Колегата флиртува, но не прави следваща крачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колегата флиртува, но не прави следваща крачка
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2626 пъти
Здравейте. Имам нужда от мненията на мъжете (тъй като жените някак си нагаждаме нещата в розова светлина според желанията си)
Ситуацията е, че колегата флиртува. Аз съм разведена с дете и той го знае. На мен не ми пречи, но не търся и нищо сериозно. По-скоро бих била с него ако и двамата го искаме и докато го искаме. Въпросъ е: Иска ли да се случи нещо, или просто си играе... намира се на приказка. Флиртовете са му от сорта на: "Аз: Колегата не отакза кафе: Той: Че то на такава жена отказва ли се. И аз не бих ти отказала но не си ме карала нишо". "Искаш ли помощ? Такава крехка жена като теб." .... и някоис откровено сексуален подтекст подобен род шеги... малко невинни комплименти.
Ако съм сигурна, че ме харесва, аз бих направила нещо, но това, при условие, че не му падна в очите. Важно ми е да не изгубя уважението му с проява на инициатива!
Ако се реша аз да му предложа да излезем някой път, то трябва да съм сигурна, че ще го възприеме, че е зардаи самия него, а не защото така постъпвам по принцип. Не искам да бъда причислена в графаката "такава жена", защото не съм, важно ми е какво мисли той за мен.
Та... споделете... доколко важи правилото, че ако един мъж има интерес ще те покани той? Има ли изобщо изключения които чакат инициатива от теб (или всичко е просто чесане на его и той не иска нищо от мен) ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5517c08b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Работя с около 200 жени накуп в голяма фирма, мъжете са не повече от 20, простоооо мечта за един мъж.
Всеки ден говоря на колежките си дори много по закачливи неща, но не искам нищо от тях, просто се бъзикам с тях.
Та колегата ти разбери дали и с други колежки се държи така или само с теб

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a45a1072a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ми като не я прави той, направи я ти. Както при жените така и при мъжете флирта не винаги е със задни мисли, някой просто обичаме да се закачаме. Вариантите са няколко, или има навика да го прави с всяка, или има нещо, но го е шубе да мине към кулминацията. Глей ся на нас не ни трябва много, но съм забелязъл, че масово жените хем имат някакъв интерес хем нищо не показват, и после ма какво стана. Душа живеем забързан живот, и сме свързани с милиони хора, ако си от онези който хем обичате да ви обръщат внимание, хем обаче няма обратна връзка е сори ама няма кой да си губи времето, за това take it or leave it.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5e110f878a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има само един начин, да го попиташ може да няма смелост повече от това да се шегува!!!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 45ce90f45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На други се е случвало данпарви комплимент за облекло и външен вид. Но, тъй като смятам, че съм показала интерес в отговор на негов такъв, към мен вниманието е повече и по-често. От останалите млади жени, - другите 2 с никоя не си разменя шеги със сексуален подтекст.... Не се дърпай, приятно ми е да съм зад теб... самоизтъква се... колко бил добър в секса.... Красив бил... като цяло истината е, че търси женско внимание и одобрение, но от мен го търси по-настойчиво и е вулгарен понякога, което не си позволява с други. И все пак - моеж да си прав. Може да е заради лафа само и да бих се изложила, ако аз направя нещо. Защото той не ми изглежда да е от срамежливите за да го спира това. П. С. Фирмата е далеч по-малка.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3b824c0add
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На мен тези приказки ми звучат като безобидни майтапи, каквито и аз пускам редовно към колежките си. В този ред на мисли, както и ти си отбелязала, жените явно наистина нагаждате в розова светлина всичко според желанията си, или поне твоят случай е такъв.

Иначе нищо не ти коства да го поканиш да се видите, надали ще има проблем от негова страна. В крайна сметка пасивността и инатът са може би най-лошите качества, които човек може да притежава, ако иска да има успех в личния живот. Излезте, вижте се в извънработна обстановка, прекарайте повече време заедно, в което да си говорите и за по-сериозни и несвързани с работа неща, пък така и самата ти ще имаш възможност да прецениш дали този човек реално предизвиква интерес в теб, защото надали от разни безобидни шегички може да се направят такива изводи.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e40a3c38b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   не, според мен просто се закача и флиртува. И при нас на работа се подхвърлят закачки без умисъл за нещо по-сериозно

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 64c4f4ba63
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Вие в тази фирма да работите и да си изкарвате хляба ли ходите или да си търсите обекти за чифтосване? Въпросът ми е риторичен. Навсякъде, има такива въртиопашки, подкарали колегите и особено шефовете по домова книга. Пошли, нетрайни "служебни романчета", които пораждат само клюки и присмех и не допринасят с нищо нито за работата, нито за атмосферата. Но пък как някои ще изкарат осем часа? Особено като не са твърде натоварени с работа?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8e7bcac39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А щом не флиртува с другите млади жени,не се ли сещаш,ме може да те мисли за лесна-ами разведена е,става за няколко пъти,няма мъж да ми създава проблеми и изобщо неангажиращ секс.Спрете да се излагате поне на работното си място,на работа се ходи за да си изкараш хляба.Изчеткал те два три пъти и ти веднага се филмираш.То си е твоя работа де,но защо ти е да си създаваш сама проблеми?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 45ce90f45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Автора: Номер 2, ами явно тук са виновни масово жените които не знаят какво искат и объркват мъжете. Аз като съм наясно че го харесвам, сега заради разни комплексарки се чудя да си таря и да го чакам ли, не ли или да ханпарвя аз нещо с риск да се погледне с лошо око.
Като флиртувам е, само когато харсевам някого, защото това се случва изключително рядко. Вярно е, че и ако флиртуват с мен, го регистрирам късно, (ако не харсевам човека пък ми го е признал накрая), не съм балюдателна ако нямам интерес. Но харесам ли случайно някой и започва едно чудене и тълкуване...
Ми може и някаква елегантна въдичка да му пусна, такава, че ако ме изреже, да не ме заболи много.
Но откровено - това с чесането на егото и при мъжете и жените не го разбирам - мирише на яка комплексарщина. В смисъл, че на мен не ми трябва всеобщо одобрение и интерес за да се харсевам. Каква значение има колко мъже ме харсеват, ако аз не ги харсевам. Затова безмисления флирт не го разбирам. Той е за хора, които не знаят кои са и имат нужда от някой друг да им бичи евала. Хора които не се чувстват добре в кожата си. А този мъж ми харсева, защото не ми мирише на комплексар, дето да му се въртят разни пчелички и да му се контят. Аз имам многопластово чувство за хумор и намесвам флирт само ако имам интерес. Иначе Пак се шегувам с мъжете, но не по този начин.
Ще го видим този, Може и да греша.... вярно, че тези, които са ме харсевали, са ме канили да излизаме, пък дори и уж срамежливи.
Към Номер 7: Не търсим нищо подобно на работа. Просто понякога прехвърчат искри, без да сме го искали/търсили. Понякога е еднопосочно, понякога -двупосочно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 32fcfdb7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако го харесваш, направи ти крачката. Искате еднакво отношение между мъже и жени, но си кротувате, защо? В 21 век предполагам можете и вие да играете ролята на свалячи.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6c58bb2320
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 7, всичко си зависи от хората, не е задължително "служебните романчета" да са пошли и нетрайни. Аз срещнах приятеля си именно на работа и отношенията ни са много далеч от това, което ти описваш, тъй като имаме хем общи интереси в работата и изън нея, хем обща среда, и това го определям като плюс.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 45ce90f45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора: Номер 8 ти си се хвърлил да коментираш без изобщо да си вникнал и в един ред от написаното от мен.
Най-малкото, да беше прочел, че не искам нещо от сорта на "и заживели щастливо до края на дните си"? ! Защот пък и разсъждавате толкова сексистко... "да я изпозлзва.. 2, 3 пъти" ЗАщо не го изпозлвам малко аз, хахах ако и докато ни е приятно. Както вече обясних, и както No11 също, тези неща НЕ ГИ ТЪРСИМ, просто се случват. Но що ли обяснавам на човек, който вероятно или е сам или ТЪРСИ и най-вероятно в сайт за запознанства xaxaxa... Какво излагащо има, че ме е заинтригувала личност на работа? ! Не можеш да намериш любовта, когато тя не съществува, нито можеш да я скриеш, ако тя се появи... въпреки, че за да бих била влюбена, трябва да познавам повече от него самия. Просто съм заинтригувана и искам да го опозная в извънработна обстановка, това е. Някои консервативни мъже, намират проявата на инициатива у жената за отблъскваща. Аз съм много открит, честен и директен човек. Не бих направила нещо, ако знам, че ще е отблъскващо.... бих предприела някакъв елегантен ход... да го финтирам все едно инициативата е излязла от него... но още не съм измислила как.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b7684cbbc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами облечи нещо с по-изрязано деколте. Малък сутиен който едвам да ги придържа, пъхни му се в лицето уж небрежно и ако има желание към теб, ще те награби. Ако не, това не е мъж. Аз на това не бих устоял и бих си поискал на момента.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7484c4095f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Колегата флиртува но не прави следващата крачка - ами много просто човека държи на работата си.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f695b3f1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Автора: Да... наистина е неприятно обстоятелството, че точно на работа. Но аз съм заета жена... не ходя по барове, дискотеки, защото не изпитвам такава потребност, не ми трябва просто някой, и не държа да имам човек до себе си... Лошото е, че като се е появила нетърсена тази тръпка няма как да ми мине лесно, ако не се изживее с човека... Виждам го всеки ден, той продължава.... закача се по недвусмислен начин, аз само по- невинните изказвания съм описала тук, тъй като ми е неудобно.... Много яко се допълваме в чувството за хумор, .... не знам.... Ще мисля.... може и да си има приятелка и са прикрива този факт.... може да държи на принципите си, че на работа не бива.... само че не знае, че аз го харесвам и като човек ( малкото което познавам) и дори и да се случи да преспим заедно пък да реши че не иска нищо повече, не бих се чувствала използвана и няма да тръгна да си отмъщавам... твърде елементарно поведение е това, неприсъщо за мен.... само ме тормози този сексизъм... че ако си жена и наистина харесваш много някого, ако покажеш интерес и преспиш с него значи си лека.... От това би ме заболяло.... а не от краткотраен роман, желан и от двете страни, а после да съм нарязана.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fd4f17c754
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Предполагам, че щом си с дете - значи си на възраст около 30-те, нямаш ангажимент към мъж/ съпруг в момента.. Кво ти пука кой кво щял да си помисли, направете го деликатно, елегантно, да не разбират колегите ви и да не ви пречи на работата. Толкоз.
М 38

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8e7bcac39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторке, ама хич не те бива за психолог... или пък за следовател, знам ли. №8 ти пише. Първо-пишеш в мъжки род, а аз съм жена. Омъжена съм, имам железен брак, пораснали син и дъщеря, а отскоро и внук. -от дъщерята. Рано ме направиха баба, ама карай. -важното е, че съм млада и хубава баба. Никога в живота си не съм посещавала сайт за запознанства-не ми се е налагало, пък и имам страхотен мъж. Написала съм това, което мисля, това което съм виждала, а такива"пошли, нетрайни служебни романчета"-тук цитирам №7 наистина съм виждала много. Най-лесната плячка е разведената жена. Има и за какво да ти се извиня-не разбрах веднага, че търсиш просто секс. Мислех, че искаш нещо по-сериозно. Чистосърдечно ти казах моето мнение-аз по никакъв, ама по никакъв начин не бих се забъркала с колега. Винаги, ама винаги завършва гадно. Желая ти здраве.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 45ce90f45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Автора: Досега само 16 ме разбра напълно, за което сърдечно благодаря... Прав си ще трябва да с епреборя със собствените си скрупули... Не знам, дали ще мога.
И към Номер 17 (Номер 8) И аз ви желая всичко най-добро. Много хора не биха се забъркали с колега/колежка. Има съществени причини, наистина. Просто исках да поясня, че това не се търси... просто понякога се появява някаква химия между двама души или от едната страна. И аз не съм се забъквала досега с колега, ще видим дали ще се забъркам, деликатно е. Макар да не би тярвбало да ми пука, както добре ме описа номер 16, всъщност искам секс за известно време докато ни писне, но искам и да ме цени и уважва... преди, по времето докато сме заедно и след раздяла, независимо кой я е инициирал. Получава нещо като оксиморон... Защото нали ако ви се дадем, мъже, ставаме лесни и спирате да ни желаете? ! :)
А може би просто се се закача, защото съм му приятна, а няма тръпка към мен.
Благодаря на всички!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker