Самотните мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотните мъже
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1647 пъти
Имам питане към мъжете, които са сами и няма преспектива да се обвърдват как приемате това, че всички около вас имат приятелки, жени и деца? Депресира ли ви, кара ли ви да се чувствате различни, недостойни? И как преодолявате тези неща. Аз съм в това положение и Най-вероятно така и ще си отида, но от време на време се замислям за това и малко се депресирам, че нещата при мен не се получават, опитвам с различни хобита да не мисля за това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: f111995453
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "как приемате това, че всички около вас имат приятелки, жени и деца"

първо се избави от тая илюзия. Не сме средновековието, всеки да трябва да се обвърже. И да стане, в повечето случаи е временно, и както днес го има, така утре го няма... Такива са реалностите, и то за всички. Второ трябва да схванеш, че всяко нещо си има цена. Шопенхауер има една мисъл, но малко са дораснали за нея:

Който не обича самотата, той не обича свободата.

Един интелигентен човек трябва да се научи да се възползва от това което има, а не да мисли постоянно за това което няма. Щото като се хванеш пък с някоя, ще започнеш да мечтаеш да си сам. Просто сме такива - нямаме угаждане, и човек трябва да развие малко стоицизъм...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 87f58324f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Генерализираш, което усилва депресията ти. Не всички около нас имат приятелки, жени и деца - има и всякакви, даже такива с приятлки, жени и деца, които се чувстват зле. Животът е по-сложен от имане и нямане на тези неща. Обикновено, колкото повече искаш, толкова повече нямаш. А друга изпитана от мен мъдрост е, че създаването на нещо, с умствен или физически труд, създава чувство на удовлетвореност, а бездействието води до мрачни мисли и депресия.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8dbdf21b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Винаги има надежда, защо си се отчаял така? Нямаш приятелка ли, или все им търсиш кусури? Ако чакаш да е идеалната, няма да е. Просто се пробваш, държиш се като голям, зрял мъж, и даваш всичко от себе си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 619de9dc0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Самотата донякъде е въпрос на избор. И аз имах такъв приятел като теб, свикнал да си е сам и да си ергенува. Така и не ме прие насериозно, въпреки всичките си обещания. Не искаше да ме включи в неговия живот по никакъв начин. За никоя нямало да се промени. И естествено се разделихме. После ми се жалва, че пак си лягал сам, искал семейство, дете. Да е като другите. Казах му, че сам си е виновен, обичах го, но той така и не ме прие. Сам ме прогони.
Та хубаво се замисли дали ти не си причината, дали не търсиш кусури на жените, дали прекалено много не държиш на свободата си.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d44b13a2c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От Автора:
Н1 и н2 благодаря наистина се почувствах по-добре от тези постове и мнения прави сте. Н4 и ти може би си права наистина си обичам свободата, но не мисля че това е основния проблем може би не съм достатъчно забавен... скучен... Знам че има мн мъже като мен и то наистина много точни момчета, но в живота някой имат жени и въртят още 3 любовници, а други и една не могат да намерят. Жалко че гака ке получава, далеч не казвам, че нямам кусури, но не са нещо кой знае какво, просто явно съм по-скучен и трябва да си намеря някакви хобита.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c699d5d187
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторе.Има типа хора - такива, които оставят следа в живота си и такива които оставят деца след себе си. Едните винаги завиждат на другите.
За мен - отдавна съм се примирил, че съм от първия тип -не ми върви във връзките, но ми върви в живота.

М.В.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker