Не знам какво искам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво искам.
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1290 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 18 години и имам много сериозен проблем с това да се привързвам към хората. Преди 1 година много дълго страдах по едно момиче от класа ми (знам, че съм малък, но това не пречи да изпитвам чувства). Това момиче много жестоко ме нарани, след това тръгна с едно момче от класа ни и му разбих зъбите. Спрях да мисля за нея. Дойде ново момиче, което много харесах (не съм се влюбвал никога истински, поне така си мисля). Това момиче също ме харесваше, но криеше от мен, че е във връзка от 2 години. Не сме се занимавали никога сериозно, излизали сме на срещи, говорели сме си, нищо повече. Исках да направя следващата стъпка и да бъда щастлив с нея, но един ден я засякох случайно и се целуваше с гаджето си. След като видях тази гледка тя спря да ми пише. Скъсаха с приятеля си, тя отново почна да ме търси, събраха се и спря. Накрая скъсаха окончателно и тя правеше опити да се съберем, но аз бях много разочарован, че не ми е казала за връзката си, докато се е занимавала с мен. След като се случи това аз спрях да изпитвам чувства към всички и отхвърлях много хора от живота си с лека ръка (за това изобщо не съжалявам). След като преживях това момиче започнах да се занимавам с доста хора без да се интересувам. Промених е изцяло и на външен вид и вътрешно (към по-добро за самия мен). Сега ще ви разкажа най-интересната част от историята ми. Отказах се от жените и започнах да се занимавам с мъже. Реших, че мога да бъда щастлив с мъж, но уви това не ми се получаваше, пробвах няколко пъти, но просто нямаше как да се случи. Направих го това защото имах много близък приятел, който е гей. Той постоянно ме убеждаваше, че с мъж ще ми бъде много по-добре отколкото с жена. Хубаво, опитах, но не се чувствах в собствената си кожа, не мога да изпитвам нищо към мъж и дори не ме привлича, помислих си, че ще почнат да ме привличат, но така и не се случи. Сега отново започнах да контактувам с това момиче. Иска ми се да бъда с нея, но някак си не искам, защото щом е способна да изневери на човек с когото е 2 години, ще ми го причини същото. Вие какво мислите? Има ли смисъл да се опитвам или не? Аз не изпитвам нищо към нея в момента, но вътре в себе си усещам искрата, че още имам нещо към нея. Не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: ba2c7945f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами щом питаш, да взема да ти кажа. Аз съм на 40, мъж.
Съветът ми е сега, докато си млад да оправиш всяка жена, която ти попадне и успееш да свалиш. Така ще придобиеш опит, които ще ти позволи да преценяваш по-добре жените, с които си заслужава или не си заслужава да имаш нещо повече и да инвестираш чувства.
За конкретното момиче - прилича ми на такава, каквато си я преценил. Може да е свястна и просто приятеля и да не е бил правилния мъж, но по начина който ви е въртяла и двамата.... по-скоро не става за нищо друго, освен за хубав секс. Затова ти просто я използвай за забавление, докато не се появи друга, която ще те привлече повече. Няма смисъл да се влюбваш в това момиче, ще страдаш, защото скоро ще последваш съдбата на бившия и.
В един момент ще се появи жена, която ще заслужава любовта ти. От висотата на опита ти ще я познаеш и тогава се влюбвай на воля. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker