Женен ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Женен ли е?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2014 пъти
Здравейте,
имам секс връзка с мъж на 37 години с дете на 3. С майка му са разделени и живеят отделно. Има доста динамичен живот, когато му пиша обаче, не се прави на интересен, а намира време да се видим, може да е за час, понякога му звъни по 10 пъти тела за този един час, но отделя време за мен. Веднъж ми каза, че е бил в мола с детето и майка му, така я нарича. Днес обаче ми каза, че са тримата в провинцията, явно за уикенда и започва да ми идва в повече. Засега нямам сериозни намерения или чувства към него, но се чувствам като любовница без да съм го знаела и искала. Според вас това женен мъж ли е? Той обикновено е само с детето си, но понякога са и тримата заедно... Вижда ми се прекалено. Защо изобщо са се разделили, като ще излизат заедно. Той отрича да има отношения с нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: dc9c95843f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А ти съвсем сигурна ли си, че са разделени? Ходят заедно в мола, в провинцията. На мен си ми приличат на едно нормално семейство. Мисля, че този човек те лъже.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a34dcbddbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   „... Засега нямам сериозни намерения или чувства към него...“

Напротив, иначе той не би те интересувал чак толкова, че и да питаш нас. По-скоро се дразниш, че той няма намерения към теб.


„...но се чувствам като любовница без да съм го знаела и искала...“

Напротив- знаела си и го искаш, и продължаваш да си с него. Той в какви отношения е с майката на детето си- теб не те засяга.



Приеми, че е женен и прекрати контакт. Имай повече уважение към себе си и не изпадай в самозаблуди. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 88158cb89a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сигурна ли си, че нямаш сериозни намерения? Според мен имаш, но не го осъзнаваш. Иначе нямаше да си задаваш такива въпроси.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 690a8af5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Харесваш го според мен. Разбери дали наистина е женен.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 17325870ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   То е ясно, че те кефи, къде заради парите, къде за това, че е симпатяга или може и заради двете.
Но както и да е, тива, което пишеш е повече от ясно, че или са заедно или искат да бъдат заедно, т. е ти си му ЛЮБОВНИЦА

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3e8abed05d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Добре е, че се е разделил с майка му, все някога трябва детенцето да напусне къщата на мама. Притеснява ме факта, че са направили дете заедно...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a221fb3e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В моето обкръжение има такива родители. Разведени са, не живеят заедно, но всеки уикенд правят нещо с детето и ходят заедно на почивки, спят в един апартамент. Всички си мислихме, че това е временно и ще се съберат, но вече 3, 4 години живеят така, имат си разни временни гаджета и явно им е добре. Въпросът е на теб как ще ти се отрази такава връзка, където не си любовница, но не си и приоритет.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 34f1aa5a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката: онзи ден ме покани у тях в 11. Каза, че е с детето и не може сега да излиза. Той не живее с жена си. Има и куче в същия апартамент. Няма никакви женски вещи в апартамента му. Не вярвам чак ад има отделен апартамент за любовници.......

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9e63fdd372
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Кое му е странното? Това е редовна практика при много разведени като мен. Логиката е, че родителите макар да са разделени, все пак са двамата родители на детето и то понякога иска да прекарва време и с двамата едновременно. Защото замислете се иначе колко грозно става. Идва бащата, взима детето, уговаря се с майката в колко ще го върне и изобщо цялата работа става грозна, изкуствена и като по план. А и детето трябва да все или с единия, или с другия родител, все едно са някакви врагове. Ние го практикуваме от доста време с бившата ми жена и се получава много добре. Детето някак не усеща толкова тежко развода. Много други бивши двойки го практикуват.

Това дори говори много добре за хората, а именно че макар да са се разделили, са го направили културно - без да се цупят, карат, обвиняват и навиват детето един срещу друг. Просто са преценили, че не се получава и че е по-добре да са разделени, като това не означава, че детето трябва да се настройва или да си дели времето между двамата родителите, или пък да избира перз уикенда с кой от двамата иска да си прекарва времето, вместо да го прекара и с двамата си родители като нормално дете.

Отстрани излгежда, че едва ли не се обичат и ще се съберат, но не е точно така. Аз това го намирам за узряване на обществото, защото до скоро беше масова практика двамата да са на принципа 'На си куклите, дай си ми парцалите" или "баща ти е лош, а аз съм добрата майка и ние двамата сме жервите". Добрите отношения не трябва да свършват с края на брака.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 15bf87a4d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Е това да ти звъни служебния докато чукаш е е**си кефа! :)

Авторката на колко години е - не му ли е споделила целите които тя има във връзката си, в живота си?

И традиционна въпрос - защо се забивате в някакви полу-уредени връзки с много условия - полу разведен, с дете, с куче, с т. н, ту го има, ту го няма.. Абе намери си един скучен мъж с добра заплата да ти е само твой и да не се тръшкаш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 34f1aa5a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Към номер 10 от авторката: Не на всеки му е по 19 см и има толкова много опит и усет в леглото, перверзен е, може и да бъде убийствено романтичен, когато поиска. Парите не са ми приоритет. Ако ще се обвързвам с някой, по добре с такъв, а не скучен. За мен скучен е несексуален мъж, който е зле в леглото. Този е перфектен. Освен това е по-голям и зрял от мен и това също ме влече. Детето му не ме притеснява, обичам децата, ще се радвам да ни запознае.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0f481943fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, ако си авторката - разбрах на колко години си. Ако си реална, ти си на правия път да си поредната самотна майка, която ще висне на врата на държавата.Това след като си начешеш 'страсите' и разбереш, че не можеш да имаш нормално семейство, защото всяка връзка базирана на размера е пълна пародия.

Също да те светна, че мъже дето си чукат в обедната почивка едва ли искат да си запознават децата си тайната им секс-играчка. Пак казвам, от цялото ти малоумно възпитание ще страдат най-много твоите деца.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 34f1aa5a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От авторката към номер 12: Ето затова се избягват теми за размера. Защото на някои хора като теб им е комплекс. И аз я избягвам, и за секс не говоря, но тъй като е анонимен чат, съм решила, че може да си го позволя. Всеки си прави сметката дали би си лягал до края на живота си до мъж, с който няма страст и сексът е мъка. Останалото са самозаблуди.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b279086be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Авторке, аз само искам да те попитам от чисто любопиство - не те ли дразни факта, че не си на първо място за него? Че не си на първо място в мислите, чувствата и сърцето му?
Аз съм от жените, които искат да са на първо място и поради тази причина не бих се занимавала с някой, който има малко дете. Дано този мъж наистина те оцени, защото има доста жени, които са като мен.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e8cc2dfdc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До номер 14 - човек, който поставя детето си на втори план, що за човек е? Ти си партньорка на този мъж, днес си с него, утре може да се разделите. А детето е завинаги!

След развода, ние имахме само едно общо излизане на кино, защото детето много искаше. Втората жена на бившия обаче, като разбра, че е излизал с нас, му спретнала див скандал. За мен е добре, защото не искам бившия да ме доближава изобщо, но за детето е кофти, защото то се чувстваше добре на това излизане и искаше пак да отидем някъде заедно, а сега вече понеже онази е забранила, няма как да се случи.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 17325870ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   На тези жени като номер 14 им се вика егоистки
Ако имате свое дете да не мислиш, че ти ще си му на първо място, забрави. Децата са най-хубавото нещо за един родител и винаги са му
на първо място, дори пред съпруг, съпруга.
А за авторката няма какво да кажа освен, че щом е с него заради размера връзката и е обречена, явно сексуалните и удовлетворения са на първо място

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 056cf5c69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Сляпа ли си? Или просто се правиш на такава?
Естествено че е женен, та си е и щастлив с жена му. ;-)
Няма да те запознае с детето си, защото си му просто и единствено любовница, която му чеше егото.
Не ми е ясно, толкова стотици теми има в сайта свързани със семейни мъже и любовници, та пак питате нещо което се върти в порочен кръг.
Никой семеен мъж няма да каже истината в очите на любовницата си, освен ако не е директен и прям.
Има си мъжки тактики, които работят при такива жени като теб - честито, рибке. :)
Продължавай да си любовница, и ще свършиш сама с 40 котки, а може и да си с незаконно дете.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e09cde4aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 14, не съм авторката, но съм под афект просокиран от теб и затова пиша. Женена съм с дете на 9 мес. Последна дупка на кавала съм, моят мъж ми съсиспа живота, накара ме да извърша престъпление, вярвах в илюзията че ме обича но уви всичко е една лъжа. Отне ми живота, радостта, вярата в любовта изобщо всичко позитивно в мен уби обаче виждам как обича детето ни и си играем на семейство. Познавам го добре и в която и да си го завира поне знам че спокойствието на детето е на първо място. На авторката ще кажа, че не мисля че я лъже, но все пак да е наясно че е временен период

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 17325870ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Дано не срещна такава като номер 14, голямо обсебване ще е
На първо място ще си ми докато си ми гадже или съпруга без общо дете. Родиш ли ми наследник/ца забравяш да си N1, както и аз няма да съм ти, това е от ясно по-ясно.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4ee539592c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Щом връзката ви е предимно сексуална, не би трябвало да се притесняваш дали е женен при така поставени условия. По вероятно изобщо да не се е женил. Мен би ме притеснило, че господина си има 3годишно детенце и едва ли ще му е до създаване на повече, в случай че съм хлътнала и изгубила усет за реалността. А... и още нещо. Двамата си правите освободен секс, т.н, всичко точно - бъди освободена и в разговорите с него и го питай директно за всичко което те интересува.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6c38d3d2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   При една секс връзка, какво те интересуват тебе останалите му секс връзки, пък било и със жена му? Гледай си размера, щом това е смисъл на живота ти, останалите неща не трябва да те засягат. Да не би да искаш случайно да си една единствена, хем опитен, хем само с теб? Или пък ти си само и единствено с него и не си "опитна" (това ми звучи като опитна мишка, ама както и да е)? Ами нали в това всъщност е кефа ти, че сте толкова разкрепостени и перверзни? Винаги ще има и други, просто при такива като вас за чувства и любов въобще не трябва да се говори, защото ги няма и няма да ги има никога. И сакън, с такива представи за живота, по-далече от децата, които ще пипате с мръсните си ръце и ще целувате с мръсната си уста.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c51570f499
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Съмнявам се наистина да са се разделили. Мойте родители са разведени и никога не са се виждали от тогава. А веднъж бях навън до едни магазини с майка ми и видяхме татко ми и те се изпокараха пред много хора навън. Това държание на твоя и бившата му не е нормално.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 809f285659
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   14 съм и не разбирам защо някои хора така се афектирахте от думите ми. Не мразя деца. Също така определно и категорично съм на мнение, че всеки родилтел задължително трябва да поставя детето/децата на първо място.
Но както има мъже, които не желаят да се занимават с чужди деца, така има и такива жени. Аз дори пожелах на авторката този мъж наистина да я оцени като човек - да не се окаже, че просто си прави някакво разнообразие с нея.
И не 19, няма да падне обсебване, аз не съм от тези които обсебват, всъщност често ми се е случвало точно обратното. Ако попадна на теб просто няма да се получи нищо м/у нас, тъй като не съм склонна да чакам някого да му се освободи малко прозорче време от пълния му график, че да благоволи да прекара малко време с мен, та ей така да си разнообрази деня. Какво като примерно вади много пари и може би има голям к*р, не е единствен, нито пък неповторим.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b4e23919af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Аз пък мисля, че съпругът/съпругата трябва винаги да е на първо място, а децата на второ. Всъщност, децата в много случаи развалят връзката

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker