Какво всъщност стана ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво всъщност стана ?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1220 пъти
С приятелката ми бяхме заедно 5 години и половина и имаме дете на 2 годинки.
Аз съм на 34 г. , а тя на 30 г.
От 1 ноември 2018 г. тя започна да се държи странно, изведнъж започна да се поддържа повече и всяка вечер закъсняваше... телефона й постоянно даваше заето и все говореше с най-добрата си приятелка. На 15 декември ми заяви, че иска глътка въздух и отива при най-добрата си приятелка с детето. Няколко дни по-късно най-случайно разбрах, че в интернет се е запознала с мъж в края на месец октомври. Изясни ми се цялата ситуация. Обадих й се по телефона и директно я попитах за него при което тя беше изненадана, че знам и ми отговори, че няма друг, но на този етап искала глътка въздух и че скоро няма да се прибере. Бях импулсивен и се изнесох от квартирата и се прибрах при брат ми. От ноември месец до 15 декември тя рязко охладня, спря да ми пише, спря да ми звъни, когато аз й звънях или пишех тя или не връщаше или връщаше след дълго време. Откакто се изнесох при брат ми комуникацията ни приключи, търсех я само аз, като накрая се ядосах и я питах директно какво става и тя ми отговори, че не съм ставал за баща и не искала да отглежда детето си с такъв баща. Да поясня, че не бях най-добрия баща на света, защото не му обръщах много внимание, но поговорих с нея и й обясних, че това ще се промени и повече няма да го допусна. Обясних й да спре всякакъв контакт с този мъж и да се видим на живо да поговорим. Тя ми обясни, че не иска да ме вижда на живо, защото не знаела как ще реагирам и я е страх от мен, защото съм си въобразявал, че имала друг. Каза ми, че й трябва малко време и че отново ще бъдем заедно. Аз имам безспорните доказателства, че има друг, но не в това е въпроса. На нова година тя си отиде при родителите с детето ни и им каза, че сме разделени. Продължи да контактува с въпросния мъж, но пред мен продължаваше да отрича, че има такъв. На 1 Януари ми каза, че на този етап не иска да сме заедно, защото трябвало да се променя и че на по-късен етап ще сме заедно. Започнах усърдна работа по себе си, осъзнах, че имам вина за не малко неща. На 20 Януари вече не издържах и й се обадих и я провокирах да спре контакта си с него и да се прибере и да бъдем заедно. Тогава от нищото, тя ми каза, че съм ставал за баща, но не съм ставал за мъж. Това ми дойде като гръм от ясно небе. Обясни ми, че не съм я правел щастлива и че не съм знаел как да я направя щастлива. Когато й обясних, че много добре я познавам и че в момента говори така, защото има друг и защото е изстинала към мен, тя ми обясни, че отдавна е тръгнала да изстива към мен, но не е събрала куража по-рано да си тръгне. Изведнъж от нищото започна да ми говори, че трябвало да си тръгне в период, когато бяхме щастливи и двамата и си го спомням. Обясни ми, че по-натам може да бъдем заедно, но на този етап е невъзможно, защото вече не изпитвала нищо към мен.

Тук държа да поясня, че Ноември ми каза, че ме обича и че иска да сме заедно.
Поведението й меко казано ме шокира.
Да, имахме проблеми, да пренебрегвах я, да карахме се..

Искам да попитам най-вече жените... заради другия мъж, защото сравнява мен с него, защото той е новото... защото градината на съседа е по-зелена ли ми казва, че не ставам за връзка с нея? Защо преди не се оплакваше?
Защо изведнъж започна да ми говори, че трябвало да си тръгне преди време... в период в който си спомням, че беше щастлива и искаше да бъде с мен?

Аз я обичам, имаме общо дете и искам да сме заедно.

Може ли просто да е влюбена във въпросния мъж и да иска да изживее тръпката... да прерастне в нещо сериозно, но ако утре нещата не се получат да пожелае отново да сме заедно?
Ако след години се разделят да се сети отново за мен като мъж?

Вече поддържаме само приятелски отношения, нямаме никакви проблеми, разбираме се за детето, но наистина виждам, че не ме обича и не иска да бъде с мен.

Благодаря Ви за отделеното време

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: f4537fe199
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво да ти кажа братчето ми, аз съм на 34 години с дете и приключила 11 годишна връзка. Аз съм и бях много добър баща, бившата жена също го признава. Не съм засичал любовник, но всичко друго е като при теб. Изведнъж охладня към мен, започнаха нервни кризи от нейна страна и по нейно настояване се изнесох. Сега сме в добри приятелски отношения. Какво да ти кажа, често се сещам с носталгия щастливите времена, но истината е, че ако ме обичаше, нямаше така да постъпи. Според мен като се кротне и се разочарова от новия, ще се върне при теб, ти дали ще я вземеш не знам?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0a87d69271
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Намерила си е друг мъж това е, затова те е зарязала.
Трябва да я забравиш , жена за тебе от нея няма да стане, тъй като обича друг мъж, Намери си друга спътница в живота!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker