С колко жени трябва да сте били в интимни отношения за да кажете, че познавате жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С колко жени трябва да сте били в интимни отношения за да кажете, че познавате жените?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1780 пъти
Следя историите тук и се изненадвам колко малко двата пола се познават като личности. Повечето жени имат лошо мнение за мъжете, особено с повдигнатото им самочувствие чрез налагането на феминизма, а мъжете негодуват именно от самозабравилите се жени. Дори жените стигат до там да претендират, че са равни на мъжете по интелигентност и по способности във всичко. Но фактите противоречат на техните претенции и самочувствие. Но тези факти ни най-малкото не ги притесняват. Жените просто обичат да се самоизтъкват в повечето случаи незаслужено. Могат ли жените реално да се преценят в интелектуално отношение и относно техните способности? Особено пък когато казват, че са по-умни от мъжете. Не казвам, че всички мъже са по-умни от всички жени, но по-голямата част от мъжете са по-умни от по-голямата част от жените. Мъжките постижения свидетелстват за това, няма сега да ги изброявам, а с какви постижения могат да се похвалят жените! Жените просто се надценяват без да разбират, че грешат. Сещам се за темата на един автор, който преди време беше запитал: "Защо повечето българки имат крайно грешна преценка за себе си? ". На този въпрос аз бих отговорил: "Защото повечето жени нямат реална преценка за себе си поради ниска интелигентност". Един интелигентен човек, бил той мъж или жена, знае своите положителни и отрицателни качества. Той никога не би претендирал за нещо което той или тя не е. Такъв човек не се срамува да каже какво знае и в какво е невеж защото знае себе си. А повечето жени знаят (познават) ли себе си? Моя отговор е НЕ. Как може една жена, която прекарва 2, 3 часа на ден да се гримира, да прави маникюр и педикюр, да си реше косата половин час пред огледалото и още няколко излишни неща по себе си, ще има време да мисли за нещо друго което ще улесни живота на хората в ежедневието им.
Аз мисля, че един мъж или жена за да може правилно да прецени другия пол трябва да е бил в интимна връзка с този човек. Колкото повече интимни връзки е имал един човек и колкото повече са били тези връзки, толкова по-реално мнение ще имаме за тези хора. Тук не искам да кажа, че интимната връзка непременно трябва да е била сексуална. Достатъчно е да се познавате от много дълго време, да сте били в различни ситуации в живота където интелигентността на единия или на другия ще си проличи. Само тогава можем да даваме мнение кой е по-интелигентен и по-способен. Но голямата претенциозност на жените им прави лоша услуга. Те ще го изпитат един ден на собствения си гръб. До тогава само ще наблюдаваме до къде ще стигнат нещата.
Аз твърдя, че познавам много добре мисленето и потенциала на жените, какво могат и колко знаят и как в повечето случаи са с фалшиви претенции. Да си бил с 5, 10 жени в живота си и да претендираш, че познаваш жените е малко пресилено. Но ако си познавал 50, 100 жени по-интимно тогава вече можеш да казваш, че знаеш как работи женския мозък. Освен това трябва да имаш и силна интуиция. Бих помолил модераторите да публикуват тази тема. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: a0d7453329
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма толкова жени.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0a370d58bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искрено ми омръзна вече с подобни теми. Напишете книга като толкова сте убедени в отговора на въпросите, които много хора си задават.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f3e7aaa4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Въпросът от заглавието всъщност е доста интересен, но за съжаление темата се оказа поредният комплексарски изблик. Няма какво да се оплаквате от феминизма, като точно такива като авторът го предизвикват и то в крайния и изроден вариант, в който се намира в момента.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 03bf37b2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За това си оставате сами. Поредния комплексар. Вместо да стоиш и да пишеш колко сме глупави седни и прочети една книга, един интелигентен човек няма да посвети цяла тема на това колко е по-велик от жената и как нямаме интелигентност.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4c12837c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Само с една. Но авторът няма жена и никога няма да има... Но ще пише много повече от 15 теми! Защото душата не му дава мира, а времето му на земята скоро изтича...

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0cdc08db2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Бих казал с всики жени на света, защото хората са различни, но при едно важно условие, без което няма пълно опознаване. С всяка една от жените трябва заедно да преживееш на-различни житейски ситуации, в това число екстремни, на живот и смърт, защото тогава може да разбереш кой какво представлява, а не само да си вадиш заключения от ходене на кафенца и правене на секс. Но това е невъзможно, защото се иска много време да се получат такива ситуации (ако изобщо се случат).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4c12837c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Никой не е по-арогантен, по-агресивен и надменен към жените от мъжа, който е несигурен в своята мъжественост. "
Симон дьо Бовоар

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 9844f99e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Така написана темата звучи като доста плитка провокация ;) ако толкова те интересуват разликите между жените и мъжете, има достатъчно научни изследвания и доказателства по темата.
Има някои разлики, но те не са в степента на интелигентност ;) а по-скоро в различната степен на развитие на различни качества като емпатия, пространствено мислене, логика и т. н.
Личните впечатления, колкото и да са полезни за отделния индивид, са доста субективни и не могат да бъдат приети за сериозно доказателство.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 4ec11b9cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не знам някой мъж да си е признал, че познава жените...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 19a12f9556
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отговарям ти на въпроса от заглавието:
Всеки човек си е различен => с колкото и много жени да бъдеш пак ще си е глупаво да казваш, че 'познаваш жените'.

Препоръчвам ти като за начало да намериш поне ЕДНА жена, която да ИСКА да прави СЕКС с теб - нищо лично, но от разсъжденията ти ми звучиш като момче, което засега опознава жените само чрез наблюдаване и четене на мнения на други мъже в сподели. нет. За тези мнения трябва да си имаш едно на ум, че най-често са писани от мъже, които имат силно злощастен опит с жените => са изпълнени с жлъч и озлобление към женския пол като цяло.

Също така започни да четеш книжки, че на моменти лееко ти се заплита мисълта.

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: d014f913f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   "Дори жените стигат до там да претендират, че са равни на мъжете по интелигентност и по способности във всичко. "

За мъже като теб това е напълно вярно ;))

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f58e4fcdcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   е, стига, вече е досадно. Колко коментара и теми ще одобрите на въпросния индивид? Остава само и Саша Иванова да припознае и ще стане въргал... Не е интересно...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 6d93aa3b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Горкия
В повечето теми пише коментари за феминизъм, сега накълва даже цяла тема
И си е обяснил всичко де що се случва на земята с феминизъм
Авторе а ти си един нещастен мизоган, отвори речника и чети кво значи, защото се съмнявам да знаше, нали си уж "ума на умовете"
От години цивриш по форума, стегни се

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 8957573aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   О, милият! Жигосай си челото с надпис КОМПЛЕКСАР! Ти наистина ли вярваш в това, което пишеш? И други те посъветваха да вземеш да почетеш малко, защото разсъжденията ти са плитки, безпочвени и откровено неинтелигентни.
Наскоро имаше едно изследване точно на тази тема, което посочваше, че най-умният мъж е по-умен от най-умната жена, но най-тъпият мъж е по-тъп от най-простата жена. Ако човечеството се сведе до 10 мъже и 10 жени то на 2-ма много умни се падат 3 много умни жени и едната остава стара мома. На 4 средно-интелигентни мъже се падат 6 жени от този ранг. Две трябва са се примирят с по-нискоинтелигентни мъже. На 4 мъже в долната група се пада 1 жена. Прави си изводите. Ако смяташ, че се намираш в една група, защо си търсиш жена в друга? Не си ли се замислял, че без да подозираш може да си част от групара, която демонстрираш, че не харесваш, след като жените от нея те припознават и са твоя преставителна извадка.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 84533c20b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   1. "Дори жените стигат до там да претендират, че са равни на мъжете по интелигентност и по способности във всичко."
Защото е така. Живеем във времена, в които има и жени пожарникарки, военни и така нататък. И има и мъже готвачи, фризьори и др. Това е ново време, не говорим за патриархално или матриархално общество, тези ери са отдавна отминали. Изключения са вече такива семейства. Това е модерното време, структурата е друга, развива се заедно с човечеството.
2. " Могат ли жените реално да се преценят в интелектуално отношение и относно техните способности? Особено пък когато казват, че са по-умни от мъжете."
Обикновено никой твърдейки със 100%-ова сигурност, че е по-интелигентен от другия пол не е прав. Ако се умишлено подбира тези с които се сравнява от по-ниско ителектуално равнище това е друг въпрос. Но пък вероятно и когато се сравнява с представители на своя пол прави същото. Като цяло това самозалъгване е напълно излишно. Има достатъчно начини човек да се пребори с липсата на увереност.
3. "Мъжките постижения свидетелстват за това, няма сега да ги изброявам, а с какви постижения могат да се похвалят жените!"
Има и много жени с велики постижения.
http://www.yambiz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=197:50-&catid=1:sabitia&Itemid=50 само в този линк са 50 примера.
4. "Как може една жена, която прекарва 2, 3 часа на ден да се гримира, да прави маникюр и педикюр, да си реше косата половин час пред огледалото и още няколко излишни неща по себе си, ще има време да мисли за нещо друго което ще улесни живота на хората в ежедневието им."
Защо го прави една жена? Аз досега не съм видяла или чула мъж да се прехласва по жена, да въздиша: "Ох, тя е толкова отдадена на работата си, на нейната кауза . . ." Или нещо от сорта. Иначе от мъжете във всички социални прослойки и възрасти можеш да чуеш колко е барната/натоката/пипната/поддържана и всички синоними съответстващи на езиковата култура на мъжа и затова въпросния е привлечен от нея. Да не говорим, че толкова отдадени на ангажиментите си жени биват заклеймявани като абициозни кариеристки, студени, власти, подтискащи мъжете и какво ли още не. Затова жените на работа са на работа, но пред мъжа до тях много от тях не се впускат да коментират свободно някои от нещата с които често са по-добре запознати, отколкото показват. За да позволят на мъжа до тях да се чувства мъж.
5. "Аз твърдя, че познавам много добре мисленето и потенциала на жените, какво могат и колко знаят и как в повечето случаи са с фалшиви претенции."
Ако си вадиш изводи на базата на жените, които са ти приятелки можеш да кажеш колко добри приятелки са били те с теб. Ако си вадиш изводи на базата на жените, с които сте били в сексуални отношения може да кажеш, колко добри са били в леглото по твоите критерии. За потенциала на дадена жена биха могли да говорят нейни дългосрочни работодатели, преки началници, преки подчинени, преподаватели, наставници, ментори и др. За мисленето (предполагам тук става въпрос за възгледите на тази жена по някакви въпроси) могат да изразят мнение групите с които тя обменя информация по тези въпроси. При всяка жена е индивидуално. Имам приятелка офталмолог. Моите познания в това отношение са как да си почистя очилата и как протича прегледа ми, някой и друг детайл по отношение на видовете очила. Това прави ли ме по-малко начетена? В тази сфера може би, но не и като цяло. Моето образование и развитие са насочени в друга сфера, с която тя не е запозната. Това прави ли я по-малко начетена? Аз например много живо се интересувах от История като ученичка и българска и световна. По-късно много по-рядко ми оставаше време, но и в ученическите ми години и до ден днешен не съм имала половинка, с която да споделяме този интерес, затова си обсъждам това с баща ми, когато ходя при родителите си. Бившите ми си нямат представа какви са моите познания по История. Защото не е било общ интерес и не съм ги занимавала с него.
И още нещо.
Интелигентността на даден индивид се определя от способността му да разсъждава логически в непозната, напълно нова за него ситуация.
Ердицията е начетеност, задълбочени познания в някоя научна област.
Опит е когато знаеш как да постъпиш в една ситуация, защото вече си минавал през нея. Това те прави опитен, а не интелигентен.
Способност е талант, заложби, пригоденост за някаква дейност, умение, притежавана възможност да се извърши нещо.
В темата ясно личи, че ти не разграничаваш нещата. Следователно като всеки човек и ти имаш пропуски и не си недосегаем.

Ако не е станало ясно, коментара е написан от жена, но познавам и мъже, които биха могли да ти кажат същото, по почти същия начин. Сигурно сред тях някой може и още по-добре. Всичко зависи от това с кого се сравняваш. Не дали е мъж или жена.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 07b628a1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Смяташ ли, че за два пръста месо трябва да се чувстваш като парцал и да се подиграват с чувствата и личноста ти? ! Интимноста опознава половите органи. Това какъв човек стои насреща ти се мери с онова в черепната кутия. Да да същото. Сивото. След 2005 година на сам, дори не желая да говоря с такова което пикае клекнало! И сам мога да се гавря със себе си.

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 66e4e41b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И от познанията в отношенията с една мацка, спокойно можеш да научиш толкова, колкото ти трябва за да легнеш с още няколко като нея..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker