Имаме всичко освен секс - да изневеря ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имаме всичко освен секс - да изневеря ли?
преди: 13 години, 1 ден, прочетена 3331 пъти
Здравейте! С приятелката ми сме от почти 4 години заедно. Познаваме се добре и се подкрепяме в трудни периоди. Понякога аз нея повече от колкото тя мен, но смятам, че така ми е добре (с малки съмнения). За съжаление от близо година сексуалният ни живот ми е омръзнал до болка. (в момента сме на 22) Подозирам, че и при приятелката ми е така, защото преди да започне сексуалното отегчение имахме скандали на тази тема, от които мога да направя това заключение. В момента темата е табу. Освен това тя ми е първото момиче. Въпреки, че тя е имала интимни отношения с други момчета, усещах (по времето на скандалите), че и тя иска сега да опита с някой нов. Споделяла ми е, че в дългосрочен план иска да е с мен, но преди това да бъде с други. Разбирате, че около сравнително добре изглеждащ студент постоянно се намират апетитни момичета. Тези сексуални възможности ме изтощават и измъчват все повече и повече в опитите ми да им устоя. Алкохолът прави цялата ситуация още по-трудна. Понякога се моля приятелката ми да ми изневери, за да мога спокойно да го направя и аз. Може би просто нямам смелост да съм първият. Не знам колко още ще мога да продължавам така. Не искам да пропилея младините си във въздържание, защото ме е страх... Често си лягам с чувство на празнота и неудовлетвореност, въпреки че съм в сериозна връзка... За съжаление само духовна без почти никакъв секс. Не смятам, че е нормално мъж на 22 години да прави секс веднъж на 2 месеца и през другото време да се самозадоволява... Разчитам на вас!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 20 часа
hash: 4dba4851c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моят съвет е да си поговорите сериозно и да решите как ще продължите от тук нататък. Изглежда и двамата желаете едно и също, но никой от вас не иска той да е лошия. Може да се разделите временно или не, може да имате странични неангажиращи връзки, вземате заедно някакво решение и това е :)

 
  ...
преди: 13 години, 20 часа
hash: d28e918d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1 е прав, мога само да допълня, че въпросът е не „дали“, а „кога“ един от двама ви ще изневери.
Иначе - може да намерите в итнернет и друга двойка, с която да експериментирате например, но не съм сигурна, че това няма да разбие връзката ви. Както и да е. Аз съм жена и пак смятам, че сексът е 50% от една връзка, ако не е той наред, тя няма голямо бъдеще. На 22 ви се е изчерпала връзката ви, как мислиш, ще можете ли да изкарате още 22 години заедно?

 
  ...
преди: 13 години, 20 часа
hash: 5bc78cb83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имам всичко-да изневеря ли? Що за глупост е това? Имаш всичко, а искаш да го загубиш... Щом имаш такива мисли, значи много неща ти липсват....
Стигне ли се до такива дилеми- "да изневеря или не", по добре си приключи отношенията с момичето почтенно, вместо да и играеш игрички зад гърба.
И щом чувстваш неудовлетвореност помисли над въпроса и съживете отношенията си сами.... Защо веднага решаваш, че трябва да се стига до изневяра?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 19 часа
hash: f8d6e3f6c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля, че трябва да говорим за изневяра, а за раздяла.. Знам, че не ти звучи много добре, но това е самата истина. Момиче на 22 съм и преди няколко месеца бях в абсолютно същата ситуация... Получавах всичко от момчето с което бях 3 години... Всичко без тръпката и очакването. Сигурна съм, че няма да срещна по-добър човек, но и не съжалявам че дадох път на истинската любов. Защото каквото и да си говорим, истината е че на 22 години е нормално да се чувстваш влюбен в човека до себе си, да изпитваш некотролируема страст и привличане. Да, тези чувства понякога са краткотрайни, но това еднообразие и спокойствие, което изпитвах с моето момче... бих искала да го изпитвам когато съм на 40-50 години. Да не говорим, че тя е първото ти момиче и рано или късно ще изневериш, щом сега мислиш за това. Но моето мнение е, че не трябва да се криеш, да лъжеш и да водиш двойнствен живот, а да си дадете свободата от която имате нужда и двамата. Всеки по своя си път. Животът е странен кръговрат... ще срещаш много хора, много хора ще влизат и ще излизат от живота ти, ще преживееш много срещи и раздели и ако тя е човекът за теб -животът ще ви срещне отново и отново ще бъдете влюбени. :)

 
  ...
преди: 13 години, 17 часа
hash: 0cad1344bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   3 и 4 са много прави! Мога да кажа само на 4, че като стане на 40 и 50 също няма да иска да живее като автора, само си мислиш, че „старите“ така е нормално да живеят. Всеки човек има нужда от любов, страст и повече от това, което има този млад човек

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 часа
hash: 56279f4edd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Споделяла ми е, че в дългосрочен план иска да е с мен, но преди това да бъде с други" - т. е. да си начеше крастата до посиняване и после да се потопи в лоното на семейния живот като добра и примерна съпруга, каквото било -било? А ти през това време какво да правиш - да чакаш вярно и примерно или също да развееш байрак? Я се наслаждавай на живота и студентсвото, ще си намериш и спътницата, не усложнявай излишно нещата.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 часа
hash: cbe3854d8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен връзката е изчерпана. Не я дръж изкуствено жива. Липсва страст, може би и любов. Разделете се.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a7f3553287
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Подкрепям 1! Взе ми думите от устата...ъъъ...пардон- от клавиатурата ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5ad5ca6013
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И кое е това всичко - че нормалната връзка 50% е качествен секс. А при наличие на постоянна партньорка да се самозадоволяваш направо не си е работа. Явно не си пасвате сексуално, тя вече не ти действа достатъчно, не си готов за подобно обвързване. С една дума живей си живота и толкова. После с едно-две деца ще е прекалено късно. Подчертавам, че не говоря за омръзване, рутина и пр. Моногамна съм и съм десет години с еден и същ партньор и сексът не само не ни е омръзнал, а напротив - отпуснахме се и е все по-разнообразен и вълнуващ. Просто намери точната жена /за теб/_.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 71459576e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря за коментарите! (с изключение на 3 - ако играех игрички нямаше да има дилема) Все повече се убеждавам, че е време да приключим нещата. Временно или не... Осъзнах, че без приятелката ми нещата в моя живот вървят по същия начин, ако не и по-добре. Пожелавам си смелост за да направя решителнта стъпка...

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b35f0c2048
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   "Често си лягам с чувство на празнота и неудовлетвореност... ". Мда, имаш си всичко - и празнота, и неудовлетвореност. Какво повече искаш от тази връзка? А с времето ще имаш пак всичко, само че в двойни количества...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7aadf428d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Стига, бе!!! Аз съм от другата страна - "не пускам", но бичам и ценя партньора си. Защо ли? Защото той е страхотен в не едно отношение и е достоен за обичта и уважението ми, но... не ми пасва сексуално. Темпераментна жена съм, но той просто не можа /вече 10г. / да се впише в картинката... куца му на човека. Е, и аз съм човек... Но няма да захвърля всичко с лека ръка, защото е ценен за мен, защото го обичам.
Моят съвет е много нежно и с много такт - поговори с нея, бъди добър психолог... дори, но, ако тя те обича, не пропилявай това.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 01989433fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не си пропилявай живота с човек с който секса не върви. След време ще съжаляваш много, ще срещнеш скоро друга и ще се влюбиш в нвя. Природата не търпи мъж и жена да са като съквартиранти. Ако не я зарежеш, ще се оплетеш в изневери и страдание. Живота си е твой, помисли си

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9e18d23f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Замислял ли си се, че тя може вече да си има любовник и за това да не и се прави секс с теб?

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: deed094d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Брей, колко компетентни съвети получи автора. Сега само остава да се вслуша в тях. Секса е важна част от една връзка. Ти си мъж и това го прави дори още повече. Млади хора сте, ясно е че един път на 2 месеца не е нормално.

Положението е ясно, все пак щом е споделила, че иска да пробва и с други мъже. Ти си и резервата - сигурният, който я чака. Няма страст към тебе, няма и любов след като се отнася така към тебе. Има една поговорка " Не търси нещо там, където го няма. ". Не търси неща при нея, които вече ги няма. След като още от сега е такова положението, то с времето още по зле ще става. Нямате бъдеще, търси си момиче, с което ще имаш пълноценна връзка и което ще те обича.

К.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a16cb59a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Съветът ми е-РАЗДЯЛА. Всички твои думи говорят за това. Трябва да се уточните какво искате. Ние младите хора трябва да жимееме а не да си пропиляваме годините на вятъра. Вижда се че връзката ви е изчерпана. Успех и на двамата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker