Къде сбърках в живота, в обичта, в имането на приятели? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде сбърках в живота, в обичта, в имането на приятели?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1679 пъти
Не мога все още добре да подредя житейския си път, лутам се, а съм почти на 30. С работата не върви в насоката, която ми се иска. В любовта и с жените нямам успехи. Наскоро отхвърлих момиче и вече се питам дали тя все пак не е била онова прословуто птиче, дето каца само веднъж на рамото? Друга вече ще дойде ли? Да продължавам ли да търся, както мога, или да се оставя на някое чудо, ако изобщо се случи? Защо обичам по-трудно? Какво така на моменти ме затваря, лошата семейна среда в детството или просто мои недостатъци на характера, на личността? Задавам си въпроса защо поне не опитах докрай с това момиче, макар да постъпих добре като й написах, че не мога да отговоря на нуждата й? Своето щастие ли защитавам или вече живея доста объркано? Защо знам какво искам и в същото време нищо не превръщам в реалност? Твърде много ли свикнах да съм сам и новостите ме плашат така, че се обърквам в нагласите и исканията? Защо все по-често гледам на себе си с тежко самообвинение и авто тормоз, вместо да търся радости в живота? Кое ме спъва да намеря своето щастие? Да го позная, открия, създам?
Все питания към мен, към живота, към околните.. все от човек, който инак уж не се оставя, а се облича достатъчно добре и е спретнат, чист, дори сложил усмивка за навън; човек, който добре цени стойностното, но все го изпуска, може би?
Не знам кое в живота така ме уплаши, че му изпуснах юздите, не можах да се зарадвам добре и продължавам да не мога все още... Хората ли се измениха към толкова лошо, че все по-често и аз реагирам на нож към тях, а съм такъв добряк..?
Някой от вас задълбавал ли е толкова както мен в мисълта например, "изпуснах шанса, сам го отпратих, друг ще има ли изобщо? Ако не успея? Ако не се случи? "
По отношение на приятелите кое у вас надделява повече: констатацията, че не сте сторили достатъчно от необходимото, или че в повечето случаи попадате на неподходящата среда?
В работата си намирате ли утеха? Мечтана ли е тя от вас, искана, или е временно средство, чест скок от едно място на друго без да влагате много внимание и грижа, чувственост?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4fb6f2c00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Единствената разлика е, че съм н 25, иначе си задавам същите въпроси. Непрекъснато се блъскам с подобни размишления и самосъжаление.
Нито работя нещо, което искам, нито още съм завъешил, нито жена имам, нито приятели. Общувам с 5 човека на кръст общо. И знаеш ли какво?
Спря да ми дреме човек. Спря да ми пука от хорското мнение, от това да да сравнявам живота си с нечии по-добър и да слушам съвети на хора, които са по- зле от мен. Не си мисли, че като имаш жена и всичко ше ти е наред. Има някаква закономерност в тоя живот и нещата се нареждат. Ти пак знаеш какво искаш да правиш, аз и това не знам. Действвай, развивай се, заеби тея философски въпроси, заеби жените, развивай се като човек, като мъж. Нещата ще се напаснат, когато най-малко очакваш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 30ac04d18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много ги мислиш. Като се оправи времето ще ти стане по-добре. Не трябва да имаш свободно време, в което да се сдухваш. Запиши се на нещо групово - спорт, курс и прочие.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2b0a65db5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това с момичето го заеби. Щом не си усетил, че ти е на сърце, на сила не става. Не се отчайвай, млад си, живота е пред теб.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 68b2976794
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако всяка отхвърляш, не на 30, ами и на 40 ще си сам. Дай шанс на някоя, пък каквото стане. Ако само подбираш, все ще си така.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4f0487d287
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пусни й! Може да те спечели с нещо по-късно!
А и на жена не се отказва понеже ще Й срутиш самочувствието!:))))

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a14117386d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Все едно аз съм го писал с минимални разлики.. Най - голямата е че съм 5 6 години по - малък.. Иначе същата история. Нямам приятели, общувам само със семейство и колеги, сам съм..
Моят съвет е (аз си го следвам) работи много, ходи да тренираш или някакъв курс и когато се прибереш започвай нещо да учиш или да гледаш филми абе в общи линии не оставяй мозъка си свободен... Лично на мен това ми помага.. Работя по 10 часа, вечер фитнес и като се прибера чета из нета нещо което ми е интересно...
Успех ти желая само напред и нагоре приятел не се отчайвай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 59cddedd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хем си я зарязал, хем после съжаляваш, защото може да ти е била късмета? Така не се прави. Дори и да я потърсиш пак, ти веднъж си я отхвърлил. Бая зор ще видиш да я спечелиш пак.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cc768d88f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 4 от автора :
Принципно съм съгласен с казаното, но в конкретния случай не е да не съм си дал шанс, или пък на момичето. Опитах, направихме не малко срещи, говорихме по този въпрос, решихме да видим как ще бъде, но мисля, че не успях да почувствам привличане, затова й казах, че не мога да отговоря на нуждите й..

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: fb220ab19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Защо я отхвърли?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 70d347363b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 9 от автора :
Отхвърлих я, защото мисля, че в началото ми тръгна малко насила... Покрай роднини се запознах с нея, но май нещата тръгнаха емоционално наопаки от моя гледна точка. Още, отхвърлих я, защото просто май нямах онова начално привличане, което ми е нужно да гоня някоя да ми е гадже. Все пак казах си ок, ще опитам малко да излизам с нея, така решихме и двамата, но се виждах, че въпреки всичко срещите ми с нея не бяха съпроводени от изначално, нетърпеливо удоволствие да я видя. Поне не и по отношение на това да искам да я виждам в ролята на потенциално гадже. Май по-скоро я приех повече като позната, ако щеш и просто приятел. И си казах, че на този етап няма смисъл да я залъгвам: после щеше да стане по-зле, ако искахме да се разделим например. Щеше да е по-трудно и болезнено..

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 225755bc41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Просто явно те е дострашало да не стане нещо сериозно. Защо отхвърли момичето? Колко време бяхте заедно?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker