Защо там има толкова много боклуци? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо там има толкова много боклуци?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1747 пъти
Salut. Много искам да попитам, защо в района Сточна Гара-Лъвов мост има толкова много видими наркомани, мангали и отрепки, които кръжат и се чудят в кой автобус да се качат. Аз уча в СПГТ, 11 клас съм, но последната година ми направи това впечатление, че сякаш са много повече отпреди. Уж тоя район се води Центърът, или поне края на центъра. Вие знаете ли на какво се дължи това да гъмжи от такива индивиди там, особено гледащи да погнат някой млад такъв като мен, който примерно прибирайки се от училище да го преджобят набързо? Споделете вашите мнения или конкретна причина защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: b955711073
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Около централните гари винаги се навърта всякаква измет, а Лъвов мост не е далеч.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5a178d1d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До 1 Интересно защо точно около централните гари.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2299a13afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   А къде е полицията да се грижи за обществения ред? А защо г-жа Фандъкова не се заеме с този въпрос? Докато не стане поредното убийство ли? Добре, че не живея в София!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6b4f8f0d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 2

Цените на имоти близо до която и да е голяма гара ще е по-нисък. Хората не обичат шум, най-малкото когато среднощният експрес мине през 3 часа сутринта. Гарата също така е логистична връзка, така че фирми/фабрики/складове разчитащи на този вид транспорт ще са наоколо. Складове, ниски цени - място идално за развъд на отрепки.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d18b8a304e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много просто, авторе - в близост са гарата и автогарата, тоест хора, които си нямат и представа от града или бегла такава, те са лесна мишена за крадци, наркомани, цигани и всякакви други утайки. Пен не ме притесняват толкова много наркоманите и циганите, колкото че край лъвов мост има дори негри, афганистанци, пакистанци и други маймуни.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f2d62b67a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защото там има най-много потенциални цели за преджобване и измами. Постоянно пристигащи хора от провинцията, вероятно с пълни кесии, за да си купят нещо от "софето". И отрепките лесно се сливат с тълпата. Вероятно са си разпределили територията и някои са избутани към Лъвов мост.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2fb44c076f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами по автобусите по принцип не се вози цвета на обществото.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9d7c37fbe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Във всеки голям град има подобни райони, най-вече в близост до жп- и автогарите. Просто си е даденост - трябва да се отчита при покупка или наем на жилища - обикновено цените в такива райони точно заради това са малко по-ниски.

Анонимно е, навъртат се много неориентирани хора с багаж, които може да нападнеш, лесно е да се слееш бързо и незабележимо с потока от хора или да се метнеш на следващия влак и да изчезнеш. Гарите са денонощно отворени и няма режим на пропуск. Наемите на стаи в района са доста по-ниски, което автоматично привлича по-неплатежоспособни или неориентирани чужденци, местни без стабилен доход и дребни престъпници. Криминалните елементи в такъв район не се набиват толкова на очи итн итн...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1d7f04ada7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   това е защото вероятно не си виждал гари и автогари из Западна Европа. Ум да ти зайде от бездомници, главно черни от къде ли не. То са дюшеци, одеяла, найлони, вързопи... бедна ти е фантазията.
като прибавиш и потока от хора, които идват от други градове, не познават София и са лесна мишена за измама или кражба, ето ти отговора

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 28ae07d387
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Защото до психодиспансера на Сточна гара се помещават две програми където се лекуват хероиново наркозависими, където пият метадон огромен брой мангали и 90 процента са болни от СПИН. Едната програма е напълно безплатна където обаче приемат единствено болни от ХИВ, за други чакат с години и заради огромния брой пациенти има и частна такава програма която е със символична месечна такса спрямо другите такива частни програми и именно, защото е най-евтино, там се лекуват само мангали, проститутки от улиците, бездомници и много малко нормални на вид пациенти. Лекарството метадон което изписват е направено за пиене и лечение, но масово наркозависимите го използват да го инжектират венозно смесено с разни други наркотици като анфети, метамфетамини, кристали и всякакви други лайна. Лекарите умишлено го смесват с вода за да прекратят тази практика, но това не само, че не им пречи а изобщо не се интересуват. Района в близост е заринат з използвани спринцовки и игли и е доста опасен понеже точно срещу вратата на лечебните заведения е и сборище и напълно очевадно извадени като на сергия бутилки с метадон, който братята от боята продават на черно на такива, които заради масовото инжектиране на лекарството, естествено не им стига и наркоманите купуват менадон на черно. И не си правят даже труда да се скрият ами в центъра на София само се обръщат свалят панталона и директно се инжектират въпреки минаващите хора а и редовно седящите точно до тях патрулни коли. Надявам се това отговаря на въпроса, който те учудва.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 28ae07d387
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Защото до психодиспансера на Сточна гара се помещават две програми където се лекуват хероиново наркозависими, където пият метадон огромен брой мангали и 90 процента са болни от СПИН. Едната програма е напълно безплатна където обаче приемат единствено болни от ХИВ, за други чакат с години и заради огромния брой пациенти има и частна такава програма която е със символична месечна такса спрямо другите такива частни програми и именно, защото е най-евтино, там се лекуват само мангали, проститутки от улиците, бездомници и много малко нормални на вид пациенти. Лекарството метадон което изписват е направено за пиене и лечение, но масово наркозависимите го използват да го инжектират венозно смесено с разни други наркотици като анфети, метамфетамини, кристали и всякакви други лайна. Лекарите умишлено го смесват с вода за да прекратят тази практика, но това не само, че не им пречи а изобщо не се интересуват. Района в близост е заринат з използвани спринцовки и игли и е доста опасен понеже точно срещу вратата на лечебните заведения е и сборище и напълно очевадно извадени като на сергия бутилки с метадон, който братята от боята продават на черно на такива, които заради масовото инжектиране на лекарството, естествено не им стига и наркоманите купуват менадон на черно. И не си правят даже труда да се скрият ами в центъра на София само се обръщат свалят панталона и директно се инжектират въпреки минаващите хора а и редовно седящите точно до тях патрулни коли. Надявам се това отговаря на въпроса, който те учудва.

 
  ...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: 35aed5ea4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   От край време е така. Като почнеш от Сточна гара по Сливница, чак до Опълченска и малко след нея се навъртат отрепки. Но около Лъвов мост опреденело са най-много.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker