Дали ще ме потърси??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ще ме потърси???
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 2824 пъти
Здравейте, моята история е следната: Имах си приятел година и половина почти, много се обичаме, но и много се караме, все намираме за какво да се сдърпаме. Няколко пъти след спор все ми казва край, че не иска да ме вижда и след няколко дена го търся аз или той мен. Та сега преди дни стана точно така, отново той пое инициативата да се разделим, но този път аз не мисля да правя нищо, за да си го върна. Той знае колко много държа на него и очаква 100% да направя отново нещо аз в името на взаимоотношенията ни, но този път мисля да пасувам и да изчакам да видя той какво ще направи и дали изобщо ще направи нещо. А относно раздялата-беше заради голяма глупост, нищо съществено и той понеже е много нервен и не знае какво прави като се ядоса и затова се стигна отново до край. Аз до сега не съм и няма да го лъжа или да направя нещо зад гърба му, той също.
Та въпроса ми е:според вас какво ще стане, дали ще ме потърси?
П. С. Аз съм на 19, той също

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: fd1a6f26bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кви са тези глупости ? Най-вероятно да ти се обиди и да си съсипете отнощенията . Не се прави на тъпа , обади му се.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ae35d62fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Потърси го, нервен и горд е, но не значи че не си му важна. Ти знаеш най-добре какви са ви отношенията. Човек чувства дали отсрещната страна има любов...

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7bbeafbe70
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Била съм по този път. Потърсих го първа, но като видях, че още е ядосан и гледа как да ме разкара, се отказах. Все пак е доста тъпо да търсиш някого, защото ти липсва, а пък той да се прави на важен и на прекалено зает. Все едно супер му досаждаш. И се спрях и реших просто да го оставя на мира. След определен период от време ме потърси сам.
Просто запомни, че понякога хората имат нужда от време. Пък и достатъчно дълго игнорираш ли някого, и ако му пука за теб, ще те потърси. Така сме устроени хората явно, чиста психология и любопитство дори. Пък и само времето ще го накара да му липсваш. Даже има такова правило, No Contact, тоест без никакъв контакт с другия човек за даден период от време. Общо взето си даваш време да си събереш мислите, да се наплачеш дори. Да обмислиш нещата. Но е много важно да не го засипваш със съобщения, обаждания. Ефектът може да е обратен- да му станеш досадна. Ще изглеждаш прекалено отчаяна и прилепчива. Знам, че е гадно да не го търсиш, но понякога е по-добре. Препоръчително е дори да не му гледаш профила във Фейсбук, или кога е на линия. Само ще се мъчиш и надяваш дали днес ще ти се обади или пише. И когато не се случва, ще се чувстваш още по-зле.
Има в интернет доста информация за тази тактика, клипове. Може да не е за всеки, но поне ти дава време, в което просто да се възстановиш емоционално и, ако връзката се поднови, да знаеш какво може да направиш по-добре.
Пък ако той не иска да се бори за теб, още по-зле. Била съм с такъв объркан мъж, който след всеки спор казваше край. Много незряло и объркано държание, и чиста неспособност за справяне с конфликти и проблеми. Много усилия ще ви трябват.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 66eecc8d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази игра на нерви е много изтощителна. Не знам какво точно да те посъветвам, защото и информацията не е много, но егото не е най-добрият съветник. След като не е станало кой знае какво трагично, смятам, че инатът няма да помогне. И аз съм попадала в такива ситуации и мислейки какво да направя винаги съм стигала до извода, че от мълчанието и тишината на телефона и липсата на каквото и да било известие и яснота за това, което се случва между нас, е мъчително и за двамата. Никой не печели... а и не е необходимо. Това не е състезание. Изяснете се и се обичайте :). Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: ec8826e88f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Остави този дечко да си се цупи и си намери по-нормален мъж.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8a6ea2b7af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Разбирам те напълно. На твое място също нямаше да го потърся.
В пубертета имах една такава връзка. Раздели, събирания, караници. Накрая просто ми писна. Момчето ми каза, че късаме и аз се съгласих. Не го потърсих. След два дни той дойде до нас да се извини, приех извинението, не бях сърдита изобщо, но вече не бях сигурна, че го искам в живота си. Ти си склонна да се събереш с него, но ако той положи усилия. Разбирам и това, имаш чувства, искаш да сте заедно, просто са ти омръзнали игричките. Моето мнение е, че сигурно историята ви ще се повтори. Ти си живееш живота, няма да ти казвам да не се събираш с него, но трябва да те предупредя, че щом нещо се е случвало "н" пъти, то ще се случва още много. Вярно, горд е и е бил нервен, но тези негови качества са за твоя сметка. Ако си му толкова важна, трябва да спре да те оставя при всяка спънка. И е възможно, повярвай ми.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 89a4ab1d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спрете с тази абсурдна връзка. За нормални отношения трябва и доста повече от любов. Любовта се дава на човек който се отнася и разбира с теб като с другата си половина. Аз съм откачал от "любов", но не ти ли отвърнат със същото отношение и саможертви да го нарека, е то не става. В момента живея с една особа от 6 години. Събрахме се именно за да сме заедно и създадем семейство. Имаме и дете на 5 години и от както забременя показа истинската си същност. Злобна, глупава, сприхава. Всеки ден тя търси скадал! Стигнах до там да нямам желание да се прибера в собствения си апартамент. Малка си още. Годините ти са малко. Потърси истински човек който да ти помага, разбира и обича. Тези караници м-у вас няма да спрат. Ще става по зле. Стисни зъби и го остави.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4f1c0f3aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От личен опит ти казвам, че човекът, който винаги ”напуска” след спор, просто не те харесва достатъчно, не те цени достатъчно, не е сигурен, че иска да е с теб... аз правя така, затова знам... да, от импулсивност е, после от жал или някакви чувства се връщам, но... да бъдем честни, не е готино за човекът насреща. Как се чувстваш от неговите ”напускания”? Накрая ще ти писне, то май ти е писнало, но игнорът няма да го направи по-уравновесен и ангажиран... , не значи, че няма чувства, има, но... най-вероятно нещо не му е окей. Говорете по този въпрос, не го игнорирай, просто няма смисъл.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 15fabef4d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Незряла си моето момиче, както и той. Много хора не разбират, че не може да съществува една пълноценна връзка, без хората в нея да са зрели. Много хора не разбират правилно дефиницията за вярност, любов, вечна подкрепа и разбиране, съчувствие. Смелост се иска да обичаш някого, но за да стане това, трябва първо да обичаш себе си.
Страхът е това, което кара хората да играят игрички, а това другото не е никаква любов, а обикновенно егоистично привързване. Ти не обичаш него, а начина по който се чувстваш в неговото присъствие- еуфорията. Не желаеш неговото щастие, а своето собствено. Не си отворила сърцето си за него безкористно, както предполагам и той.

Това, което те съветвам е да работиш върху себе си, да се научиш да обичаш, да израстнеш и да придобиеш мъдрост. И един ден, когато това стане, да намериш някой, който е израстнал на същото ниво, на което и ти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a7b4e45e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само във фантазиите ти!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker