Заслужава ли си ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заслужава ли си ?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1523 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 23 години. Преди известно време се запознах с едно момче на моите години. Знаех, че си има приятелка, но започнах да имам симпатии към него, както и той към мен. Една вечер бяхме на общо събиране и както си говорехме и танцувахме и изведнъж той ме целуна. Цялата вечер останахме заедно. По- късно вечерта нещата прерастнаха в повече от целувка и се озовахме в тях. Може би на трезво нямаше да го направя след като знам че е обвързан, но ето случи се. От тогава той ме търси всеки ден и аз не знам какво се случва и какво да направя. Заслужава ли си да се боря за него или да продължа напред?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: a1e7469415
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Който изневерява с теб, ще изневерява и на теб.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b3a3bd101b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма за какво да се бориш според мен. Той има приятелка и се занимава с теб. Ако реално го беше спечила, ако наистина те харесваше и сам осъзнаваше, че се влюбва и приятелката му е само фон, той щеше да се раздели с нея отдавна. Още преди да те целуне. Е, хайде, да кажем, че в най-лошия случай, съвестта щеше да го удари след въпросната вечер и щеше да се раздели с приятелката си на следващия ден. Не си споменала да е женен, да има дете или обща ипотека с приятелката си, нищо не го задържа при нея. Поставила си се във възможно най-гадната роля. Нито получаваш нещо, нито самата ти можеш да дадеш това, което ти се иска. Разбирам, харесала си го, отплеснала си се. Той е изневерил, ти си била само помощник. И все пак... поради каква причина трябва да се бориш за него? Утре може ти да си на мястото на приятелката му. Той говори ли с теб честно и откровено, говори ли с нея така? Той показва ли наличие на съвест, на тревога? Прилича ли на човек, който се измъчва и разделя на две? Пише ти всеки ден, а споменал ли е, какво иска от теб? Напълно безсмислено е да се бориш за него, няма да спечелиш много. В такава ситуация, той постъпва некоректно към себе си, към момичето си и към теб. Или е прекалено объркан, или грам не му пука за никого. И в двата случая, не си заслужава борбата.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: dce24e7917
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Наистина ли питаш дали си заслужава?
Това, което той е направил се нарича предателство в една от най-долните си форми. Това не е мъжко.
Кое по-точно да си заслужава? Да влезете във връзка, да го заобичаш и той утре да ходи по общи събирания без теб, да се запознае с друга и да спи с нея? Човек, който изневерява на друг с теб, докато е във връзка утре ще изневери на теб с друг. Говоря от опит. На мен са ми го правили същото, но бях достатъчно глупав и вярвах, че тя ще се промени. С тази разлика, че когато тръгнахме аз не знаех, че тя има друг, а когато разбрах вече беше късно, защото имах чувства.. и бях достатъчно глупав да дам шанс след такова нещо.
Друг е въпросът, защо ти като си знаела, че той има приятелка и те задява ти не си се отдръпнала. Ако утре си ближеш раните от този " играч ", само и единствено сама ще си си виновна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5350c9a392
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 го е казал кратко, точно и ясно, и аз съм на същото мнение

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 1e40e8ec14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мила, била съм на твое място и знам какво е чувството да си като втори избор за момче. Наистина може да му пука за теб и да ти говори мило, но ако избираше теб пред приятелката си щяха да се разделят и да започне връзка с теб.. Но най-лошото е, че който изневери един път, това няма да му е последният път.. Виж как ще се развият нещата между него и приятелката му и ако не се разделят скоро просто се откажи.. отлично разбирам в какво положение си, аз се борих за въпросното момче, но към днешна дата чувствата ми избледняха поради всички тези драми с приятелката му(разделени са вече) и не виждам никакъв смисъл. Един мъж трябва да цени избора си, а изневярата е лош показател. :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: de09b9057f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Намери си сериозно момче и не се занимавай с предатели във връзки!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a065817119
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тая игра всеки я играе за себе си. Бори се за всяко нещо, което смяташ, че си заслужава, много важно, че ще засегнеш нечии интереси. Да знаеш - никой никога няма да се съобразява с твоите интереси, така че и ти не си длъжна. Това е живота - извоюваш си територия и после я браниш със зъби и нокти. Отнася се не само за любовния фронт, а изобщо.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5bcb15b6c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Има толкова сами мъже, които биха те носили на длан. Защо ти е да се хващаш с обвързан. На всичкото отгоре къде е гаранцията, че един ден ти няма да си на мястото на сегашната му приятелка и да четем тема със заглавие " Огорчена съм, приятелят ми ми изневери с непозната".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker