Защо си играе с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо си играе с мен?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1963 пъти
Разделена съм с приятеля си близо половин година вече. Миналият месец, преди празниците, ме потърси да се видим. Доста настоятелно ме помоли да се видим, и се съгласих. Отидохме в квартирата му и поговорихме. Изненадах се, че пази моите подаръци и картички, даже и са на видно място. Чашата с наши снимки е също в кухнята, редовно пиел от нея. Стана ми странно, защото все казваше, че ще изхвърли всичко, и когато и да го потърсих през тези месеци, все ме разкарваше. Зает бил, на купон бил, нямал време да се занимава с мен. По всякакъв начин ме пъдеше, и се отказах.
Та като се видяхме, ми призна, че е бил глупак, и е сбъркал. Обичал ме още. Украсихме елхата заедно, хапнахме. Опита се за нещо по-интимно, но аз му казах, че не съм готова. Не настоя. Минаха се два дни и пак се скарахме, защото поисках да го видя, но той бил обещал на колеги да се съберат, и нямал време за мен. Не можел да не иде, и защо съм му досаждала. На другият ден дори ме махна от Фейсбука си от приятели, макар че само преди дни той ме беше добавил. Обади ми се, да ми каже, че всичко приключвало, и да не го търся. Попитах го защо е бил този театър, заради секс ли, какво.
Като се видяхме даже ме беше поканил за Коледа и Бъдни вечер у родителите си, да празнуваме заедно. За Нова година да съм отидела с него в едно заведение. Та го попитах защо е било всичко това, ако ще продължава да си държи на своето и да ме пренебрегва? Защо ще каниш момиче за празниците, ако смяташ пак да я разкараш? Защо пазиш подаръци, чаша с ваши снимки? Мълча като риба и затвори. Даже и телефона не си вдигаше после него ден, нито отговаря на съобщения. Чете ги и дотам.
Отказах се просто да си хабя нервите. За Нова година даже ми се обади в първите минути след 12 да ми честити. Защо не съм била с него и такива. Казах му, че ме изненадва, че се е сетил, защото се зарече, че няма да ме търси. Съжалявал, че сме се скарали, и не ме е поканил пак. Пожелах му приятно изкарване на вечерта. Мина се време и пак ме потърси на няколко пъти. Но май само с интимни намерения, само за това говореше. Чак толкова разкрепостен преди не е бил и в изказа си, и като настоятелност. Можела съм и да преспивам у него, ако съм искала. Но май само секс иска. Един път ме шокира с това да си направим дете. Не иска да ме ползва за секс, и дали ако не сме заедно, ще е проблем ако го правим пак? Пък можело и пак да съм му приятелка, да сме си дадели време, нищо не се знаело. Като съм можела и да спя при него след секса, пък и дете да имаме. Искал да съм майката на децата му. Направо му казах, да не ме обижда така, само това да иска. Нищо не е отговорил, само го прочете и това е. И така до днес.
Според вас защо си играе така с мен? Ако ще си казваме край, поне да е окончантелно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0a70ac7f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто сложи ти окончателен край. Определено те разиграва, защото иска секс.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c8e4bc894f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Наистина не разбирам подобни игри и аз, или сте заедно или всичко приключва. Просто не му отговаряй повече и това е. Или поне му дай да разбере, че така просто няма да стане.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 39d2f2caf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си хаби нервите за тоя. Две думи: иска секс. Нищо повече не мога да кажа. Просто го разкарай, иначе ще продължи да те върти на пръста си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: f2175eefdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Щото е идиот, що. И той не знае какво иска и явно съжалява ама тъпото псевдомъжко его не му дава. Отрязвай го!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: b45cb4fcaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нещата може да стоят и иначе, но на мен ми се струва, че те търси само заради секса. Изглежда, че за тази половин година не е успял да свали някоя и се е сетил за тебе. А щом толкова не умее да сваля, вероятно ти е бил верен по време на връзката ви.
Явно само за да те ядоса е казал, че ще изхвърли подаръците. Но това, че достатъчно държи на миналото, за да ги запази, не значи, че иска общо бъдеще. Включително и това, че e казал, че може да си направите дете - само за правенето му говори, не за отглеждането му. :D
А защо е спрял да те търси - защото ти си му казала да не те обижда, като те търси само за секса.
Не ти трябва да спиш с него. Би било просто загуба на време и емоции, които би могла да вложиш в търсенето на нещо по-стойностно.
Не те е оценил като човек, иначе сега щеше да говори по друг начин и щеше да си сигурна какво иска сега. В такъв случай не ти трябва.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1be83d24ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Поведението му е крайно инфантилно. За твое добро - не се занимавай с него по никакъв начин!
Ж31

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 91eebb2285
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Иска да си има нещо за онождане в къщи което му е сигурно а той да си развява байрака поне да закачи някоя друга за секс. Връзва те с едно дете, и край. Ти си му вързана и може да си прави каквото си поиска. И като го заприказва някоя нова звезда в сурат-тефтера какво да и обеснява за теб? Или да му следиш приятелките и срамните снимки. Ако съм на мястото на баща ти бих му хвърлил една кофа с шамари. Дете искал! Това дете не е вещ, предмет или даденост с която трябва да се съобразяваш. Това е най- скъпото и прекрасно създание! То е човек! Личност! Много ме ядоса този твой гангстер! Не се занимавай с такива пуяци.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1ac8043357
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката
Благодаря на всички коментирали. За съжаление баща ми няма как да се разправя , понеже като малка го загубих.
А колкото до момчето- още едва ли не от началото на отношенията ни иска дете и семейство.Да си го гледаме, искал да е баща. И сега пак дори и като сме разделени.
Просто не иска да осъзнае, че не може вечно на своето си да държи. С другите му приятелки може да е минавал този номер, да са правели секс и разделени, и така нататък. Аз поне искам да знам какво някой иска от мен. Ако е само секс, ми сори, няма нужда. Просто познавайки човека, ми е странно да повярвам , че така може да се промени. Преди не беше чак толкова изявен в някои неща, чак така не е говорил. Незнам мъжете така ли се съветват помежду си, колкото са по-нахални и разкрепостени, повече им връзват ли? Мен ме досмеша, защото такива думи не съм чувала от устата му.Все пак съм познавала този човек и чак такъв изказ е нямало никога. Че и снимки да ми праща- това преди изобщо го нямаше.А пък за безкрайните купони, с които парадира сега- преди си беше домошар.Може това да се е променило, но чак пък такъв купонджия да е станал- малко съмнително.
Понякога ми се е струвало през тези месеци, че се чуди как да ме върне.Един път ми вика-намери си друг, сега пък друга песен пее.Явно сега си мисли, че детето ще ни сплоти, даже и го е казвал.Че и ме нарича с галения прякор, който ми измисли.
Просто се уморих да се опитвам да разбера какво иска от мен.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7361486892
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никога не съм го разбирал това "не съм готова за секс", още повече от бивше гадже.

И друго - ти защо си още сама? Явно и теб никой не те иска. Съберете се - лика прилика сте си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e5db4a3ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мале, къде намери такава откачалка? Та този човек не знае какво иска нито от теб, нито от живота като цяло. Всеки ден на различно мнение... :D
Объркан е, явно те обича още, но, от личен опит ти казвам, остави го да се изясни и да узрее малко.
С такова дете не знам как ще градиш връзка. За момента най-добре да сте само приятели.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5d9ba3fa3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   От авторката до номер 12
Сама съм , не защото никой не ме иска, а просто защото в момента не ми е приоритет да се впускам във връзка. Канят ме на срещи, но просто не се получава. Усещам, че се насилвам едва ли не да харесам друг, само и само, за да си имам някого. Не съм готова все още.
Пък и защо да спя с бившия си, ако не е готов и не иска да е пак с мен? Да се обърквам допълнително, и да му бъда играчка ли?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 36c968175f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Очевидно е, че иска само секс. Мисля, че това вече трябва да ти е пределно ясно. Вече дали това те устройва или не, ти решаваш!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2819016cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Че той фактически вече е приключил връзката с теб. Учудвам се какво очакваш от такъв боклук. И да продължите срещите, никога няма да можеш да си сигурна дали това не ти е последния път с него и дали не те лъже. Поканил те е защото в момента е бил “на сухо“. Не си губи времето, плюй и отмини. Ако те потърси- не отговаряй. Забрави за него, живей, забавлявай се, излизай, ще срещнеш по-добри от този охлюв. А тази връзка да ти е за урок - не слагай гордостта на човек в краката на никого. Не значи НЕ и за любовта трябват ДВАМА. Които взаимно се обичат и уважават. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 372a464dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Не мога да разбера защо поддържате контакти с бивши и си пишете, говорите, виждате. Като се разделиш с някого и край, не виждаш ли че той е идиот и само те разиграва щот не е намерил друга глупачка комплексаря. Намери си друг стига си се занимавала с тоя идиот, ужас, любовта не е игра, не сте деца, само се тормозите, това не е никаква любов... ужас

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker