След 3 години, още се сещам за нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

След 3 години, още се сещам за нея?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1576 пъти
Преди цели три години имах връзка която прерастна в годеж и също така продължи три години. Накрая самият аз приключих връзката и разстрогнах годежа, защото семейството и (тоест майка и, баща им от години не ги е потърсил) беше просто отвратително. През целия си живот не бях попадал на такива хора манипулатори, използвачи, ами на всичкото отгоре и нескопосани. Главната причината да прекратя всичко тогава беше брутално гадното отношение на майката към дъщерята и още по силната обич която изпитваше дъщерята след това. Всичко това беше доста психопатско. Интересното е че тя осъзнаваше всичко което и причинява майка и сме го говорили хиляди пъти, но въпреки всичко тя я обичаше и леко по леко майката обърна дъщеря си срещу мен защото виждаше че я губи и понеже аз нямах желанието да продължавам турския сериал им теглих майните и си заминах далеч далеч от тях. Лошото е че със съответната жена като изключим по горе изписаното което не е никак малък фактор, найстина изпитвах обич и любов. Преди нея имах доста краткосрочни връзки, флиртове и т. н. но нищо повече. Със нея имахме страшно много допирни точки четяхме се и се познавахме до болка, само с поглед всеки знаеше какво му е на другия. Не бях попадал в такава силна връзка до тогава. Много неща ни свързваха, страшно много плюс това бяхме и набори. Изкарахме три години обикаляйки и работейки из Европа, но тая гад майка и направи всичко по силите си да я обърне срещу мен всячески, а тя душицата беше толкова лесна за манипулиране. Въпроса беше там че мен ме дразнеше адски това, че тя се оставяше да я правят на маймуна доброволно. Плюс това мамчето търсеше по богат вариант от мен затова бе всичко от нейна страна. Майната им си казах и си тръгнах, бях доста афектиран тогава, именно защото след това тя не ме последва а аз я следвах винаги. Интересното е че след нея имах около 6-7 жени и всичките ме желаеха за сериозна и дълготрайна връзка ала в мен няма нищо вече и самият аз се отеглях. Сега отново се виждам с красива и интелигентна жена, но нещата отново не са много по различни за жалост.
След цели три години по-късно все още от време на време се сещам за нея и незнам защо. Глупаво е при положение че аз бях този които си тръгна и все още си мисля че беше за добро. От както я напуснах не сме се виждали, чували абсолютно нищо (в самото начало тя ме търсеше за да ме обвинява отново за всичко станало ала оневиняваше пак майка си, но я блокирах и това беше). Живеем на хиляди км един от друг. Единственото което знам от познати е, че живее с друг мъж 6-7 месеца след нашата раздяла до ден днешен, деца няма. Най-лошото за мен е, че вече нищо не изпитвам към жените като цяло освен едното сексуално желание и всичко свършва дотам. Сякаш ми остана в главата че тя си е тя и самият аз едва ли някога ще изпитам същото към друга! Не тъгувам, не изпитвам нищо вече, не я сравнявам с другите с които съм бил досега, но се сещам отвреме навреме за нея...

М33

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: e33a533658
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споменът ти носи носталгия, може би някой ден ще срещнеш другата която ще успее да го заличи ала дотогава ще си остане така главата ти.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 18da94ff75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото е била достатъчно силна връзка, която ти не си изживял. Чувстваш вина, че си си тръгнал и си я оставил да си отиде от живота ти. Ако беше я потърсил през тия 3 години, кой знае какво щеше да стане, можеше да си имате семейство. Постъпил си абсолютно глупаво ,че си я блокирал. Та ти си и бил предложил брак , и си я блокирал после като първолак?!
Просто може би си изпуснал наистина важен човек, затова и с друга не върви.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d64e9dadea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм в това положение, след като любовта на живота ми ме остави. Виждам се с други жени, но просто не мога да се сближа с тях така както бях с нея. Невъзможно ми е, правим секс и дотам ми приключват емоциите. Минаха 2 години от раздялата и все още при мисълта за нея ме свива стомаха. Никога няма да се върне при мен, но ще явно ще си остане единствената.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 427812bafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да... като в летаргия, вероятно именно друга жена е необходимо да срещнеш, която да запали отново искрата, без която нищо не изглежда особено важно.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 614b8d8086
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря за отговорите. От Автора.

До номер 1
Може би е така, може би не и аз не съм сигурен.

До номер 2:
Найстина беше много силна връзка, това е факт. Но в интерес на истината не изпитвам вина, че си тръгнах! Аз си тръгнах именно защото исках да видя колко тя ме обича и дали е готова на саможертва т. е. да ме последва и независимо всичко да бъде до мен така както аз бях неколкократно до нея. Е уви....

При положение че тя започна връзка 6-8 месеца по късно след нашата раздяла, малко или много не ми се струва че е тъгувала доста. Аз бях този които си тръгна, че ми отне година и половина докато отново помисля за срещи. И да я бях потърсил през тези три години които изминаха сега когато тя е в своята нова текуща връзка какво трябваше да и кажа? Първо че никога не бих го направил т. е. да си плюя отново на гордостта и принципите както тогава. Второ, че аз за себе си се чувствам прав и именно затова постъпих така. Самата тя ме остави да си тръгна като предпочете да послуша майка си относно нас, след което и не ме и последва във времето а предпочете да започне нова връзка, знаеше че я чакам и макар че я блокирах знаеше как да ме намери, но не. Можеше да имаме семейство? Можеше да го имаме още тогава семейството. Найстина беше изключително важен човек за мен, но дълбоко ме разочарова с всички свои действия (най-вече бездействия) именно затова я блокирах, защото исках да забравя болката която ми причини. При нея всичко беше на думи дела никакви!

До номер 3:
И аз така си мисля за жалост приятелю, но имай впредвид че жените не обичат като мъжете! Те са развей прах, ако една жена те обича така силно не е защото си специален за нея! Ако е друг пак ще го обича по същия начин както теб, докато при нас не е така. Моята бивша хубостница ми се е кълняла в любов, ревала, тръшкала и какво ли не. Умираше за мен при раздялата ни! И след 6-8 месеца момата в друга връзка вече. Хах ами това са жените, за наша жалост. Големи думи ама само думи и то до време. Лошото, е че остават именно този отпечатък върху нас, а те отново са безумно влюбени някъде!

До номер 4:
Вероятно си прав, само времето ще покаже.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 82d4743e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тъжно ми е за теб и за жените, с които се срещаш сега. Прегръщам ви приятелски.
Ж31

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a868af3468
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момата може да се надявала да я потърсиш през първите месеци на раздялата.Пък и защо да не започне нова връзка, ти си я натирил, да влезе в манастир ли? Да спи пред вратата ти ли? Естествено, че ще си търси щастието другаде, ако ще те чака 6-8 месеца да се сетиш, че видиш ли, я искаш.
Жените страдат, мъжете не толкова. Опитвах се да търся един само месец след края, и той все зает, все по купони. Пък същият човек година ми се кълнеше в любов. Е, нали и той уж страда, а не ме потърси нито веднъж. Даже и ме блокира, голямо страдание и мъки. Сети се за мен след половин година, но вече ми беше станал чужд. Толкова ме разочарова с това пъдене и вечна заетост, че без него бях по-добре. Връзка нямах, но не исках и същия човек отново.
Мъжете просто се сещате да съжалявате прекалено късно.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6f144516e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съжалявам. Обичаш я, затова ти е гадно. Такава раздяла не се забравя лесно... Тя щом се е оставила на майка й да контролира живота й, ти нищо не можеш да направиш... Бих те посъветвала да си я върнеш, но съм леко раздвоена, защото тя сигурно пак ще слуша тъпата си майка. Не знам.. ти си знаеш най-добре ситуацията, но не се отчайвай. Любовта е прекрасно нещо! И ако е истинска, ако тя е жената за теб ще бъдете заедно. Може да звучи тъпо и детско, но понякога трябва да вярваме и в невъзможното.
А таква "майка", която иска детето й непременно да е с някой богат, вместо с този когото обича е направо за затвора! Изобщо не знам как може да има такива ужасни хора!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0afa0f90ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Приятел,
Разбирам те напълно. Бях в подобна ситуация, особено относно манипулаторското отношение и нескопосаните оправдания, а най-лошото беше, че те самите си вярваха и не осъзнаваха колко прозира всичко.
Иначе и аз подкрепям с две ръце другите коментари, че трябва друга. В живота съм се убедил, че всичко наистина се случва с причина, която става ясна след време, и се случва за добро, в повечето случаи. Тъй че горе главата. А това, че досега не си намерил, която да ти запали фитила, не означава, че днес или утре няма да я срещнеш. Поздрави!
М33

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 87ec2f59ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кофти, може би винаги ще слуша майка си и по добре да не се занимаваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker