Влюбвам се в жена, която не ме привлича сексуално - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбвам се в жена, която не ме привлича сексуално
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 2191 пъти
Здравейте,

от около 2 месеца се срещам с едно момиче, с което си допадаме страшно много като характери и интереси. Бих казал, че се чувствам супер с нея - сподeляме си, никога не съм изпитвал нещо подобно спрямо някоя жена. Опитах се да бъда интимен с нея, но не се получава. Не получавам ерекция. Опитвах да отлагам, но накрая тя поиска да правим секс. Не се получи вече 3 пъти. Виждам, че това я огорчава. С други жени ми се е получавало винаги безпроблемно - въпреки, че са ми били скучни и неприятни. С компаньонки също - става ми веднага. Но с жената, към която имам чувства - не. Вече не търся други жени, искам да бъда с нея. Срам ме е от миналото ми и от начина, по който съм се отнасял към жените - като към предмети и без чувства. След срещите с нея се самозадоволявам, гледайки порно-филми. В нейно присъствие обаче, тялото ми отказва. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: d77eed17d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не става без привличане и това е... Аз съм с мъж, с който много се разбирам и имам много общо от една година, но... Не ме привлича и сексът с него си е като задължение.. Не се получава без химия, няма какво да се залъгваме...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 88c96a2825
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм мъж, а жена и наистина не знам какво да те посъветвам. Пиша ти за да ти кажа, че когато за пръв път се опитахме с моя мъж да правим секс-бяхме гаджета-нищо не стана. Той не знам как се почувства от срам и неудобство, май и втория път беше провал. Впоследствие, когато нещата се оправиха ми каза, че толкова силно ме е желаел, обичал и харесвал, че просто от прекалено силното желание се е провалил. Може би и при теб така стоят нещата. Успокой се и ще успееш..

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: da849d1564
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не е възможно да си влюбен в един човек, а да не желаеш сексуален контакт с него. Какво чувстваш, когато я докоснеш? Когато я целуваш? Ако наистина си влюбен в нея може точно това да е причината, поради която сексът не се получава. Ако това между вас е нещо много специално, е нормално да се притесняваш, когато настъпи този момент. От чисто психологическа гледна точка, когато едновременно изпитваш притеснение и възбуда, притеснението побеждава и се получава емоционален блокаж.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 3255640bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз винаги в такива жени се влюбвам, защото се влюбвам в ума на жената. А тези момичета, които ме привличат сексуално много трудно бих се влюбил в тях.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 21ae892182
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не разбрах дали има нещо конкретно, което не ти харесва или те отблъсква във външния й вид. Ако си много фокусиран върху външността и досега си бил само с красавици, може би е нормално да имаш някакви задръжки. Като по-млад човек се интересува основно от външния вид, и аз съм била така с първите ми гаджета. После обаче започваш да се вглеждаш повече в качествата и характера на човека, защото красив идиот не ти трябва. Много е ценно да намериш някой, с който имате общи интереси и можете да си споделяте като приятели. Моят съпруг не е мой тип по външност, но открих други неща в него, които са много по-важни от външния вид. Привлича ме достатъчно, въпреки че не е манекен. Опитай се да погледнеш на момичето с други очи и се фокусирай върху нещата, които ти харесват в нея. Ако пък изобщо не стане, запазете си приятелските отношения.

 
  ...


...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1e3ec974ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Психологически е моментът. Явно подсъзнателно се притесняваш и сдухваш и затова не ти става. Почни за взимаш Левитра, докато не се е отказала от теб. След време ще я спреш и вече ще си се успокоил и ще си се отпуснал. много идеализираш любовта си с нея явно. Един вид, като правиш секс, е по-първично, а като си влюбен, ти се губи връзката между любов и секс. По същата логика някои мъже обичат жените си, а им изневеряват с проститутки.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 9c178bb6cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Като за начало спри със "злобарките". Тялото ти си иска своето и в един момент ще ходиш по улиците с ерекция. Прочисти си главата от възможните и станали гафове. Разнообразете си любовната игра. Докарай я до оргазъм с френска. Тогава тя ще се поотпусне в желанията си. Е тогава няма как да не те побърка и да получиш ерекцията си на място. На мен също ми се е случвало веднъж-два пъти. Разбрах, че всичко е в главата ми. Единия път се стрясках да не ни хванат, а втория дали ще успея да задоволя с13 години по-голяма какичка. Но когато си прочистих главата от глупости, точно тези две жени при които се бях изложил ме побъркаха от секс. Не се чувствай виновен пред момичето си за това. Не мисли, че пак ще се изложиш. Спомни си за фетишите си. Няма как да не ти се получи. А когато го направите веднъж, след това рядко може да се случи.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 5a55ac3140
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен проблема идва от някакъв вид притеснение от твоя страна. Няма как да ти е супер приятно с даден човек, а в същото време да нямаш никакво сексуално влечение към него.

>М.32г.<

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 569abaa604
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не винаги, когато си допаднете, значи, че трябва да изпитвате нещо един към друг. Първо разбери дали наистина си влюбен в нея или просто си свикнал с нея, приятно ти е с нея. Просто те виждам как влюбен човек не би имал такова желание.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 588fce26b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не мисли толкова за себе си. Ако толкова я харесваш като човек, бъдете приятели. Иначе тя страда и ще я загубиш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0548be7129
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Случвало ми се е и се чувствах като най-повърхностния човек на света. Излизах с доста дребен мъж, но уникален човек-сродна душа. Проблемът ми беше не височината, а това че имаше много малки ръце и стъпала. Когато ме докоснеше, или видех малките му ръце върху себе си се чувствах все едно ме пипа дете и се отвращавах. Разплаквах се и имах чувството, че ще се намразя ако спя с него. Така и не ми мина. Яд ме е, че изобщо се насилвах и го огорчавах с реакцията си. Сега можеше поне да сме приятели.
Теб какво по конкретно те отблъсква? Много неща като килограми и окосмение имат решение, ако човекът отсреща има желание

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 019f9dd46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   От написаното оставам с впечатление, че проблемът не е, че жената е физически непривлекателна. Просто ти разделяш секса от любовта. Сексът е нещо мръсно, без чувства, извършвано с бедушен предмет, а ти тази жена я виждаш като личност. Съответно, не можеш да я привидиш като сексуален обект и да го вдигнеш. Това си е психологичен проблем. Ходи на терапевт.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 90244bce30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   номер 3 :D ае невъзможно пък сега...
Значи ако си прекарваш добре с някого, трябва задължително да те втвърдява/подмокря...
Такива разсъждения не идват от главата, в която е мозъкът :D
и са доста ограничават качественото общуване с хората.

Човек може да си прекара страхотно и със сестра си, брат си, братовчедка си...

Авторчо, като не става, ко да се прай... медитирай, карай я да ти танцува. В случая е трябвало е да я държиш за приятелка само. Пък като я видиш да се натиска с друг след време, може да ти се отпушат желанията спрямо нея.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: ed47d50517
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторът съм: Благодаря на всички за коментарите дотук.
Общо взето, ситуацията е такава:

Баща ми беше (поне такъв го запомних, почина твърде млад) мачо в истинския смисъл на думата. Помня как ми е говорил в ранния ми пубертет (бил съм 12 годишен сигурно) как трябва да имам възможно най-много бройки и че жените са само за задоволяване на нагона, но иначе не стават за нищо. Към майка ми не е имал чувства и е изневерявал често (поне тя така твърди). Дали повлиян от него, но аз досега не съм имал сериозна приятелка, а съм на 35 години. Сексуални партньорки съм имал може би около 15 (без да броя проститутките), но не съм имал никакви чувства към тях, дори сред тях е имало сташно простовати момичета. Общо взето е протичало така: Изпитвам силно влечение към дадена жена, отивам и почвам директно да я ухажвам и да и предлагам. Материално съм много добре и това ми е помагало страшно много. Естествено съм ги лъгал, че имам чувства, за да стигна до секс, след което ги зарязвам, като ми омръзнат.

Конкретното момиче не е грозно в никакъв случай, не е и някаква красавица. Но с нея се чувствам добре - имаме 100% сходни интереси, споделяме си много лични неща, тя е от богато семейство и парите ми не я влекат особено. Може би просто не мога да погледна на нея като на сексуален обект, изпитвам някак си жал да не нараня нещо невинно, на което държа. Едно такова непорочно дете, как да му причиня това, което съм правил с проститутката X... ужасявам се при мисълта. Тя е на 22 години, т. е. доста по-млада. Имам чувството, че съм и по-скоро баща, отколкото любовник. Тя е съвсем неопитна в секса, имала е май само 1 приятел, някаква ученическа връзка... Съответно тя си мисли, че причината е в нея и се депресира страшно...

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 7949a67b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Според мен това е странна особеност в мозъка на хората. Ако имаш чувства на симпатии, на приятелство, дълго познанство, нагона спира да работи. Все едно женен мъж, или жена която те е френдзоунала...

Какво да кажа... хората са животни които целят единствено да се наебат първично... особено някои. Иначе не казваш, че е грозна. Предполагам щеше да я оправиш ако не я познаваше, но ей ти... природа... Какво да направиш...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker