Изневерявам постоянно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерявам постоянно
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2607 пъти
Здравейте приятели на сподели,

Имам голям проблем мъж на 31 години съм, женен съм от 3 години имам и момче на 1 годинка. С жена ми сме заедно от има няма 7 години. Проблема е, че през годините съм и изневерявал няколко пъти, а от 3 години имам сериозна любовница. Но историята ми не спира до тук, изневерявам и на нея с още 2 момичета :( реално в момента въртя 4 жени като нито една не знае за другите. В интерес на истината в главата ми е голяма каша, чудя се дали изобщо обичам някоя от тях, защо по дяволите го правя, преди не бях такъв, притежавах морал, а сега изобщо не ми пука.

Лошото е, че уж съм влюбен в тях, но в момента в който те започнат да ме обичат аз се отръпвам, което тях ги побърква още повече и не спират да ме търсят.

Забъркал съм се в голяма каша и не виждам изход, помогнете ми, искам да се спра, искам да остана с жена ми въпреки, че не съм сигурен, че я обичам и да си живея спокойно.

В момента съм в голям стрес, постоянно ми пишат, пращат ми голи снимка, всяка една от тях иска на живо контакт, но аз не мога да се разделя на парчета...

Чувствам се психически и емоционално мъртъв... много е странно, не знам защо е така. Моля не ме разкоствайте, а питайте и помагайте какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8d5523493c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пълна каша ти е главата... Вземи едно питие и седни сам да помислиш над нещата... Колкото и на филм да ти звучи. Жените са хубаво нещо, но това, което правиш ти се прави от 13-14 фо към 25... А не когато имаш жена до теб, която държи да си и опора, както за нея, така и за детенцето.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0bb1f564c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те приятел, аз в момента съм женен от 18 г с две деца и имам 4 любовници :), не е лесно но пък е забавно. И да прав си кашата в главата ми е пълна и незнам докъде ще стигне. Успех

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 31bee8e0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Добре, пич, и аз съм ги въртяла, но не съм си и помисляла да се женя с тоя акъл, камо ли пък дете. Развеждал се овреме и си ги бройкай, не мисля че ще се оправиш. Само че за чий си създавал семейство?
Не те съдя, аз също не съм моногамна, но защо трябва и семейството ти да страда заради това?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 06275b7afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е ненормално, ако жена ти върти четирима, дали би те радвало особено, отговора е лесен, съответно и решението какво трябва да промениш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 170d769258
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Горката ти жена не бих искала да съм на нейно място. Ти просто не си моногамен. Няма лошо, но е добре съпругата ти да е наясно.
Имах един приятел от студентските години по същия начин, много точен и добър човек, но... Преди две години го сренах случайно, поговорихме си. Човека си живее по същия начин и има уж сериозна връзка с жената, заради която се разделих с него. Попитах го не се ли е наживял. Отговора беше аз съм си такъв това е все едно да изневеря на себе си. :)

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 486d702a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да бе! Няма как да ти повярвам. Нормален мъж едва се справя с една жена, трудно се справя с жена и любовница, а ти имаш 4 жени на главата. Лъжеш, досега да ти беше окапала косата. И остави това, ами и всяка търси вниманието ти, пращат ти голи снимки и те желаят страстно, повечето не могат да дадат достатъчно внимание на една жена, а ти се справяш с 4. Повечето с 300 зора попадат на една мръсница, а ти с 4 такива. Шанс!
Ако все пак е истина, скъсай с трите любовници на живо, поговори с тях откровено. Ако не те разберат, блокирай ги и си живей живота.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8dc6e48ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Накрая ще паднеш от четири стола - на земята.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 877e2ea64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Нагъл лигльо. Изневеява, но не иска да го съдят. Как да ти помогнем, чичка? Да ти купим халдол, за да се въздържиш малко? Боклук си и толко, точно като дебилчето от втория коментар. Няма с какво да ти се помага на импотентната ценностна система.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e0d30a1bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До 2: Еха, наистина ми стана интересно. И как успяваш да съчетаеш 4-те любовници с 2-те деца? Откъде намираш време и за работа, и за деца, и за любовниците и кога изобщо се срещаш с тях? Редуваш ли ги и никоя ли не подозира за другите? А жена ти?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a119434c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човече браво на теб, пич си, но за съжаление трябва да спреш. Помисли за рожбата си, а и все пак си женен. Виж ще ти разкажа моята история на на 18 съм, досега съм имал две сериозни връзки първата я приключих с изневяра. Бях със нея повече от година, правех с нея какво ли не. И накрая и изневерих, а това я съсипа и все още ме желае, но аз вече изтинах от нея. А сега второто ми гадже, нея я обичам сериозно, но познай какво... Изневерих и ѝ продължавам да го правя нз вече какво да пр, а я обичам мн. Но при теб е различно братле аз ако съм на твое място щях да спра зареди детето си... Това е моето мнение към теб ;) а и не забравяй женитба-чернитбааа ;) :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9b094bc559
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   1. Не съм сигурен дали това е истина.
2. Ако е истина ти не си хубав човек... Да не те обиждам.
Накрая ще останеш сам според мен и ще съжаляваш още повече от сега.
Мъж на 24
Скоти

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 8535eb9f6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Помисли, че даваш лош пример на детето си за любов. Един ден то ще изневерява или на него ще му изневеряват, защото не е виждал правилните отношения между съпруг и съпруга. И дори сега да не знае, че изневеряваш, като дете на изневеряващи родители ти казвам всичко усетих дори на много ранна възраст и така намразих майка си, защото го знаех.
Ако не можеш да си моногамен, просто се раздели с жена си и й помагай за бебето. Няма нищо лошо в това да правиш секс насам-натам, АКО обаче не нараняваш някой около теб (твоята връзка, бебето и дори ако другия с който изневеряваш има примерно човек до себе си) и разбира се се прави здравословно (тоест да се пазите). Но в този вариант не мога да ти кажа, че е правилно. Замисли се, живее ти се цял живот да се криеш като мишка и да не правиш открито това, което наистина искаш? А какво наистина искаш? Семейството си или к*рви с извинение. Трябва сам да поставиш приоритетите си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d147e5b2d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хахаххах ти ме разсмя истински. Сериозно, как го постигате? Аз съм жена и искам да съм на твоето място. Не ламтя за секс с различни, но искам мъжът ми е да е супер в секса, а сериозните мъже са мееееега зле сексуално. Или са им много малки, или мислят, че як секс е да се клатиш и нямат и грам усет или са тотална трагедия и не знаят и къде да ти го сложат. Явно че ще остана сама до края на живота си, щом имам претенциите да ме кефи сексът с мъжа ми. Така че трява да мина на твоя вариант. Само че на мен ми се повръща от някой, ако няма тръпка и сексуално влечение. Не мога да се правя на щастлива с някое добро момче и да си играеме на връзка и в същото време да си мечтая за онзииии който ще ме скъса от оргазми. Та... сериозно.... как го постигаш!!!????

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a8ed41276f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Я е го слушайте тоя-лъже. А още по зле е ако това, което разказва е истина. На 40 години ще му увисне дъното, ще го хване простатата и ще търси някоя да му пере попиканите гащи. Голям проблем имал-че не знае да си държи ципа затворен. Как не си попаднал на някоя акуратна жена. че да ти покаже откъде извира топлата вода.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e9fc824f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   не лъже, познавам човек със съпруга и дете и с повече от 5 любовници, постоянни при това, като на всичкото отгоре всичките работят на едно място и някои от тях знаят за другата/другите. въпросът е защо жените си причиняват това? ! явно психиката ни е да се вкарваме в спиралата на състезанието и започва якото съревнование за чудния. а той чудният просто е нарцисист и дори не му е толкова за секса, колкото заради опиянението от състезателния дух, който се възцарява около и заради
него. на мен ми е по-интересно какво е мнението на психиатъра и откъде идва това, иначе от човека знам, че е адски уморително и че на моменти му се иска да слезе от въртележката, но в крайна сметка пак се дава, тъй като пък жените не се отказват така лесно от него и така.

Н.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0a1954293f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Нужен ти е психиатър а не мнения споделени в сайт. Спешно потърси помощ.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9124b74d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Приятел, смени доставчика.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cd009bed24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз имам две по-поотраснали деца,женен съм и изневерявям цял живот.Просто от преди да се оженя,съм си хойка.Имал съм,много любовници.Е..а и бягам,ми е техниката.Като след това пак се срещаме,докогато ни е хубаво,но само секс и чао.Без кафета,публични места и така.В момента имам около 4,5 ги редувам или която е свободна.Уреждаме си час за среща и така.След определен момент отпада някоя,идва друга.Честно казано не ми е трудно,да имам която и да било жена.Идват заради външноста ми,и защото знаят че съм еб...ач.Не правя подаръци и пари не давам.
Обичам да правя щастливи жени,които не са щастливи,нещастниса,или отхвърлени и неоценени.Просто да им покажа,че един хубав мъж-ще бъде с тях и ще се чувстват желани.Сега имам една,която ми каза не мога да повярвам,че съм с теб.Ти как може да бъдеш с мен.
Никога няма да оставя жена си,цял живот съм си такъв.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker