Вече съм отчаяна. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече съм отчаяна.
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1602 пъти
На 35години съм и след 5 годишно съвместно съжителство се разделихме с бившия ми по взаимно съгласие. Нямахме деца, връзката ни не търпеше развитие и нещата достигнаха естествения си край. По принцип съм симпатично момиче и често превличам погледите, но винаги съм търсила хора, за които това не е приоритет. И така започна моят 2 годишен хорър с любовните срещи и разочарования довели до безкрайно отвращение. Първоначално си дадох “санитарния период”, за да се отърся от миналата си връзка. Издържах около 9-10 месеца и започнах връзка с по-възрастен мъж, към който нямах сериозни намерения. Той беше безкраен егоист, който изведнъж от нищото реши, че трябва да заминава за да вади пари и аз се явявах някакво “бреме”, което трябваше да бъде отстранено. Заболя ме, но го приех. Отново се затворих и този път вече бях много наранена. Мина още почти година и срещнах човек почти на моята възраст. Харесаме се моментално и беше взаимно, но още от самото начало усетих у него една надменност, студенина и арогантност. Започна с една неизвестност, “Ще се видим когато аз кажа” и “когато аз мога”. Все едно аз не съществувах. Това стана проблем заради който често имахме разправии, но той все оправяше нещата. Някак си от вътре усещах, че не мога да му се доверя. След една поредна такава разправия, в която той ми разказа колко хубаво си изкарвал по почивки сам (при положение, че трябваше да се видим), аз спрях да му вдигам телефона. Мина се месец и изведнъж той пак се появи с обяснението, колко много съм му липсвала и че от глупава гордост спрял да ми пише и звъни.
Покани ме на почивка (пак неочаквано) а аз отложих за следващата седмица, когато можех да се организирам. Видях ме се тоя уикенд преди почивката. Той беше абсолютно индиферентен и на първия час от срещата взе да ми разказва за разни травестити и какво искал да му правят. Без аз въобще да го питам нещо такова. Но не спря до тук. Разказа ми тяхното житие и битие и колко му харесала “едната” като я видял на живо. Даже и снимки ми показва. Колко много приличали на жени. Не можех да осъзная какво ми се случва в този момент. Преглътнах яроста, но тя изби по-късно и му казах, че е идиот. На другата сутрин той се държа все едно нищо не е станало. Следващите 3 дни също докато изведнъж не се присети за въпросната случка и започна да ме обижда, че съм била ужасно груба и “мъж в женско тяло”. Казах му никога да не ми се обажда повече и се почуствах адски зле. Никой не се е държал към мен така до сега, но аз се чувствам отвратена и трудно бих могла да се доверя на мъж отново. Моля за мнение нормално ли е това негово държание и какво мога да направя, за да не намразя мъжете. Твърде огорчена съм вече и не вярвам на никой.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: faf50b5f16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Не, не е нормално това негово поведение. Напротив, тъпо е. Зарежи го и не се занимавай повече. Намери си нормален мъж който ще те уважава. Какви са тея мъже бре? Аз на твое място дори на почивка нямаше да отида. Още на травеститите щях да му бия шута и да си ходи сам по почивки и да се ш**а с травеститите.
Цитирам те: "но още от самото начало усетих у него една надменност, студенина и арогантност. Започна с една неизвестност, “Ще се видим когато аз кажа” и “когато аз мога”. Все едно аз не съществувах. Това стана проблем заради който често имахме разправии, но той все оправяше нещата. Някак си от вътре усещах, че не мога да му се доверя. "
Още с последният ти ред ти става ясно, че вътрешното ти чувство не те е излъгало. Заеби го, по-добре ще си без него. По - добре сама, отколкото зле придружена.
Поздрави.
Ж32

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a396b17f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, мъж съм на 40.
Спокойно - попаднала си на подобни егоисти, но не се тормози. Следващият път може и да стане! :)
Важното е да имаш очите да разпознаеш истински ценен човек, когато наистина го срещнеш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: dce283e262
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако си търсиш свестен мъж, може да се запознаем. Малко по-млад от теб съм, живея в София, нямам пороци, не съм милиардер, но се справям добре. Никога няма да те нараня. Ако искаш, напиши отговор на моя коментар, има как да се срещнем, макар и модераторите да не позволяват публикуване на лични данни.

Sic transit gloria mundi!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 88741dbb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не виждам какъв е проблемът, очевидно харесва мъже в тела на жени... Шегата настрана, съжалявам за преживяното от теб, май е време за още един "санитарен период".

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 36be023bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   "към който нямах сериозни намерения. Той беше безкраен егоист"

Не знам как ги съчетаваш тези две изречения едно след друго... Хем ти си поддържала връзка за кеф, да не бъдеш просто сама, хем само той бил безкрайния егоист? А ти какъв егоист си била - краен?

"Започна с една неизвестност, “Ще се видим когато аз кажа” и “когато аз мога”. Все едно аз не съществувах. "

А след като е започнало още така, защо изобщо си позволила да продължи?

Питам, щото не разбирам. Има някакви митове и легенди, че жените над 30 имали по-улегнало мислене, по-сериозни били. Аз съм на 35, и ми изглеждате същите хлапачки каквито бяхте на 20. Само претенциите може да се увеличат и да решите да хванете някой по-сериозен, но вече не е толкова лесно. Какво да ти кажа, подбирай хората с които общуваш, научи се да изискваш, но и да даваш. Не са нещата както когато си била на 20, и можеш да хванеш някой кретен за кеф. Като не искаш да се доверяваш на мъж, никой не те кара. Аз лично не се доверявам на жени, всичко е до това дали можеш да живееш така или не. Ти си изтраяла 10 месеца сама, аз 10 години...

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 379b1f560a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   За този последния ти - разбира се, че не е нормално. чак си мисля, че това е измислена история, толкова абсурдно звучи. И ако все пак е реална, се чудя как така все попадаш, а най вече - как така "веднага се привличате взаимно" все с някакви пациенти. Рецептата за здрава връзка отдавна е измислена и се синтезира в прости думички като "взаимност". Хора на толкова години трябва вече да са разбрали простата истина, че не е най великата ни цел да се грижим за собствения си гъз...

Успех ти желая на теб. И бегай далеч от такива пациенти, колкото и да се привличате в началото :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2a9ead12cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм влюбена в един такъв идиот. Това са мъже с тежки комплекси, които, за да се чувстват добре, имат нужда да мачкат жената и да я усещат напълно зависима и изпълнителна. Понеже обожавам този човек, му казах в прав текст, че ще му се подчинявам изцяло. Каквото иска той, това ще е. Познай: пак е недоволен, защото го правя по своя воля и явно не се усеща достатъчно "доминиращ" като няма съпротива за пречупване.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7c53dc723b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Благодаря на всички за обратната връзка. Вече не знам, кое е нормално и кое не. Имах нужда да го чув от безпристрастни хора, защото съмненията ми бяха безкрайни.

Към Номер 5: Ако смяташ, че виждайки един човек на години, който не иска да се обвързва сериозно съм си дала сметката, че с него не гледаме в една посока, е хлапашко, незряло и егоистично, значи наистина има нещо адски сбъркано в разбиранията ти за зрялост. За нормалните хора това е реализъм и често го използват за да си спестят продължителна загуба на нерви и време. Само човек с опит може да го разбере. Не желая да коментирам останала част от коментара ти към мен защото е чиста проекция и само онагледява всичко, което описвам като опит. Такива емоционално незрели индивиди, които смятат за пълноценен живот самотата са тези, които най-често се превръщат в безкрайните егоисти, за които говоря. Така не сте полезни нито за себе си, нито за околните, защото даването, за което толкова претендираш всъщност ви е най-слабата страна.
Авторката!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 392d4687bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Гледай мъжете около теб с душата си и ще го усетиш кой е човека ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 35c5de88a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами започни да търсиш хора за които връзката е приоритет и не си губи времето с хора които не търсят същото. Пет години е много време за да осъзнаеш че този не е бил за теб. За това може да виниш само себе си.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7c53dc723b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До Номер 7:
Нарича се Нарцистично личностово разстройство. Потърси информация за него. Ако знаеш английски още по-добре. Ще останеш изумена да откриеш въпросния господин детайлно описан от специалисти-психолози.
Успех и бягай и се спасявай от такива. Не се променят никога.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: aab8c1185e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно нормално е да ти се случват подобни неща. Читави свободни хора 30 просто почти няма. За да са на пазара на връзките значи, че най-малкото са били наранени или травмирани от предишни неуспешни/ провалени връзки. А много често просто са идиоти или неземни егоистични изроди (говоря и за двата пола).

Търпение, малко снижаване на критериите, компромиси и голям късмет... иначе самота... Мисля, че е така с всички в нашето положение...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b541af8a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторке, номер 5 принципно е прав. Видяла си, че тоя човек не става още в началото. Просто е нямало никакъв смисъл да продължавате. Аз съм мъж на 36, необвързан съм и ако някоя жена ми заяви подобно нещо, ще прекратя всякакви отношения с нея на секундата.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: dd3b318032
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Само трима са... при мен са всичките, а те са много. Дори няма смисъл да разказвам що за ненормалници привличам.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5d9d22e3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Миличка, този е поредният боклук. За съжаление жените често попадаме на такива индивиди, спокойно, не е краят на света! Но трябва да приключиш всякакви взаимоотношения с него според мен. Не избързвай много с връзките преди да си опознала добре чоека. Успех : )

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b36d50febd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Стана така, че трябва да изядеш кило сол с някого, че да го опознаеш /както в поговорката/, но вече никой не ти дава времето за това. Всеки иска бързо, за еднократна употреба! Какъв свят! Вслушай се в думите на номер 12.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker