Сама съсипах живота си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сама съсипах живота си!
преди: 13 години, 2 дни, прочетена 7391 пъти
Здравейте, аз съм жена на 42 години, имам две деца, доскоро и съпруг. Женени сме от 20 години. Преди да го срещна съм се влюбвала няколко пъти и всеки път са ме наранявали/изоставяха ме/и след това съм страдала много. Тогава си казах, че е по-добре мъжът да ме обича повече, отколкото аз него, за да не страдам повече. Така срещнах бъдещия си съпруг, не бях влюбена в него, но много го харесвах/той беше много красив/. С него се чувствах спокойна и сигурна. Сексът се оказа не толкова добър, но тогава това нямаше толкова голямо значение за мен. Омъжих се за него, след което ми се роди син и отдадох цялата си любов на него, после родих и дъщеря и грижите за децата запълваха празнината, която по-късно почувствах. Междувременно сексът ставаше все по-зле. Той вече не ме привличаше, просто нямаше химия... Аз започнах да го отбягвам, дори напротив, правих секс само заради него... Той не можеше да ме задоволява сексуално и аз си мислех, че това не е толкова важно, до момента в който срещнах един човек, в когото се влюбих.

Никога не съм искала да изневерявам на съпруга си, дори не зная как се случи, но сексът с този човек беше нещо, което никога преди не бях изживявала. Но се оказа, че този мъж е семеен, а той твърдеше нещо различно и всъщност аз пак се почувствах наранена, но както и да е... Съпругът ми разбра за тази връзка и беше съкрушен. Аз се чувствам виновна за това, което му причиних и не мога да си го простя. Той страдаше много, за това че съм го лъгала. Искаше да знае защо... искаше цялата истина и тогава му казах, че всъщност той не ме привлича сексуално, но въпреки това го обичам и бих искала да ми прости, но той не го понесе и ни напусна. Може би е прав да не иска да живее с такава жена като мен. Дори вече не се познавам, а мислех, че съм добър човек... а извърших толкова непростими неща... съсипах живота на хората, които най-много обичам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 ден
hash: 4106db6b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интересна история, разсъжденията ти на младини ми напомнят на тези на много близка моя приятелка, дано не завърши и тя така.
Иначе - защо се съдиш? Животът ти не е минал зле. Дала си на мъжа си всичко, което си могла, изгледала си сина си, погледни от добрата му страна. Сега си свободна жена, кой знае - там някъде те чака любовта. Съпругът ти е постъпил правилно, защото веднъж живеем и всеки заслужава да бъде с партньор, които го обича и желае. ТИ СЪЩО!
Не се обвинявай, гледай напред!
В цялата история само любовникът ми се струва виновен, защото не е казал, че е женен, но какво щеше да се промени, ако беше бил честен? Нищо - ти пак нямаше да любиш мъжа си като мъж. Достатачно сте млади и същевременно вече сте изгледали и детето си, и сте постигнали професионална реализация и т. н. - предстоят ви много добри години в живота. Заслужавате и двамата любовта, не се вини за което - виж го като шанс в живота! Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 17 часа
hash: 4cc3640a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зная, че трябва да се примиря и да се опитам да гледам напред, но след 20 годишен брак това е ужасно трудно. Имам две деца и дъщеря ми в момента навлиза в пубертета и много тежко преживява раздялата между мен и баща и. Синът ми се е затворил в себе си и изобщо не говори. Не зная как да се справя с това? А и съпругът ми много ми липсва, но не иска и да чуе да се върне при нас. Страхувам се от бъдещето, страхувам се, че повече никога няма да намеря човек, който да ме разбира и обича, а и не бих довела у дома си друг мъж, не искам да причинявам още страдание на децата си. Просто не зная как да продължа.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 255df1e720
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Еххх, понякога в живота ни се случват такива обрати, каквито никога не сме си представяли. Но това не ни прави лоши хора. ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: eaab3aa19a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моят мъж ги свърши същите като тебе. Никога не разбрах защо. Търся вината си и не откривам толкова голяма, че да постъпи така. И без обяснения...

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: fc9df81335
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Ако мъжът ти не е имал основателна причина да не те задоволява и той носи вина за твоето състояние, но 20 години не се загърбват лесно, а и какъв е бил смисълът - само да налетиш на измамник, с каквито е пълно и тактиката им е само една. В резултат нямаш съпруг, децата едва ли са щастливи, каквото и да им обясняваш - но освен да го преживееш и да се постараеш да гледаш напред за друго не се сещам.
Мечо Пух

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 51a4a2636f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Щом е станало така, значи има някаква логика. Иначе си опитала да си набавиш липсващото, но си платила цената. Ако мъжът ти не подозираше и отсреща имаше човек, който дискретно да ти дава, което искаш, нещата биха продължили добре дълго време, макар че лъжата щеше д ате измъчва. Така става с много семейства. Но... не и при теб. Според мен има хубава страна в това всеки да тръгне в своя посока, иначе щехте да се намразите и дори децата нямаше да ви спасят. Ти си била недоволна дълго време и подсъзнателно готова за промяна....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4cc3640a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: Благодаря на всички за коментарите! Може би сте прави, че трябва да продължа напред, и, че може би тове е една възможност и за двама ни, но истината е, че се страхувам да не остана сама до края на живота си. Че може след време пак да попадна на човек, който отново да ме нарани и така още повече да съжалявам, че съм изгубила съпруга си. Защото аз вече много съжалявам и искам да си го върна, но не зная как, защото той вече не ме иска.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 97b18c2068
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   не гледаи в миналото и не съжаляваи. правим грешки за да научим нещо от тях. търсиш ли ще намериш

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3c42f0cc0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Знаеш ли, не мисля, че е грях да обичаш съпруга си без да имаш сексуално влечение към него, или по-точно то да е изчезнало с годините... семейна съм от 16 години, обичам мъжа си, правим редовно секс, защото той иска... но имам нужда от... както всяка жена предполагам...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a06fe972b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво мога да кажа, освен че авторката наистина трябва да гледа напред към нови възможности. В този момент я е страх от бъдещето и не й липсва толкова мъжа й, колкото един добре познат навик и привидна сигурност. Страда не заради някакво щастие, което е изгубила, а заради добре утъпканото рутинно ежедневие на съжителство с някого, просто за да не е сама. Според мен в живота има много по-лошо от това, но и много по-хубаво, и само който не е опитал от страх да не го наранят, не е намерил истинското щастие!

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 07768e7f7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Не е грях да обичаш съпруга си без да имаш сексуално влечение към него, но прелюбодейството е грях. Дори и да не вярваш в бог си видяла колко силно това наранява близките ти. Последствията наистина са неприятни и си го осъзнала. Гледай напред, помогни на децата да преодолеят момента. Може някой ден пак да се съберете.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b67ca96f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хей, това българите са "уникални". Ако края на историята ти беше, че мъжът ти все още не е разбрал, щяха да те нарекат с какви ли не епитети, че не го заслужаваш, да те сложат до стената и едва ли не да те разстрелят. Обаче щом те е напуснал, ето вече няма интрига, бракът ти е провален и хората не те критикуват, т.е. получила си си заслуженото. Незнам, в последно време много съдници се появиха, много злоба лъха от всеки коментар и си е е.... майката.

Авторке, животът не свършва на 42. Нито си първата, нито ще си последната. Ако си умна ще се поучиш от грешките си, ако ли не - пак ще ги повториш. Успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a8a3ec6b4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

13.   Ти си просто една блудница, лека жена и всичко друго по средата. Ако ми беше сестра щях така да те зашлевя, че да ти направя червено петно.

Лили

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 304b7ba8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ти сега от позиция на потърпевша, задаваш ли си въпроса-всичко това заслужаваше ли си? Много ми е интересен отговора ти?
Поздрави. Иван

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3c42f0cc0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Номер 13 ти си пишеш и ти си гласуваш.... ама че си смешна...

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9ba325ade2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Има една мисъл, четох я някъде, но не помня автора, та мисълта гласи: "Жената трябва да е умна два пъти в живота си, когато се омъжва и когато изневерява, ако не е умна тези два пъти, трябва да е умна цял живот".
Дано с авторката на темата всичко да е наред!
М39

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 43d7452139
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Много жени вече изневеряват, защото съпрузите са им омръзнали в сексуално отношение, не че не ги чукат. Както казваше една 40 годишна дама: "Със съпруга ми съм правила секс сигурно 10 000 пъти, и продължавам да правя, но искам и нещо по различно". Сега проблемът идва когато изневярата е разкрита и тогава човек осъзнава, че живота е не само секс, но и отговорности. Всеки обаче си носи риска.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a78eb83d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторке, не се самообвинявай! Не вземай и обвинителните коментари на сериозно! Тук е пълно с мъже и жени, които само сипят жлъч:)Аз пуснах тема в която ставаше дума за обратното-изневяра от страна на съпруга ми и съсипан брак.. пак аз бях виновната:)
На твоите години съм! Сама с дете в най-бурната възраст и съсипан брак с изневяра. Не обвинявам! Тъжно ми е. В главата ми са същите въпроси и дилеми! Хем майка, която не може да позволи да обърква живота на детето си. Хем жена, която мечтае за любов. Още не мога да намеря равновесието и пътя между двете.
Не се самообвинявай. Липсва ти рутината, но дълбоко в себе си знаеш, че точно тя не ти е била достатъчна! Трябва ти време. С времето ще разбереш, че не е толкова страшбно да си сама. Ще откриеш собствения си мир... и може би точно тогава ще срещнеш, това, което искаш!
Пожелавам ти го! Вярвай в себе си!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d68b4f353d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ще ти мине и без това не те привлича, за какво ти е? Вземи си кученце и вибратор и няма да си сама. Те са най-доброто антидепресивно средство.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9be8092985
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Но. 12, знаеш ли защо лъха злоба? Защото повечето мъже сме такива, като мъжа на авторката, а МАСОВО жените са като авторката.
Само дето някои продължават безнаказани от съдбата да си вършеят и развалят животите на себе си, съпрузите и децата си. Защо? Защото непрекъснато търсят пеперуди в стомаха и все нещо им липсва.
Ние мъжете не можем да ви помогнем, колкото и да ви говорим и да ви вразумяване. Само живота може да ви научи... ама по трудния начин. Като този на авторката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker