Изгубил съм си ума - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изгубил съм си ума
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1040 пъти
Здравейте. От година и няколко месеца имам много силни чувства към един човек. Познаваме се от около 2 години поради общи занимания в спортен клуб. От миналата Коледа наистина не мога да си намеря място. Постоянно мисля за този човек, въобразявам си някакви работи. От скоро се събрахме в обща компания и излизаме много често, а почти всеки петък се събираме заедно на домашно. Това от една страна ме прави много щастлив, но от друга ме разкъсва, защото този човек завършва тази година и ни остават буквално няколко месеца. Тук пътищата ни се разминават, защото аз искам да следвам в София, а този човек във Варна. Това много ме разтройва, защото може би ще се виждаме вече 2-3 пъти в годината, а аз не мога да си представя какво ще правя щом не го виждам поне няколко пъти в седмицата. Това ме депресира и кара да се чувствам ужасно. Искам съвет от вас. Как да се справя с тази ситуация? Много харесвам този човек, но просто няма как да бъдем заедно, защото от една страна, ако стане нещо хората ще ни съсипят поради факта, че и двамата сме момчета. От друга страна, пък аз не искам да става нещо сериозно, защото изпитвам някакъв страх. Някак си не се чувствам достоен за него и нямам никакво самочувствие. Наистина много ми е объркано през последната година. Не съм си и представял, че мога да харесвам някого от същия пол. Единствено за това съм разказал на моята най-добра приятелка и тя ме подкрепя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 938e43931c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А ти сигурен ли си, че и той е гей? В деликатна ситуация си.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 10c3d6ee42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Първо, не се знае дали и той те харесва и това е най-важното и после, ако наистина се разделите поради обстоятелствата, които описваш, май ще трябва да го забравиш дори и той да ти симпатизира. Отношения отдалеч са общо взето обречени. Хора, не се вкопчвайте в никого, ще срещате и други и много по-подходящи дори.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6cd9dc1a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е ти трябваше да започнеш с това, че си гей. Той обаче не е, сигирно. Смятам, че имаш малко контакти с хора като теб. Ходи редовно на гей дискотеки, общувай в такива среди и ще намериш по подходящ от него. Явно си много раним. Можеш и да посетиш психолог, но аз не съм доволна от услугите им. Много пари, нулев ефект. Накрая си помогнах сама. Не е нормално една година да мислиш и мечтаеш за един човек, без да е взаимно. Това са само фантазии, а ти си зрял човек. Когато попаднеш в подходящите среди, ще ти е много лесно. Освен това се пази от спин, защото в гей средите е разпространен. С анален секс спин се предава по лесно, ползвай презерватив. Успех :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker