Изневяра или раздяла? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра или раздяла?
преди: 13 години, 9 дни, прочетена 3628 пъти
Здравейте! Мъж съм, на 26. Принципно историята е дълга, но ще бъда кратък. Имам приятелка от от 7 години. Тя е момичето, в което съм бил най-лудо влюбен, но вече не се чувствам по същия начин. През тези 7 години сме минали и през хубаво и през лошо и винаги сме се подкрепяли взаимно. Много ми е мила, най-близкият ми човек е и с нея мога да споделям всичко. Бих дал залъка и живота си за нея тя е сякаш другата ми половина. През първите 4-5 години от връзката ни не съм и поглеждал други момичета, но с времето нещата взеха да се променят. Желанието ми за секс с нея също доста намаля, а тя е красиво момиче, но не знам какво стана. Имали сме период от 20-30 дни, в които не съм я пожелавал сексуално. От близо година ме измъчват едни въпроси и все чакам да отминат, но не става. Обичам я, уважавам я, най-близкият ми човек е, но това ли е всичко? Възможно ли е една любов, колкото и да е силна и пламенна, да угасне след време? Също така изневярата начин ли е за поддържане на една връзка или, щом е дошъл момента да мисля за това, по-добре да се разделим? Заслужава ли си да полагаме усилия да крепим връзката само заради перфектното минало и трябва ли да има усилия, не трябва ли всичко да се случва с лекота и желание? Трябва ли двама души да за заедно, защото "трябва" и гради ли се тепърва семейство по този начин... или е дошъл момента всеки да продължи по пътя си?
Ще се радвам, ако споделите мнения, а защо не и личен опит :) Ще ми бъде полезно. Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 8 дни
hash: c762bc8e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А изневярата само физическа ли може да бъде? Ако и ти като мен смяташ, че не, значи вече си и изневерил.... Мисълта за изневяра е изневяра...

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 9326c8dc65
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм съгласна с 1. Според мен, просто сте били много малки и сега връзката ви се е изчерпала, вие сте се променили....
Не изневерявай, защото смятам, че не си от тези хора и само ще се издадеш и ще я нараниш. А и няма да намериш, каквото търсиш.

Тя явно също няма желание към теб, случва се на много жени - най-вече на омъжените. Ако имаше, нямаше да стои 30 дни без секс, щеше да поеме инициативата, сигурно за нея също си повече приятел, дружка, не любовник и любим - как ще спиш 30 дни до любимия, без да му посегнеш!!!! невъзможно.

Съветвам те да не се тормозиш, а да поемеш пък ти инициативата за повече разнообразие в леглото. Излизайте и вечер само двамата - натискай я, говори ? мръсотии, ако не сте правили анален да кажем- пробвайте, изобщо - почвай да мислиш... но ако няма тя желание, нямаш шанс, ако си и вече като братче - нямаш шанс.

Сестра ми има такава връзка, тя си е доволна. Приятелят ? кисне в gepi. me и такива сайтове по цяла нощ и не вярвам да е щастлив. Тя ми е споделяла, че го чувствала като братче, харесвало ? е така и понеже той си пада скръндза и тя не купува кондоми нарочно и така уж заради липсата на кондоми не правят секс! Абсурдно, намерили са си някакво лигитимно оправдание, много е жалко - млади хора са.

Аз бих пробвал първо да поема инициативата. Ако не стане - ще поговоря с нея, ако и това не помогне - бих скъсал с нея и бих поел с живота си в ръце, трудно ще е в началото - навикът е силно нещо, но е по-добре от сегашното положение. На 26 имаш време да се находиш и да разбереш какво искаш от живота. Чакай с друга сериозна връзка, не се жени без страшна любов - изгаряща, страстна, потна!!!
Ще ти трябва силата и енергията, която само тази любов може да ти даде! Не се лишавай от нея в името на приятелството и добрите чувства, камо ли на навик и минало, ще я срещнеш един ден и ще пратиш всичко по дяволите, наранявайки много повече момичето от сега

 
  ...
преди: 13 години, 8 дни
hash: 93bb3141b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Честно казано аз не разбирам тези толкова дълги връзки и то точно през тези години, когато трябва да си поживеете, налудувате. Да седнем да ти пишем как да съживите връзката си и т. н. не мисля, че има особено голям смисъл. Защото сте били малки и неопитни като сте започнали заедно. Сега вече не сте малки, но си оставате неопитни. Което честно казано си е нож с две остриета. Искам само да ти кажа, че ако срещнеш друга жена, първо приключи със сегашната, а след това започни нова авантюра. Иначе ще е крайно непочтенно.
н

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 дни
hash: 09c04e4ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си струва да водиш живот, лишен от емоция, тръпка, взаимно удовлетворяващ секс! Не бива да имаш никакви скрупули в това отношение на тази възраст. Може би е добре да поговорите за тези неща. Възможно е и тя да се чувства по подобен начин. Разделете се за известно време. Дайте си това време, за да осмислите какво реално означавате един за друг, да си отговорите как ви е по-добре - заедно или всеки за себе си. Отговорът за всеки от двама ви може да е различен :).
Моя приятелка имаше подобна дълготрайна и хармонична връзка. Много се разбираха и подкрепяха, пътуваха и живяха заедно. Знаеха всичко един за друг, бяха като половинките на цялото. Но липсваше тръпка и желание. Той имаше кратка странична връзка. Но, понеже е много почтено момче, си каза. И за двамата беше тежък период - много страдаха, но решиха да се разделят. Направиха го много цивилизовано - без простотии, обвинения, излишни истерии. Напротив - бяха много мили и разбиращи и двамата. После продължиха да излизат понякога заедно, помагаха си, но постепенно всеки си "завъди" личен живот. Сега всеки си има своето развитие, следва своя път. Мисля, че се случи за добро.
Но това е просто пример как двама интелигентни и етични млади хора са постъпили в сходен на вашия случай. Вие ще си намерите вашето уникално решение :). Ако подходите добронамерено и с взаимно разбиране - няма начин да сбъркате! Успех!
Ел :)

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 4dee14f24c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Боже, като чета повечето коментари направо се хващам за главата. " Трябвало да си поживеят"... и може ли да ми кажете какъв по-точно опит натрупват хората от скитане на ляво на дясно? Венерически болести, изхабен външен вид(при жените). Надали многото интимни контакти ще помогнат на човека за една дълга бъдеща връзка. Важна е практиката, не бройката. В повечето случаи любовта рано или късно си отива, хубавото е, че някои хора все пак са я срещнали!

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 дни
hash: 5decbd2721
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В някой филм имаше следния цитат: "Трябва нещо хубаво да се развали за да се направи място за друго - ново и може би по-добро". Колкото и да е тъжно може би връзката ви е стигнала край на сексуалното удовлетворение, разнообразие и наситеност. В момента стоя пред почти същата дилема и не знам какво да правя. За съжаление не мога да ти дам по-конкретен съвет и само ще ти кажа, че страдам от същото. Пожелавам успех и на двама ни...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker