Болната ви тема, а именно бройките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болната ви тема, а именно бройките
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 3825 пъти
Знам, че бройките при по вървежните жени са изключително болна тема и всеки, който се обърне срещу тях го заклеймяват, лъжат или го обиждат как е най-големия комплексар. Едва ли има мъж на земята обаче, който с усмивка ще приеме, ако жена му е голяма бройкаджийка (освен Благо Джийзъса, който е овъртял не по-малко от Златка Райкова).

Нас мъжете не ни притеснява, ако вашите бройки са направени и са плод на любов, защото сексът е нещо интимно между двама души и малко или много е хубаво да има някакви чувства, нас ни дразни да сте били с някого на втора среща, а след това да са ви изхвърли като боклук.

Факторът в случая е, че ние или като цяло момчето, което е до вас дава всичко до вас, гледа ви като принцеса, а някой друг е дал само пенисът си за вас и ви е подлъгал, а вие сте му дали нещо толкова важно, дали сте му да проникне във вас или сте правили за него орален секс (иска ми се да използвам по-груби думи, за да го разберете както си трябва), а той се е задоволявал, хвалил пред приятели и това продължава.

Няма как да е приятно, да си хванеш гаджето, което си мислиш, че е имала сериозни връзки, което уважаваш и се държиш с нея като принцеса и да си я хванеш за ръчичка да отидете до магазина и там да я срещне някой твой баджанак, на който му е пращала голи снимки, спала е с него на първа/втора среща и после я е зарязал, хвалил се навсякъде.


Аз като цяло съм провокиран да пиша и мисля по темата, защото бившата ми беше играла с над 10, да приемем че един на година (а може би при днешното поколение и 2-ма на година), е приемливо, но пак да е имало комуникация, да не е било за един път. И така, бившата ми беше играла с над 10, естествено си представям цял футболен отбор, което не е малко и беше на 23. Месец преди мен секс за една нощ с няколко, е като го разбрах охладнях. Та аз давах всичко за нея, тя си държи във Фейсбука някакви хора, които като седнат на масата с приятели викат е тая е тая я е*ах.. и аз като някакъв балък излизам, който целува там където някой друг си е вкарал половия орган и си тръгнал с кеф.

Настоящата... беше със 7 по нейни думи с мене, само че са 7 без мен. И конкретно този който държеше 11 месеца във Фейсбукът си е бил момче, на което е пратила 2 снимки по прашки надупена, които пази и до днес и по стечение на обстоятествата е колега на една моя приятелка, която ми разкри тези неща. Та моята приятелка до последно отричаше и не, то каквото е станало е станало, че е спала с него на трета среща не й прави чест, но не й прави чест, че трябваше поне да не присъства в приятелите й, да не ме гледа и още повече че е колега на познати.

Трябваше да го питам спал ли е с нея, което е унизително, но исках да знам истината, понеже тя отричаше и за мен беше важно да знам този човек способен ли е да ме лъже, като до преди това не беше.

Преди няколко месеца викам махни го това момче колега е на нашата приятелка ще излезеш ще го видиш, те се закачат тоя тип момчета (той е с крив нос, но има плочки и т. н), знам я че тя по такива си пада. ВИка какво те притеснява, той не ми е писал, не го познавам и така периодично не искаше да го махне. После сподели, че и аз имам момичета, които си снимат задника и пак не го махна и накрая разбрах всичко и ми беше шок..


А Аз буквално давам всичко за това момиче. Държа се нежно с нея, като с принцеса, а този ме гледа как я целувам, пази й голите снимки, коментирали са и там сега като му писах и това е обидното в случая, унизителното. АЗ Ли не съм прав, аз ли не разбирам светът или всичко е в границата на нормалното?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 54

преди: 5 години, 3 месеца
hash: 89c7cecf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ето пак, разбирам че някой изпитва нужда да си казва мнението непрекъснато.Но постоянно с тази тема вече.Мен лично в подобни жени не ми харесва, че започват да определят характера на човека, само защото не приема, че са като пчелички :D. Спор не е възможен винаги, а е невъзможно главно там където става въпрос за мнение, а не толкова за задължително приет факт. Тоест ти си с над 5 бройки, задължително не ставаш, не е общоприет факт, съответно няма как да се докаже на инако мислещите. М19

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1d74b5f8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек, преувеличаваш. Какво си тръгнал да ровиш в миналото на гаджето си и то защото някаква твоя приятелка ти казала еди какво си? Ти откъде си сигурен че твоята колежка не те лъже? Какво си тръгнал да се занимаваш с клюкарски истории? Аз ако бях на мястото на твоето момиче щях да те зарежа, сериозно ти казвам. Не съм на 15 за да търпя такива сцени на ревност без повод. Аз не знам защо гаджето ти държи това момче във фейсбука, хора всякакви. Но поне аз в моя фейсбук имам хора които са или приятели, или роднини или хора с които имам професионални взаимоотношения. Естествено сред приятелите ми във фейса има и такива с които съм спала. И един бивш. С нито един от тях нямам сексуална връзка и не говорим на минали теми. Един-двама са и обвързани. Уважаваме се и дотам. Сега много тъпо ще стане ако си хвана гадже, разкажа му за миналото си и той изведнъж почне да ми нарежда да изтрия тоя или оня... Комплексарско е. Щом момичето ти е с теб, а не с друг, какъв е проблемът? Не си трови живота с глупости. Всички имаме минало. Най-святото нещо на една жена не е нейната п*тка. Най-святото е нейното сърце. Да ви отдаде сърцето си, живота си и всичко което има. На мен ми е все тая дали мъжа до мен преди е спал с 2 или с 200. Каквото било, било. Важно е настоящето и бъдещето.
Между другото, забравете старата приказка че за да си легнеш с една жена, трябва да даваш всичко за нея. Така е било по-рано. Сега за да си легнеш с една жена е нужно само да и харесваш и тя да иска. Ако не и харесваш, и най-грижовния мъж да си пак няма да ти пусне. Няма как да спечелиш сексът с една жена. Сексът е за удоволствие, не трябва да се използва като възнаграждение. Естествено има жени които използват сексът като вид възнаграждения. Ако се държиш добре и ме слушкаш, ще има секс. Ако ми купиш еди кое си-фелацио. Ако не правиш това което ти кажа-без секс две седмици. Сам разбираш че такива жени не умеят да се наслаждават на секса, за тях не значи нищо повече от задължение и възнаграждение.
Виж да спечелиш сърцето на човек е съвсем различно. Това наистина е възможно и е нещо което си заслужава. Жена, която те обича истински не ти дава само секс. Тя ти дава всичко: време, внимание, любов, помощ, подкрепа... А покрай другото ти дава и плътски удоволствия.
Научете се да цените хората не заради тялото им, а заради тях самите.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: dc6c5b7e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ооо любимите теми на ДТ точно в десетката. Чакай тъпреливо приятелю, човек с тези инициали ще ти разясни как да бъдеш с жена, която има над 500 бройки с интимни части като централна гара(кой ли не е минавал през тях) и как да си я лижеш и колко е добре за егото да си с такава жена..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2d3a504fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твърде много гледаш на тези неща, да не им трябват във фейсбука но е грубо да ги махнат просто така. Прекалено много си следиш гаджетата.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 245ec0cbe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съгласна съм с теб, авторе! Не е добре, когато една жена е била с много мъже, но и мъж с много жени - и на мен не ми допада. Хич не говори добре. Но и 7 не са много за приятелката ти. Понякога може да не зависи от нея. Излиза с някои, но той я предава... и... Кофти бройки за мен са 10 и повече. 5-6 е нормално. И все пак, колкото и да не ти е приятно, това е нейния живот и ти ако не ти харесва можеш да си тръгнеш, не е длъжна да ти дава отчет.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c8dfca2ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен всичко е в границите на нормалното, жените са такива - свиквай. И гледай да бъдеш от момчетата, които получават така описаните снимки, вместо да се оплакваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2807760a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Авторе, не ми звучиш добре- нещо много си се фиксирал в чуждите бройки, явно на теб са ти болна тема, защо пишеш тогава ВИ , а не МИ? Кой/коя какво дал/а, на кого, на коя среща си остава единствено само негова/нейна работа, тялото си е негово и само той/тя решава какво да прави с него. Запомни го добре, както и това, че всякакви коментари на интимни неща по маси, кръчми и с подпийнали колеги са израз на простотия и комплексарщина. Ако престанеш толкова да си пъхаш носа в чуждите гащи,профили, клюки и пр. ще живееш по-спокойно. Интересно, защо не си писал колко бройки имаш ти, или от броене на чужди не ти остана време да понавъртиш и ти? Не че на някой толкова му дреме. Но като толкова коментираш момичетата, не забравяй и себе си. Млад човек си, а си вече озлобен мърморко, жалък изглеждаш с тези оплаквания- аз давам и очаквам да взема. Ама любовта не е магазин и не се мери на кантар. Като не ти отвръщат с взаимност, отмини нататък. И помисли къде си сбъркал. Вместо да ровиш из снимки и фейсбуци и да искаш обяснения като следовател. Или ревнив и дребнав съпруг, какъвто би станал един ден. И един съвет- не задавай въпроси, на които не искаш да чуеш отговора.
А за бройките - най-важно е това число, което превръща останалите в нули. Казал го е по-умен човек от теб и от мен. Поговорете с приятелката ти човешки и без упреци и афект и си изяснете кой какво иска и на какво държи. Ако за другия е невъзможно, разделете се, вместо да се мъчите. Насила хубост не става. И пак ще кажа- не брой и не се интересувай от бившите, всеки има минало, но нека си го знае само той. Не е важно какво е било преди, а какво е сега.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f3d4875445
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Здравей, авторе,
поздравявам те за това колко добре си формулирал темата и си описал как стоят нещата от гледна точка на един мъж.
Отговорът на номер 6 от своя страна представя отлично как стоят нещата от гледна точка на една жена, а именно "Какво ми пука на мен? Това си е твой проблем! Направи и ти преса! Стани и ти богат!"
Трябва да разбереш, че аз, ти и хора като нас - мъже, търсещи връзки и стабилност, сме родени в едно много убъркано и шантаво време - време, в което жените са оставени да правят каквото си искат и да покажат истинската си природа. Време в което няма стандарти какво е морално и какво е правилно.
Каквото и да пишеш или кажеш, няма как да промениш нищо. Защо? Защото винаги има някой по-жаден от теб. И защото, както съм казвал в друга тема, на една жена не и е нужно да има мъж само за нея. Тя може да си го дели с още 10 стига да е достатъчно готин. Да не говорим за глобализацията и факта че сега трябва да се конкурираш и с "прекрасните шведи" примерно. На практика моногамията е елиминирана.
Всичките тези фактори те поставят теб в тежка позиция в която твоя к*р не струва нищо, а нейната п**ка е безценна - жените имат пълен контрол над сексуалния пазар. След като това е постигнато ще има да си чакаш някой да инвестира време във връзки и глупости.
Тя е тук, тя е млада, тя е красива, тя има 10000 предложения за прекрасни изживяваня, всичките включващи секс и на нея не и пука за бъдещето и определено не и пука че някога ти ще искаш нещо сериозно и че на теб няма да ти е приятно. Както вече казахме това си е твой проблем.
Ето ти един пичага от ютуб, който е направил цяла аудио библия по темата:
https://www.youtube.com/watch?v=iVXdxaaRiAU
Изгледай 5-6 клипа. Това което теб те дразни се нарича The Cock Carousel има цял клип и за това.
Докато го пиша това чакат 6 коментара, но дори и темата да събере 200 коментара, те ще са разделени на две групи: жени, като номер 6, които ще ти кажат да си го начукаш и ще ти напомянт 40 пъти, че това е НОВОТО време, че ние мъжките свине трябва да свикнем с него и че връщане назад НЯМА (въпреки че технически погледнато се връщаме назад) или мъже, които ще повторят и ще допълнят това, което аз и чичо ти Sandman проповядваме.
А, има и трета група мъже, които подкрепят жените. Тези мъже или са "от тези дето им пращат снимки" и на тях статукваото им изнася, или са във блаженно невежество за предишните деяния на жените си, или са просто женчовци.
И да, знам, знам, НЕ ВСИЧКИ ЖЕНИ СА ТАКИВА, но половината сте такива, а това е повече от достатъчно. И да, знам че съм жалък чикиджия, и да знам че не съм прав, защото вие познавате един човек който не се подчинява тези твърдения, следователно всички те са опровергани, знам.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 517f3f12d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   няма свестни братле, свиквай
гледай поне да се разбирате и не се напъвай да даваш всичко а само минимума, ако много претендира да ходи при бившите или бъдещите

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9fe004897d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Просто си преглътни егото и всичко ще е наред :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 33e81e57fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мамин златен- малък си още и за това толкова навътре приемаш нещата.
Но в това извратено общество, където във всяка фирма половината са любовници и в къщи мир и щастие със законната/законния. Общество което бърка учтивост и флирт... моля те.
Ще порастнеш и ще се въртеш пак на тая тема и ще се смееш над наивността си

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: f359a78b2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Така е пич, в днешни времена като се хванеш с някоя почват кошмарите кой само я е ебал, кой и в устата и пикал, на кого е лизала гъза, кой има надупени снмики, а не дай си Боже и видео, което ще изплува в интернет и един ден не само ти, ами и децата ви ще се червят от срам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 86cbfed8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От автора

Не ме притесняват бройки създадени от любов, с които е имала връзка, а не дразнят такива на втора-трета среща и за един, два пъти без чувства. Конкретно онзи когато й казах, че искам да го изтрие, защото като цяло си троен момчета и момичета.

Викам й колега е на наша приятелка, ще излезете ще те закача познавам ги тоя тип момчета. Викам нищо че е с грозно лице има плочки, хубава кола типичен нахалник. Гледам и лайк на колата му е била малко преди да бъдем заедно с нея (преди 11 месеца), и лайк с въпросната приятелка и него и твърди. Той не ми е писал никога, заклевам се, не го познавам от какво се притесняваш. Съответно казвам.. ми защо да го трия и ти имаш такива с дупета, какво като има плочки. И минаха 2 месеца пак съм споменавал и пак нищо и накрая разбрах истината, като отричаше, кълнеше се в майка си и лъжеше до последно. Докато накрая уж излезли веднъж уж само се целували и на следващия ден призна. 4 пъти са излизали 2 пъти са спали. Има нейни голи снимки все още, макар да в било преди 2 години и половина, а понеже не бе ме лъгала до сега, аз попитах онзи дали е спал с нея! Станах за подигравка, но тя повече и от мен. Скри го от инат, защото аз съм имал някакви според нея. А това и е най-несериоозното взаимоотношение с мъж който спи.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 86cbfed8c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От автора

Не ме притесняват бройки създадени от любов, с които е имала връзка, а ме дразнят такива на втора-трета среща и за един, два пъти без чувства. Конкретно онзи когато й казах, че искам да го изтрие, защото като цяло си трием момчета и момичета, тя не спря да лъже.

Викам й колега е на наша приятелка, ще излезете ще те закача познавам ги тоя тип момчета. Викам нищо че е с грозно лице има плочки, хубава кола типичен нахалник. Гледам и лайк на колата му е била малко преди да бъдем заедно с нея (преди 11 месеца), и лайк с въпросната приятелка и него и твърди. Той не ми е писал никога, заклевам се, не го познавам от какво се притесняваш. Съответно ми казва.. ми защо да го трия и ти имаш такива с дупета, какво като има плочки. И минаха 2 месеца пак съм споменавал и пак нищо и накрая разбрах истината, като отричаше, кълнеше се в майка си и лъжеше до последно. Докато накрая уж излезли веднъж уж само се целували и на следващия ден призна. 4 пъти са излизали 2 пъти са спали, като се поду от рев, защото мислеше, че ще я зарежа. Има нейни голи снимки все още, макар да в било преди 2 години и половина, а понеже не бе ме лъгала до сега, аз попитах онзи дали е спал с нея! Станах за подигравка, но тя повече и от мен. Скри го от инат, защото аз съм имал някакви според нея. А това и е най-несериоозното взаимоотношение с мъж който спи.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6cc717a40e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Аз като жена съм забелязала,че мъжката основа за запознанство винаги се е прицелила в личния живот на жената.За разлика от много други жени аз държа на себе си и точно на ЛИЧНИЯ живот и на никои по никакъв повод не давам обяснения какво и що-на никои не му влиза в работата.И съм обърнала внимание,че вие мъжете умирате на мъка заради този факт,защото няма какво да пощите като информация и няма какво да използвате,айде чао ха ха

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c8a48a1933
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   И за мен да се ровиш в минали истории е комплексарско и отблъскващо.

Не ме интересува колко е имала половинката ми, както и не ме интересува какво говорят кварталните клюкари.

Мъже - не се превръщайте в тях, грозно е.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ae1a670111
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   На мен пък ми се струва, че бройките на вървежните жени са болна тема на комплексираните мъже.

(Преди да са ме набедили за курва, да спомена за протокола, че мъжът, с когото съм в момента, ми е втори. На 20 съм.)

Авторе, тъй като същата история си я разказвал вече няколко пъти в коментари под други истории, видяло се е, че няма да спре да те човърка. Зарежи я тази мадама най-добре, миналото й няма как да го промениш. Като не можеш да го преглътнеш, остави я и си намери друга.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: d737795ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Привет, авторе,
отново съм аз, номер 9.
Доколкото прочетох всичките ти стахове са се оказали напълно оправдани, както става в повечето случай. Кво да правиш, пии една студена вода и другия път не инвестирай толкова чувства във връаката, защото, както виждаш, накрая ти излизат през носа.
Сега искам да насоча темата в малко по-различна посока, защото е отлична възможност да научиш един много често срещан женски трик и ще ти е много полезно в бъдеще да не се хващаш на него.
Говоря за използването на срама като оръжие (Sandman го нарича female shaming technique и често говори за него).
Та така: В момента на темата има 16 отговора:
-14 и 15 са твои, явно има някакъв бъг.
-9 е мой
-5 е на жена, която е съгласна, че жените не трябва да имат много бройки. Радвам се да го видя, но такива като нея са много редки.
-1 е мъж и има що годе неутрално менние по темата.
-3 е предвидил онова, което всички очакваме да видим скоро :Д
-10 и 13 са мъже, с мъжко мнение.
И какво остава: 4, 6, 8, 11, 12, 16, 18 - 7 броя, почти 50% от отговорите са жени, използващи срам като оръжие. Изолирай ги от другите и ще получиш една какафония от обиди и удари по егото в твоя посока:
4 твърди, че си обсебващ, 6 ти казва да свикваш със статуквото, 11 ти казва че имаш голямо его, 12 те нарича наивен задето не си приел курволящината на средната жена като нормална, 16 играе картата "Аз съм независима и еманципирана" и до някъде се припокрива с 6, 18 те нарича комплексар и клюкарка.
И всичко това за какво? Защото искаш да знаеш дали си го пъхаш в кофа без дъно? Та защо да нямаш право да знеш? Най-малкото от здравни съображения - ако е била с 15 човека, които едва познава шанса за болести е космически.
И защо, по дяволите, всички са толкова горди с тая сексуална либерация и всички ти прокламират зад маската на анонимността колко естествено е това, а като ги питаш директно за миналото, крият бройките като ПИН-кода на дебитната си карта?
Все интересни въпроси, нали?
Но най-важното е да не кълвеш на тези глупости и да запомниш че в една връзка всичко е взимно и реципрочно и ти си тилкова важен, колкото и тя. И ако някога се чувстваш пренебрегнат или мамен, бии и шута на секундата.
Може тази тактика да не доведе до повече секс, но със сигурност ще доведе до по-малко нерви.
И запомни 2 неща от чичо Sandman, ако не друго:
1: Можеш да загубиш много пари в преслеване на жени, но няма да загубиш нито една жена ако преследваш парите.
2: Можеш да обичаш жените или да ги разбираш, но не можеш да правиш и двете едновременно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 89c7cecf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Както и предполагах, мъжете които на искат да се окаже, че споделят едно легло с жена била с цял футболен отбор, всъщност били комплексирани. Самият факт, че повечето коментари са оправдания на такива жени и обвинения от същите, показва че комплексирания е някой друг :D. А вървежните и уверени в себе си жени, никога няма да бъдат с всеки, а именно това е нужно за да натрупаш бройка. Елементарно е, никой не обича леки жени, а да си с много, те прави точно такава. Искала го, именно. Точно затова тези теми са излишни, те го знаят че не е правилно вътрешно, но започват някакви обвинения към мъжете които не са толкова отчаяни И не биха приели да бъдат с такава, понеже имат достатъчно голям избор... Наскоро видях статистика, в южната част на Лондон или коя там, много над половината проститутки са българки. Това си е манталитет, за моя огромна жалост. Да има и циганки сред тях, но не достатъчно за да можем да се заблудим, че няма много българки. А и в България е видно, че морално няма голяма разлика вече между едните и другите, видно е и от коментарите. ;) :D

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6260c2c6a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   и аз да изкажа моето скромно мнение
времената, в които живеем жените са по-оборотни от мъжете, никой не може да тръгне срещу тенденцията, така и авторът, като мъже се примиряваме, че неизвестни нам мъже поздравяват жените ни, честитят си празници и т. н. но няма как да се съглася, че нашето отношение към нашите жени трябва да е като на не докосвани, една читателка каза, аз отчет за личния си живот не давам и с право не дава, но и мъжете запазват правото си да успяват някакси да лавират между въпроси които им доставят известен дискомфорт, като това за бройките, дали и колко аборта е правила сегашната му партньорка, с кой е била запознавана от бившите, какво споделят бившите за нея на познати и много други неща касаещи остатъците от някогашното мъжко достойнство, затова не очаквайте вярност с вашето минало, което е лично такова и никой не го оспорва...

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: a7fa5908c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Виж сега, всеки си има минало! И ти не си идеален. А и казваш, че не прави чест на приятелката ти, че спала с някого, а после той я заразял, а за него нещо да кажеш? Или за него си е в реда на нещата да спи с всяка и после да я зарязва. Монетата винаги има две страни! Няма как момичетата да са к... ви, ако са спали с някого на 1-2 среща, а този който ги е зарязал да не е женкар и използвач, не мислиш ли? А и не е важно, че преди теб е имало 5 или 10, важното е в момента да няма, защото това вече е подло. А иначе да я държиш отговорна, че 5 години преди изобщо да знае, че съществуваш е правила еди-си-какво... е смешно е и говори само за твоето ниско самочувствие! Така, че ако наистина обичаш твоето момиче и не искаш да я изгубиш, спри да се ровиш в миналото, защото няма как да го промените, но гарантирано ще си скапете отношенията!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 12ab8d7551
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Авторе, не си в час. Кой си ти, че да влизаш в ролята на морализатор? Дано успееш да се видиш отстрани, защото се превръщаш в садист! Да, точно садизъм проявяваш. Едва ли не с гордост разказваш как се е подула от рев, защото се е почувствала притисната от твоите психоатаки. Ако не коригираш това си поведение, рискуваш и като родител да се провалиш след време.
Най-вероятно си бил сдухано хлапе, на което две момичета на кръст са обърнали внимание. На бас, че ако имаше шансове за еднократен секс с някоя мадама, без сериозни ангажименти, щеше да приемеш. Ама коя комплексарка щеше да те съди?
Вместо да разплакваш приятелката си, понеже имаш ниска самооценка за междукрачието си, се запитай с какво ти допринасяш за нейното щастие? И дали ако беше толкова скъпоценен кадър, щеше да издребняваш по такъв грозен начин?

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 2807760a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Ако аз съм на местото на приятелката ти ще те зарежа. Връзката с човек, който непрекъснато се рови в миналото, дебне и следи контактите ти с други хора е безперспективна и неприятна. Ако обичаш някого, приемаш го такъв, какъвто е. Като не можеш- прекратяваш връзката и толкова. Търсиш друг, който максимално да отговаря на изискванията ти. Няма смисъл да мъчиш себе си и него и да си губите времето..

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 89c7cecf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Когато има повод за гордост от миналото, хората обичаме да говорим затова, но когато има причина поради която да не сме особено горди, тези които искат да знаят повече, се оказват комплексари, ето колко низшо е подобно твърдение, че нямало причина да се месиш в миналото на някого. Само че именно действията на някого ни показват какъв е, а щом целта му е да докаже, че не трябва да се говори за миналите му действия, това какво говори. Пределно ясно е че тези момичета, които така яростно започнаха да се оправдават, при това в анонимен сайт, вътрешно знаят, че автора е прав. Но както казах в първия си коментар, именно поради това, такива теми са безмислени. За едно обаче бяха прави тези представители на нежната половина, няма смисъл да се занимаваш тогава с такива жени. Има достатъчно стойностни :D.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: aa5ef838c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   28, хората нямат нищо против да говорят за миналото си, когато има еднакви стандарти и за мъжете, и за жените.
Докато се смята, че като минеш много жени си "готин", а ако жена спи с много мъже е "курва", стандартите са двойни и поведението е лицемерно. Съответно жените отказват да говорят и да бъдат съдени за същите неща, които ги правят и мъжете! Но негатива е само за жените!
Комплексарско е поведението, когато посредством партньора се опитваш да убедиш себе си колко си стойностен. Човъркаш миналото на партньора, и да очакваш половинката ти да е като Дева Мария, за да може ти да се почувстваш значим.
И да, всеки си търси това, което е "стойностно" за него. Затова няма нужда от обвинения. Като не ти харесва да си с даден човек или не го смяташ за "стойностен"късаш с него и търсиш друг.
А не всяка втора тема а е от сорта: "Болната ВИ тема, а именно бройките". Тя, тази тема, не е болна за НАС! Болна е за човека, който я пише.... :)Негово е задължението или да се освободи от комплексите си, или да намери човек, който го устройва.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 655430c040
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Номер 28, и като се събуди - краката ти отвити. :)
Успех в търсене на перфектната съпруга!
Ако ставаше дума за това, че мъжете трябва да имат плочки, социален статус, пари, добър характер, щеше друго да писукаш.
Най-вероятно си някой лигльо с безформено тяло и безформено мъжество, който очаква жената да сбъдва идеали и да запълва с дунапрен психическите ти дефицити.
Хайде със здраве!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 407ca1f82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   От автора

Мен ме дразни лъжата, те дали са 8 или 80 все тая, но не може най-несериоозното връзка, момче което е колега на приятелка, което има нейни голи снимки и на трета среща спи с него да присъства в списъка й с приятели и да ме лъже месеци наред, че е никой и че никога не й е писал. Всеки прави грешки, но не всеки се кълне в майка си и лъже напук

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f031d27566
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   от Автора, да отговоря на повечето от вас.


1. Не толкова ме притесняват бройките, колкото това как са направени. Ако е по любов и са били връзки ОК, но ако са направени просто така, защото мацката е лесна, не е ок, а май повечето вече са доста лесни

2. Не преувеличавам с нищо. Тази моя приятелка е видяла и гола снимка на приятелката ми, която е пратила на въпросното момче преди 2 години и 4-5 месеца. Моята приятелка след доста лъжи си призна, че е спала с него. Не е проблема миналото чак толкова, колкото лъжите, че не е имала нищо с него, а преди месеци когато твърдеше, че никога не й писал, от какво се притеснявам и че не го познава, а той си е завирал пениса там където лижа и е виждал нейни голи снимки и е най-несериозното и взаимотношение с мъж. Спи с него на 3-та среща, а лъжите й бяха толкова много, че исках сам да се уверя и го питах въпросния човек и ми каза. Да, унижих се, но не вярвах приятелката ми да ме лъже, а тя не спираше буквално !


4. Грубо е, но не е грубо когато я чакаш с нетърпение да свърши работа, да я вземеш от работа. Когато мислиш гладна ли е жадна ли е как е, какво-що и си щастлив всяка минута с нея, а подобни индивиди, които са се виждали с нея 4 пъти 2 от които са я чукали и й имат голите снимки по телефонът си след 2 години и ги държи във Фейсбукът си е по-грубо спрямо мен, а и тя се излага и повече от мен, все пак не съм се оженил за нея.


6. Ами натам се бях запътил и аз, но се влюбих в нея и не станах такъв. Иначе и нашата свалка с нея започна така. Режеше ме, защото е бивша на най-добрият ми приятел и с мен се държеше на ниво. Те с него бяха не повече от 2 месеца и той нямаше нищо против да се занимавам с нея, излизахме доста тя си мислеше, че ще сме само приятели, но аз правех някакви неща за нея и се влюбвах. ОТряза ме, защото е била с най-добрия ми приятел после й пратих патката си уж просто така и тя ми прати голи снимки. Нашата свалка и разчупване на леда бе точно такава.


8. Както вече казах, не бройките дали са 8 или 18, колкото манталитетът и ме притеснява, че е била лесна. Не ме кефи и да има подобни хора във Фейсбукът си, а още повече да ме лъже, че няма такива хора месеци наред и аз да разбирам от други хора как е спала с някой си на който е дала лайк или той на нея и абе обидно ми е..

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 89c7cecf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Номер 30, сравняваш достойнството с плочки и статус, какво повече да говорим. Никой не взима на сериозно подобни жени, освен отчаяните мъже, които само такива могат да си позволят, елементарно номер 29!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 89c7cecf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   И да не забравям, за номер 30, вероятно съм бил нещо си там..... типичен отговор на човек без аргумент, обида. Няма да обяснявам колко си далеч от реалността с предположенията си, можеш да се успокояваш както искаш за духовните си недъзи.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cb03cd10c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Защо пък да не може да е спала с него на 3 среща и да го има във фейсбук? Лъже те, защото си параноик и не иска да създава излишно напрежение. Престани да се ровиш, защото ставаш смешен и само се излагаш.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 237aa806f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   интервал? [ Да ] [ Не ]

Аз съм съгласна с автора. Не съм била с много мъже . Не съм смотана и грозна да обобщя за к*рвите,които ще се обидят. Много ме дразнят подобен род случки,които автора описва. Имах сходна ситуация,пак полвинката ми лъжеше та лъжеше. Вярно е ,накрая се чувстваш унижен ,заради срама на другия и всеки ти казва ''ма какво толкова,нали е минало,теб те е нямало'' Някой са романтични и раними,други обичат просто да ги начешят...това е. Аз моята п***ка не съм я намерила на пътя,че да я отварям за всеки,щот съм 'мноу готина съвременна мацкъ' Някой жени се гордеят с бройките си и това,че са спали ммъже с тях на втора ,трета среща. Това ги кара да се чувстват красиви и вървежни...желани. Някой в даден момент осъзнават ,че са били просто играчка за егото и х*я на някой тъпак,и не си пазят тъпкачите у фейса да им се радват от вр на време...ех авторе ,ще те изядът тея с освободеното мислене,я си трай и даже за да е по джендърски ,вегъннски филма,покани го тоя пич зза някой тройчица,и да няма.драми от моралисти.
Номер 9 ,много ме накефи :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3d4c5e62ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Така, авторе, номер 30 съм.
Това твоето вече бие на дисоциативно разстройство. :)
Плачеш жертвено как ти, горкичкият, си супер щастлив с нея и я чакаш, и ѝ чистиш, и ѝ носиш шоколад само и само да е щастлива. И в следващия момент с всичкия си акъл отиваш при неин бивш полов партньор и го питаш "Ти спал ли си с жена ми? "
Сори, ама това е 100 пъти по-унизително от всичко, в което упрекваш приятелката си.
Самият факт, че влизаш в сайта, изливаш си логореята и дори не се вслушваш в добронамерените коментари, че имаш проблем... а вместо това си готов да оближеш трибуквието на всекиго, който изрази същата като твоята теза. Това, авторче, се нарича ригидност. Защо пишеш тук изобщо?
По-добре една жена да се забавлява с някого, отколкото да се трови с теб. Точка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 53052377c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   до 35
ми да ходи при оня от фейса , като и е толкова мил , ама после ревете с теми от рода защо не ме търси
отговор
такива с бившите по фейс , който и нормален мъж да разбере , ще се избави от вас пращайки ви там при тях да си пращате емотиконки и да се опъвате ако никой нов не ви върже

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 76c3cf8229
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   От автора

Никъде не съм отишъл, а съм писал във Фейсбука след като ме излъга 100 пъти, а вече ми казаха как е спала с него и имнейни голи снимки и въобще не вярвах приятелката ми да ме лъже. Исках да знам истината .. независимо каква е

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 388cb4e786
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Ти не си прав! Извини ме, но определено вината е твоя и само твоя! На годините на твоята съм. Защо аз никога не съм пращала голи снимки на непознати? ! Защо мен никога не са ме коментирали така? ! Още повече, че никога не са ме "изхвърляли", както много правилно го каза.

Ти си виновен, защото харесваш к*рви. Твоя е и вината, че си в такава среда. За никоя от моите приятелки не знам някога да е пращала снимки по прашки на некъв мухъл. Ама моите приятелки са поне сгодени и с по едно дете. Ти можеш ли да предложиш това на някоя? !

Не очаквай съчувствие! Ама никакво! А и какво момче ще се хване с такива? !

Ама така ще е! Порядъчното момиче търси семейство. Не може хем да не те натиска за нещо по-сериозно, хем да не е боклук. Ако ти можеш да дадеш само връзка по кафенцата и за теб да се държиш "като с принцеса" е да ѝ платиш сметката, да ѝ говориш миличко и да ѝ вземеш някоя дрънкулка.... На този етап заслужаваш само такъв тип момиче. Сам можеш да се сетиш, че само боклуците не искат брак, деца и т. н.

P. S. Коментарът ми е с най-добри чувства. И силно се надявам да разбереш какво ти казвам!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f031d27566
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   40.

от автора

Разбирам те, но за жалост но такива са всички. Ти вероятно си друго поколение и навремето е било друго, сега 90% от момичетата си пращат снимките и в началото не искат нищо сериозно и се започва не с чувства, а със секс, жалко, но факт.

Аз разбирам на къде отива света и виждам, че порядъчното и свестно момиче от фантазиите ми няма къде да го открия, а може би и аз съм станал един измислен герой и не би ми харесала.


На мен в случая не ми харесва лъжата. Да, в заглавието съм написал бройките и много хора се хванаха за това, много хора се засегнаха и обидиха. Може би бях провокиран тогава от нервите, мислите и терзанията си. Аз знаех, че приятелката ми е била със 7 с мен, дали са 8 или 9, то е все тая. Има момичета и по-зле има и по-добре, по средата е да речем. И аз съм мечтал за момиче, което да не е било по леглата на други на трета среща, да е свестна, да не си е пращала голите снимки, ама после се замислям, а и виждам подобни момичета, които не са го правили, хващат си приятел и после се питат.. хмм, какво ли е с някой друг и започват да лъжат и да мажат зад гърбът ти.

Има свестни, но така като се замисля се сещам за единични случаи и стискам зъби.

В случая за нормално приемам бройки от 5-6 (хванах я когато не бе навършила 21 още (месец преди това), сега ще става на 22.


В случая се обидих от лъжата. От това, че сме се разбрали да си изтрием хората, с които сме имали нещо общо. Тя знае за мойте, аз знам за нейните. Нейните като на момиче са по-тежки случаи, когато е дошла тук в София е спала с 3-ма за 5 месеца и е излизала с още 2ма без сексуални контакти след онези 3-ма, с тях искала по-сериозно, но не е станало с никой нищо.

Мен ме издразни, защото го виждам какъв типаж е. Познавам тоя тип момчета с БМВ-нцето с плочките, макар и с крив нос и грозноват, но с една мазна усмивка й просто и казах. Колега е на наша приятелка имаш го във Фейсбук ще излезете някъде ще те закача.

Тя казва.. от какво се притесняваш човек, не го познавам. Питам писал ли ти е. Не, никога. Закълни се казвам аз. Заклевам се. И така 2-3 пъти и разговора приключва и това преди месеци и все отрича.

Виждам този, че има братовчедките й в приятели, виждам и усещам нещо, но тя пак отрича.

Докато накрая онази наша приятелка ми сподели, че е виждала нейни голи снимки по прашки от нейн колега, че е излизал с нея и аз бях в шок. Викам не е възможно или тази лъжа, което е по-вероятно за да ни скара или приятелката ми, но не вярвах. Попитах я, отрече. Не спираше да отрича. После попитах онзи, той каза, че са излизали, сам да се досетя, че щом са излизали е имало и друго. Тя пак отричаше. Посел каза, че само веднъж са излезли и са се целували, нищо повече.

И накрая на следващия ден, когато вече плачеше ми каза, че е излизала с него 4 пъти и 2 пъти я е.... минал, пращала му е снимки по прашки (преди 2 години е тази случка), но беше редно да го изтрие. Най-несериозните й взаймотношения, има нейни голи снимки, спал е с нея на трета среща тук-таме и бие лайкове, като пусне някоя по-предизвикателна снимка, колега е на наша приятелка и тя го държи напук, че аз имам момичета, които не познавам и се снимат по-предизвикателно.

Ами издразни ме тази лъжа. И ми е трудно да простя лъжата, параноята дали са с един повече, не толкова. Но все пак му е била нещо като ку*ва баш на него, и е обидно за мен. Да е връзка, да е по-сериозно ОК, но така.. не е ОК

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f031d27566
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   40. Ще извиняваш, не съм прочел, че си на годините на мойта. Респект и поздравления в такъв случаи и явно си в по-добра среда.

Не знам от кой град си, но тук в София социалните мрежи са завладяли и промили мозъците на момичета, на момчета, на всички. Знаеш ли. Преди години до 25-тата си годишнина все се опитвах да тръгвам с любов и чувства, с внимание и прочие към едно момиче и все вратите ми се затваряха. След това започнах да ставам по-агресивен (сега съм на 28), по-нахален, да ставам като другите и познай, вратите към 90% от момичетата бяха отворени, още преди да съм ги срещнал, не вярвам чак толкова да съм се разхубавил.

Жалко е, но бъдещето е такова. Не оправдавам моята за ку*венските и постъпки, на моменти се поставям на нейно място. Тя е може би с ниско самочувствие и тогава такива индивиди са й вдигали самочувствието. Отделно, че преди да дойда в София е била с 3-ма до 19, от които са били по-сериозни връзки. Единия в който е била доста влюбена й е изневерил с първата й братовчедка. Разбирам отчасти да намразиш мъжете, да дойдеш да овъртиш 3-ма, да се усетиш после и да бъдеш малко по-свестна. Има го и това, защото 2017-та октомври излиза с доста по-хубаво момче от всички, с които е била и не му пуска на първа и втора среща и той я блокира съответно, но пак му е пращала снимки по прашки, пак се е изкушавала.

И на мен така започна. Спечелих и доверието, а и я познавам доста по-отдавна. Не ставаше с любов, те повечето момичета са си боклуци да, плашат се от любовта и мъжете на днешно време и искат да изградят доверие, приятелство, след това секс и връзка чак накрая. И ние след около месец писане и излизане и все тръшване на вратата от нейна страна, защото беше 2 месеца с един от най-добрите ми приятели и ме чувстваше като приятел, но след този месец и нещо започнахме агресивно и с голи снимки и как ще си правим кефа от време на време тайничко само ние без никой да знае. И мен това ме привлече и аз съм боклук значи.

НО каквото и да е тя, каквото и да съм аз, аз за всичко съм си казал или си казвам след това, а не лъжа, не я унижавам и не се кълна в майка си! Станалото станало, не може да се върне времето назад, но кажи ми в началото или го изтрий, не ме лъжи месеци наред.

Дразни ме, че на тоя е била ку*ва, спала е с него на трета среща, има нейни голи снимки, близък е на наша приятелка и тя ме лъжа и отрича месеци наред, че не го познава. А сега уж го намразила, че тя ако го мрази, няма да му отговаря 2017, когато йе писал, а щеше да го изтрие и нямаше да му дава лайк на това, че си е купил нова кола и на снимка с нашата така наречена приятелка. ОБИДЕН СЪМ

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f031d27566
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   35. Защото не може, както аз не мога, така и тя. Унизително е да чукат жена ти на трета среща, да седнат на масата въпросните хора с приятели да ме видят на снимка как я целувам и да коментират... ей тая как я еб*х, ние сме момчета и така коментираме. Унижаваме, обиждаме и виждам какво е положението, нали имам приятели, не падам от Марс. Унизително ми е или докато види снимка, която сме споделили и сме влюбени и да покаже на някой нейните по прашки. Било е преди 2 години и половина, но пак не е ок просто да присъства там. Едва ли ще ме разбереш, предполагам си жена.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d7352541bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   "Унизително ми е или докато види снимка, която сме споделили и сме влюбени и да покаже на някой нейните по прашки."
Авторе, унизително е, че психическото ти разстройство е засегнало и умението ти да структурираш изречение, издържано смислово и граматически.
Тъжна картинка. 10 дена само за предните пишки на жена си мислиш. :(

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 655430c040
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Здравейте от 30 номер.
Авторе, като че ли посмекчи тона, а и си призна, че си бил под афект в известна степен.
Доста хора са имали краткосрочни отношения, било то защото така са искали, било то понеже не се е получило нещо по-сериозно.
Не знам дали живееш в малък град и дали затова се притесняваш, че има статистическа вероятност да се срещнеш с баджанак. Разбирам този страх у хората в по-малки общества, като цяло там е характерно по-предпазливо поведение сред интелигентната прослойка, което е обяснимо.
Но дори и да не е това случаят, искам да допълня някои неща. Никой мъж няма да дъвчи месеци или години наред името на своя бройка, особено когато е било за кратко. В противен случай или му е била последна такава хронологически погледнато, или има нещо друго към нея (любов, гняв и пр. ).
Държах на тезата, че приятелката ти не е извършила престъпление с онзи, дори мога да си обясня защо те е излъгала. Момичетата понякога, дали майката или социумът, ги възпитават да имат визитка на безгрешни девици и да си бранят миналото. Неслучайно тези неща се наричат лични. Това че ти си достигнал до тази информация, показва, че просто си ровил. Който търси - намира.
Не знам дали правилно прочетох, но пишеш, че си на 28. На тия години по-сериозни проблеми нямате ли? Тя на колко години е? Още нещо - предизвикателни снимки? Гледа перверзно, цупи джуки и се разсъблича ли, какво? И това в социалната мрежа?
Еми извинявай, ама да, ти си си виновен. И макар че много хора ще ме обвинят, че си променям позицията, нека направим тънката разлика: това двама загорели пубери да си разменят снимки на дупето и слабините е постъпка, характерна за много младата възраст или за скучаещи хора. Едни хора, попреполовили 20-те, които вероятно имат къде да правят секс, с каква цел демонстрират ярка сексуалност във фейсбук? Или Инстаграм. Фетиш ли е това, какво? Сексът би могъл да бъде страшно дискретен, без да оставя следи. Затова твърдя, че никой не може да нахлува в личното ти пространство с взлом.
Ако ти обаче се притесняваш, че тя като цяло демонстрира несериозно поведение, а не че просто в даден момент е "залитнала" от нагона си, хубаво си помисли. Дори и да си хрисим с жестове и т. н., така няма да превъзпиташ някоя хронично лека жена.
Познавам такава двойка. Виждаха я по заведения с други, не се криеше изобщо демек. Сега и детенце имат, брак имат, но в нашите очи винаги всичко ще изглежда шитаво. И той ще е глупакът, на когото никой не каза, защото "не искахме да се месим". :)

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: ae1a670111
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Авторе, тези безкрайни тиради вече станаха досадни. Изумена съм как може да разказваш една и съща история пак и пак в 15 коментара.
Зарежи я. Послушай ме. Това няма да спре да те човърка и да трови отношенията помежду ви. За теб явно е огромен проблем, ти си знаеш причините, явно такъв ти е темперамента просто, затова направи услуга и на двама ви и я разкарай. Сам казваш, че ситуацията за теб не е окей, защо тогава аджеба търпиш нещо, което не те устройва!?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 14fa0eabd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Абе, интересно как някои "интелектуалки" не могат да разберат, че ние мъжете бягаме от курви, шибаме ги и после бягаме, и то с право, пък после казвате, че сме комплексари и как за една жена нямат никакво значение бройките - напротив, имат огромно значение. Имат огромно значение, защото докато сегашната приятелка на автора си е сваляла гащетата пред някое лошо момче, той се е погрижил да изгради стабилност за тях двамата. Смятате ли, момичета, питам аз, че ще градя години наред(от 20 до 30 годишна възраст примерно) дом, кариера, стабилност и после да ми се падне някоя разпоретина, която се е дупила на случайни батковци, да ми твърди, че иска семейство и сериозна връзка вече. Някоя, която е получавала секса лесно с мъже, които са полагали минимални усилия, за да получат секс от нея. И после най-сетне, когато дойде моето време да получавам секс и да имам приятелка, да ми се лепне някоя такава като на автора? Ами не сте познали, защото ще я наеба и ще изхвърля с парцалите. Момчета, ориентирайте се към по-младите момичета - 18 годишни, максимум 20, да са по-скромни и старомодни, те най-много стават за семейство и сериозна връзка.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0d763251a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   От автора нека обобщим

От София съм. Имам и доверие в настоящето, но просто съм обиден от лъжите й за този с месеци и като цяло като хванеш някой в лъжа, после му нямаш нужното доверие. Грешките са й били като е дошла в София на 19 и са я изчукали трима за 3, 4 месеца кой по веднъж, кой по два пъти.

Обидното е, че един от този по стечение на обстоятелствата се оказа колега на наша приятелка, а тя не спираше да лъже как никога не й е писал и как не го познавала, а той е най-несериоозното й взаимотношение с мъж. Спят на втора-трета среща 2 пъти и кой от къде е.
Обидното е че има нейни голи снимки, че ме излъга за тези неща, които споделих горе. Миналото няма как да го зачеркна колкото и да се ядосвам, но лъжата ме обиди и провокира да пиша тук.

Написах заглавие за бройките и се извинявам. Аз за нея знаех, че са 7, дали са 7 или 8 все тая. Проблема е как са създадени тези бройки и ако са създадени тези няколко така както споделих по-нагоре.
Имаш сериозна връзка 1 година почти вече, уж ме обичаш, знаеш ми мнението, аз трия споделям, ти ме лъжеш 15 пъти заради някакъв какъвто тип харесваш с плочки на корема, макар и с крив нос и мазна усмивка... Лъжеш ме, държиш го и през цялото време знаеш мнението ми за несериозните връзки.

Просто са много факторите да ме дразни и да ме човърка. Не искам да я оставям, според мен е по-сериозно от тогава, но ми беше унизителна цялата ситуация, на моменти я мразя и искам и аз да я унижа, защото тя знаеше, че няма да съм ок и напук го е държаша.

Нашата приятелка я е питала от къде го знаеш какво що, тя е казала познавам го. Аз съм питал и нищо. А да е било сериозно ок приемам, но несериозното и голите й снимки и лъжите й, мъчи си ме. До кога, не знам

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0d763251a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   От автора

Понякога пиша адски разпиляно от телефона и се извинявам.
Също така и със заглавието предизвиках агресия у жените. Не, не беше проблема в едната бройка повече на приятелката ми.

Дано сте ме разбрали кое точно визирах.
Доверие за настоящето й имам, но с тези лъжи си имам едно наум за бъдещето, когато няма да сме така един за друг или напук нещо дали не би излъгала.

Съсипа се и се кълнеше в майка си. Няма какво друго вече да кажа по случая. Мисля, че всичко споделих по случая, макар и разпиляно.

Просто искам да спра да мисля за тази обида. Аз знам и за още 2 на други несериозни нейни контакти, както споделих 3 на са за 3 месеца, като е дошла тук, но този ми е най-четени от вече, защото го държеше във Фейсбука си, приятел и колега е на наша позната, има нейни голи снимки, лъжеше ме и е най-несериоозното й.
Много фактори са

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9b76b1bc3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   47, никога няма да разбера мъжете в това отношение, честно. Но ще ти обясня как стоят нещата при жените или поне аз как си мисля, че стоят. Като си лягате с к**вите сякаш поощрявате поведението им. Жените започват да си мислят, че такова поведение не е проблем, те виждат, че к**рвите получават комплиментите и готиното отношение и стават същите. Да, има много други фактори, но това е единият. Така, че ако не искате к**ви, спрете да спите с тях, спрете да ги сваляте, изобщо спрете да им обръщате внимание. Но вие искате да си лягате с такива, но и искате добри момичета, които да ви изчакат да се наиграете. Не става така.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 53052377c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   авторът не говори за бройките, а за това, че зад гърба му поддържа контакт с бивши, това е проблема, лъжата и липсата на доверие за в бъдеще, затова хората казват че вчупено и после залепено не е същото

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f031d27566
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   51. Благодаря, че го отбеляза. Бройките бяха от яд, то аз знаех за 7, дали са 7 или 8 все тая. Макар, че като е била на 20 са били 7, сега ще става на 22, но да приемем, че има по-зле.


Не е поддържала контакт, но като цяло този е колега на наша приятелка, а моята твърдеше, че не го познава. От ревност си триехме момичета и момчета, но този конкретно има плочки, друго няма и едно БМВ Е46, което моята е харесала Февруари 2017. Има и един лайк с нашата приятелка през Октомври 2018, ние с нея сме от Февруари 2018.

Тя е знаела, че не обичам такива бивши. Всмисъл, тя има един бивш в приятелите си, и той е един от най-добрите ми приятели, с който тя беше 2 месеца. С мен се представяше достойно в моето ухажване и не скочи на втора среща, изпитваше още чувства към този мой приятел, но той към нея никога не изпитвал нищо. Нямаме проблем ние помежду си и дали го има в приятели и като цяло не съм се нервирал за това.


Нервирам се за конкретния колега на наша приятелка, с който е била преди 2 години, за който ме лъжеше, че не е никакъв. За който казваше (и ти имаш такива с дупета, аз защо да го нямам този от какво се притесняваш, какво като е колега на наша приятелка, той никога не ми е писал, заклевам се в майка ми, когато аз попитах и я накарах. Не го познавам ! И това беше...

а после разбирам, че е спала с него на 3-та среща (призна си) на следващия ден, след като вече го бях попитал него, понеже тя всячески отричаше. Има нейни голи снимки, които е показвал на нашата приятелка и нейни познати, излезли са 4 пъти, изчукали са се 2 пъти и той не й бил никакъв...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 53052377c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   до Авторът
Виж сега , явно много наранен се чувстваш от това , че тя не била докрай искрена с теб и вероятно ако не го преодолееш , ще се разпадне връзката. Всеки един мъж е бил лъган за миналото от приятелките и жените си , такъв е живота , те искат да се представят в най- добра светлина и е разбираемо. Дали е била с 1 , 10 или 20 все тази ако от познанството и с тебе започва т.нар нов живот ( ни лук яла , ни лук мирисала). Затова и казваш като мъж каквото било било , но миналото си остава минало и ако някой от твоето минало се появи в нашето настояще, то нашето настояще ще бъде наше минало. Ясно , кратко и точно, в противен случай ще се поболееш от нерви и недоверие , но за подобно поведение трябва да си мъж , който си държи на думата.
Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: f031d27566
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   от автора

този го срещнах 2 пъти в последните дни и ми беше доста нервно...


Мисля, че ще ми мине донякъде.

Пак казвам, не самото минало, като минало ме дразни толкова. Минало има всеки, дали са 7 или 8 пак не е толкова болка за умиране, конкретно с този е най-долнопробният й контакт и само той седеше във Фейсбукът й, колега на наша позната, има нейни голи снимки, просто цялата ситуация тя е на дъното, като ку*вето, аз съм балъка. Все пак това са 10 месеца. Ясно е, почти всички ще скрият нещо, те имат повече възможности от нас, повече контакти, гаврят се с тях, лъжат ги, но трябва да го осъзнават, че като са го преживели и имат сериозен приятел сега, да не го лъжат, а да го уважават.

Няма как аз всеки божи ден да отивам, да я зимам от работа, да се притеснявам яла ли е, как е, какво е, що е и някакъв такъв индивид, който му е пращала ку*венските си снимки и му е скачала на хуя, а той не е дал нищо за нея, да седи, да присъства там и да коментира какво е било.

Случило се е, факт, но не трябваше да лъже или поне тихо-мълком да го изтрие, а не да ми казва как и аз съм имал, как да не се притеснявам от този и как никога не й бил писал, а накрая излизат 4 срещи- 2 пъти секс и голи снимки по телефоните.

Да, 2 години време, но го преживях сякаш е сега, защото не вярвах да ме лъже и го попитах индиректно във Фейсбукът, без да го обиждам и да изпадам в комплексарщини, той какво е виновен, че тя е била тъпа...


Идваше ми в пъти да понапиша на някои познати момиченца да поизляза с тях, да си поиграем малко, да знам, че е станало и те ще я гледат по същия начин, но да кажем това е на 100% нараняване, нейното е 60-70, все пак се е случило преди 2 години, и се въздържах.

Но лъжите бяха много, повярвайте ми конкретно за този.

Така някак си се губи доверието, дали е само тоя, дали няма още, пък тя се кълне в майка си. Отделно майка й наистина е зле... иначе момичета на пръв поглед е добро, освен инатът, който е убийствено лош и нея я тресат комплекси относно мойте абонати във Фейсбукът, които са по-така палавки жени, с които нямам нищо, но съм дал тук-таме лайкове и сърца преди година, година и нещо и конкретно за това твърди, че този не го триеше, но сексът на втора, трета среща е по-унизителен.

И съм на мнение, че тя унизи повече себе си. Да, имало е и ще има и много други леки момичета, те и така се сравняват една с друга и не отчитат факта в какво положение са били и са поставени, но е тъпо да лъжеш приятеля си който дава нещо за тебе. И аз съм инат, и аз ли трябва да лъжа сега?

Не ми е тъпо от това, че е някакъв там, ако е бивш приятел излизал с нея, срещнал се 7-8 пъти и спал с нея, няма да ми е ок, но няма да е същото. В случая тя е на дъното, като ку*венце, защото рано рано е преспала с него, той се е възползвал, а тя ме лъже заради него.

А и като цяло, ако беше по-така прилично момче, излизала е с такива и не им е пускала на втора среща чел съм чатове, да го приема да е бил с нея. В случая става въпрос за момче с крив нос, мазна усмивка много хитра, абсолютен подлец и лъжец хитър, еми дразни ме и ми бърка в здравето, като се сетя.

 
  ...

1-50 от 54
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker