други жени. Не можеш две приказки да си кажеш с него. Не е прочел и една книга в живота си, но иска хубава и умна жена. Това е проблемът на мъжете. Мразят ни, защото не ги харесваме такива. Ние се еманципирахме. Станахме самостоятелни и нямаме нужда от мъж, който само да ни хленчи и да ни се пречка. За съжаление има само такива мъже в нашата държава. Навъдиха се и мъже- кифли, но те са вече друга тема.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 6b0c6ee287
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   " жената търси други качества в мъжа - добро отношение, приятна компания, физическа привлекателност, психическа стабилност, хубав секс, партньорство."

Точно там е проблема, че жената вече масово не търси добро отношение и т.н. Търси интерес, пари, батка. Брака и връзката вече масово се възприема като само взимане, но не и даване, няма идея за изграждане на нещо, а просто някакви отношения, докато ни е приятно и после като свърши взимането и приятното - кой от къде е. И не, говоря само за жените. Мъж съм, но и мъжете станаха такива. В общи линии обществото ни е в духовна криза - добрите отговорните момичето/момчета се смятат за скучни и задръстени, а лошите, курвите, батките са много вървержни. Те междувпрочем почти не останах добри момчета/момичета. Така че нормално е едните и другите да се чувстват излъгани. Те затова и се пускат толкова и мъжемразко, и женомразки теми.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 700851bad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   До номер 2. Честито вече си силна и независима жена!На теб и останалите модерни жени какъв ви е проблема?Правете каквото искате с който искате, никой не ви спира, и никой не му дреме.
https://www.youtube.com/watch?v=lBaxVeFMm3Y

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 973b7e33f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Защото мъжете тук в България са тооолкова комплексирани, че повече няма накъде. Така е, искат жената да работи, да плаща половината сметки и в това няма нищо лошо, съгласна съм напълно, но освен това искат и да ни командват изцяло. Боли ги, че можем да се справяме без тях (не говоря за пари, а за успехи) Според тях, ние жените сме нещо по-малко от тях и трябва да се подчиняваме. Трябва да бъдем робини. Да перем, готвим, чистим, гладим, мием, подреждаме и въобще цялата къщна работа да я вършим ние. Да поемем цялата грижа за децата и мъжа, а също и да бъдем секс робини и да изпълняваме всичките му гнусни и извратени прищевки в леглото, без значение дали искаме и дали ни боли. Задължително е и да спортуваме и да се грижим за външния си вид. Това последното го приемам, но откъде аджеба да намерим време, а?! А време за почивка? Защо никой мъж не се постави поне за малко на наше място да види какво е? Много жени работят по 13-14 часа на ден, без мъжа им да оценява всички тези жертви. Най-малко 8 часа на работа, , а после започва работата вкъщи и грижата за децата. След това, иска, не иска, уморена или не, е длъжна да задоволява мъжа си. Е, това живот ли е??? А мъжете какво предлагате в замяна? Едно нищо. Повечето въобще не се поддържате, ама иначе сте с големи изисквания. Дори елементарни обноски нямате. Никоя нормална жена не би се съгласила да живее с такъв "мъж". За да изисквате и да искате, първо вижте какво предлагате вие. Не го казвам, за да ви обидя, знам, че има и свестни между вас, но истината е такава. Ценете и се грижете за жените до себе си, както и ние се грижим и ценим вас. Взаимността е ключов фактор. Поздрави и успех!

 
  ...


...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: c43c5e442d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Привет, жена на 33 съм, искам само да споделя, че подкрепям авторката, с някои изключения е така. От моя личен опит мога да споделя, че в началото на семейния ми живот много пъти ми се е намеквало и после натяквано, че трябва да работя наравно с мъжа ми. Не само от него, а и от неговите роднини, макар да бях в майчинство и да нямаше кой да ми взема детето от ясли. Наложи се да прекъсна следването си, живеехме на село, където нямаше почти никаква работа. Все аз бях виновна за лошото ни финансово положение. После, когато започнах работа, завърших си образованието, вярно той също се реализира, но когато поспестих пари и имах идеи за много неща му споделих какво искам да направя, само ми каза :„Много отворена стана, остави ме на мира, ако не ти харесва се махни, намери си на твоето ниво”. А исках само да живеем самостоятелно, да имаме нормален живот и собствен малък бизнес. В нищо не ме подкрепи, искал просто да плащам сметките, амбициозни не му трябват. Достатъчно му е биричка, цигари и мезенце, а като си тръгнах не можеше да повярва, искаше му се да си бях останала безработна, необразована и зависима... Изключенията се състоят в това, че не всички хора са еднакви и не можем да слагаме нито мъжете, нито жените под общ знаменател.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: e549a3e56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

9.   Всъщност нищо не си разбрала...
Мъжете не искат жените да работят, да внасят половината бюджет и т.н. и т.н.
Това е резултат от влиянията на феминизма. Когато в САЩ е ударила втората, но всъщност първа истинска вълна на феминизма сам мъж е можел спокойно да изхранва семейство, което да живее в нормална къща. Някой по горните етажи се досеща, че формулата търсене-предлагане е валидна и на пазара на труда, започва да пропагандира феминизъм, равни права и ала-бала, но всъщност идеята е да се поевтини работния труд. И става, жените започват да работят на равно с мъжете и ако до вчера за една позиция е имало един кандидат, днес вече има двама. Съответно можеш да свалиш заплатата. И така, и така... до ден днешен (в САЩ), жените са напълно самостоятелни и под лобито на феминизма законите са изменени в тяхна полза, женят се и само дебнат мъжа да сбърка някъде, развод, децата и парите при нея. Тя е самостоятелна жена.
Всичко това ви го казвам, защото е предпоставката за смесването на половата идентичност, която виждаме в България днес. Това, дето се повтаря, че вече няма истински мъже защото няма казарма е глупавата идея с която хората си обясняват резултата от по-горното поради липса на познания по темата.
Жените стават все по-равни с мъжете, но имат нещо, което мъжете нямаме - амбиция за доказване, налагане... мъжете сме родени ''лидери'' (в много кавички), без значение дали реално сме, имаме представата в главата си, че нямаме какво да доказваме, ние сме по-силните. Е, при жените не е така, те ''стартират'' с една крачка назад и през целия си живот се стараят да докажат, че могат повече от мъжете и тоя неспирен хъс всъщност ги прави по-отдадени на това, което правят.
И понеже имаме тези позиции набити в главите от малки и изтървем ли й края (на жената) трябва или да се стегнем повече от нея, че да изплуваме нагоре в подсъзнателното състезание, или да се откажем, да теглим една майна и да си гледаме кефа сами, докато решат да си отидат. През това време чистят, готвят и т.н.
Лошото е, че тия неща стигат до крайност, разбирайте разводи, децата при майката и нахъсани жени, които колкото и да искат не могат да отгледат един истински мъж. Той от малък живее с идеята, че за да бъде одобряван трябва да слугува на жената. Резултатът е един мъж, който по характер не е съвсем мъж.
Момичетата пък, отгледани от такива майки стават борбени, нахъсани и знаят, че трябва да преборят мъжете във всичко.
Когато се съберат двама такива става класическата ситуация на властна съпруга и мъж чехльо...
Благодаря на ималите търпение да прочетат всичко и да вникнат в него! :)
Поздрави,
Харви

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 72be5833c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Номер 5, тя номер 2 реве, щото вижда, че не и обръщат внимание и е злобна от това. Но как да обърнем? На мен пък за какво ми е да обръщам внимание на надута пуйка, която си мисли, че аз съм длъжен да свалям все звезди...

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 4e82f211b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

12.   Защото в сайта е пълно с мъже, които никоя жена не ги иска и никога не ги е искала. Съответно изливат тонове помия, в опит да ни го върнат и да се опитат да ни внушат, че много сме сгрешили, че не сме им обърнали внимание. Затова принизяването на жените обикновено върви и ръка за ръка с плюването на тези мъже, към които всъщност има интерес. С две думи, жалка работа. Не им се връзвай. Нормални мъже има много, просто не са от редовните посетители тука.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 4a61e8d2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

13.   Номер 2 съм.
До номер 5 : Господине, ясно и конкретно съм обяснила какъв ми е проблемът. Искам мъж и семейство. Наближавам 30 годишна възраст. Имах няколко дългогодишни връзки и съм напът да приключа една. Това, което виждам е, че както аз, така и жените около мен се справяме и борим с ежедневието сами. Успяваме да изкарваме пари, да плащаме сметки, да изглеждаме добре и да излизаме. При мъжете, обаче е друго. Те не се справят. Повечето сте озлобени към жените. За съжаление масово сте комплексирани. Смятате, че ние искаме да ви използваме. Смятате, че (цитирам по-горен коментар) искаме батки, чички, тарикати и т.н.
Повечето ми приятелки не получават елементарно уважение от мъжете си.
Джентълменските постъпки отдавна са отживелица.
Ако, да речем се излъжете да ни подарите един букет от пазара Кирков, то очаквате безкрайна благодарност и почести.
Същото се отнася, ако помагате в домакинството, ако помагате финансово и др.
Комплексите ви пречат.
Масово българките са като извадени от списания кукли (не говоря за силиконови кифли).
Вече сме толкова отчаяни, че стремежът ни към перфектност се увенчава с успех.
Образовани сме, с хубави тела, добри домакини, винаги усмихнати и добронамерени, поддържани, работливи и финансово подсигурени. Голяма част със самостоятелни жилища и кариера.
Търсим половинка, с която да градим семейство и да имаме деца.
Насреща си, обаче срещаме мъже, които ни казват, че сме курви, кифли, златотърсачки, използвачки и не сме благодарни, че ни взимат от работа вечер, а ТРЯБВА!!!
Насреща си срещаме темерути, които ни обяснявят: „Аз цветя не купувам! Ти цветя ли искаш? За кво са ти?
Драги мъже, осъзнайте се!

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 0f78813a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

14.   "Нали мъжете искаха жените също да работят, да внасят половината семеен бюджет, да са способни сами да се издържат (...)"

Това го искаха основно феминистките и поддържащите ги псевдо-мъже (емаскулирани импотентни момченца). Феминистките искат жените да имат същите права и възможности като мъжете във всяко отношение - от социално, на работното място, сексуално и тн. Съответно жените станаха като мъжете и защо са им мъже вече? Трябват ѝ пари - отива да работи. Трябва ѝ секс - отваря Тиндър и избира любовник. Решава да ражда - отива в банката за сперма, избира осеменител и така-нататък. Цялото човечество може да се възпроизведе без мъжката роля вече. Съответно мъжката роля започва да залинява и изчезва, но изненада - с нея изчезват и целите общества, в които тя е потисната, защото мъжете са тези, които създават и поддържат семействата, обществата, държавите и нациите. Всички тези общества, които изпъдиха патриархалния модел отслабват и залиняват и ако не се възроди мъжката роля, ще изчезнат напълно и мястото им ще бъде заето от общество с по-силна мъжка роля.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: c93a81d439
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

15.   Сякаш съдбата сама е дала този жест. Благодаря ти сърдечно, номер 2. Това, което ти липсва като качества, то ще служи за идеалният пример.

Следете манталитетчето на ощипаната госпожица, дами и господа - гузна, негонена, бяга. Никой още нищо не е казал, но я друса комплексчето и трябва веднага да започне хулите. Конкретно, виновни са ѝ българските мъже. Виновен ѝ е някакъв измислен бай Ганьо, съвкупност само от най-лошото и нищо повече. И тъй като толкова ѝ е образованието и културата, спекулира как всички българи били такива. Което значи едно от две неща: или се е "запознала" с всичките няколко милиона българи, или е достатъчно невъзпитана и проста, че да си прави изводи на базата на нищожния ѝ опит, претендирайки че е някаква представителна извадка. Познайте кое от двете е. И да - мъжете в България включват хора като баща и дядо ѝ, вашите родители също. Помислете си сериозно какво същество прави такива обобщения, към родителите си включае. Естествено такива нещастници после уточняват как нямали били впредвид "буквално всичките", но "еди-каква-си голяма част", пак със същата малоумна грешка (не познават такава част). Ако продължиш да им посочваш простотията и неверността на изказаното, те или накрая млъкват посрамени и обидени, или започват агресивно да лаят, защото не си съгласен с жалкото им мнение. Еми, шок - мъжете също го могат това. И го правят.

Няма истинска война между половете. Има само озлобени индивидчета, които мразят другия пол или защото никой не ги ще, или защото са достатъчно прости, за да си мислят, че мелодрамата им придава стойност. Пример: в дребнавата си арогантност, номер 2 покри идеалния негативен стереотип за българката - претенциозна, невъзпитана, зяпаща само чужденци. Можете да ѝ ръкопляскате, защото такова държание насажда идеята, че българските жени се продават на килограм на европейските пазари. Която от вас е такава, браво - стойте в чужбина, моля ви (не, наистина - не ви искаме, напълно сериозно). Която от вас обаче има достойнство и не е готова да се разкрачи, само защото е чула британски акцент - може да се отблагодарите на въпросното лелче, тя ви работи над имиджа.

Искам четящите наистина да си помислят какво малко човече всъщност пише ония слова и колко искате да приличат на нея. Наистина е редно да си огледате приоритетите и претенциите ви за интелект ако в нейните слова прочитате собствените си.

Сега, представете си мъжкия ѝ вариант: "всички са к*рви", "жените са тъпи, не харесват стойностните", "само искат пари". Горното описание важи и тук, разликата бидейки че горната има яйчници, този има яйца. Манталитетът е същият, скимтенето е познато, мрънкането онлайн се вижда.

Но ето я самата истина: виждаш това, което средата ти дава, защото ѝ принадлежиш. Ако имаш опит само с тинята, нещо в тебе не е привлекателно за лотуса. Ако искаш да си с богат, набави си богатство; искаш партньор с атлетично тяло - свали шкембето/целулита. Ако ти връзват само простаци, то явно нещо не привлича професорите. И мрънкането с жалки претенцийки няма да промени положението, и там ще си останеш.

Накратко: какво докарва тази ненужна мелодрама? Лицемерите, описани горе.
Ако някой/я се е засегнал/а от казаното, радвам се. Истината жили само тези, към които се отнася. Щом се припознаеш в стереотипа, изводите са наяве.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 02cf828ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Аз обичам мъжете, мразя да обобощавам, но имам следния опит - много мъже се страхуват от сериозна връзка, нямали какво да предложат и т.н. - и то без дори да им го искаш. Аз и мои приятелки искаме добро отношение, вярност, уважение. Не пари, не апартаменти. Имаме си. И казват - не съм готов...Ето това е. За съжаление.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 8780e90e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   Ох пак ли.
Абе като сте толкова независими и силни и .... абе там каквото още сте ;) намерете си по един свестен мъж и спрете с тези теми бре аллоооооууу ;)

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 8aca506aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Дължи се на няколко комплексирани ,,мъже" , които в реалния живот не могат да си кажат невалидното мнение и единственото, което им остава, е да пишат в анонимни сайтове колко са ,,велики".

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 75186850ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

19.   Една жена която внася що годе прилична сума в къщи е жена която е силна умствено и психически. На такава жена не можеш да кажеш-" дай да почистим или сготвим нещо". Тя се превръща в протеже на шефа си. Много жени са стигнали до това положение / няма значение как/ и те стоят над всичко. За какво им е мъж?! Да го хранят ли? Да го перат или да го онождат? Защо след като сами могат да си плащат наем, вечери, коли и батерии?! В крайна сметка вибраторът е винаги готов. Не иска да яде. Не му трябва подредба или по специално отношение. От там тръгват и високото самочувствие и "къф е тоя на мен ли се осмелява да ми говори?" 90% са точно такива. От тях идва и общия знаменател " жени ". Защо да не можем да ги мразим? След ~ много опити да създадеш семейство и дете да се обърнат и да съсипят мечтите ти и същността ти. Много жени правят това. Избират по дрехите и си тръгват без капка уважение когато изразходва финансите и същноста на един мъж. След себе си оставя "парцал".

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 0124d9c913
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   "Смятате, че (цитирам по-горен коментар) искаме батки, чички, тарикати и т.н.
Повечето ми приятелки не получават елементарно уважение от мъжете си."

Добре, защо ги търпят тогава? Нали не искате тарикати, батки, а искате добро отношение? И ако сте толкова свестни защо не се намира един свестен мъж за вас? Чак пък и един свестен ли да няма?

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 94e13e86ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

21.   Мисляч. че мъжете не мразят жените а подсъзнателно осъзнават, че не са те виновни а тези които и позволяват това да се случва. Жените се възползват от системата, която им дава всичките облаги които преди са били заслуги на мъжете - да ги пазят, защитават, осигуряват и т.н. Съответно претенциите на жените към подходящият мъж се веднага се повишават и това води до демографски срив, след който следва икономически и накрая цялото общество.

И за съжаление познавам наистина не една и две красиви жени, които стоят сами не защото нямат обожатели и мъже които искат да са с тях а защото просто не могат да си занижат критериите след всичко това.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 4766cf33d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Това е поради остарелия балкански манталитет на мъжете в България.

Ако искате да се отнасят с вас като с равни отидете в чужбина. Няма смисъл да седим тук и да ни късат нервите и скъсяват живота.

Ганьовците няма да се променят - ще си плямпат едно и също как феминизмът бил лош и т.н. Това което не разбират е, че връщане назад няма и колкото и да им се иска жените да са робини, както по времето на прадядовците им, това няма как да се случи. Затова злобеят.

Един истински силен мъж не се страхува от успехите на която и да е жена. Имала съм късмета да израстна в интелигентна среда и такива коментари като в този сайт от мъже не съм чувала. Двата пола трябва да се уважават и подкрепят и заедно да вървят в живота. Никой не трябва да е зависим от другия. И тук не говоря само за финансова независимост.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: d0bd10e1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

23.   Ало н. 13. Къде ги виждаш тези образовани и с добри заплати жени? Я ниж на пазара на разведените какво става? Ави вомите. Аз съм на 30 години и съм напълно отчаян от българката. Само претенции и есна гола путка. Интелигентни друг път....

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 973b7e33f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   1, по-скоро на вас не ви изнася да чувате истината. Въобще не ви изнася, че жените също можем да се справяме с живота и не смятаме да ставаме ваши робини, защото с нищо не сме по-малко от мъжете. Прочети коментар номер 7. Кофти, а? А къде са мъжемразките теми?

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 973b7e33f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Номер 20, неприятната истина, която никой не признава е, че повечето свестни мъже на външен вид са тотално зле. Под зле имам предвид недостатъци, които не могат да променят или пък ги мързи, затова пък са галантни и възпитани. Вярно е, че външността не е всичко, но и тя е важна. Как да си легнеш с някой, който не те привлича физически??? Красивите пък често са боклуци, защото знаят, че каквото и да направят, няма да останат без женско заради визията си. Разбира се, има и изключения, но не достатъчно, за съжаление.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 700851bad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Фатална номер 13, пак съм аз номер 5:)Стика с тези клишета за озлобени комплексари, бай ганьо, и тн. Пак ти повтарям прави каквото искаш!ТИ като жена избираш с кой да създадеш семейство. Ако имаш мозък си харесваш един мъж на място, и всички словоблудства стават безсмислени.Ако все случваш на кофти бройка кой ти е виновен?Вие ревете от боклуци, а им позволявате да се размножават. Също така създавате следващото поколение чехльовци, и някоя снаха ще ти пили на главата за това след години.ВИЕ си определяте бъдещето, не гадните мъже.

 
  ...
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 973b7e33f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

27.   Номер 15, навярно си искал да се направиш на интелигентен, но въобще не ти се получи, ама въобще. Смях се през сълзи, четейки последните ти изречения. Ясно си пролича колко си злобен и комплексиран. Именно заради тази ваша злоба и простащина, предпочитаме чужденци. И не заради пари, а заради различното отношение! Ако и в реалността се държиш и говориш по този начин, гаранция, че никоя стойностна няма да е с теб.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 5 дни
hash: 973b7e33f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Повечето мъже сте лайнари! Това е истината!

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 75186850ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Номер 18 е точния пример защо има женомразци.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 08c265f1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

31.   Българките са най-долната помийна яма на дупката наречена Източна Европа. Прости, груби, невъзпитани, алчни и глупави. Мислят си, че като сложат един фон дьотен и къса пола насреща трябва да получат БМВ, апартамент, почивки и прочие. От мен получавате една среда.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 0124d9c913
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Много точно попадение на номер 25. Важи до голяма степен и за двата пола. Грозните го раздават свестни, защото друго нямат, красивите ми е все тая, защото са красиви и на сухо няма да останат.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: d179549848
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   Къде са тези интелигентни жени? Я дайте малко насам! Повечето, с които съм си имал взимане-даване, са били силно егоцентрични и нарцистични Тези, които се мислеха за много специални, интелигентни и хубави, обикновено оставяха най-лошия послевкус.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 4a61e8d2f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Номер 2 съм отново.
Обръщам се към номер 15.
Нито се чувствам обидена от мнението ти, нито смятам себе си за проста. Всеки вади своите изводи от нещата, които е видял в живота. Съответно аз от своите дядо, баща, чичо, вуйчо и всички останали роднини от мъжки пол съм виждала и чувала неща, които ме навеждат на мислите, които съм изказала по-горе.
Била съм малтретирана, изнасилвана, психически тормозена и тн от мъжете в живота си.
Винаги съм излизала само с българи. Не съм чуждопоклонник и искам да създам българско семейство.
Със сигурност монетата е двустранна.
Със сигурност, както българските мъже не са възпитавани от майките си на уважение и любов към жената, така и българските жени не са възпитавани да бъдат деликатни и нежни към мъжете си (или поне голям %, че да не ме нападнете пак за обобщението)'
Пак казвам, че изводите ми не са базирани на факта, че „така съм решила, щото на Ива гаджето направи еди кво си”.
Базират се, както на личните ми изживявания, така и не тези на близките до мен жени (приятелки, майка, лели, вуйни, братовчедки, сестри и др.)
Със сигурност и мъжете, които твърдят, че „всички жени са курви” имат своето основание.
Ако в голяма част от заобикалящите ги жени откриват такива, които отговарят на определението, то от там идва генералният извод и общият знаменател.
Бъдете добронамерени и ми пожелайте да намеря мъж, който да преобърне представите ми.
За сведение: професията на мъжа не е определяща за поведението му. Споменавате професори. А съм от семейство на хора на науката и изкуството.
Желая ви лек и приятен ден!
Всичко най-добро!

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: a1fa14ca2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Може ли да посочиш такива теми? Щото няма как да те знам какво разбираш под "женомразки теми". Ако имаш предвид темите които се въртят около курвалъка и мангизите, вярно някой може да му избият бушоните, но за мен лично това са си житейски факти, просто ги приемам. Можеш ли да мразиш паяците, че плетат мрежи? Можеш ли да мразиш жените че лъжат и мърсуват. Това си им е в природата. Съжалявам, че ще ти разбия фантазиите, но доста по-малко мъже наистина мразят жени, отколкото обратното. И това малко акъл трябва да имаш - все пак майка ни е отгледала, докато вие повечето сте израснали без бащи. Мнозина се чувстват разочаровани именно от тоя факт, че това което виждат като жени днес, не отговаря на това което те имат като пример от майка си. Да ви го кажа пак, щото не го схващате - не можете да стъпете и на малкият пръст на жените които са ни отгледали. Това е главният проблем. Иначе си имайте претенции колкото искате, няма лошо, но ако някой ви каже, че не ги покривате и за повече от нощ не ставате - не го приемайте като "женомразие". Напротив - лично към вас отношение е. Защото повечето (поне под 35 години) нямате какво да предложите в една връзка. Това не е "мразене", а прост видим факт. Естествено е, правите пренос, че ви мразят, че сте жертви, и т.н., защото така ви изнася. Правилната дума е, че не ви уважават, а уважение се печели, не е даденост...

И още един хинт. Това че работите, хич не е е определящо. Така е, бонус е, но един мъж няма да се върже, просто щото жената работела. Ползата на жената от край време е една - да ти роди деца, да ти е вярна, да има при кого да се прибереш с желание. Това е което мъжът не може да постигне сам. Пари, секс се натаманява. Това че жените трябвало да работят не са го искали мъжете, а феминизма, която е капиталистическа политическа система целяща да увеличи работната ръка, и снижи цената на труда. Сериозно ли си мислиш, че сме стигнали да пращаме хора на Марс, но се налага жените да работят наравно с мъжете? След 50 години повечето ще ни заменят с роботи... Вие се уловихте на лъжите на феминизма, и сега се чудите що мъжете ви "мразели". Не ви мразим, просто вашата генерация е загубена... И ще потретя - вашата генерация, не "жените", защото аз достатъчно добре знам майка си, бабите си, че дори пра-бабите си, и това са наистина жени.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 02cf828ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

36.   Ами номер 31 мини на чужденки. Само дето никой не ви ще, нали...Нито пари, нито отношение можете да предложите.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 86eba336ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Мъж съм и мисля че тези теми ги пускат дъртите озлобени гейове, сигурно едни и същи, които мразят жените от злоба че не могат да са с тях. Нямам нищо против пе. дали. те но на моменти прекалят яко! По темата -абе в каква среда сте расли в гората ли? В моето семейство майка ми изкарва много повече от баща ми, има бизнес и какво от това? Тя плаща и почивките и в ресторантитте и никога не е имало проблем за това. Баща ми помага за пазаруването вкъщи, заедно сме мили чинии, готвили чистили и т. н. Никога в нас не е имало разпределение мъжка или женска работа, семейството е едно цяло! И в живота ми също всички жени и мъже които познавам са суперготини и борбени, никога не съм бил свидетел на "война между полове" и според мен няма такава, това е в болните мозаци на някои обратни откачалки!
Калоян 25

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 084189a1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

38.   Защо има толкова женомразки теми ? Ами защото повечето си го заслужавате. Ще дам пример със себе си. Преди няколко дни писах в един сайт за запознанства на няколко жени нормални неща и никакъв отговор не получих от тяхна страна. Имах снимка, но въпреки това не ми обърнаха внимание, а аз не съм грозен.
Не знам какво очакват да им пиша като заглавие на съобщението освен "Здравей", а в самото съобщение написах "Аз също проявявам интерес към тези стилове музика, ще се радвам да си пишем." (нещо такова писах на някои). Значи хем не харесвате простаци, но в същото време не харесвате и нормалния подход. Ами в такъв случай не знаете какво искате и номер 31 е абсолютно прав.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 6b0c6ee287
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   38/ сайтовете за запознанства не са критеий, защото половината профили са фейк, а другата половина влизат ей така, без да имат намерение за нещо.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 4e82f211b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   #38, ами не са те харесали, какво искаш? Да ти отговорят от любезност, та после да се оплакваш защо са те подвели? Това е проблемът на много от вас, смятате че жените са ви длъжни. Не знаете какво искате и не знаете какво искате от нас. Жените били по-непълноценни от мъжете, само за домакини и разплод ставали. Ама откъде дошъл феминизмът, вие не сте били искали жените да работят наравно и да бъдат те водещи, за какво ни трябвало да ви изместваме? Преди ви харесвало, мъжете били главата на семейството и издръжката зависела от тях. Обаче как можело жените да гледат парите, каква меркантилност само. Е нема такава простотия. А уж се водите за логичния пол. Голямо разочарование сте значи.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: b334dffec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Номер 38, много от женските профили в сайтовете за запознанства са фейк, създадени за привличане на мъже. А повечето от тези, които не са, търсят секс, а не нещо сериозно (както и повече мъже там). Тези сайтове хич не са показателни и за двата пола. Потърси извън Интернет. В нета рядко се срещат нормални хора вече. Като гледам и в този сайт как настъпва злобата... До преди няколко години все още не беше така...

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 083eeedaa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   До 22: от интерес питам - откъде знаеш или как и защо реши, че жените са били робини по времето на прадядовците ни? Питам, защото множество литературни извори показват, че жените в България исторически никога не са били потискани на нивото, например, на мюсюлманските държави днес.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 59dff2ae2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Не са ме одобрили, ок, но пак ще го напиша, защото ги пише един и същ с определен комплекс, затова!

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: a92adf6617
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   15 си го каза, макар и с грубост. Истеричната реакция на споменатата жена всъщност сочи колко жалка и огорчена е тя. Тъжна работа.

Аз също смятам, че хората могат спокойно да се разбират. Виждал съм много щастливи български двойки - тук и в чужбина. Българи с французойки, българки с французи, българки с англичани също. Това, че двама души не си пасват, това не значи че единият или другият не били качествени хора. Говорим за степен на съзряване, приоритети, виждания, доста неща. Това е факт от живота. На 27 съм, видял съм всякакви сънародници. И предимно виждам образовани, интелигентни и способни хора. Не ги харесвам всичките, защото имаме други виждания. И ако ще съм искрен, то единствените места, където наблюдавам такива изблици на сексизъм, това са определени дупки по социалните медии и това място. Мисля, че е ясно какви хора пускат такива нападки. Около мен, това е голяма рядкост.

Освен една лоша връзка, аз не съм имал други лоши спомени от момичетата, с които съм бил. Изпитвал съм изневяра, двама мои приятели също я изпитаха. Нито един от нас не мрази жените, просто оставихме боклукът в миналото и си намерихме по-читави партньори. Това е най-вече защото така са ни отгледали родителите, показали са ни овреме как нормални хора трябва да се държат. Признавам, изненадан съм колко рядко това се среща онлайн. Тези които мразят жените, явно толкова им е късметът с тях. Впрочем, същото важи и за жените. Така че ако някой говори против другия пол, това показва какъв човек е този индивид, не какви са другите. Човек трябва да търси вината първо в себе си. И ако само на тебе ти е криво, то ти си заблуденият, не другите.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 8780e90e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

47.   Към тези, които се смятат за умни жени:

Една наистина УМна жена ще съУМее да се обзаведе с достоен мъж. Капиш ?! ;))

Иначе на калпав к*р вълната му пречи, на калпава жена - мъжете и виновни ;)

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 8780e90e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Диалог между жени живеещи в чужбина от БГмама:

НАЧАЛО:

Западняците никак не си падат по източно европейци, но
така и никога не разбрах защо си падат по черни и изобщо
по мургавки едни такива препеченки. Колкото до младите
момичета, то те си мислят, че всичко, което хвърчи се яде.
Разказвала съм ви, че когато имам работа в центъра пътувам с обществен транспорт, иначе търсенето на място за паркиране може да ми отнеме и час. Та наскоро пътувах с трамвая и съм седнала на една седалка, до мен едно младо момиче, на отсрещната страна други две такива. По едно време се качват двама препечени и момичето до мен казва:

"Hallo" и трите избухват в смях и гледат на другата
страна. Но тъмнокожите не са глупаци, взеха да се
облизват, очите им светнаха още повече, а момиченцата бяха сладурани на около 15-16 години. Бях шокирана. Беше ми на върха на езика да ги попитам, дали не са си загубили разума, но се отказах, защото реакцията им можеше да е доста бурна и всъщност каква съм им аз на тях. Та неприятности не ми трябваха. На връщане, качвам се аз в трамвая, всички места заети. Гледам на седалките до мен двама черни. Единият срещна погледа ми и веднага стана и ми направи място, казах че няма нужда, но той съвсем любезно настоя. Ето един такъв много лесно с любезност може да завърти главата на жена. Австрийците не са джентълмени в по-голямата си част. Те са на мнение, че щом жените искат равенство, да си стоят прави или да си отварят вратите сами и т.н. Затова щом жените видят мъж джентълмен, повечето му се хвърлят на врата. Споменавала cъм, че наистина дама се почувствах в Кувейт. А ми как няма. Там на всяка крачка има security. Ако някой посмее дори да погледне жена, ще му се стъжни живота, затова и са много внимателни. Там обаче за посегателство на жена не ги изкарват психично болни, а понасят бой с пръчки поне сто броя, че може да се стигне и до смъртна присъда.
Колкото до страха, по-добре човек да е повече от страхлив, отколкото да е безразсъдно доверчив и да си мисли, че не всички са такива. Сигурно ще го кажа за кой ли път, но не мога да се въздържа. Мъжете мюсюлмани са много любезни и дори много от тях са либерални, докато се доберат до някоя жена, нo после обръщат нещата на 180 . Преди да завъртят главата на жената те излиза с нея на ресторант, ходят на плаж и какво ли не, но после на жената ѝ се забранява всичко и ако не се подчини бива бита и тормозена, а някои и директно биват убити. Затова колкото и да е любезен някой, не бива да му се има доверие. Възможно е да е от от този 0,01% що годе нормални мъже, но 99,99% са си такива, каквито ги знаем.
И като казвам либерален с жената преди брака, имам предвид ако жената е европейка, американка, изобщо от този род жени. Ако си е от техните, то там важат техните си правила още от самото начало.Това, което пишеш съвпада напълно не само с моите лични наблюдения, но и с разказите на повечето ми приятелки.
Западните жени си навлякоха чрез феминизма точно това -
некавалерско поведение на голяма част от мъжете, нежелание да имат сериозна връзка с една жена и да поемат отговорност за финансиране на дом и деца, защото това жените могат и сами да го свършат. Никой не надява
доброволно брачния хомот.

И в един момент се появява някой смугъл левент, който я
гледа нея западноевропейката в очите, кълне се, че никога
не е срещал такава прекрасна жена, говори за деца,
предлага и брак и я носи на ръце.С това съм съгласна напълно. Може да се сравни как са се
отнасяли мъжете към жените преди феминизма и
еманципацията, и след, особено в днешни дни, след няколко десетилетия и няколко вълни феминизъм. Сигурна съм, че тогава и случаите на домашно насилие са били много по-рядко разпространени. Не знам обаче дали жените сами си го причиниха, или просто на мъжете така им е по-лесно.Аз лично съм на мнение, че на мъжете им е много добре
така. Тук при нас всичко се плаща горе долу 50/50. Но в
повечето случаи жената чисти, готви пере и се грижи за
децата. Има някои, които не работят и раждат по 3-4 деца,
но такива са вече рядко. Жените също искат вече да не са
зависими от мъжете. Предпочитат да работят и да си имат
собствени пари, и да са независими.
Много австрийци се женят за тайландки, защото си мислят,
че са послушни съпруги. Това обаче са някакви приказки,
които не знам къде са ги чели. Тайландките започват да
искат къща, кола, искат да не работят, да имат домашна
помощница и още какво ли не. Един наш познат се ожени за тайландка, трети брак му е това и тя не само иска какво ли не, но иска и да купи някакво място в Тайланд, където
нейните роднини да го обработват и понеже той е чужденец там, не можело да се закупи имота на негово име, трябвало да е на роднините му. А защо не на нейно, не ми стана ясно. Че даже нашият познат съвсем е изкукал, станал е будист и се хвали, колко щастлив бил като такъв.Щастливи чайчета вероятно му приготвя.
Хутруша! Ако имота е на нейно или негово име, се води
семейна общност и при развод става сложно.
Ами, прави са австрийките и германките. Такива убитници
заслужават точно тайландки да им скачат
по самочувствието.
В техните държави в Азия не е скъпо и някакво чудо
невиждано да имаш домашни прислужници, евтина работна ръка колкото щеш. Та те за себе си са прави, защо да приемат по-лоши условия на живот от тези, на които са свикнали?Да, но те живеят в Австрия и тук една домашна помощница се плаща на час и цената е съвсем различна от тази в Тайланд.
А това със закупуването на имота в Тайланд е отделно, тя
явно го иска за нейните си хора. Нали се е уредила с
австриец да им помогне. То не че парцелът беше скъп, но
ние говорим за това, какви си ги мислят мъжете, а какво се
случва всъщност.

КРАЙ

;)))

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 954019b0e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

49.   Номер 44, препоръчвам ти да прочетеш малко класика. Например "Гераците" или ако не ти се чете нещо толкова обемно, "Невеста Нена", пак от Елин Пелин. Ето и едно откъсче от там:

"— Мълчи! Мълчи! Стига си вила. Какво съм ти крив аз, че те бил мъжът ти? Докато се вземахте, селото наопаки обърнахте с вашата любов, сега си дошла тук да цивриш. Махай се! Иди му искай прошка!

...

— Защо да я не бия? Жена ми е. Моя жена — изръмжа Кольо"

И специално за всички съдници, на изневеряващите жени:

"Хорските сърца бяха корави, немилостиви. Никой я не разбра, никой я не утеши. Тя чу само укори и подигравки и й се струваше, че е паднала в някакъв дълбок и тъмен кладенец, от който никога няма да излезе. Никой не попита нейното скръбно сърце защо я боли."

Корите изневярат, ала не питате "защо". Каменни сърца.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 4766cf33d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

50.   44 - терминът "робиня" не е използван от мен в легалния смисъл на думата, но от това, което съм чувала от моите прабаби си е било почти така.

Единият от прадядовците ми е бил пияница, налагал е прабаба ми на поразия за щяло и нещяло, будел я е в 3 през нощта да меси баница за него и компанията му, дори я е проигравал на карти.

Тя се е опитала да го напусне и да се върне при семейството си, но са и казали, че вече е омъжена и не могат да я приемат обратно. Алтернативата е била да проси на улицата с 3 деца.

И изобщо не твърдя, че всички мъже са били такива, просто фактът, че са можели да си позволят такива неща и да им се размине, е показателен.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: f60fc0163c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

51.   47, немалка част от нас са се обзавели с умен и достоен мъж, но това не ни прави слепи за грозните обществени тенденции, които обсъждаме тук. Капиш?! ;)

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: edbd0e4816
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

52.   Много пъти съм го писала това, но ще го напиша отново.
Българският мъж НЕ ЗНАЕ какво иска!
Ако една жена работи и е самостоятелна се започва мрънкане, че няма време за него, че не е перфектна домакиня и че не тича всеки ден след работа да му прави мусака, примерно.
Ако една жена е домакиня, се започва мрънкане, че той я издържа, че тя само сериали гледа, че "виж колежките какви са хубави, а ти какво ми си се разплула тука!" и т.н.
Ако пък се опитва да работи и да е домакиня, защо не му родила много деца. И "к`во ми се правиш на героиня с това дете! Я виж Айшето как има 15! Нацията ей заради такива кифли като теб ще се затрие!"
А и още нещо. По подразбиране в България неща като домакинство и гледане на деца са САМО женска работа! Значи тя може да работи наравно с него, вечер да тича да му готви, да чисти да пере, да прибере детето от детска градина, че и накрая да си легне със секси бельо и с вид на Ангел на Виктория сикрет! А и никакво главоболие! Е, как да стане? Като тя се е утрепала от работа? Обаче, не, господинът пак не е доволен, защото била се запуснала, прическата и не била идеална и о, ужас не била със секси бельо!
А и другото любимо на българския мъж. "К`во ми се прави на невинна като преди мене си спала с още 10 човека!" Ами да, спала е! Защото за разлика от прапра баба ти не се е омъжила в уреден брак на 14. А се е омъжила на 30, след като е завършила, започнала е работа, стъпила си е на краката и едва тогава е почнала да мисли за семейство и деца. Вие какво очаквате, господа? Че жените ще останат девствени до 30, за да може когато, ако, евентуално, решите да и предложите брак да сте и първия. Е, няма да стане! Пък и като казах пра пра баба, всъщност и тя си е загубела девствеността на 14 или 15. Разликата е, че са я омъжили за 16 годишния ви пра пра дядо. Така, че и това не е повод да нападате момичетата, че започват твърде рано със секса. Виж, само за абортите съм съгласна! Това е гадно! Има презервативи, има хапчета, има спирали, има гелове... че дори и Ескапел в краен случай, така че за да стигнеш до аборт наистина трябва да си с доста ниска сексуална култура. Обаче всичко останало... е, приемете го, че времето когато се прибирахте от работа, а "малката женичка" ви чака с бирата и топла вечеря свърши! Най-малкото защото "малката женичка" се прибира от работа 1 час след вас защото пътьом е взела детето от градина и е напазарувала.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: d27a9c8dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

53.   Омразата винаги е признак на слабост и малодушие. Ето защо такива теми се пускат именно от злобни, завистливи и слабохарактерни мъже. Никога няма да видиш един уравновесен зрял мъж да плюе по жени.

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 0124d9c913
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

54.   49, защо да питам "защо", бе ахмак? Демек да толерирам лъжата, искаш да ми кажеш. Хората са измислили развода за тая работа. Лъжата не я одобрявам. Като не ти оттърва брака, бъди честен и се разведи като нормален цивилизован човек, вместо да правиш цигнаски работи. По твоята логика трябва и престъпленията да не съдим, а да питаме "защо". Скрий се с твоите глупави разсъждения.

48, благодаря ти.

52, мъж съм, но си права. Много мъже има такива, дето мрънкат, че жена им изкарва колкото тях или пък че е само домакиня и си шири гъза по диваните цял ден. Затова с моята жена сме си разпределели домашните задължения. Примерно тя е алергична към препарати, а аз мразя да прахосмуча и не мога да гладя, но пък съм добър по математика, затова аз мия чиниите, банята, тоалетната, грижа се за домашния любимец, помагам на детето с уроци и домашни и го карам и прибирам от училище, а тя бърше праха, чисти прозорците, прахосмучи, глади, простира, пере и готви (понякога и аз готвя, зависи, но рядко). Така че всеки си ходи на работа и си има вкъщи определени задължения, които трябва да се свършат и си е личен проблем кога и как ще се свършат, но трябва да си свършиш своята си част.

И смятам, че така е редно. Но има много мъже, които се прибират вечер, сядат пред телевизора и казват "жена, слагай ракията и салата" и с това се изчерпват задълженията им вкъщи, а жената също е била на работа и също е изморена, но тя ей така между другото трябва и да сготви, изпере, изчисти, оглади, обърне внимание на детето. Не е справедливо. Ако жената не работи - да, но при положение че и тя работи... Но и познавам много жени, които хем не работят, хем гледат да гърбят мъжа с домакинската работа и всякакви отворности. И това не е правилно. Не може жената по цял ден да клюкари по парковете и да лайква снимки, а мъжа да работи по 10-12 ч на ден и после като се прибере още да чисти, пере, готви и прави домашни, докато жена му реве за поредната почивка.

Трябва да мислим не само как да получим повече, а да действаме така, че всички да са доволни и цялото семейство да върви напред, а не някой все да се прави на тарикат за сметка на другия. Аз затова по-горе под нимер 4 писах, че проблема не е конкретно в мъжете или жените, а в манталитета на обществото като цяло.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 8780e90e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   (51) Ами споделете как става номера бе джанъм ;)

Методи, рецепти, заклинания ... помогнете на посестримите си да се обзаведат и те ;)

 
  ...
преди: 4 месеца, 4 дни
hash: 02cf828ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

57.   Българките сме били помийна яма, ето това разкрива всичко и слага точка на темата! Женомразците в действие - счупиха клавиатурите да пишат. Смешно и жалко.
Мъже, вместо да обиждате жените, в това число и вашите майки български, стегнете се и не давайте поводи да ви наричат - тюфлеци, използвачи, скръндзи и т.н.

 
  ...

1-50 от 105
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker