Нужда от съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нужда от съвет
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 796 пъти
Здравейте! Имам нужда от съвет, от странични гледни точки и мнения на хора, които са били в моята ситуация. Ще се опитам максимално точно да обясня ситуацията, за да бъде ясна за всички. Мъж на 36 съм и нямам семейство, въпреки че винаги съм го искал. Никога не съм си падал по краткотрайни връзки и още повече секс за една и вечер. В професионален и материален аспект, слава на Бога, съм повече от добре и нямам никакви проблеми. В личен план обаче, нещата не вървят и то от доста време, за което вината си е моя, но това е малко встрани от чуденката ми. Става въпрос за жена, която познавам от доста време, може би 7-8 години. Запознахме се покрай общи приятели и се познаваме от излизания заедно. Момичето е хубаво, интелигентно, възпитано, дори имаме еднакви интереси, но в крайна сметка не усещам нищо към нея. Много пъти съм се питал защо и съм си казвал, че ще съжалявам, ако не направя нищо, но някак си не ми идва отвътре. Отчасти отдавам това и на нея, защото и от нейна страна не успях да усетя някаква симпатия, въпреки че познатите ми нееднократно са ми казвали, че ме харесвала. Няма го просто онова отношение, което те кара да се чувстваш специален. А неведнъж ми се е случвало момичета, на които не съм обръщал абсолютно никакво внимание, само с няколко думи да ме накарат да се заинтересувам от тях. Тук това нещо липсва. Принципно, си бях казал, че щом не чувствам нищо, е глупаво да се опитвам да лъжа себе си и нея. Няколко години тя беше в чужбина и всичко изглеждаше като отдавна приключило. От известно време обаче е отново в България и другата седмица отново ще се виждаме заедно с общите ни приятели. Естествено, пак започнаха да ме ръчкат за нея. А, аз не мога да преценя дали просто съм глупав и изпускам шанса на живота си, защото не мога да я предразположа или да я накарам да се отпусне, или просто не сме един за друг. Времето си минава и както бях на 18 и имаше време за всичко, така вече съм на 36 и не искам да бъда сам. Въпросът ми е бил ли е някой в подобна ситуация и как са се развили нещата впоследствие. Принципно, от опита ми до момента знам, че ако една жена харесва някого, то това си личи малко или много. Но пък не мога да кажа, че съм видял и знам всичко, затова съвети няма да са ми излишни.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: c10b36c72d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не опиташ с жена към която имаш чувства?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker