Как си намирате партньор? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как си намирате партньор?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2150 пъти
Здравейте на всички!
Първо искам да помоля администраторите да публикуват историята ми, много ще съм благодарен, понеже въпросите, които искам да засегна в темата на живо няма как да обсъдя с никого.
Още в началото искам да направя уточнението, че въпроса в темата не е ориентиран към обичайните връзки, а за партньор от същия пол. Моля за добронамерени коментари, без хейт.
Момче на 21 години съм, гей. Проблемът ми е там, че не мога да си намеря приятел. Стига се само до втренчени погледи или с обвързани, или дори женени мъже, с които не бих искал да имам нищо общо, защото са се посветили другаде вече. Не се намирам за грозен, не мисля и че съм глупав, но нещо не ми се получава нормална връзка и не знам къде да търся вече. Социални контакти имам - университет и работа, но не се получават нещата.
Прави ми също впечатление, че активните в секса гей мъже са по-често бисексуални, всъщност не съм срещал само гей да е активен. Имате ли и вие такова наблюдение или впечатлетието, което съм си направил от чатовете в omegle е грешно?
Ии така, как според вас да си намеря гадже?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: b6c6ad80f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, не съм гей, но

"Прави ми също впечатление, че активните в секса гей мъже са по-често бисексуални, всъщност не съм срещал само гей да е активен. "

Чувал съм от гейове, че бисексуални в истинския смисъл може да са само жените, ако мъж е би, той по-скоро си е гей... На мен поне като хетеро, ми е също странно какво е това би- мъж. Ако изобщо го влече мъжко, най-вероятно това всъщност го влече в действителност, и е с жена, само за да се чувства нормален. Принципно по-скоро поведението което описваш ми се струва културно обусловено, защото България все още е консервативна страна що се касае до това.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a1c9f4b346
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако това, което казваш, че всички бисексуални са всъщност прикрити гей мъже, значи съм си изпуснал късмета няколко пъти вече :)
Шегата настрана, доста материали съм изчел по темата и си има както би жени, така и би мъже. При би мъжете обаче често се случва да са набеждавани точно в това, което казваш - че ги е срам да си признаят хомосексуалността и за това се представят за би. Има разбира се и чисто гей женени мъже, които се прикриват зад сватбите и децата, но това не означава, че няма бисексуални мъже.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9fd80ec5e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бъди такъв, какъвто господ те е създал и ще си намериш приятел(ка).

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: aa1b1abba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направи си регистрация в gepime. Може подробно да опишеш какъв партньор търсиш и не е задължително да си качваш снимки. Като цяло, сайтът е доста противен, но има много гейове там и съответно шанс да попаднеш на някое сериозно и читаво момче като за теб. За съжаление, в другите сайтове не съм виждала гейове, а може би се крият, не знам... Затова предложих гепито. Другият вариант е да си търсиш половинка някъде в чужбина. Имам и добра идея, която би ти свършила работа: Инсталираш си Badoo и вместо реалната локация, пишеш желаната. Така е доста по-вероятно да си намериш някого, според мен. (За причините навярно се сещаш) В момента само това ми идва на ума, но ако измисля още нещо, ще пиша. От сърце ти желая успех!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: aa1b1abba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Току-що се разрових из Интернет, за да видя още някой сайт, който би могъл да ти помогне, евентуално. Погледни iboys.bg и bgay.bg. Още веднъж ти пожелавам успех! :))
Хетеро момиче също на 21

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a1c9f4b346
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От сърце благодаря за коментарите и добромереността! Бъдете щастливи :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7b3989fcd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако си от София - бар One to One

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1215af73d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "Чувал съм от гейове, че бисексуални в истинския смисъл може да са само жените" WTF? Обичам жени, само като видя мацка било то на улицата или някъде другаде ако е що годе спретната получавам ерекция. Освен това обаче, женствените момченца които обичат да го поемат също ме възбуждат и съм чукал две такива. Искаш да ме убедиш, че не съм би а съм гей ли? Слабо....

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a1c9f4b346
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   8, а не женствени момченца възбуждат ли те? Питам те, защото съм пасивен, но не ми личи толкова, а знаеш какъв ми е проблема. И къде ги намираш тези момчета?
Автора

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker