Поредната раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поредната раздяла
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1910 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 20 години. През април месец миналата година се запознах с едно момче във фейсбук, той е на 19 години и живее в Германия. Почнахме да си пишем, много се харесахме и си писахме колко много искаме да се видим като се върне в германия, пращахме си снимки, той ми каза че мнг ме харесва и се върна май месец в България и като излязхоме първия път се целунахме и тръгнахме, бяхме почти всеки ден заедно, докато той замина отново в германия и ми каза че иска такава връзка от разстояние и не би издържал дълго време да не сме заедно и се разделихме началото на юни, мнг ми беше гадно в началото и мнг съм плакала, края на юли той отново ми писа как иска да сме заедно и е осъзнал грешката си. Той се върна юли месец и излизахме до към края на август, докато той пак се прибра в Германия и спря да ми пише и ми каза че ще почва да учи там и да работи и така пак спряхме да си пишем. Началото на октомври месец той пак ми писа и ми каза, че много му липсвам, много ме обича и каза че иска да не ме губи повече и да сме си заедно. Отново тръгнахме той си дойде ноември месец, прибра се отново в Германия, но продължавахме да си пишем, прибра се декември месец и бяхме почти всеки ден заедно и прекарахме заедно и празниците. През всичкото това време когато бяхме заедно му бях обещала, че ще спя при него всяка вечер, но не си изпълних обещанието поради причини, не че не исках, но просто не стана. И той отново се прибра в Германия и ми каза че иска да се разделим отново, защото не вижда смисъл след като съм не съм си спазила обещанието и че ще се прибира чак лятото. Отследва ме от инстаграм и фейсбук, въпроса ми е според вас има ли шанс да се съберем отново, защото много го обичам и много ми е приятно в неговата компания или това беше наистина края?
Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 192d68cbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e33bd10645
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Забелязваш ли, че той "оправя" отношенията ви, когато ще си идва, а те отсвирва, когато няма да се виждате дълго? Всичко е за секс. Не си заслужава.
Ж31

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 01ac972dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Моята е връзка също е от разстояние - аз съм в България, той в друга държава. От няколко години е така. Виждаме се през няколко месеца за кратко. Но не сме се разделяли и имаме идеи за бъдещето, защото това разстояние вече се търпи трудно... Но не сме се разделяли. Общуваме чрез вайбър и фейсбук, телефонни разговори - всеки ден.
Съжалявам, че ще ти го кажа, но според мен той просто те е използвал, когато е в България да се позабавлява с теб. Когато човек държи на друг, не го изоставя. Направи си сама изводите - търси те само, когато се прибира.
Този човек не те заслужава и дори да го обичаш е време да спреш да се унижаваш, защото е унижение някой да те оставя, а ти отново и отново да се връщаш при него.

Делата му "говорят" по-ясно от думите му.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dea0256ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обещала си му нещо и не си го изпълнила поради причини.
Той как реагира на това - опита ли се да разбере причините, да те изслуша, да си поговорите и да се разберете?
Или просто "не си спала при мен всяка вечер - край. Опита ли да те разбере, да се постави на твоето място, или просто те съди?

От останалите писания - по-скоро излиза, че момчето просто иска да има какво да... прави, докато е в България.

Относно има ли шанс - има, и то голям, но чак лятото. И ще си остане за лятото.
Трябва да помислиш за себе си - това ли е което искаш, да си занимавка за през ваканцията на някого, а през другото време да плачеш и тъгуваш по него.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 78fb80fbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен изобщо няма смисъл да започвате нова връзка след като той има намерения да остава в Германия, даже не е имало смисъл да започваш каквито и да е било по- специални отношения с него при този факт. Дори хората със семейства и деца трудно удържат на връзка от разстояние. Искал е да спиш при него за да правите секс и след като не си го направила, се е отдръпнал. Може и да греша, но най- добре е да си дадеш достатъчно време за да го забравиш напълно (наистина напълно, за да няма драми и непреборени чувства) и да потърсиш друго момче.


Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 070b6299f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това неговото не е любов. Това е някакъв кошмар. Според мен просто го забрави, не може всеки месец по 50 пъти за се разделяте, не е нормално дори психически не е добре затеб как да си спокойна и уверена в този човек

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cbc63460f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Използва те за секс

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 305f93033a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте, аз съм момичето което написа историята и само мога да ви кажа че той нито ме е карал да спя при него, нито ме е използвал за секс, защото не сме го правили. Винаги се е държал много мило с мен и не ме е карал да правя нищо насила. Винаги като се е връщал при мен ми е правил изненади и се е държал много мило с мен, не ме е нагрубявал по никакъв начин. Просто си мисля че аз съм виновна че не си изпълних обещанието и на него му е писнало, не мога да спра да мисля за него, въпреки че връзката от разстояние е много трудна...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a5cf14f392
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Виж, че се сеща да се сдобрите всеки път като наближи да се връща в - явно просто в Германия не може да си намери приятелка. A ти си всеки път готова да се съберете, докато ти свирне, нямаш ли малко самоуважение? Това не е сериозно мъжко поведение - ела ми, иди си. Освен това един мъж на тази възраст ВИНАГИ се интересува от секс, просто може би не знае как директно да си поиска, виж че те е отрязал след като те е уговарял да спиш при него, а ти не си останала и е видял, че файда от цялата работа няма да види.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 577ef47ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хора, които се обичат не се разделят! Те има общи планове, доверие, искат да са заедно не само по празниците, но и в цялата делничност на живота. Мъжът, който обича ще се грижи непрекъснато за жената, ще иска тя да е щастлива и защитена! Ще се интересува от нейните интереси, ще я насърчава и подпомага в развитието ѝ! Тези, непрекъснати раздели, които се случват между мъжете и жените са поради липса на любов, от егоизъм и липса на жертвоготовност.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d04c5bc1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Първото ми гадже беше така - раздели и събирания, само че нас не ни делеше разстояние, та си мисля, че е до човек. И аз като теб бях луда по него, но някак успях да го преодолея. А като усети, че няма вече иди ми-дойди ми, започна да ме уверява как се променил и трябвало да му дам шанс. За съжаление, чувствата ми бяха изстинали отдавна и не му дадох шанс.
Съветът ми към теб е да не се занимаваш с него, поне докато не порасне. Имала си причини да не останеш всяка вечер при него, той опита ли се да ги разбере?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker