Бихте ли изневерили? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бихте ли изневерили?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1896 пъти
Имам сериозна връзка от 2 години насам. Обичаме се с нея и всичко между нас е прекрасно. Намеренията ни са сериозни и точно затова за да имаме по-добро бъдеще съм пред дилема дали да замина за чужбина. Получих оферта за работа от един приятел със заплата 3000 лв. на месец, а тук печеля 750 лв. Имам осигурена храна два пъти на ден и моят дял от квартирата е само 100 евро. Опасенията ми са такива, че след като замина в името на "по-добро бъдеще" всичко ще се промени. Работата е такава, че 11 месеца трябва да съм там. Това е доста дълго време и ако трябва да бъде честен не съм сигурен дали бих издърджил толкова дълго без секс. Дори да не започна връзка с друго момиче, чисто физически мисля, че няма как да се случи това. Познавам себе си и колкото и да я обичам това все ще се случи сякаш. Мъжете мисля, че ме разбират за какво говоря. От друга страна не бих могъл да очаквам същото и от нея. Тя обича секса дори повече от мен. Не бих се учудил ако усети нужда от секс и да го получи от чужди мъже докато съм там. Не знам как разсъждава тя и по-точно жените и затова бих искал да разбера от вас дали сте преминавали през такъв етап? Въпросът ми е и към двата пола. Бихте ли изневерили на половинката си в такава ситуация? Ако вече се е случило, защо? Няма как да заминем заедно защото е студентка втори курс. Ясно ми е, че с тази заплата тук не мога да постигне нищо. С усърдна работа в чужбина докато тя завърши мисля, че ще имаме едни прилични финансови средства за начало на семеен живот с нея. Но дали ще остане смисъл се чудя от няколко дена. Тя също е много разстроена, не казва какво точно мисли, но доколкото виждам не искам да заминавам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: ad50219203
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   11 месеца не можете да издържите без секс??? Човек, аз съм секс-маниачка и ако съм влюбена съм неспособна да погледна друг мъж, камо ли да си лягам с него. Разбирам да са две години, ама 11 месеца е смешно.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: db0d87800f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако ме беше питал преди десет години щях да ти отговоря "по добре да умра, от колкото да изневеря" С времето обаче и хората и връзките и чувствата се променят. След появата на някой проблеми и след седем месеца без секс, понеже на половинката ми също му се наложи да замине в чужбина, се случи изневерих. Беше само веднъж, няма да се оправдавам и да изпадам подробности.
На тези, който ще ме нападнат и ще задават въпросите "не ми ли тежи на съвестта, ама защо с лъжа и предателство, как съм гледам мъжа си в очите" предварително казвам , че няма да обяснявам и да отговарям, не си правете труда да пишете по мой адрес.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 647584d785
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   11 месеца не е фатален период от време. Имам приятелка, която от 3-4 години е само на връзка от разстояние с приятеля й, той е в Италия, виждат се за 2 седмици или максимум месец 2 пъти в годината. Тя със сигурност не му е изневерила, нито и той на нея. За него в последно време имахме някакви съмнения, но не мисля, че са основателни. Аз лично не бих изневерила, просто защото на мен, когато ми се прави секс, е винаги с определен човек, а не само като нужда. Аз, когато обичам един човек съм само с него, имам желание само към него и просто изпитвам погнуса друг да ме докосне. За мен това е несериозно, да съм временно разделена с човека, който обичам и само заради някаква нужда, да се чукам с друг. Аз дори не разбирам как хората, които твърдят, че обичат наистина даден човек не ги е гнус от останалите...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5f1bb23d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не я познавам приятелката ти и не мога да я съдя. Но! Обърни внимание на статистиката сега и преди 10 години. Колко сватби и колко щастливи семейни двойки има сега и тогава. На 40 съм и много точно и ясно виждам на къде върви света около нас. Преди 8-9 години всяка събота се чуваха сватбарските клаксони към обредния дом. Сега ги чувам веднъж на 6 месеца. Младите/18-25/ годишни живеят по друг начин. Не се засягай може да не влизаш в тези 90%. Всички изкочиха с висше образувание. Дори и с по две. "Тате носи-мама меси- да живее труда". Няма ги вече хората които са стъпили здраво на земята и сами си решават проблемите. Ако не е мама от Италия да помогне, то тате от Германия ще ме подкрепи, или да изчопля нещо от някой сайт. От там вече е по лесно да си реши проблемите я с нова кола или маркови парцалки. Това не е реалния свят. Има много по сложни житейски проблеми. А те не се решават с чужда помощ. Само с любов и мъки не се живее приятелю. Разбирам те много добре пред каква дилема си. Не можеш да си пропилееш живота заради човек който не заслужава. Ако тя е "жената" ще те разбере и ще те чака. Аз не съм бил с жена от 5 години и не съм умрял. Обаче тези 800 лв. които взимам като заплата, не ми стигат да си платя всичко скромно. Без пари не се живее. От работа се става гърбав а не богат. Замини и разбери тя ли е жената която ще те подкрепя докато си жив.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: dd4ed1b79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няма "по-добро бъдеще за вас", ако няма да си до нея. Ако ще вземеш работата, просто се раздели с нея. Другия вариант е да я вземеш със себе си. Третия е да не ходиш на тази работа.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1d53853e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз не бих издържала. Още повече, че не вярвам и млад мъж да издържи. Любовта е любов, но лесно избледнява ако няма секс, особено на 20 години.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3de3615ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като "теле" на около 17 - 18 години правих такива простотии, но само на момчета, които са били лоши към мен. Вместо да го зарежа, просто в удобен момент си намирам друг. Наранявали са ме и затова постъпвах така. После поотраснах, станах по отговорна и не правех така. Имам в живота си само 6 момчета, вече омъжена и с дете. Сега не бих постъпила по начини, по които съм постъпвала, но пуста простота и младост.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 484494ddab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не става въпрос за 11 месеца, така като чета. Автора каза, че докато завърши тя, той ще работи в чужбина.
Аз не бих подложил жената, която обичам на такова изпитание. Това си е мъчение за двама млади хора.
Според мен единият трябва да направи компромис, или тя да дойде с теб или ти да се постараеш тук да си повишиш дохода.
Не се сърди, не искам да звуча гадно, но според мен връзката ви няма да издържи на това. Ако бяхте семейство от доста време с деца и заради тях да е тази жертва, да, но в случая...
Или намерете начин да сте заедно или отиди да си изкарваш пари и всеки да си хваща по пътя. Няма смисъл да се тормозите, нито на теб ще ти е лесно, нито на нея. Не е въпроса само за единия секс.
Както и да е, желая успех, каквото и да предприемеш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ea52bb08cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ами ако обичаш жена си и тя теб НАИСТИНА няма даже да ви минава през ума да си лягате с други хора! Идиоти.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 89b5b3bd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласен съм с номер 8, шансове са минимални да не изневери поне единият. Има жени с две, три и повече деца (от мъжа си) били са заедно 20 години без да изневеряват, останат за няколко месеца сами и давай. А втори курс студентка е на 20 или 21 години. Представяш ли си по колко предложения получава на ден? По много повече от 10 и ако все пак им устои, а ти се хванеш с друга? Не ги слушай жените които се кълнат, че не могат да погледнат друг. Ама те повече наистина си вярват, после ще има: просто се случи!

Пари са много относително нещо, ама много. Както и по-горе се каза, ако сте в сериозна връзка с деца за нещо конкретно да са. А те за какво са (парите) да си имаш да харчиш. И едно е да ти изневери на 40 за първи път, има шанс да е й последен. Ама почне ли на 20 до 40 колко ще навърти?

За относителността на парите - ако приятелката ти и предложат да работи компаньонка с консумация, така съгласен ли си? А съвсем е отделен въпросът, че когато жената изкарва повече е голям проблем.

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3d7bc4f1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Това е толкова нелепо. Ако наистина обичаш приятелката си, как въобще ти минава през главата да спиш с друга? Аз съм заедно с моя приятел от около 3 години и никога не съм си го помисляла, сега, пишейки това, искрено се отвращавам и, честно казано, ми е малко тъжно за твоята приятелка. Сексът не е просто секс, можеш да мастурбираш, ако си далече от нея и изпиташ нужда - но да си легнеш с друга, осъзнавайки, че изневеряваш, това за мен е просташко. Но според мен това е показателно, че може би не ви е писано, ако толкова лесно и спокойно обсъждаш вариант да ѝ изневериш.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fa7392680f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма да я бъде тая работа приятел.. Дори и да не си изневери те физически ще се разделите..
При мен и 250 километра дойдоха в повече..
Моят съвет е да не отиваш ако наистина мислиш че тя е твоя човек. Успех

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f43d3c5211
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Да, разбира се. Приятелката ми е била с много повече от мен и заслужава ! Щом е имала момчета, които са я порили и на трета среща е спала с тях, а аз съм имал сериозни връзки, следователно и тя заслужава аз да спя с такива и да й изневерявам, въпреки, че тя не ми е, пак си го има унижението някой да я е гаврил

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9b2818aab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Един от двама ви ще изневери, почти е сигурно. Но дори да не го направите, ще се отдалечите и вероятно ще се разделите. Бившият ми замина за месец и половина, за да работи на морето и си хванал любовница там. Връзката им продължи няколко месеца. Аз не изневерих, но имах такива помисли и желания.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: aeb1b68b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ще ти кажа за мен-мъжът ми дълги години беше тираджия.. Фолклора изобилства как"ги чакат" жените им. С чиста съвест ще ти кажа, че никога не съм изневерявала. А бях млада, атрактивна, пък и мъжете като надушат жена без мъж не те оставят на мира. Как издържах ли? И аз не знам. Ще бъде нагла лъжа ако ти кажа, че не ми се е искало секс, нежност, любов. Искало ми се е и още как. Сърце не ми даваше-от една страна го обичах много-да не говоря в минало време, още си го обичам-а от друга си давах ясна сметка, че се блъска и бъхти за семейството си. Всичко е до човека-до възпитанието му, до ценностната му система. Мен лично винаги ме е отвращавала изневярата-защото това е най-гнусното предателство, а предателите са най-големите гадняри. Затова не съм изневерявала и не-не бих изневерила

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: dc48840ae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 15, е това е жена за пример. Да останеш вярна на себе си, на принципите ти в името на семейството. Такава жена бих искал.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: aeb1b68b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Много мило,№16 и от сърце ти благодаря,но аз не разказах за себе си за да се хваля"Вижте ме колко съм порядъчна"-не.Просто автора задава въпрос"Бихте ли изневерили"-и аз съвсем спонтанно и честно отговорих.И знаеш ли-за миг не съм съжалила за това си решение.Убедена съм,че искаш вярна жена,то всички мъже го искат само че не го признават.Животът ме е убедил,че всички мъже се възползват от лесните жени-само че никой не иска такава в къщата си.Бъди здрав

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 18f25ed364
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Нито ти ще изкараш почти една година без секс, нито тя. Млади, здрави, прави хора, в най-лудите години, ще живеете като отшелници ли? Забрави! Приказките за верност и вечна любов са едно, но действията са съвсем друго. Сърбите имат поговорка "Далеко од очи, далеко од срца". Ще се отчуждите, други хора ще бъдат до вас, те ще ви станат по-близки от далечния любим /а. Изпитано на собствен гръб и от собствен горчив опит. Ако връзката е сериозна, не я подлагаѝ на такива изпитания, пари може да имаш после, но тази любов-не. Ти си степенувай приоритетите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker