Объркан съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркан съм
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1381 пъти
Здравейте, отдавна следя сайта и ето, че дойде и моето време да си излея душата.

Ходя с една девойка, в началото всичко беше ок. Но, след известно време на нея не и хареса начина по който се държа ( не съм груб или нещо подобно ) или по скоро по начина по който не се държа. Проблема е там, че съм свикнал момичетата след мен да тичат и не съм си задавал въпроса " как да се държа към някоя която може би аз я харесвам" и от там идва всичко, явно не показвам чувствата си към нея, нея с подараци и думи човек не може да я спечели. Но и тя не показва, че изпитва нещо към мен, само казва, че не е свикнала по този начин..

Другото което е, че не знам дали истиснки я искам или прсото я искам защото ще я загубя или защото не искам да съм сам... да би трябвало сам да си отговоря на въпроса нооо.. не мога.... нямаме много общи неща, но вижданията ни за семейство и тн ни съвпадат и всъщност е доста симпатична. Да не говорим, че секс не сме правили, и може би искам да съм с нея заради това и все си мисля, че след секса тя ще бъде и по мила с мен...

Ох много съм объркан за това може и това да звучи малко объркващо.. ако дадете някой съвет ще ви бъда благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: f66e359843
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В сексът е отговора. Но по принцип щом сам не знаеш какви са ти чувствата, най-вероятно не ти харесва достатъчно. Когато човек е влюбен не си задава такива въпроси, иска да бъде постпянно с половинката си.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: b5d06ad90f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мога да ви разбера мъжете. Аз съм в същата ситуация, но от другата страна. И да, аз също съм свикнала мъжът да е този, който ухажва и т. н. Но срещу себе си имам емоцционална стена. Когато попитам защо поведението е такова или не получавам отговор, или отговорът е "не знам". А уж ме иска, нямало други и така. И да, правим секс и то доста разкрепостен, но неизвестните в картинката остават. На колко години си, авторе?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 067ef87246
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Обикновенно човек е с някого заради това, че го обича и неговите положителни качества, , не заради секс, не заради толкова какъв човек е, а защото се обичат и подкрепят. говоря при стойностните дълги връзки изграждащи семейство. В случая, само ти можеш да дадеш правилен отговор на това какво да правиш. Секса според мен само ще омаже нещатата, ако има друг проблем.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7462369382
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо разбери дали наистина искаш тази жена. Естествено, че ако си безразличен и апатичен-ще си тръгне, това показва, че е жена, а не момиче, “тичащо” след теб. Ако в очите то тя си заслужава и чувстваш нещо към нея, то тогава просто започни да го изразяваш! Как да разбереш ли? ! Тя олицетворява ли твоите представи за жена? Представяш ли си се с нея след 2, 5 или 10 години? Можеш ли да бъдещ с нея едновременно любовник, приятел и семейство? Ако отговорите ти са положителни-браво, действай. Естествено пак може да се подведеш, че я харесваш и да не се окаже така. Може и да я оставиш и след време да си кажеш ‘ама яз бях влюбееен’. Риска си е твои! Ако решиш да продължиш с нея спечелването на едно женско сърце е доста лесно.. просто да бъдеш себе си. Жените познават, когато не си. Не й говори клиширано, казвай й мили неща, който обаче наистина чувстваш. Не й спестявай флирта, и след 2години връзка пак трябва да го има, да я съблазняваш всеки ден. А за жестовете-да й вземеш един шоколад, да запалиш свещи у вас и да я поканиш, да й споделиш интимните си неща, да отидеш да я видиш дори да е на другия край на града, да й помагаш.. И като цяло философията е да бъдеш крайно близък с отсрещния човек, както и той с теб, за да се правите щастливи един другиго. За секса-ти вече трябва да знаеш защо не сте правили.. страх те е от това, че ще стане мила с теб? !

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0338160030
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "секс не сме правили"

сам си отговорил. Не е наистина хлътнала и само те шит тества... Освен това ако е в период да иска семейство, всичките изисквания които принципно са липсвали към сексуалните и партньори (естествено с изключения на едно - добър външен вид), сега ще ти се стоварят на теб, защото ще и е омръзнало "да се раздава за идиоти".

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 35d1de6bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Скучно ти е. Задълбаваш ненужно в хипотези. Всичко което си написал е вярно едновременно, така че недей да бъдеш объркан.

Дали истински я искаш или неистински, стига глупости ве! Няма вечни планове и желания. Тоя месец я искаш, другия не, на третия пак да - все е истинско.
Само не я изнасилвай, Хахаха :D

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 84883a3202
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На колко години сте и ти и тя?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 84883a3202
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Има още доста важни неща които не си уточнил:
На колко години сте?
От кога сте заедно?
Били ли сте заедно в трудни моменти?
Можете ли свободно да излеете душата си един на друг?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d5867b2e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора :

По на 29 години сме и двамата, заедно сме от 5 месеца

трудно се разбира двамата, аз кажа нещо тя го приема по съвсем различен начин..

От това което разбрах до сега е, че секса му е майката.. но ние се разделихме, на мен ми писна постоянно да е нацупена и да не ме разбира, просто имах чувството, че тя иска аз да я оставя, така и направих

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 84883a3202
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дано не съжалявал!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker