Как да повдигна темата за секса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да повдигна темата за секса?
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1556 пъти
Здравейте, момче на 22 съм и за първи път пиша тук. Надявам се да ми дадете адекватни съвети.

Работя в чужбина. Запознах се с нея лятото в родния град. Тя е на 19 и още е девствена. Свитичка е и не е от най-разговорливите. Мен обаче ме грабна нещо в нея. Излизахме в обща компания 10 дни, но само приятелски. Карал съм я до тях след излизания и толкова.

Започнах да поддържам връзка с нея - пишем си и се чуваме. Почнахме да си споделяме разни работи и аз започнах да се влюбвам. Преди месец, два и го казах. Тя също каза, че е влюбена в мен и по-точно в душата ми.

Аз се прибирам другия месец и най-вероятно ще съм с нея на Свети Валентин. Искам да ви попитам кой е най-добрият начин да я попитам дали е готова за секс? Да почна да и намеквам?

Притеснява ме и фактът, че в нас в България живеят майка и татко. Едва ли ще и е комфортно евентуално да дойде при положение, че нашите са в другата стая. Да я водя на хотел за по-спокойно?

Моля за съвети как да постъпя и какво да я питам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2be2718b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не я питай такова нещо, щом е свитичка, и изрично ти е казала, че се влюбила в душата ти, а не в тялото ти.
Може да и е нужно време, може пък да иска да почака до сватбата. Знае ли се.
Знам , че на теб сигурно много ти се иска да си в интимни отношения с нея. Но трябва да и покажеш, че я искаш заради самата нея, а не заради секса.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b5935a253b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да поискаш секс е като да поискаш вода. Щом я харесваш го направи! Или ще ти откаже или не. Желанието за секс няма нищо общо с желанието за брак. Това че е свита не означава че не изпитва копнежи да бъде обладана и не значи, че няма сексуален опит и живот.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e01af8e6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1, айде не се излагай, влюбена в "душата му"... той се чуди само как да я нае... Чакала сватба... бисери...

Иначе пич, вземи излизай повече с нея, правете неща заедно, жестове, интимност някаква, свикнете един с друг. Ти си я закарал няколко пъти до вкъщи и вече хотел се чудиш как да и предложиш...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c06bd5e4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не започвай с думи, а с действия. В подходящ момент започни да я гушкаш, да я галиш, да я целуваш, но много нежно. Нежността подлудява жените. Усмихвай и се и не само с устни, но и с поглед. В него тя трябва да чете страст и любов. След това я питай дали е готова за следващата стъпка - секса. Кажи и, че дори и да не е готова, ти няма да се обидиш и ще чакаш докато поиска сама. А ако наистина откаже, не променяй отношението си към нея. Все ще ти се предаде, но въпреки това, предполагам, че няма да откаже още от първия път. Нежността и разбирането са ключът. И, да, намери някое местенце, където да бъде спокойна. Тоест, да сте си само вие

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2154994c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Излизайте , едва ли ще дойде у вас или на хотел , всичко става с търпение .

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: aedb5ee887
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се пита..с течение на обстоятелствата спретни й романтична вечеря, предразположи я..след това ще се целувате, натискате..бъди нежен, целувай я по врата..като цяло я възбуди..и продължи си любовната игра..тя ако не се чувства готова ще ти каже или ще те спре, ще поговорите и ще видиш какво ще стане..
При мен станаха така нещата, че с тогавашния ми приятел се случи точно както ти описах по-горе, не се чувствах готова, споделих му и поговорихме..предразположи ме дори и с думи.Обясни ми, че ще бъде внимателен, че когато пожелая може да спре, че е нещо хубаво и не го прави просто, защото иска секс или да спи с мен, а защото иска самата мен и би бил готов и да чака..но тогава такива бяха обстоятелствата, че и след всичките ласки и разговора му се дадох ;Д цаката е да си нежен.Не я питай готова ли си за секс или искаш ли да правим секс- не.Просто се пусни по течението

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b8822ae498
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз имам друга идея. Според мен точно, ако я поканиш на хотел, така автоматично се подразбира, че искаш секс и тя може да се стресира така. Аз не съм девствена от много отдавна /в момента съм на 20/, но честно казано бих се обидила някой така, ако ме покани на хотел.. ще се чувствам като проститутка. Идеята ми е, не можеш ли да изгониш вашите от вас за една вечер? Не я питай директно за секс според мен. Като се видите, направи така, че да си прекара добре - отидете на вечеря, на кафе, на кино, което от тези решите. Може и друго, в зависимост от интересите ви. Погрижи се да й е забавно, приятно, целувай я, прегръщай я и може сама да си поиска.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker