Моят безкраен кръговрат. Между любовта и парите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моят безкраен кръговрат. Между любовта и парите
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1483 пъти
Имало едно време, преди две години едно момиче, което чакало принца да се появи и да бъде щастлива. Принцът се появи, влюбих се до полуда и започнахме връзка. Решихме да пробваме в чужбина и дойдохме тук. Тук беше някакъв ад, с който не знам дали свикнах, но може би се примирих. Работим неквалифицирана работа особено аз, работя за много малко пари. Стигат ни колкото да преживяваме. Това е така от почти две години. В началото с него имахме много проблеми относно парите, защото постоянно ме лъжеше, че му бавят парите. В последствие разбирах, че или ги е изиграл или ги е дал на заем и така на периоди. Реших, че не мога така и го напуснах. Той се извинява, обяснява и аз му простих, защото аз наистина много го обичам и вярвах може би още вярвам, че той ще се промени. От миналата година до сега има голяма промяна в него относно отношение и финанси вследствие може би от дългите разговори, които водих с него. Но ето, че в момента пак нямаме и сме изцяло на мои разноски, този път причината е че работодателят имал пробеми и бавел плащането. Нищо ново за мен, знам че ме лъже, загубих му доверие. Ще кажете защо си с него? Не знам обич или навик, или пристрастеност не мога да кажа. Ако мен ме няма не знам какво щеше да стане, толкова пъти му спасявам кожата, но понякога се държи така все едно не го оценява. Едва ли не аз съм длъжна да го издържам. общо взето проблемите с парите и неговият непукизъм ме вкарват в размисли и започвам да се питам. Той защо е с мен? Заради сигурнустта, че ако закъса аз съм насреща. Или защото е привързан и ме обича. В изблик на гняв съм му казвала, че ако беше богат и с възможности нямаше да е с мен, а с друг тип жена. Тоест аз съм обикновена работеща жена. Не съм грозна или неподържана, но не съм и нещо уау. Тоест аз нямам пари да се глезя да си правя маникюр, да се боядисвам при фризьор. Подържам се доколкото мога, грижа се за дома и т. н. Не казвам, че той не ми показва обич и уважение или че не дава нищо за дома, но като че ли аз съм тази която крепи всичко и го държи здраво доколкото може. Просто се чудя, ако беше по- оправен и улегнал щеше ли да е с мен или просто е с мен, защото аз му давам усещане за сигурност и стабилност. Просто имам чувството, че аз имам тези мъжки качества, които винаги съм искала мъжът да има и все се карам с него, защото е безотговорен и се опитвам едва ли не да го превъзпитам. Знам, че не е правилно, аз не съм му майка, но не мога да се примиря, че той не се тревожи така както аз и не е ентусиазиран да спестяваме да постигаме цели, общо взето само говори. Просто ми писна от мизерията и немотията. Не искам да сме богати искам да ни стигат и да не се тревожа толкова много, но искам той да вземе отговорностите си на мъж като глава на семейството. Искам да се измъкна от този кръговрат. Бих искала да прочета вашите мнения и съвети, благодаря Ви предварително. За протокола жена съм на 28, той е на 30.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0f7796c285
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи , че и на теб ти я бавят , одържали са ти половината и такива . А и да му я бавят нали я взима . Според мен така му е лесно .

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 775955cde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   като прочетох заглавието, си представях съвсем друга история :-)
Тук нещата са ясни - човекът до теб е безотговорен. Може и да те обича, но някак не си представям такъв човек да е глава на семейство и да издържа жена си и детето си докато тя е в майчинство. Все пак не можете цял живот да живеете така и да работите нискоквалифицирана работа, трябва да се замислите и за бъдещето, да съберете някакви спестявания за жилище, бизнес, дете или каквото там решите.
С такъв безотговорен човек това изглежда трудна работа. Помисли можеш ли да разчиташ на него. А с каква би бил ако имаше повече пари не се тормози :-) Няма никакво значение

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a6585e1d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ясно ти е, че те лъже. Той никога няма да спре или ако спре ще е за в момента. След като имате деца и за тях няма да оставя пари, а ще ги проиграва. От сега разчитате на теб. Мисля, че любовта е сляпа и докато го обичаш ще страдаш. Затова ли отидохте в чужбина, постоянно да сте в немотия, а той да играе комар? И ето така живота си минава. Отдръпни се от него и потърси свестен мъж. Той щом види пари ги дава някъде. Попитай го колко е спестил за две години. Хората са казали, вълкът козината си мени, но нрава не. Той изобщо не се е променил и няма да се промени.
Ж28

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 043703ec13
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мнението ми е, че от тук нататък със следващите мъже в живота ти да процедираш така-в момента в който си отворят човката за пари, да бягаш. Това е доста явен показател ти за какво си на такива мъже. За сегашния е ептен ясно-ще те дои докато го траеш. Ако мислиш, че му пука за теб, дълбоко си се излъгала
Научи се да преценяваш хората, както и своите действия
Ето например аз никога не бих хрантутила никои мъж по никакъв повод
Както аз се издържам и се справям, така и мъжа трябва да се издържа и да се справя
Всичко останало е едно долнопробно интересчииство

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 290c0e34de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не мисля, че ще стане човек някога. С мъжа ми се запознахме, когато той беше на 26г. Беше хиляди пъти по-улегнал и сериозен. Отговорен, ако щеш. Тук по описанието не виждам мъж за връзка. Май ще те мота още дълго, но такъв ти бил късмета. Ако имаш сили го остави и си търси нормално момче. Ако не, бори се да го промениш, но... защо ли не вярвам да се проемни, то си е стил.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 79f3deecf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Започни нов живот. Стига си търпяла не го заслужаваш. Относно него просто не те цени, бягай спаси се, помисли за себе си. Ще намериш щастието. Късмет и умната. Остави го да си троши главата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0694f473dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   4, ще видиш като родиш 1-2 деца (ако изобщо... понеже много се съмявам) дали няма да имаш нужда от "хрантутене"...
И мъжете с какво сме по-лоши или по-грешни от вас, че да ви хрантутим? Често и децата си гледаме почти сами даже.
Тя затова е тази демографска катастрофа (ФАКТ! ) - заради разсъждения като твоите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker