Съпругът ми и интернет-чата! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съпругът ми и интернет-чата!
преди: 13 години, 4 дни, прочетена 3824 пъти
Здравейте! Искам съвет на други хора, за това как изглежда отстрани следното:

Със съпругът ми сме женени от 7 г., имаме дете на 6 г., а иначе се познаваме от 15 години, като първите 5 години бяха изцяло платонични-чиста любов! В началото на интимната ни връзка и до преди 2-3 години, имаше моменти, в които съм се държала с него наистина лошо, в смисъл-обиждах го без причина, държах му сметка за всичко, нервничих. Не знам и аз защо! Исках всичко от него! А ние настина се обичахме, той знае какво значи за мен, колко много любов съм му дала... Просто държанието ми беше безмислено! А той е прекрасен човек, наистина, умен, забавен, чувствителен, много добър.

Та, наскоро започна всеки ден, винаги когато тази жена е на линия, разговори, писания, обяснения.... Аз разбрах, че си пишат обяснения в любов, че са влюбени един в друг и че не им се е случвало такова нещо и на двамата! Жената е омъжена, но казва, че не е щастлива, има и дете. Когато мъжа ми разбра, че аз съм прочела всичко, което са си писали, ми каза, че не е влюбен в нея, а го е направил нарочно, да ми докаже, че не е даденост и че не го притежавам и мога лесно да го загубя. Той не е казал на другата жена, че е женен и има дете.

Но въпреки това чата продължава. Казвам си, че трябва да го оставя на мира, да не го дразня и провокирам, да се наслади на флирта... Той твърди, че е постигнал с мен, каквотоо е целял и съжалява, че чак сега съм осъзнала грешките си, едва когато съм разбрала, че мога да загубя! Но казва и че вече не ме обича, а ме обичаше безумно, лудо, истински....

А сега съм на втори план и пренебрегва всичко, което правихме заедно, особено вечер! Чати до късно! И секса страшно много оредя... Какво да сторя, как да се държа? Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 дни
hash: 318697e5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами мила, като си се държала лошо с него, как искаш да те обича? Много ясно, че иска нормални човешки отношения и ги търси при друга. Искам да ти кажа и още, моя съпруг толкова много пие и толкова и не му пукаше как се чувствам. Сега се стресна, но изтърва влака. Трябва да се мисли повече, а не да се наранява без причина партньора.

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: fdc495eb0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   определено има нещо към другата...

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: 6fd5b43360
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   За да продължава да го прави пред теб и да не се крие или притеснява явно много му се е насъбрало и едва ли да го прави нарочно, само и само да ти докаже нещо. Изглежда е сигурен, че ти няма да реагираш поради поведението ти в миналото и съответно чувството за вина - освен да изчакаш и ще си проличи сериозна ли е работата или само отмъщение. И щом си осъзнала грешките си, постарай се да наваксаш пропуснатото, доколкото е възможно.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 дни
hash: fc51e413c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Опитваш се да го оправдаваш за държанието му в момента. Казваш, че си се държала лошо? А обяснявала ли си се в любов на друг?
Ти можеш ад си решиш какво да правиш... аз лично бих си купила лаптоп и бих правила същото като него. За останалото не можеш да го спреш.

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: fd2e750921
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мога да дам само един съвет. Изчакай нещата да се случат спокойно, търпеливо и мъдро. Бъди такава, каквато винаги е очаквал да бъдеш. Не коментирай поведението му, сякаш нищо не виждаш. Ако те е обичал някога, той още те обича, макар и д ае дълбоко обиден, сега търси някой да му кокаже че заслужава да бъде обичан. Но само ти можеш да го направиш истински, не се предавай!!

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 дни
hash: 1f527afaf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Нищо не можеш да направиш (в положителен смисъл). Пий горчилката до дъно, защото сега е твой ред...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 дни
hash: e4552e289b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Твърдо смятам, че съпругът ти не е прав. Вие все още сте семейство. Все още сте онези специални двама души, които са си разменили брачна клетва, създали сте живот, споделяте интимност, която е само ваша. Дори и да си го наранявала, той е можел да реагира на момента. Би могъл да те освЕсти с по-твърдо поведение, с моментен флирт, с дистанция. Неговото т. нар. наказание минава всички граници - той те наранява, унижава те, демонстрира, че духовната ви и физическа близост са без значение за него.
Според мен имаш два варианта. Единият е - разговори. Провокирай го към дълбок, искрен, емоционален разговор. Говорете за всичко, ако ще да ви се откачат ченетата. Разнищете последните години от брака си - да не остане недоизказана горчивина. Опитай се да бъдеш адекватна и откровена, да разбереш и да бъдеш разбрана. Провокирай го към някакво решение (като чатовете напълно отпадат като опция). Ако има нещо, което може да се спаси, да се възроди - спасявайте, прощавайте си и продължавайте. Ако ли не - дайте си време на отдалечаване (имам предвид физическо), за да се изчистите от огорчението и да планирате бъдещето си, заедно или не, на по-спокойни глави.
Другият вариант е безмълвна и хладнокръвна дистанция от твоя страна. Рискуваш, обаче, да не издържиш и да избухнеш. Ако смяташ, че имаш достатъчно сили и търпение да водиш такава тънка политика на изчакване - опитай. Дай му време да дойде на себе си. Но имай предвид, че ако допуснеш да изпаднеш драми и истерични обвинения - губиш.
Оттук-нататък или ще се върнете един към друг и с времето бракът ви ще укрепне повече от преди, или това ще е краят.
Искам да ти кажа още нещо. Забавленията по нета за супер привлекателни, защото те карат да се рееш в облаци от розов памук (който впоследствие може да се окаже розовите гащи на баба ти), които се топят на дневното слънце. Почти безплатни са, не те ангажират с нищо, а ти дават усещането, че кой знае какво правиш, докато пращаш сърчица и влажни муцуни на монитора. Друго е, ако трябва да извежда дамите по кафета и градинки, или да тича да им оправя счупените перални/ печки и все такива подобни рицарски деяния. Така че и той още не е наясно в какви шипки навлиза.
Ето защо е важно да запазиш спокойствие и да избереш адекватен подход. Само спри да се извиняваш и да повтаряш колко си грешна пред него. Всички грешим, всички сме хора, всички имаме достойнство. Не го храни с оправдания.
Ел :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: e9e59c57b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мечо Пух е прав. Иначе, сбъркала си заглавието - „съпругът ми и аз“ трябваше да се казва. От двама е един брак, мила - не от съпруг и интернет. Или съпругът ми и тя, това също става - интернет просто е едно легитимно комуникационно средство, това е.
Първо, послушай Пух.
Аз мога само да добавя, че не вярвам във вашата любов. Ти с отношението си неосъзнато го показваш - имали сте 5 години „чиста любов“ - кой е казал, че платочничната обич е любов, че приятелството е любов?
Според мен, просто си избързала да се омъжиш за приятелчето ти от тийн годините. Знам какво те е накарало, и аз имах такова приятелче, с което знам, че можеше да си живея много добре, но го отблъснах - нека си търси любовта.
За теб сексуалността, която се е появила, сигурна съм, по негово настояване е омърсило „чистата любов“, която аз мога да нарека просто приятелство и обич. Твоят брак (дано чете и Пух) е пример за това, че не е достатачно приятелството, обичта, за да се създаде един брак. Може дори да е имало и страст от негова страна в началото на сексуалната ви връзка, която си убила - първо с отношението си, после може би, концентрирайки се в ролята си на майка.
..
ИЗЛЪГАЛ ТЕ Е, не го прави, за да те дразни. Аз бях няколко месеца от другата страна на жицата при такъв мъж, споделяхме си много неща, той много ми споделяше и за приятелката си. Понеже аз не исках повече, почнах да го избягвам (предлагаше ми и да започнем начисто дваминката), но ти казвам, че мъжът ти рано или късно ще ти бие шута - ако нямахте дете, отдавна да го е сторил. Не искам да го защитавам, и двамата сте еднакво виновни - ти имаш детето си, той нея.... това е затишие пред буря, мила... само чакай и продължавай така и ще го загубиш.

Ако искаш да си го върнеш, не бива да му забраняваш контакта с нея, но трябва да се промениш ти самата - грижи се за него по-добре, промени поведението си в леглото и т. н., но и търси начини за независимост и да станеш интересна - самата ти предприемай повече неща, излизай с приятели, приятелки вечер, нека той да пази детето - нали и без това е вкъщи! Но не му го прави напук, радвай се на живота и на младостта си, търси си внимание, самочувствие.... ще има и какво да разказваш!
Прочети книгите на Шери Аргов „Мъжете си падат по кучки“ и следващата - точно за „добри момичета“ като теб са - там е решението за брака ти... или последната възможност да го спасиш - ако не предприемеш нещо - бай-бай

Успех

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 4458a96741
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   към 8 Не ми харесва твоето черногледство и категоричност. Някак лесно отписваш доброто у хората. Явно знаеш ролята на другата страна. Когато хората имат съвместен живот, колкото и трудности да възникнат има шанс, до поседно. Вярвам в добрия изход и пожелавам на това семейство да положи общи усилия за справяне с проблема. Чата с други хора дава нов поглед освежава и помага, ако другата жена не е някоя разгонена кучка.... Но дори и такава може д апомогне в сравнението със своята жена и предимствата и..

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 дни
hash: 1392080c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря ви, във всяко едно мнение има голяма доза истина! Аз наистина трябва преди всичко да се 'стегна' и да се харесвам аз самата повече! Няма да се откажа от него, от любовта на живота ми!

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 дни
hash: e9e59c57b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   ами 9 - директно ? го казвам на дамата да се събуди малко.
Ето, така ми харесва - ако това е любовта, ще си го спечели обратно. Мадам - прочети ти книгите на Аргов, ти си от добрите момичета в лошия смисъл на думата, време е да станеш лоша в добрия смисъл на думата. Ако си влюбена, ще е твой, ако няма любов между вас - нямаш шанс, а и сили едва ли ще имаш - само с любов ще успееш!

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 9aeda93b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имах подобно преживяване и аз. Чатове до сутринта. В ситуация като тази е много важно колко държите един на друг. Дали той все още те обича. Или е с теб заради детето. Говори с него, покажи му болката си, покажи му колко те наранява. Нека знае, нека разбере. И не ти остава нищо друго освен да чакаш резутат. Чакаш, ча.. каш да му дойде акъла. При някои идва, при други не. И пак старата песен на нов глас.
Вариант 2: Купуваш си лаптоп и започваш и ти да чатиш. НО това е нож с 2 остриета. Много внимавй защото може да има обратен резултат.
Вариант 3: "Ако искаш нещо мн силно остави го на свобода. Ако се върне при теб твое ще е завинаги ако не се върне значи никога няма да го имаш"
Опитах и от трите варианта. Помогна ми 3. Успех мила!
t.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 дни
hash: 565ba463b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Подкрепям номер7... Ел много си права дано и Авторката вникне добре и обърне внимание на коментара ти!!!

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: fc51e413c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Мен ако питаш тропваш му детето да го гледа и ходиш да си гледаш кефа. Прибираш се към 3 ч. и така.
В едно легло ли спите?

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 04ad89a343
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Да, спим в едно легло. Все още има прегръдки и закачки,но не и целувки, камо ли секс. Той все едно ме наказва. Но много ценя всяко мнение тук и ще си взема поуки! Благодаря ви, хора, още веднъж!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 2 дни
hash: e460776f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   15, казвам ти - вземи си книгите на Аргов, там е решението - промениха живота ми - твърде добро момиче си, имаш нужда от промяна

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 05b3b5d02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ей, голяма реклама му правите на Аготов и това е... Чудя се плаща ли ти или го правиш даром... щото обикновенно на хората им плащат да правят реклама(поне на не добрите момичета ;))
Виж, на скоро в една книжка за брака авторклата обясни, че хората сами развалят брака си. Ако си представим брака като къща със стени и прозорци, той ще си остане на мястото докато стените и прозорците са на мястото си. Когато единият от партньорите обаче започне да се чувства твърде добре с друг човек и не предприеме мерки навреме като говори с партньора си, прозорците и стените се разместват. Партньора започва да обсъжда лични неща и се доверява на третич човек и стената се премества между брачните партньори.
Опитала си се да говориш с мъжа си, надявам се че не е още твърде късно да седнеш да поговориш с него още веднъж и да му обясниш на къде сте се насочили, ако те разбере, ще положите усилия и нещата ще се стабилизират, ако не те разбере... честито, имаш си развод...

Лола

П. П. 16 не знам как е в твоето семейство, но в моето майка ми не е кучка, в тези на приятелите ми също, а омъжените ми приятелки още по-малко... Ако ти смяташ да се приравняваш с животните (кучките по точно), проблема е твой, но не се опитвай да убеждаваш останалите да станат такива. Каза го веднъж и беше достатъчно, не мислиш ли?

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: e460776f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Лола, прочети мила първо една от книгите, после ми говори. А тези книги нямат нужда от реклама - първо, те са на пазара от 20 г., класика са и се продават много добре. Аргов е жена между другото - американка.
Като не знаеш за какво става дума, не си отваряй устата - думата „кучка“ в заглавието е само маркетингов номер и вътре действително има простички съвети, примери, подобни на написаното от авторката.
Препоръчвам ги, защото са помогнали на доста мои приятелки, и на мен самата. Когато порастнеш и самата ти си имаш такава къща, Лола, когато си имала проблеми и си намерила решението им - тогава се подигравай на съветите на другите!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 дни
hash: 05b3b5d02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   18, първо не съм ти мила, второ, човек препоръчва веднъж, трето от къде знаеш, че не съм пораснала и нямам къща, четвърто“ не съм обвързана по мое желание, но и това няма как да знаеш, пето: не ми обяснявай за маркетингови трикове, точно с това се занимавам, шесто: (знам че се повтарям, но трябва да го каза... май става за трети път, понеже и в предишния ми коментар го казах) препоръчва сде веднъж, а не натрапчиво както ти го правиш, седмо: имала си нужда от помощ, защото си се оженила, преди да си осъзнала изобщо какво е брака, нещо подобно като с децата, забременяваш, раздаш и лекарите те пращат в къщи с едно малко същество и ти нямаш идея лкакво да правиш, и разчиташ на инстинкта си... само дето при брака няма инстинкт. И последно: какво знам аз и какво не знам се съмнявам, че можеш да прецениш по един коментар, който така като гледам дори не се и разбрала...

Лола

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: e460776f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   мила Лола, значи сме колежки по професия- иначе, нито съм омъжена, нито имам деца и така ще е докато стана поне на 30, мила. Имам много дълга и щастлива връзка. Книгите ги препоръчвам за втори път и за първи път в тази тема. Препоръчвам ги точно при определени случаи и не ти ще ми казваш, какво да пиша, защото искам да помогна, не да се заяждам тук с хората

 
  ...

...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 05b3b5d02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   20, за пореден път: Не съм ти мила... не съм и предполагала, че имаш деца... само сравних брака с това да имаш новородено. После номер 11 препоръча книгите, после и ти още два пъти и като ги съберем станаха 3 пъти за 20 коментара... това са 15% от отговорите. Никъде не съм ти казвала какво да пишеш, изрзявам мнение, но ти пак си чела само това което ти утърва и толкова колкото ти утърва. Аз също помагам, но само на тези, които наистина четат ;)

Лола

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 дни
hash: e689c8498d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Съгласна с 2, определено има чувства към другата...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c39433b770
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Нека и аз кажа нещо ,
ти имаш нещо съвсем прекрасно, изградено , леко разклатено , но не знам защо ми се натрапи мисълта от коментарите, че може да стигнеш до развод - Аз искам да кажа - не мисли в тази посока , не мисли за отмъщение или вина, този човек е видял изключителната ти същност , която е харесал и тази , която е отблъскваща, която разбира се никой не иска да види в своя партньор.

Аз съм на почти 30 , нямам семейство и деца, но съм имала взаимоотношения с обвързани мъже, те не искат да оставят семейството , просто някакви събития , лошо отношение (по-скоро във финансово отношение : Дай пари з адетска градина, сега за детето трябват пари, пари, пари ... нямаме апартамент , защо нямаш пари , колата се повреди , дай пари ), аз работя , ама ти не изкарваш достатъчно ...
Обикновено това е - или нещо тип : много си дебел , защо не отслабнеш , защо не ме защитаваш от нещо си ...

Такива неща им идват в повече. Затова смело се дръж така както си си ти - в спокойно състяоние, без нерви , подметни му да забравите какво е било (зависи от характерите ви, може да се наложи да се извиниш , но до степен на унижение) , не нахълтвай в личното му пространство (защото той вече има скрито от теб такова ) на скорост ами бавно и с търпение .. УСПЕХ, ще успеееш :)))

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3fc215ea30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До 23: Благодаря ти! Много добре те разбрах ! Така и правя! Лека по лека отношенията ни се връщат в релсите!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c39433b770
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Браво! Да живее любовта - здраве и разбителство ви пожелавам!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker