Не знам как да постъпя,моля помогнете! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да постъпя,моля помогнете!
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1669 пъти
Здравейте, момиче на 16г съм. Харесвам момиче и преди да сте започнали с хомофобските коментари моля изслушайте ме първо. Пиша тук, за да поискам съвет какво да направя. Та, с това момиче се познаваме от години. Както се казва имаме дълга история смятаха, че сме заедно, присмиваха и се, тормозиха я. Та, след няколко години, в които не си говорихме, не си споделяхме и изобщо не се виждахме отново сме си близки. Проблемът е там, че разбрах, че отново има чувства към мен, но и тя не ми е безразлична... Сега ще кажете какъв е проблемът като се харесвате и е взаимно? Това, че я е страх да започнем нещо, заради хорските коментари. До скоро имаше приятел, който я нарани жестоко и постоянно я коментираха с кого била, къде били, какво правили и така нататък. Страх я е да не се случи същото. Говорихме го това, споделих и аз какво мисля и чувствам и, че хорското мнение не е толкова важно, но тя държи на нейното. Саднах естествено... Какво се очакваше да направя? Сега сигурно трябва да стоя на 5 километра, за да не започнат да коментират ли? пфф тва е жалко, а аз съм супер ядосана. Съжалявам предварително, ако има някакви грешки и наистина ви моля за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9cc8d2185f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Июууу гадост

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 068f655de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако никой не знае, какъв ще е проблема? Тъкмо няма да се притеснявате от чуждото мнение. Вие сте заедно не заради другите.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 20accdcb34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хората са боклуци. Ако не с хомофобия, с друго ще тормозят. И вас, и един друг тях. Нека си вият.

Направи опита. Опитай. Дай шанс. Някой тук беше задал един доста провокативен въпрос към всички, които ги е страх какво ще кажат хората: и какво в крайна сметка казаха тези хора? Лаеха като помиярите, каквито са. Аз съм търпял тормоз от малки лайненца, защото имам белег от операция. Не е моя вина, бил съм невръстен, трябвало е. Каквото са казали, казаха го. Сега един от тях е монтьор (не заъврши гимназия), друг е евтино наркоманче. Един от тези мелези, баща му беше мутра, та лекето се имаше за неуязвим. После (поне доколкото знам) татенцето се е опънал на грешните хора, идея си нямам жив ли е или не, малкото келешче бе за последно продавач в един от супермаркетите в крайните квартали. И това са само нещастниците от нашия блок. В училище си имаше и други.

Смешното в живота е, че дори ако е боза сега, един ден се подобрява. Уловката - сама трябва да търсиш подобрението, то не те намира само. Опитайте, какво толкова. Ако онези лекета станат вредни, има полиция. Но няма нищо да се подобри ако не отстоиш своето и не направиш усилие. И вие сте хора, един ден ще работите и ще плащате такси. Отстоявай факта, че също имаш правото да си сред хората. Припомни си какво са казали американците:

"Излагаме тези истини да са очевидни, за да се знае че всички хора са създадени еднакви; че всеки един от тях притежава неоспорими права, дарени от Създателя, сред които са Животът, Свободата и правото да дирят щастие... "

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 310ece77e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мъж на 35 съм.
Лично аз женска двойка мога да приема. Не знам защо обаче не приемам мъжка двойка. Видя ли ги как си мятат ръчичките и говорят на мяко, направо ми се обръщат червата. Та за твоя въпрос:
На 16 години си. Не си била с мъж. С момченца може би. Изпитваш влечение към твоя близка приятелка която е заела доста от мислите ти. Добре може би си би или да харесваш и двата пола. Това си е твоя работа. Защо и двете насилвате нещата? Защо трябва да е явна връзката ви и да ви гледат как се държите за ръце и целувате на публично място. Правете го когато сте сами. Постепенно и двете ще си решите как да се държите пред хората. Ако се залепите с целувка пред мен, аз ще се побъркам от желание да съм м-у вас. Други мъже също биха пожелали това. Не всяко момиче може да приеме подобна гледка. Ще срещнете и упреци. Лягайте си на саме и времето ще покаже какво да правите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker