Баща ми и брат ми ме мразят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Баща ми и брат ми ме мразят
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1027 пъти
Здравейте, искам съвет какво да правя с брат ми, защото и аз вече не мога да го понасям, цял живот ми е завиждал и пак имах проблем заради него. Той е 1 година и 4 месеца по голям и прилича повече на баща ми а аз на майка ми и сме много различни, завижда ми и как изглеждам и че ме харесват момичетата, и най вече едно момиче което харесва той, завижда ми и за успеха в училище и за приятелете, за всичко. Много се е карал с мене защото ме дразни нарочно и му бях казал че е боклук и не става за нищо и той беше избягал от нас, баща ми като го търси по тела му е казал че заради мене неще да се връща в нас и че съм му казал нещастник и че искам да умре. Бях му казал гръмни се, но не в смисал да го карам да се самоубива защото той го е казал точно така! Казал е че иска да се самоубие и баща ми ме направи на нищо заради него, че съм му скапвал самочуствието, започна да ме бие, да ми дърпа дрехите, викаше че ако стане нещо с него щял да ме убие и да му се извиня на колене. Даже като се прибра брат ми и той продалжаваше да ме бие, дърпаше ми косата и ми биеше шамари пред него навсякъде и аз се извиних само да спре. Нарочно го направи и нарочно прави такива неща да ме дразни и после казва на баща ми, защото му харесва да ме бият мен заради това че той е прост и смотан! Как да живея така. не можем да се понасяме и вкъщи е ненормално, даже плакатите с мойте групи е скъсал и е сложил свои грозни!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: d2afb00887
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко години си, мило момче? Бъди силен! За съжаление, не си единственият, който минава през това и със сигурност не го заслужаваш. Но въпреки сегашната безизходица, в която си, някой ден ще видиш как ще вземеш живота си в ръце. Освен това не си сам, имаш приятели и си интелигентен. Дерзай и не се предавай!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fa305917ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За момента, за съжаление, няма нищо драстично, което да направиш и да ти подобри живота. Трябва да траеш сега, за да ти е по-добре после.

Нещата такива, каквито са - до края на гимназията, ти си напълно зависим от родителите. Освен ако нямаш пари от лотарията, няма как да се избавиш от тази среда. Съветът е: въпреки унижението, въпреки омразата, трябва да се съсредоточиш върху оценки, за да изкараш нужния успех и да влезеш в някой университет. Не подценявай това, защото дипломата е достъп до по-добра и по-добре платена работа.

Ако си или станеш на 16, имаш правото да започнеш почасова работа. Не знам как вече работи законодателството, но може би ще ти трябва писмено съгласие от баща ти или майка ти. Работиш почасово (ако не ти пречи на училище, то е приоритет) и пестиш пари. Станеш ли на 18, изкарваш матурите и отиваш в университет. Работиш вече почасово, докато следваш.

След края, ако си спестил достатъчно, вече можеш спокойно да се изнесеш на квартира и да забравиш тези помияри. Съвет - избери специалност, която плаща: програмиране, например. SoftUni имат безплатни учебници, имат онлайн курсове, научи се, можеш. Имат връзки с някои от унивесритетите във Варна или Бургас (не помня) или пък пробвай с ФМИ на СУ в София или ТУ, пак София.

Дисфунцкионалното семейство е кучешка помия, знам. При мене беше друго - мамчето беше алкохолик, само няколко пъти ме докара до опит за самоубийство, после каза как ще ми спре лекарствата и ще наеме убийци, за да ме изкормят ако пак опитам. Татенцето ти е лайно, брат ти също. Но всяко лайно се разгражда и гние. Ти можеш да ги преодолееш, знам че можеш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9254eac7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Само казарма за вас! Ама от тая по 3 години. Една да набиваш крак до клетва, и още 2 да даваш караул през ден по един час на всеки 3 часа при -30'С на връх Ботев!
Като се върнете, ще сте едни такива културни, дисциплинирани, организирани, улегнали, ще се държите по устав и ще си козирувате даже...
Родителите ви ще сияят от щастие!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fbd5ebfa02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По написаното към него си личи колко го подценяваш. Твоите прекрасни плакати а неговите тъпи и грозни. Дали не си твърде арогантен и да ти личи

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f1c0346613
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 1, на 15 съм и пак не съм казал всичко което брат ми прави само от злоба, крещи тръшка се по стените, понякога реве и казва че ще умре ще се хвърли отнякъде и аз ще съм доволен тогава, беше си рязал ръцете ама само от горе за да плаши нашите и те да се занимават с него и да увикват мене и да ме бият, само тогава става спокоен когато ме вижда на колене пред него пребит и когато аз плача защото ме боли, тогава той е вече ok. Много ме дразни, нарочно разхвърля дрехите ми по земята, под леглото ми съм ги намирал понякога защото ги е ритал там, бях си харесал една прическа от едно аниме и ходех с нея и сега ходя, всички ме харесаха така, а той от яд ме влачише за косата да ме скубе и ме удря по главата а понякога и ме рита без да съм му казал даже нищо. Аз ако кажа той какво прави той никога не е виновен, аз съм го дразнел и обиждал и не трябва да го дразня защото бил зле с нервите! Аз нямам нерви сякаш! Само плаши с самоубийство, малко да ме види да се смея на нещо или майка ми да се закача с мене или с момиче да изляза и той иска да скапе всичко! Нямам къде да отида иначе още сега да се изнеса! Как ще го търпя още какво да правя? И какво общо има тази казарма която изръси номер 3, то няма такива откачени неща били са в миналия век.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker