Дали ме е забравил? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали ме е забравил?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 3125 пъти
Имам питане към мъжката аудитория: Когато мъж харесва една жена, с която обаче не може да бъде заедно, т.е. си остава само с харесването, колко време ще му трябва, за да я забрави?
Аз бях влюбена в този мъж, но вече бях сгодена за друг. Съответно с нищо не му подсказах, че имам чувства към него, защото си мислех, че той не ме харесва. След години обаче си дадох сметка, че и той ме е харесвал. Минаха 7 години от тогава. Не се бяхме виждали с години, но миналата пролет случайно се засякохме на улицата и си говорихме доста време, но само общи приказки. След няколко месеца той ми писа за рождения ден, след това ми честити и други празници. Дали просто е любезен и честити на всички, или все още може да изпитва някакви чувства към мен? Иначе винаги сме се държали приятелски един към друг, но възможно ли е още да има симпатии към мен след толкова години?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: bea4a6b747
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако питаш дали ще те оп-не ако му паднеш - ЩЕ ;)

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 13df4bc3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сигурен съм, че още таи някакви чувства или поне емоции към теб. Аз съм в подобно положение.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4fb1f83e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, естествено!Харесва те, съм в подобна ситуация.Имам чувства към жената!.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a3ad591d91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   №1 е точен, меракът умира последен! Ама това да стане докато са млади, остареят ли, ще останат само спомените!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9719f7839f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Усложнявате си живота сами. Говорете си, хора...
-Честит рожден ден.
–Ейй благодаря, много мило, какво става с теб, как си, какво правиш, отивам на кино - искаш ли с мен?

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f21b26b039
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, но ако просто е бил любезен и честити така на всички? Не искам да се подвеждам... Все пак 7 години не са малко, а и той си имаше уж сериозна приятелка до миналата година... Не е ли по-вероятно да страда за нея, отколкото за мен, все пак между нас не е имало нищо освен закачки?
Има ли начин да разбера какво чувства без да го питам директно?
Авторката

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 29bc523ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Човека е почтен, вижда че си сгодена и не се занимава с теб, ти какво очакваш? Да ти сваля звезди?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9869eef5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Има много по-лесен начин. Не е нужно въобще да се тормозиш.

Покани го да се видите, пийнете малко (алкохол) - доста помага. Не за да ти паднат задържките, а просто, когато човек е под такова въздействие си казва всичко и най-милото. Истински откровен е. Едва ли ще тръгне да те лъже - няма защо да го прави, а даже напротив. Ще ти разкрие всичко - направи го и ти.

Можеш да умуваш и да се чудиш с години... а има много по-лесен и бърз начин.

Или както казваше баба ми (малко е цапната в устата, но май е права)
Ти отиди при него, пийнете, па правете ако трябва каквото ви се прави и на сутринта ще ти стане ясно всичко.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 871a02de82
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За къде бързаш? Тези неща не стават с бързане. Щом ти честити по разни поводи, честити му и ти. Завързвай по малко разговори. Интересувай се как са нещата покрай него. Някакви по-общи приказки. Ако си имаш идея къде се движи, минавай от там, за да се мяркате по-често. Но без да се натрапваш. Ако се държи любезно и отговаря на въпросите ти и се радва да те види, продължаваш. Малко по-лични разговори, припомняте си разни неща от миналото и т. н. Следиш внимателно поведението му, предлагаш му да идете на кафе... Ако усетиш, че се дърпа, спираш до там.

Не е толкова трудно, но трябва да си търпелива.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1ff9f3c995
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Защо те интересува какво чувства той? ! Добре, нека предположим, че все още те харесва- ти какво правиш? Ще се развеждаш ли или минаваш в паралелна реалност? Седи си на задника и си гледай мъжа, не се занимавай с глупости, да не съжаляваш после! Най-вероятно нищо не чувства, но ти ровиш, не ти се иска да е така, важно е да си харесвана, драма да има....

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9719f7839f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 5 до авторката. Ще адресирам нещата едно по едно.
Да, но ако просто е бил любезен и честити така на всички?
- Съвета ми е да подхванете любезен, приятелски чат с него.
Как си, какво става с теб? Помниш ли за какво си говорехте като се видяхте? Ако си е взел нова кола - питай как е колата, ако е сменил квартира, купил си е дом, сменил прическа - питай го как е квартирата, апартамента, новата прическа и т. н. Просто подхванете разговор, нещата ще се видят дали вървят и дали имате "приказка" или не.

Не искам да се подвеждам...
- Не виждам как писането на човек, от когото явно се интересувате - да видите "какво правиш, какво става с теб" е подвеждане. Не планувай сватбата с него днес - това би било подвеждане. Но да си говорите, чатите - какво подвеждане има тук?

Все пак 7 години не са малко, а и той си имаше уж сериозна приятелка до миналата година... Не е ли по-вероятно да страда за нея, отколкото за мен, все пак между нас не е имало нищо освен закачки?
- Извинявам се, но що за глупост - да страда за вас, с която сте се закачали преди 7! години. Защо въобще тоя човек го вземаме като страдалец? Пък ако страда - наистина ли искате не-щастник, човек със страдания вместо щастие?

Отгоре на всичко - за 7 години ти си друга и той е друг човек. Всичко се е променило, вие НЕ сте хората, които сте били 2012-та (ако сте ще е притеснително, дори). Но защо не дадете шанс да се опознаете днес, утре - такива каквито сте днес и сега. И да прецениш дали искаш да сте заедно или не?

Има ли начин да разбера какво чувства без да го питам директно?
- Ако го питате да идете на кино не е директно. Излизате и нещата се получават или не го харесвате и не се получават. Каква е тази истерия и страх от комуникация?
Ако просто го питате за едно кино или кафе (може да му искате съвет каква кола да си купите, ако е ходил на почивка в чужда държава (Халкидики в Гърция даже става, за бога) - кажете, че обмисляте дали да отидете там и ако иска да се видите за по кафе да го питаш това-онова. (Ей Пешо, здрасти, сещам се че преди две-три години ми излезе снимки че си ходел в гърция, аз сега обмислям за това лято, но се чудя за мнение, какво мислиш за гърция, заслужава ли си, даже ако искаш на по кафе може да се видим, ако имаш време).
Измислете си сценка, история да инициирате "среща" с някакъв предлог щом толкова ви е страх от това да го питате дали иска да отидете на вечеря.

Има 2 опции - да сте заедно и да не сте заедно.
Ако не сте заедно - доста загубено време вече сте прекарала в разамисли и писания. Тъпо би било да продължавате.
От друга страна - Ако ще да сте заедно - не мислите ли, че е адски тъпо и глупаво да си губите времето, в което може да сте вече с него - за да обмисляте и премисляте, че и коментари да си губите времето да четете и т. н. ). Колко по-добре щеше да сте просто гушната в него, нали?

пс. Вие сте жена - по-горните сценки и манипулации на мъжете за по "кафе" и т. н. би трябвало да ви идват натурално. Мъж съм и съм крайно изненадан, че още се чудите.
Късмет и дано се получи както го желаете.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e941533db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ако те харесваше щеше да те покани

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9713b1281c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Не знам на другите колко време им трябва да забравят жена, мога да говоря за себе си. Жената обект на последното ми силно влюбване, което не беше споделено, все още е в мислите ми. Сещам се за нея абсолютно всеки ден, макар и вече болката да не е толкова силна.
Та, вероятно едно силно, истинско влюбване ни е за цял живот, просто забутваме някъде в кътчетата на съзнанието си мислите за този човек и се опитваме да продължим живота си постарому.
М32

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4fb1f83e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Авторкеее, питай го ти да излезете, да се видите, какво толкова? Стиига с това его, егото е лошо нещо. И да не излезе нищо какво толкова? Не е свършил света, излезете, пийте кафе, поговорете си. Престанете с това как жената ще кани първа, аз лично бих се изкефил много, какво ние мъжете не сме хора и не могат да ни канят ли? Давай, хайде пиши му!!! Чакам резултата да споделиш тук, че ми стана интересно

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 4bafda1c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към номер 14 - преди колко време е било това истинско влюбване? От тогава имали ли сте друга приятелка или си страдате само за нея? Питам защото ми е интересно дали като си имаш уж сериозна приятелка, може все така да си обичаш някоя стара любов?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 585b6640a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   В подобна ситуация съм, но на скоро мъжът й ни хвана да си пишем. И стана една..... :D
м35

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: e042f183c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторке, нещо не разбрах какво ти е семейното положение в момента?

Иначе, един мъж щом пише, значи има интерес... Някакъв. Какъв точно, е друга тема. Но мъжете не са много по любезностите, обикновено такива честитки от тях са просто повод. Както те посъветваха, завържи разговор и ще стане ясно рано или късно.

А ако си омъжена... Какво да ти кажа. Яко те сърби в момента и тоя човек щом след 7 години го мислиш, явно без начесване няма да мине. Затова и не разбирам как може да си влюбена в един и да се омъжиш за друг, особено без да сте си изяснили нещата? Просто при нас жените така не става. Затова и тези дето разправят как трябва да дадем шанс на някой, щото бил много свестен хич не ги разбирам, като знам, че това е нищо друго освен рецепта за изневери.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker