На 29 години съм и се влюбих в мъж, който е на 40 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 29 години съм и се влюбих в мъж, който е на 40
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3160 пъти
Здравейте :) Ще се постарая да бъда максимално кратка и да потърся съвет от Вас :)
На 29 години съм и се влюбих в мъж, който е на 40. Виждаме се от време на време, много е мил, грижовен и се държи покровителствено с мен :) Познаваме се от 8 месеца... не знае, че го харесвам. Поне не съм му казвала, но мисля, че много ми и личи. Това е с две думи. Исках да Ви питам, има ли нужда да го чакам да направи нещо, или щом за толкова време не е реагирал, да спра да се гърча от любов. Само да вметна: Аз не мога да му кажа, че съм влюбена.... просто не мога да го направя, затова не казвайте, че трябва. Просто питам има ли смисъл да чакам? Благодаря Ви :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 0bb3f4313b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, боя се, че ние тук не можем да ти кажем. За него знаем само, че е на 40, мил, грижовен и се виждате от време на време. По тези данни не бихме могли да преценим дали той има чувства към теб. Това само той си го знае. Щом даже и ти, която го срещаш и познаваш не можеш да прецениш, какво остава за нас. Според мен бъркаш много като не говориш с него, но то си е твоя работа. Може човекът да си мисли същото като теб - да те харесва, но да не е сигурен дали ще отвърнеш. Може да се е разочаровал по - рано, може да го притеснява "разликата" (което е пълна тъпотия!), а може и да те чувства само като приятел... Никой освен него не може да каже. Ако чувствата ти са силни и не искаш да го загубиш, пробвай поне да му намекнеш и виж как ще реагира. Просто от мъж до мъж разликата е много голяма, ако някой съвет важи за един, за друг не дава и грам резултат, затова смятам, че тук разсъждения по аналогия са неуместни. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 53d94fd7b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   много странно, че си станала на 29 години, а имаш тийни притеснения. Жалко е, че описват човека, в който си била влюбена само с годините му - на 40 си е много добре даже.
Конкретно. Аз съм с мъж, които беше на 39 като тръгнахме, а аз доста по-малка. По принцип на тази възраст мъжете са много готини, порастли са вече, независими са от родители, не търсят себе си и не се лутат като младежите... ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ.
Моят ми каза един ден, че нямало нещо такова като приятелство м-у мъж и жена и че винаги мъжът си има надежди, не си губи времето ей така.
Прочети и „Теория на стълбата“ http://www. fun-6. com/cenni-misli-teoria-za-stylbata. htm - това е написано от психолог и е доказано.
Твоят мъж на 40 не си губи времето така с теб, разбира се, че иска повече, но не иска да те подплаши от твоя страна. Все пак си на 29, не си ученичка - дръж се като жена и в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не му блещи за чувства и любов, ще гледа да избяга - мъжете не вярват в такива излияния (и с право) в началото на една връзка. По-добре почни да му изпращаш сексуални сигнали, гледай го по-така, обличай се леко секси, не разголено, а така, както само една 29-годишна умее - с вкус. Не го преследвай и не досаждай, но го хвали - колко е умен, колко ти е помогнал и такива работи. Докосни го леко по ръката при случай, когато вървите заедно, нарушавай личното пространство от около половин метър, което всеки има около себе си - доближи се, леко го докосвай с тялото си. Като сте на кафе, седни близо до него ако е на сапаре, с-у него, ако си с деколте. Не изпускай погледа му, не говори за други мъже, говорете за вас си, общи теми. Ако му дадеш някакви сексуални сигнали - знам ли, зависи ти какъв тип си, дръж се истествено, той ще се осмели за повече.
Мъжете идентифицират любовта със секса. Може да го е страх да направи първата крачка, за да не го отблъснеш. Покажи му, че го намираш атрактивен като мъж и той ще направи първата крачка иначе. Действай!!!
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8ca919b83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Остави го сам да прояви интерес към теб. Ако има някакви чувства ще си ги покаже сам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 дни
hash: be7289321a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Коментарът на номер 2 е възхитителен.
Точно това и единствено и само това е предостатъчно, за да дадеш сигнал и даже и да няма чувства - да те пожелае.
Сполука!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker