Изневяра. Възможно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра. Възможно ли е?
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1405 пъти
На 20 години съм, момиче.
Проблемът е следния - имам приятел, който е по-малък от мен с три години и колкото и да си приличаме по характер, толкова се и различаваме. Аз се интересувам от изкуство, поезия, духовност, психология и много други неща, а той - от купони, дискотеки и алкохол. Скоро ми сподели, че с неговият клас искат да се организират и на бала им да ходят за една седмица на Слънчев Бряг. На мен първоначално не ми направи впечатление, но когато започнахме да си говорим повече по темата той ми заяви, че много искал да иде, това било веднъж в живота. Аз му казах, че иде ли там ще се запознае с разврата и наркотиците и леките жени. Попитах го дали мога и аз да отида с него първо ми казваше, че няма да има проблеми, а после ми казваше " Ами на тебе с моя клас ще ти е скучно. Ние сме 20 момчета и ще ходим по дискотеки, а пък ти там не обичаш да ходиш". Стана ми супер тъпо, защото един вид ми казва " Искам да се отърва от теб и да правя каквото и както си поискам. " Аз му казах, че не съм съгласна за толкова време той да е на Слънчев Бряг, защото има шанс да ми изневери. Той ми каза, че това нямало как да се случи, НО. Докато той е на Слънчака аз да не ходя по клубове и дискотеки, защото така аз съм щяла да му изневеря и да си стоя вкъщи. Е това като ми го каза направо паднах. Много ми е кофти, защото той и преди е предпочитал да е с приятели, отколкото да сме само двамата. Заедно сме от три години и имам чувството, че вече не съм му интересна. Въпроса ми е - възможно ли е да ми изневери ако иде на Слънчев Бряг?
Благодаря за отделеното внимание!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3f1cfcc01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурно няма да те успокоя, но човек може да изневери дори да не отиде в Слънчев бряг. Такива неща се случват, част са от живота. Не можеш да го предотвратиш и е безсмислено да се тормозиш. Ако един мъж те обича и е моногамен, ще изтрае всякакви изкушения. Ако му се живее и не те зачита, ще ти изневери и без повод. Зависи изцяло от твоето момче. Аз винаги гласувам доверие на хората, а после си бера плодовете. За мен вярност е да имаш възможност да изневериш, но да не го направиш. Затова не обсебвам никого и не ревнувам излишно. На моя бал беше лудница, имаше много алкохол и танци. После с класа, без гаджета и странични приятели, имахме пътуване и си прекарахме добре. Не съм изневерила тогава, макар че ходихме в клубове и пихме. Не е задължително да изневериш защото си в дискотека. Не е задължително да си верен, ако не излизаш по такива заведения. Ще е хубаво да си имате повече доверие. Ако той отиде в Слънчев бряг, не може да ти забрани ти да излизаш вечер през това време.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2854b2aa44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напълно възможно е.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: af933f52d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виж по принцип, не сте един за друг направо ти го казвам, защото щом той не ти вярва, значи или не си за вярване или и той би могъл да ти изневери. От друга страна, нито той, нито ти имате право да се ограничавате по такъв начин. Мен баща ми не ме е ограничавал за дискотеки, гаджето ли ще го прави? Това е последната година с класа му, нека да се радва на това и да отиде, аз оставих моя приятел да отиде, защото си имаме доверие. И какво да те слуша теб и ти да слушаш него и да умирате от скука, щото си нямате доверие? Един път има бал, щом иска да го празнува така, нека го празнува така, а не да се съобразява с теб защото ти не се чувстваш сигурна? След 20 години иска да се сети за бала си, не за това как някое гадже което даже няма да помни му е казала не искам да съм плътно до теб. Преглътни си чувствата и направи компромис ако държиш на тази връзка, ако не няма да издържите дълго.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9a03cfd389
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи му че отиваш на Банско или Боровец с приятелки. Всъщност, верно се вдигни и отиди някъде...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9b3652ffc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Това е веднъж в живота", там се ходи главно за секс, напълно ясно и очевидно е. Там ходят от цяла Европа именно защото и най непредразположения да получи интимна ласка :Д, има възможност да я получи. Те 20 момчета, ще намерят няколко незадоволени германки на 35 - милфки и ще стане страшно... :Д

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 55bdc9a934
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ми... остави го. Нито му имаш доверие, нито нищо. Като си толкова духовна, намери си някой да си пиете чай и да си отваряте чакрите. Не е редно да съдиш изборите му. Момчето е на 17, кога иначе да се забавлява? Как изобщо сте се озовали заедно?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6103f7a20b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не се излагай повече... Щом не те иска с него значи изобщо не те иска... Оставяй го..
И не не те обиждам преживях го точно това.... Мъж съм на 24

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8b56a85526
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Стабилната връзка се гради от стабилни хора и се основава и на взаимно доверие, не само на приятен секс. Вие и двамата сте твърде незрели за подобно нещо, според мен. Ако очакваш нещо сериозно от 17 годишен хлапак, значи си много наивна, да не кажа друга дума. Ако иска да отиде да следва в друг град, да работи някъде, пак ли няма да го пускаш? Нямате общо бъдеще.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker