Директен въпрос към любовника - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Директен въпрос към любовника
преди: 5 години, 4 месеца, прочетена 1986 пъти
Имам връзка с женен мъж от две години и двамата сме семейни с деца. Много пъти се разделяхме и събирахме. Той ми каза, че няма любов между тях, заради децата били заедно. Сега наскоро той ми сподели, че тя започнала да му помага в работата. Аз му предложих ако е съгласен да прекратим нашите отношения, да се отдегля за да им потръгнат нещата. Той отказва да се разделим, казва че му е хубаво с мен. Аз го попитах директно с кого му е най хубаво жена му или с мен. Той ми отговори с мен. Това означавали, че малко поне ме обича. Щом му е по хубаво с мен а и ми каза, че е истинал към нея. Той много трудно говори за такива неща. За две години и половина чак сега почна леко да ми казва това. Възможно ли е да се е влюбил в мен. Никога досега не съм си позволявала да го питам такова нещо, но той ме пита с него или със съпругами е по хубаво.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 522063497a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Аз го попитах директно с кого му е най хубаво жена му или с мен. Той ми отговори с мен. Това означавали, че малко поне ме обича. Щом му е по хубаво с мен а и ми каза, че е истинал към нея. "

Ама колко сте доверчиви жените .... направо не е истина. ;)
Приличаш ми на Едит (жената на Рене от "Ало Ало")

А иначе - ние сме умни, хитри, комбинативни, креативни ... и т.н. ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7d5bd13146
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Лъже те. Не се заблуждавай.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: bbbaf4568b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичките така казват-хубаво му е с теб, за пред теб жена му е нищо, ама заради децата, а в къщи им е рай и пей сърце
Ти ако си се хванала на едни голи приказки...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ddb0cec5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Те всички така казват, ти какво очакваш да каже, че с жена му му е по хубаво ли? Наивни сме ние жените, казал ти е това, което искаш да чуеш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2a3ae6b127
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защо жените толкова лесно се подаваме на сладникави приказки ? Е като разбере мъжът ти за любовника и подаде молба за развод той ще ти помогне ли? Толкова ли ти е тежко положението със съпруга ти, че да търсиш услугите на този мизерник. Отсвири го незабво и се опитай да си подредиш живота в къщи, ако това не става - разведи се.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 82a9e4b73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   мхм, и аз бях в същото положение. Вярвай му :))))Сега се надсмивам над себе си, колко наивна съм била

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: edc9a99834
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Иска ти се-да се е влюбил-ама няма. Не се разделя с тебе-че кой ще откаже секс на аванта? С жена му не му било хубаво-защо седи с нея тогава? Заради децата-много банално, много смешно. В такива ситуации всеки трябва да си знае мястото-тя е неговата съпруга, майката на децата му, неговата половинка-е, поомръзнала, ама негова. А ти си просто една... е, хайде да запазим добрия тон. тук не дават да се пишат обиди.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 49b1c7466f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ти какво очакваш да ти каже: жена ми е супер, на малкия й пръст не можеш да стъпиш, обаче ми трябва и разнообразие, кефи ме, че и друга жена ми връзва, а и малко извънбрачен секс не е зле...
не е истина колко наивни хора има...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ef480e24a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много интересно, какъв е случаят сега? Той е отговорил, ти не си му, лъже те, както лъже жена си, както лъжеш мъжа си. Намерили сте се, дано ви провърви както и на хората, които мамите.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6eac39a053
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   хехе, то хубаво любовника ти ги приказва такива сладки приказки, ами ти и твоят съпруг? Много добре те е питал на теб с кого ти е по-добре, с любовника или с мъжа вкъщи? Оплакваш ли се от мъжа си какъв е мухльо и не струва? И въобще, какво очакваш като развитие от вашите отношения? Той лъже жена си, ти твоят мъж, каква идилия само....

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b98a4a4284
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пред жена си ще те нарича грешка. Не се заблуждавай.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e1c0b12b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Знам, че не би могла да ми отговориш на въпроса, но кога ще спрете да бъдете егоистки? Добре женен- женен. Ти също си семейна. Не казваш колко деца имате. Но дори едно дете да е, кое е по-важно в случая? Вашите отношения с любовника? Или това, че сте стигнали до такъв предел в семейните отношения? " Ще си правя кефа". А тези деца? ! Ще си развалите семействата ли? Развалете ги. Това е егоистична постъпка! Няма абсолютно никакво значение "новия мъж" на мама колко много ме глези или разбира. Децата попиват абсолютно всичко около тях. Затварят го в себе си, и това им тежи с години. Никой мъж или жена не може да замести биологичните родители. Помислете за тези крехки създания на които сте дали живот. Толкова като ви сърби, си вършете работата. Винаги. Ама абсолютно винаги, рано или късно нещата излизат на яве. Възможно е съпругът ти вече да знае за авантюрата ти, но заради децата да мълчи. Те усещат когато има напрежение. Мандръсайте се с любовника си докато си омръзнете и не си разваляйте семействата!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 08dff8b233
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Тъжно ми стана колко пошли сме станали, а даже не съм моралист.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b3dd0bc4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ти си малко, като една моя приятелка, но тя е разведена. Хлътнала е по женен мъж, той разбира се няма намерение да се развежда, но тя се надява, защото в него вижда другото си аз. Според мен си е създала идеалния образ в негово лице. Вероятно сме наивни жените по природа в определени ситуации. Аз женен мъж не съм и не бих погледнала, но ... .

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c375dd652d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Продължавай в същия дух- питаѝ го дали теб обича повече и като чуеш ДА, чакай и се надявай да се разведе и да се ожени за теб. Ще стане- някога, в някой друг живот. Междувременно може да оставиш съпруга си - защо ти е? Нали си намерила друг, когото ти е по-хубаво? Така ще се озовеш в положение "от два стола - на земята", т. е. приземена. Или може би “от два х.. - на трети". Споко, не си ни първата, ни последната. Аз не знам дали въобще има неверен съпруг, на когото жена му не е фригидна, остаряла, грозна, мърмореща, проклета и каквито още кусури се сетиш, пък той, горканчо е с нея само заради децата. И не казва на любовницата си, че я обича повече от жена си. Ако ти харесва да те използва, за да си разнообразява домашния скучен секс (защото той самият не може да го направи интересен и вълнуващ), да си задния двор в живота му, да мамиш съпруга си - успех! И без това сте си лика и прилика с тъпкача ти- двама предатели.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c68f261b4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   За мен ти си егоистка. И не защото си си позволила да се влюбиш в женен мъж, а защото го искаш само за себе си.

Човекът е влюбен в теб наистина. Но така или иначе има семейство и деца, за които трябва да се грижи. Тях ги обича и не иска да ги загуби. Има разлика между любов и обич. Прочети малко и ще ти се изясни.

Някога са били влюбени с жена му. Били са млади и необвързани. Създали са семейство и деца. Положили са много труд и усилия. Някъде във времето, любовта се е трансформирала в обич и привързаност, но вече не е любов. Поддържат си семейството и държат един на друг.

Вероятно и при теб е така, а може би не...

Ти и той сте се срещнали. Прихвръкнали са искри. Усетили сте тръпката, емоцията и пеперудите в стомаха. Не сте ги изпитвали от много години. Отдали сте се един на друг. Това е страхотно. Но трябва ли да си разбивате семействата заради това? Та нали ако го сторите и заживеете заедно, то след година - две пак ще се озовете във същата ситуация.

Не знам. Когато човек се реши на извънбрачна връзка, първо трябва да си намери партньор със същото мислене. Не трябва да е егоист и не трябва да ревнува - нито жена си, нито любовницата си.

Лично мнение. Поздрави на всички моралисти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker