Колко време си струва за да се бориш за жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко време си струва за да се бориш за жена?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2007 пъти
Здравейте! Имам нужда да попитам, колкото се възможно повече хора, относно въпросът от заглавието... Жена която ме харесва, има чувства, както казва, но страхува на този етап за започне връзка с мен и отказа няколко пъти за месец и малко... По принцип е хубаво да уважаваш мнението и решението на отсрещния човек, но ако не се борим за това което искаме със сърцето и душата си, тогава какво ни остава... Да се предаваме след всеки неуспех... А пък и ловуването ни е в природата, на нас мъжете. Една позната ми каза, да не се отказвам, да се въоръжа с търпение, да и дам време, защото рано или късно всяка една жена, която има някакви чувства, ще се предаде в крайна сметка... Въпросът е също така и колко време една жена може да запази чувствата си в подобна ситуация... Връзка не сме имали... Само сме се запознали и контактували около 3 месеца. Аз съм решил да не се отказвам, но доколко е редно и правилно, и колко е най-голямото време за което знаете, че един мъж се е борил за жена, и е успял? Благодаря на всички които ще отделят от времето си, за дадат коментар по въпроса!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: bc8e7d80f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм жена. Не подкрепям борбата за внимание, връзка и спечелване на други хора. Според мен, при напълно ясни чувства и проведен разговор по темата, е напълно излишно да даваш повече от месец. Тя може и цял живот да се страхува да започне връзка. По тази логика, ти можеш цял живот да се доказваш и да чакаш, но без резултат.
Ситуацията ти е гадна, разбирам, че ти е тежко и си започнал да умуваш много. Можеш да говориш с нея сериозно и да ѝ обясниш, че не е честно да те наказва заради грешките на предишните. Без да ти даде шанс да се докажеш, ти не можеш да направиш повече от това да я убедиш, че наистина имаш чувства. Дори тогава, тя няма как да е сигурна, че чувствата ти ще са вечни. Накрая просто ще си изгубил много време и увереност, ти ще си този, които е наранен и разочарован. Много е важно да уважаваш мнението ѝ чувствата ѝ, но първо те трябва да ти бъдат ясни. Попитай я дали иска да е с теб въпреки страховете си. Дали ще бъде с теб в крайна сметка. Не е нужно да бързате, нещата между вас може да се случват бавно, но да е ясно, че имате отношения. Казвам ти всичко това, защото и мен са ме наранявали достатъчно...но и аз съм била с твърде разрушени хора.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ff0df7cf80
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Цял живот!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0922b5989b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Месец те върти ?
Много е. Явно не знае какво иска.
Поставяй въпроса ребром и ако пак каже НЕ режи я и минавай на следващата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: aa179c9294
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уау! 3 месеца се познавате и не е сигурна дали иска да е с теб. На булшит ми прилича, ще опитам.

1. Не й е достатъчно финансовото ти положение в момента или не вижда перспектива в теб. Ако е от по-материално ориентиращите се отрано:D Съжалявам, че започнах с това:)
2. Чака развръзка/отговор от друг, когото харесва повече.
3. Чака някой съвсем нов, който да се появи на хоризонта. Тук за разлика от точка 2, почти забрави някога да те огрее. Освен ако не се засилиш стабилно в точка 1.
4. Няма тръпка от нейна страна. Не си неин тип. За приятел те има и никога нещо повече.

Да беше споменал повече? Какви сте, що сте, с какво се занимавате, при какви обстоятелства се познавате? Като не си споменал подробности може само да гадаем.

От мен и мои приятели съм забелязал. Когато една жена е заинтригувана от теб ще го покаже. И първа, и недвусмислено в много случаи.

М34

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b1fe5aa08f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Разкрий и какво чувстваш, ама нищо не спестявай. Помоли я и тя да направи същото. Все ще се разберете, ако и тя е сериозна. Според мен, не трябва да си губите времето взаимно, то минава бързо и никога не се връща, така че действайте смело! Ако пък, продължава да те мотае, най-вероятно не е твоето момиче. Все пак дано е! Желая ви здраве и любов!

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ed9eada2c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   "Имам нужда да попитам, колкото се възможно повече хора"

Що, статистика ли провеждаш... Това да не ти е парламента, с преброяване на гласовете да се решават въпросите :)...

"Жена която ме харесва, има чувства, както казва, но страхува на този етап за започне връзка с мен"

Няма такова нещо като жена която е влюбена, но се страхува от връзка. Разбери, че при жените това е просто нагон, и или го има, или не. Тя не мисли, а действа инстинктивно. Същото е при мъжете като стане дума за секс, разликата е единствено, че те не го наричат "любов". Не я слушай изобщо какво говори, без значение е... Както един мъж, така и една жена само по постъпките се съди, празни приказки всеки може...

Това, че мъжете били "ловци", е мит за повечето. Иначе нямаше да има теми като твоята. Това че си ловец не значи, че 3 месеца ще стоиш да вардиш една сърничка... Ловецът не се "бори", не се "моли", а улавя каквото му мине на пътя. Няма прокопсал, който се е запънал на някоя. Дори самата тя не го уважава, като го види какъв е отчаян за внимание, и как никоя друга не иска да го лапне. Истинският ловец е този на който сами скачат, той няма нужда да се "бори". Твоето поведение е типична бета, и така можеш да откараш не 3 месеца, а 3 години. Повечето мъже сме минали през това, много дори не го надрастват...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3451850a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Според мен има два варианта :
1.Скоро е излязла от връзка и не иска да скача от връзка в друга, за да не те нарани
2. Не знае какво иска

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4ff52b2f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много си наивен и си се хванал на стари номера. Тази жена не те харесва, а те е сложила на резервната скамейка. Не я е страх от връзка, а от това да не се прецака и да тръгне с теб, а да има по-готин в ухажорите и. На теория някога може и да тръгне с теб, но на практика не си струва да чакаш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 72fca6e465
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   "А пък и ловуването ни е в природата, на нас мъжете"

"Няма по-хубаво от дървен философ" е казал някой термит. Какчето те върти на пръста си. Ти си плячката, колкото и да си въобразяваш другото. 3 месеца - това е четвърт година откакто се знаете, месец и нещо откакто ти отказва. Замисли се над инвестираното време. Това е само времето (още ще тече) преди първата среща. Дори още не си я опознал, за да си сигурен накъде ще отидат нещата. Тя не губи и може да те отсвири по всяко време, нищо чудно да ѝ хареса вниманието. "Страх ме е, не съм сигурна, но имам чувства" е кодова дума за "ти си резервна гума".

Евтин, прозрачен, познат женски номер. Направил си намека, ако тя те иска - еманципирана е, може да държи телефон, да се обади. Дръж си контакт ако искаш, но търси другаде. Или както онзи трол номер 2 каза, давай цял живот.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d95bdc14fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нула (О) време. Един ден ще разбереш, че жените не знаят какво искат. Ако сега й позволиш да си играе с теб тя ще го прави цял живот. Накарай я тя да се бори за теб.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2cc10844f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   "да се бориш" е някакво клише. Можеш да покажеш на човека, че ти харесва, че не ти е безразличен, че компанията му ти е приятна, че искаш да сте заедно и толкова. От теб зависят 50% от нещата. Ако другите 50 ги няма, няма как да се получи, колкото и да се пънеш.
В случая жената явно не те харесва достатъчно или поне не за интимна връзка. Към причините на номер 4 мога да добавя и още:
5. гали си егото с теб, приятно й е, че някой тича след нея
Остави тази борба, тя е само от твоя страна, щом ти е отказала няколко пъти, няма да се получи. Това "харесвам те, но се страхувам от връзка" е учтив начин да те разкара като гадже и да те прати директно във френдзоната

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bc3e3ef560
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Харесва ми съвета на приятелката ти. Обаче и да я чакаш, но не е нужно да й демонстрираш, че го правиш. Поне в началния етап чувствата се усилват не когато някой ти е "вързан в кърпа", а когато може да го загубиш.
Както явно е и при теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: deeace6b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Хората ти го казаха, според мен просто си чеше егото, аз до сега не съм имал жена която да изпитва нещо към мен и да ми говори врели не кипели, изключая когато крие нещо, примерно че си има гадже, че има дете и тн. За мен нещата трябва да се случат в рамките на 2-3 седмици или 3 срещи, напълно достатъчно да се опознаете. Ако в този период не се случат нещата просто я дърпаш настрани и следващата, но не спираш комуникацията е така на 3-4 дена можеш да я питаш как е да поддържаш искарата, щото знае ли се не се ли знае.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1a153d5e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако не ти пусне на трета среща, значи не те харесва и няма да се получи, отказвай се и давай следващата.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7cf0d10b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм жена, в много... сложна така да се каже любовна ситуация, и бих била пълна с основателни оправдания към такъв като тебе, ако реша, че не ми се занимава. Харесвам ли - хвърлям се!
Има практични материалистки, както коментира някой преди мен, но става ли дума за любов, ние жените сме по правило по-емоционални от вас и нищо не може да ни спре! Даже се тормозим често като си харсеаме някой, от правилото, че мъжа трявба да ни потърси... И се терзаем и чакаме заради тъпото правило. Или пък си преглъщаме гордостта. Зависи от ситуацията но ние трудно. Но Харесва ме ли някого, когото знаем че ни харсева - хвърляме се без глава. На съшия ден! не следващия месец... Не харсваме ли някого - идват клишетата "Не съм готова за връзка"и ако много държи да не нарани - някакво оригинално оправдание, на което да се осланяш и да я чакаш хахах. Не че ти не си заключен вече в мрежите и... и дори да си кажеш " Ми ей сега отивам да си легна със съседката - няма да го искаш, няма да се изкефиш, защото желаеш друга. На никъде си, съжалявам. Просто не и тичай по гъза, не я търси! Не си и тръпка.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: def1516fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не знае какво иска, от такива жени бягай на далеч. От начало е несигурна какво остава за по нататък. Ако беше заинтересована до сега да си разбрал.
Ж32

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 473be8f153
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 6, много съм съгласен с теб. Авторе, ако задържаш вниманието си към нея и настояваш, няма голям шанс за успех. Напротив, показваш, че тя ти е най-важна и че нямаш други варианти освен нея, което не е ок. И аз съм бил в тая позиция. Не си струва. Мен ме обвини, че съм й бил всеки път на разположение и че друг свят освен нея нямам. Преди 6 години ми се случи. От тогава аз даже отрязах две и се направих на недостъпен, като едната дори упорито ме търсеше цяла година. Надживял съм го. Имам нещо като безразличие. Малко на госпожица се правя и това пък привлича яко. Е сега и един приятел изигра една така. Тя го иска, а той отказва да излиза с нея и й каза, че не е сигурен дали иска да се случва нещо между тях. Тая е откачила тотално и му звъни и пише по вайбър, че даже и ревала. Явно, поведението на загубрняк дето не знае какво иска, не е отблъскващо за жените. Но загубеняшко им се вижда, когато се вкопчиш в тях. Те тогава изневеряват и на гаджетата си, ако и те ги обсебват. Аз вече съм над 30 г. И имам опит.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fdc7b28e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Николко! Ако жената се прави на недостъпна веднага я режи и я изхвърляй. Гаранция, че ако те харесва ще премисли и ще доприпка при тебе като кученце. Ако не дойде - значи не те харесва и не си си губил времето. Никога не прави грешката да й надуваш самочувствието, напротив даже. Оставяй я рязко, без капка внимание и излез с други жени. Една такава с навирен нос така ми се правеше на недостъпна, направо спрях от ряз даже да й пиша, излязах на бар с една колежка, приятели сме просто, постнах снимката ни във Фейсбук и оная ми подпали телефона - ааа с нея ли си сега, ааа така ли, толкова ли ти беше упорството хахаха.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d8c0ab6ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От автора
Проблемът не е в парите, категорично. Имала е разочарование преди мен и със сигурност много внимава. По-скоро ще предпочете да е сама, отколкото да сгреши пак. Има си дете и то и е първата грижа и не би позволила да се появи някой, който ще си тръгне или пък тя ще го разкара, и после да се чуди какво да обяснява на малкото дете. Зряла, успяла и умна жена е и не е в стилът и, да се занимава с евтини оправдания... Доста е директна и си казва нещата право в очите. Доста се колебаеше на няколко пъти за да ми каже, че не става. Но дори и тогава беше напълно убедителна. Дали има други мъже на хоризонта - възможно е... Въпросът е, че това е човекът с когото искам да бъда! Чувствам, че това е човекът за мен. Казал съм и всичко което чувствам и какво искам. Нищо не е спестено! Не е жена която просто съм харесал... много повече е. Неприемливо ми е да се откажа. Не може да срещна човека на живота си и да се откажа, защото не се е получило за седмица или месец.... Не струва толкова малко истинската любов или човека с който си готов да изживееш целия живот. Ако вашият любим човек иска да си тръгне от вас, наистина ли ще го оставите просто така??? Въпросът е колко дълго си струва да се бориш за жената с главно "Ж". Не е някаква поредна появила се на хоризонта... Такива които да харесваш има много, но такива по които да си загубиш ума и да забравиш, че има други жени....

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4f42a19253
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От един град ли сте?
С мъжа от когото има дете откога не са заедно?
Детето на колко години е?
Каква ви е възрастовата разлика?

Това са важни въпроси по които можеш да разбереш много

И ако не сте виждали на живо, откъде знаеш, че това е жената с главно ж? Online общуването може да изкриви преценката ти

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker