Нормално ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нормално ли е?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1366 пъти
Наскоро с приятеля ми се отворихме на темата за предишни връзки. По принцип избягвам да питам подробности, но се заприказвахме кой къде е ходил, и аз споменах, че в даден град съм била с предишния ми. Просто не помислих , че може да се подразни, все пак всеки е имал минало. Но не очаквах да ми сподели, че с никоя от приятелките си не е ходил никъде, дори и за ден. Даже не са спали в едно легло, само сън. Останах като гръмната и реших, че ме лъже. Все пак не сме малки, аз съм на 27, той на близо 30, и неговите признания ми се сториха като шега. Иначе смята, че е имал сериозни връзки, само защото са правели редовно секс. Моите представи съвсем се различават от неговите за връзка, и доста си поговорихме на тази тема.
Примерно, за мен връзка не значи да се виждаме редовно за секс, и само това да е. Единият от бившите ми беше до мен в доста тежък момент, загуба на близък, и въпреки че се разделихме, винаги ще помня как се грижеше за мен тогава. Преспивала съм сумати пъти при приятелите си, както и те у нас. През студентските години сме си готвили заедно, помагали. Ходили сме на море и из страната. Никога не съм искала някой да ме води на почивки, аз съм си плащала винаги, дори и за пътни. Местата не бяха скъпи, просто като млади хора и ние да отидем някъде. Един бивш ми помагаше да се науча да шофирам, докато карах курсове. Не всчко е било идеално, но мога да кажа, че това за мен е връзка. Просто сме били един до друг, и съм се чувствала обичана.
Сегашния ми приятел ме харесва, и аз него, но това, което ми призна малко ме смути. За него половинката е момиче, с което редовно правят секс, понеже предишните не са искали да ходят някъде. Даже и на кино заедно не са! Той искал, но те са се дърпали. С предишната си приятелка е бил близо 2 години заедно, и все си мисля, че ме лъже, че никога не са спали и една вечер заедно. Тя идвала, правели каквото правили, и все бързала да се прибере. И така толкова време. Казах му, че ме лъже, или има сбъркани представи за жените и връзките. Той се закле, че не лъже. Наскоро преспах у тях, и доста се радваше. Млад, симпатичен мъж, пък така ме шокира с признанието си. Някак си не ми се вярва да е истина, или като човек да се задоволяваш толкова време с единия секс. Как като гледа приятелите си, не се е запитвал защо с неговата не са като тях, защо не правят нормални неща като за двойка? Даже и галените прякори бяха новост за него, преди не го е правел. Примерно аз не обичам лигавите обръщения, но сме си имали свои, измислени прякори. Изпаднах в шок и все си мисля, че ме пързаля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 93ecaeca96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може да ги е въртял по няколко.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 751b797d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мисля, че те пързаля. По-скоро сигурно ти си му първата или нещо такова, не е стигнал с тях така както е при вас сега.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 96d1a7ce61
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Надали те лъже. Приятелят ми също с предишните си е бил нещо подобно. Аз съм първото момиче, което спи в тях и то умишлено (защото едната уж заспала без да иска и той се изнервил ;д) и съм първата, в която отива с преспиване. Каза, че веднъж е заспал при тази ама без да иска се унесъл и тя не го будила.. Той се събудил през нощта и я овикал, че го оставила да спи там. А са ходели 3 години.
С по-предишната е ходел 6 години и също не е имало такива неща ще спя във вас-ела у нас.
А ние сме заедно година и половина почти и аз спах в тях още първите дни.. Сам ме иска да спя при него, да ме гушка, даже се цупи ако остана само 1 вечер. В нас идва, не често, но вече е идвал няколко пъти с преспиване и дори единия път предложи сам да спи в нас. Не обича семейни срещи и не е ходел по такива. Ама нащте се събират семейно доста често и му звънят да го викат в нас ;д и няма против.
И аз в началото не вярвах на това, което казва, ама си ми го доказа, че е така. В началото даже не беше свикнал да спи до някого и си се залепяше с лице към стената и да не го гушка никой, че му е жега сега като спим дори на сън го усещам как се обръща към мене и направо ме притегля към себе си и ме гушва.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 099e9c0127
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо да ти е странно, просто характера му е такъв.
На мен понякога ми е писвало обсебването на приятелките ми, заедно, та заедно. 24 часа да сме заедно, едната да имаше как щеше и в тоалетната да ме придружава. Това е сигурен начин да си омръзнете бързо.
С предишната ми приятелка след едно море се прибирахме към 12 на обяд, веднага след това ме накара да отидем да си пазарува дрехи, след това се разкараме по града, после хапнахме, пак се разкарахме. Прибрах се, изкъпах се, тъкмо сядам да си почина и ми звъни: ще ходя на гости у роднини, моля те ела, искам да сме си заедно, липсваш ми.
Малко в повече им идва на някой мъже, включително и на мен на моменти.
Не ти е длъжен с нищо приятеля ти. Такъв му е характера и така разбира нещата, ако ти харесва, харесва, ако не, знаеш какво се прави.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker