Сваля ли ме или се притеснявам напразно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6461)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18474)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сваля ли ме или се притеснявам напразно
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1878 пъти
Здравейте на всички!
Преди две седмици бях на семинар и един от колегите ми, който е с 15 г по-голям от мен направи нещо което не очаквах. Докато стояхме и следяхме лектора когато ни се пресякоха погледите той се ухили до уши и започна да си мърда веждите и ме гледаме с широко отворени очи! Калво за Бога значи това? !?
Стана ми адски неловко при положение че аз не съм целяла да привличам вниманието му по никакъв начин!
Аз съм на 30 г той на 45 г. Омъжена съм той е ерген!

Нямам за цел да се хваля или оплаквам просто искам да получа мнението ви дали този човек изфлиртува с мен?
Преди тази случка имахме почивка и докато слизахме с колегите той вървеше зад мен попита ме накъде съм тръгнала и тръгна и той натам и стана така че ръцете ни се сблъскаха докато отварях вратата.

Позволявам си да споделя с вас поради единствената причина че за в бъдеще ше работя с този човек и бих искала да знам ако има някакви мераци относно мен. Обичам мъжа си и ако колегата има задни помисли искам да ги прекратя още в зародиш, защото като се има предвид възрастта му нищо чудно да му се върти нещо в главата и да ми създава проблеми в работата за в бъдеще. Нямам намерение да си сменям работата, но много моля за съмнение дали е озфлиртувал или аз съм изтълкувана жестпвете му погрешно. В службата имам колежка която ме пропуска нищо и даже си позволи да ми намекне нещо заради тази негова постъпка. Реално не съм давала никакви сигнали на този човек нито с провокативно държание или облекло нито нищо аз съм говорила с него само служено за около 10-15 минути
Човекът е симпатичен, младолик и поддържан дава индикации на сериозен мъж но аз не се вълнувам от него по такъв начин освен чисто делови.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1d63121416
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, така както го описваш ми се струва, че преувеличаваш малко. Това ухилване и повдигане на веждите е възможно да е направил в смисъла на някакъв поздрав, знам ли. И на мен ми се е случвало да повдигна вежди и да се усмихна на някоя колежка, но не в сексуален смисъл, а като поздрав или разведряване на обстановката по някакъв начин. Може би търси диалог с теб, точно защото ще работите заедно и се опитва да те опознае по-отрано.
Виж как ще се развият нещата, възможно е и да има някакви сексуални мераци, сам мъж е все пак, но си мисля, че няма да се развият по този начин нещата. Ако опасенията ти се потвърдят, може да говориш с него.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6a270a8688
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз го правя това в смисъл на "виж го тоя каква глупост изтърси"

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d5c6e03810
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От авторката :
Благодаря за мненията !
Днес пак направи същото нещо и аз си помислих същото че е просто поздрав и че съм се притеснила напразно

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: cec1b03bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените доста се филмирате, обаче, без да се обиждаш.
Аз бях помогнал на една колежка с едни задачи и след известно време ми каза, че била влюбена в мен и мислела постоянно за мен. Щом съм и бил помогнал тогава, значи и аз съм я харесвал и за това съм го направил. А нямаше нищо такова.
И аз по описания от теб начин доста често поздравявам колежки и познати, дори и мухабет често си правя, който аз инициирам. Но аз по принцип съм доста общителен и положително настроен. Под положително настроен, искам да кажа, че говоря с непринудена усмивка на лицето. Та доста често след няколко такива разговори с жена, тя си мисли, че я свалям и и давам някакви сигнали...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: caebdf9c6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Жена съм. На твоята възраст.
Чичето деликатно 'опипва почвата'. От неговата перспектива ти си момиченце => с нагласата е, че има реални шансове да успее да упражни някаква манипулация над психиката ти /емоционалността ти, да тъ спичьели... (да тъ свали, да тъ закове) с'а.. дали за малко секс, дали за повече... и даже не само...
От теб зависи дали ще му вържеш на акъла!
На твое място не бих отразила по абсолютно никакъв начин 'повдигането на вежди', 'докосването по ръката' и.т.н. подобни дреболийки - както са казали някакви хора тук това може да е просто съвсем чист и невинен опит за сближаване с цел работният процес да върви по-леко и гладко, но от моите наблюдения този вариант е по-рядко срещания. Често срещаният е, че чичето ти се пробва! И естествено, че усети ли, че все пак 'няма да му се получи' ще изкара нещата така, че просто е искал 'да разведри обстановката'.
А в случай, че се е озлобил от това, че 'е ударил на камък' ,и също да предположим, че вече нещата са почнали да се превръщат във филм, а почва за това в твоя случай има, и то съвсем плодородна - казваш, че имаш колежка интригантка, то той ще каже нещо като това, което е казал номер2 и ти ще излезеш тъпа и недорасла филмарка.
Доверявай се на интуицията и се дръж на положение - както ти казах просто не ги отразявай (не демонстрирай, а и не влагай емоции) тези дреболийки, които ти ги прави и с времето ще спре. Когато малко дете търси внимание от някой и този някой не го отразява, в един момент какво прави детето - отказва се и си насочва енергията и мераците другаде.
Когато колежката ти пак ти намекне нещо за този ѝ кажи със сериозен, но спокоен тон нещо от сорта на: 'ааа, ти пък, въобразяваш си, човекът просто иска да стопли отношенията, защото все пак ще трябва да работим заедно, и хайде да не го коментираме така, че ще вземем да заприличаме на някакви селски клюкарки'.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d5c6e03810
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От авторката :

Много Благлдаря на номер 4, 5 ще си взема бележки...
Принципно се поздравяваме всяка сутрин и не говорим.

Има и нещо друго аз се държа доста делово с него и днес си разменихме мейли свързани с бъдещо събиране и онова което ми стана странно е поведението му.
Когато му пратя обикновен делови имейл ми отговаря делово. Реших да се обърна по име към него и му пратих усмивка като пожелах лек ден и той изкопира написаното от мен (обърна се към мен по име ) и написа хи-хи-хи и изчервено човече...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: e1527ca952
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, номер5 съм. Само искам да добавя, че и аз ги говоря същите неща като като номер4 относно мъжете ;-)

Иначе след последния ти коментар леко ми се стори, че малко ни ебаваш може би. Може да греша, но ако не - все пак добре направи, че постави тази тема, защото реално се случват такива неща.
Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2a6685f61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От авторката : ха -ха -ха от вчера вече активно ми харесва неша във фейсбук !? Ще сменям фирмата май ....

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3163e8f7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   8, защо жените сте такива? Защо трябва да сменяш фирмата? Не е ли по-лесно просто да му кажеш, че не ти е приятно и да не го прави? Той пробва и ако ти не му дадеш ясен знак, че не щеш, той как да разбере, че не трябва да ти досажда. Вече ако не разбира от дума, е друг въпрос, но докато не му кажеш, той не е гадател, предполагам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6659a0e2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 4
Жените може лесно да се филмират,но за сметка на това мъжете ги биете по десетобалната със 100 и от въздуха такива невероятни сълзливи драми правите.Да не говорим ако видите голо рамо винаги си въобразявате,че е заради вас и жената си търси мъж
Така че леко с филмите,че вашите са доста по-тежки

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cec1b03bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10 права си, аз съм 4. Има и такива мъже, не трябваше да казвам само жените. И от двата пола има такива случаи и не смятам, че едните бият другите. Всичко си е индивидуално.
Аз се филмирах лесно в ученическите ми години, до 9-10 клас, някое момиче като говори често с мен. Ама това за голото рамо малко прекалено ми се вижда. За сълзливите драми на мъже си права, ставал съм свидетел на няколко.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f523dede0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не разбирам някои жени - да сменяла фирмата, дали я свалял... И какво като те сваля? Да не си длъжна да спиш с всеки, който те сваля? Не виждам какво лошо е направил.
Мъж харесва жена - проявява интерс към нея. Нищо лошо. Жената преценява - ако ѝ харесва, дава му шанс. Ако не ѝ харесва - реже го. Няма нищо лошо да му дадеш ясно да се разбере, че не си заинтересована.
Според мен нито ти, нито той има от какво да се срамувате. Просто постави ясна граница и си бъдете само колеги. И мен са ме рязали жени, с които съм работил. Уважих им избора и си запазихме нормални работни отношения.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker