Секс с доведената си майка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Секс с доведената си майка
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 11637 пъти
Сигурно ще има хора, които ще кажат, че историята е измислена, но не е така. Просто няма с кого да споделя това нещо, защото ми е ясно, че е крайно грешно. Затова реших да пиша тук.

Аз съм на 26 години и съм от малък град. За мое огромно съжаление майка ми почина преди 3 години съвсем внезапно, без да е боледувала от нищо и останахме сами с баща ми. Една година след това той реши да се събере с друга жена. Тя е разведена и с 11 години по-млада от него. Наши роднини ги запознаха и бързо се получиха нещата. В началото бях решен да излезна на квартира, защото мислех, че няма да мога да я възприема. Навсякъде в тази къща имаме спомени с мама и просто не бях готов на такова нещо. Но баща ми категорично не беше съгласен. Заплатата ми е 750 лв. и не искаше да се мотая по квартири и да имам излишни разходи. Каза, че ще се почувства виновен, че все едно ме е изгонил от вкъщи, дори беше готов да се откаже. Не исках да изглеждам като малко мрънкащо дете и аз да съм виновникът връзката им да се разпадне. Все пак е голям мъж не мога да му кажа какво да прави. Не съм имал нещо против въпросната жена между другото. Просто смятах, че на нито един от нас няма да ни е удобно и исках да ги оставя на спокойствие.

И така реших поне да пробваме да видим как ще станат нещата. Тя от своя страна е много скромна и спокойна жена. Сякаш е невъзможно човек да има проблеми по някакъв начин с нея. Но е такъв човек, който не обича да говори много и в началото почти не общувахме с нея. На мен също ми беше едно такова притеснително и аз имах вина за това.

Горе долу преди една година баща ми си намери по-добре заплатена работа, която включваше и нощни смени. Нещата между нас се промениха точно след това. Аз понеже обичам всяка вечер да пия след работа, една вечер тя предварително ми е приготвила мезенце. От учтивост я поканих и тя да ме придружи и тя се съгласи. Същата вечер си приказвахме много. Това бе ключов момент може би в нашите взаимоотношения. И така почти всяка вечер когато баща ми е нощна смяна започнахме да пием заедно и да си говорим за най-различни неща.

Може би под влиянието на алкохола една вечер се случи нещо неочаквано и за двама ни. Пак бяхме седнали така и бяхме в много настроение и двамата. Наистина не знам как точно се случиха нещата, просто един поглед, една усмивка ли не знам, ей така лека по лека се доближихме един до друг и започнахме да се целуваме. Никой от нас не посмя да спре и стана каквото стана. Сексът беше повече от добър лично за мен и ако трябва да бъде честен бях много доволен. Тя твърди, че никога до сега не е изпитвала такава наслада от секса. Баща ми е едва вторият и партньор според думите и. Казва, че се чувства много щастлива и напълно удовлетворена от факта, че правим секс. Това се отразявало коренно добре на психиката и и изобщо на целият и живот. Баща ми се събра с нея просто за да има кой да ни чисти, готви и пере и да не остане без жена просто. А тя след развода се е върнала на село при майка си и след нейната смърт мъжете в селото започнали да я гледат с друго око и да я притесняват, и просто е решила, че трябва да си има мъж и ново семейство. И двамата са на такава възраст, че за любов не може да става дума, просто е разбираемо като погледне човек и двете гледни точки. Тя твърди, че благодарение на мен и връзката им с баща ми остава добра, иначе твърди, че не би могла да издържи дълго време, защото започнала да смята, че просто не е точният човек за нея.

Не знам до кога може да продължи това нещо обаче. И за мен чувството някак си е различно. Досега не съм бил никога с по-възрастна жена от мен, а сигурно всеки един мъж е имал такива фантазии. Освен това от 5 месеца насам не бях правил секс, а това бе най-дългият ми период без секс откакто водя полов живот. Имах чувството, че ще полудея, даже мислех да ида на проститутка. А пък сега сексът не ми липсва и по-хубавото е, че вече изцяло свикнахме един с друг, няма го това притеснение, което все пак съществуваше в началото и насладата е огромна просто. Казвал съм си неведнъж, че ще спра, но само като останем сами и видя знак от нея просто забравям за всичко. Тя е много симпатична и красива жена и всеки път успява да ме изкара извън релси.

Става ми тъпо от време на време за баща ми и общо взето съм малко объркан и не знам какво да сторя занапред. Бих се радвал да чуя мнението на различни хора, тъй като сами се сещате няма как да споделя с близък човек такова нещо. Грешката е явна и няма как да се отрече. Съжалявам, но не мога да спра...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 4 месеца
hash: 5e5613efc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   E как ще е измислена. Софи Маринова нали се омъжи за доведения си син ;))) Сеш' ли се ;)

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: a0ef95caf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ужасно е, ами баща ти, мислете бе хора.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: fced45e9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е това ме уби! Бива нагон, ама... сега остава и баща ти да е оправял някоя твоя приятелка и всичко е топ... :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 7fbaf03153
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И един мармот завива шоколада в станиол. Поне бъдете оригинални, бе!

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 42c04fc577
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Лошо когато човек избере да стане животно и заради единия секс ... постави се в мястото на баща ти. Трябва ти църква. А що не излизаш вместо да пиеш у вас след работа. Тъжна история след дъжд качулка... потърси помощ съвет от някого.

 
  ...


...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 56e3e3f63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спри да спиш с жената на баща ти, намери си приятелка и запазете тази тайна завинаги в миналото.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 0dcbb2134c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   То и тя една света вода ненапита... ама баща ти с рога на лопатар. По-добре се изнеси на кваритира и то в друг град, докато не ви е усетил. Завинаги ще си равлатие отношенията заради един парцал! Дъртия плаща и храни, младия такова, хей живот здравей, здраей. Абе това мъжете само с долната глава мислите!
Другия вариант е да имитарш, че имаш приятелка, а тая да я пуснеш на приятел, после видеото на баща ти и тази ще изхвърчи като тапа от вас. Което и заслужава, де.

 
  ...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: 12e9439618
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Това ще свърши много, ама много зле, ако не спреш веднага.
Ужасно, аз на нейно място бих ти изшила най-якия шамар в живота ти, ако само ми направиш и намек за секс!!! Някъде на нейната възраст съм и бих могла да съм на нейно място.
Тази жена не е ''мила и прекрасна'' и т. н., а е пълен боклук.
За теб не желая да се изказвам. Било ти тъпо за баща ти- НЕ, за себе си трябва да ти е тъпо.
Осъзнай се, иначе обстоятелствата ще те осъзнаят и ще ближеш рани докато си жив.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b893a17220
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Как мислиш, че ще се развият нещата?Че баща ти ще се зарадва? Та вие го правите в неговия дом, не е ли малко извратено?Пък поведението на госпожата е също ужасно- спи с теб, и това подобрявало връзката им?! Що за нелепост! Тя използва баща ти, ако беше нормална и здравомислеща жена, щеше да си тръгне. Много по-добре е да каже, че нещата не вървят, отколкото да живее с баща ти и да го мами.А за теб толкова ли не се намери момиче, ми тръгна с приятелката на баща си? Струва ли си да си развалиш отношенията с него заради жена, и то такава пропаднала? Съжалявам единствено баща ти от цялата история, не заслужава такова нещо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker