На 26 години съм, а той на 20 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 26 години съм, а той на 20
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2030 пъти
Здравейте! Въпросът ми е предимно към мъжете. Жена на 26 години съм и преди около месец започнах нова работа. Запознах се с момче на 20 години, което въпреки годините си много ме впечатли със зрелостта си. Работлив, отговорен, симпатичен и смел мога да добавя. Когато го видях ми направи впечатление, но се опитах да не мисля (и да не го гледам) постоянно. Като жена съм харесвана, но бях сигурна, че не съм негов тип, най-вече заради възрастовата разлика. Ще се опитам да съм максимално кратка. Нещата стоят така. Една седмица след като започнах работа, той започна да ми дава противоречиви знаци. Тук е момента да спомена, че е малко притеснителен и срамежлив, а това ме кара да мисля, че не е "играч". Един ден ме търси да си говорим, споделяме неща от живота си, а на следващият нищо. Докосване ме по време на разговор. Увери се, че ще ходя на фирменото събиране и той се записа след мен, въпреки, че имаше много време да се запише. Един път ми направи комплимент за външният ми вид. Постоянно ми помагаше в работата. В тази връзка, въпреки че ми беше приятно, че ми помага му казах, че мога да се справя и мисля, че малко го засегнах тогава. А наистина не исках, просто не исках да оставя неговите си задължения заради мен. От тогава усетих малко промяна в отношението му. Спря да ми помага от тогава. Сега пак се държи хладно. Не мога да разбера дали ме харесва или това са просто добри отношения между колеги. Чуствам се като дъртата вещица, която се опитва да прелъже това малко момче в паяжината си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: b6f13bb1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе кани го някъде и му сваляй гащите - кво му мислиш толкова ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e0570d7ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Нищо няма да излезе, търси си мъже по-големи от теб!
От изпатила...
Ж29

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 92f13eefd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Макрон е по малък с 24 гони от жена си, а при вас 5 -6 години са нищо. Като кака помогни на момчето, явно се притеснява, а ти има мерак, покажи му как стават нещата. Младите могат, но не знаят как, старите знаят, но вече не могат!? Такъв е живота! Ползвай рационално жребчето!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 010bb26120
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Къде е проблема с възрастовата разлика, напълно нормална е според мен. Просто му покажи че ти допада, очевидно е че и ти му допадаш. Чисто физически ние правим първата крачка, но реално вашият поглед ни дава знак, трябва да знаеш как да му покажеш че го искаш. Това са нормални отношения. Двама млади да се харесат, за какво трябва чак такова притеснение.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b19e75f1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм на 25 и не мога да се откажа от едно момче, което е на 20. Чувствам се по същия начин. Споделяли сме си по-пикантни неща. Той твърди, че точно това, че съм по-голяма, го възбужда. Просто ме приема по такъв, леко фетишистки начин, и не мисля, че мога да променя това. Не мисля, че може да има нещо друго на тази определена възраст. По-нататък... може би. Мъжът ако е на 37, а ти на 43 например, си е друго. Сега... им е времето да се осъзнаят, не нямаме място при тях.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6c895ddcc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Когато бях на 20 се запознах с 27 годишна. Шест години по- късно още сме заедно. Разликата не е толкова голяма, щом има привличане, действайте смело.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 891a6215b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е чак пък дъртата вещица... Бъди ти по-настоятелна, той се страхува от реакцията ти. Аз бях в същата ситуация преди години, само че тя беше на 23, аз на 18. Доста бих притеснен от това как ще реагира, ако тръгна да и показвам, че наистина я харесвам. Имах някакви комплексарски мисли в главата, че ще е била с доста повече мъже и ще се излагам само, някакви такива. Но не беше така, връзката ни беше много буйна и силна, секса с мен и харесваше най-много, както и на мен с нея. Разделихме се след близо 4 години, заради рутината в живота ни, просто грешката беше, че и двамата си останахме на ниво гаджета. Аз бях студент и работех за малко пари, тя беше завършила, но също работеше за малко пари и нямахме възможност за нещо повече, та така, да не се отплесвам.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 383a741da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може би се бои да не го нараниш, защото все пак си по-голяма от него, 6 години не са малка разлика, явно се бои, че си била с много други мъже преди него и си ги зарязвала един след друг, и затова сега се държи дистанцирано от теб, защото си мисли, че ще зарежеш и него, и затова не си дава много зор. Убеди го, че може да ти вярва и, че ти си благонадеждна партньорка за интимни взаимотношения. Ще видиш, че ще подейства.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 04c0e1e43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм почти на 32 и ходя с момче на 24. Той си ме хареса и избра, още от началото знаеше на колко съм и не му пукаше. Аз. Но въпреки, че изглеждам по-малка от него, пак оня ден се намери една дърта вещица да каже че съм много "стара" за негова милост. Преди години имах връзка с мъж, 18 години по-голям и злобни коментари нямаше. Много е двоен стандарта по отношение на възрастовата разлика. Да не ти пука - още прабаба ми е била по-възрастна с 4 години от мъжа си и до края са имали добро семейство. Гледай му колко е акъла. Биологически тази разлика е нищо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e90ba5d566
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Намери си зрял мъж и не се занимавай с дечковци, които днес мислят едно, а утре друго. Като са малки, неопитни и незрели подсъзнателно търсят по-големи жени, но обикновено в един момент ги оставят и се женят за по-млади. Мъж, който е бил и с жени с 10-15 години разлика и с 4-5 год., ми е признавал, че ги е търсил само за секс и дори не е излизал никъде с тях, защото го е било срам. Женен е за по- млада, между другото. Така че ако търсиш само секс без ангажимент- момчето става, но за сериозна връзка- не. Не си губи времето, биологичният часовник тиктака... Успех!

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1d486539d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Зависи за какво ти е. Ако си лягаш периодично с мъже, какво го мислиш? Знаеш как можеш да накараш мъж да тича след теб. Ако го гласиш за сериозна връзка, тези подробности за него са недостатъчни. В семейството ми имаше 11 годишна разлика. Жената беше по-голяма. Имам познати които са също по този начин. Бях на 33 когато ме свали 46 годишна кака. Цял живот ще я помня. Бях като пластелин в ръцете и. Обожавах абсолютно всичко в нея. Когато стигнахме до момента, че исках собствено дете, тя прекрати връзката ни понеже не можеше вече да има деца. Умолявах я да не се разделяме. Тя също не искаше. Но не искаше да убие мечтата ми.
Ако го искаш за "дълъг път", разбери с коя е. Как се държи когато не си около него. Какви глупости е правил. Ако е за едното мандръсане, хващай го и го изцеди като лЮмон.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: acbd882d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Агнешко, а? :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker