Можем ли да направим сериозна връзка, ако не пускаме на някой дълго? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Можем ли да направим сериозна връзка, ако не пускаме на някой дълго?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1605 пъти
Здравейте,
Отчайвам се вече. Ужасно ме нараняват мъжете. Нищо сериозно не показват. Искат само секс и то само когато на тях им е удобно. Чудя се, ако не пускам на някой един месец, дали ще се получи нещо сериозно. Опитът ми показва, че и това много не действа. Например един мъж ме канеше всеки път в събота през нощта у тях. Казах му защо не се видим през деня, зает бил. Отказах му няколко пъти и ми каза, че съм несериозна и не иска да се занимава с мен. Той бил започвал връзки и така.... Да бе да. Те са толкова зле, че ги мързи и на среща да те поканят. Изглеждам добре, умна съм, свалят ме, секс, но до там. Мислех. Че грешката е в мен. Че много им пиша и им става досадно... И това не е... Спрях, пак е същият резултата. При най - малкия интерес от моя страна ме приемат за даденост. Смятате ли, че ако почна да въртя някой един месец без да му пускам, ще е по-сериозен? за съжаление, мъжете, които не са настоявали за секс, са били още по трагични. Оказват се несексуални и може би тъкмо затова не настопяват в началото. Страхувам се, че така ще привличат само такива хора. Само да вмЕтна, че се държа позитивно, не съм ревнива, не им държа сметка... Не знам какво повече трябва да променя и направя, за да се спре с това..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: a06d51dbb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега, никого не обиждам, но и в моята мъжка компания сме говорили за жените с които само бихме били сексуално, но до там. Не знам ти каква си, но ние стигнахме до заключението, че още като ги видим подобни и знаем какви са. С тях друго не можеш да имаш. Лесни, "леки".

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a39ba49731
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако не правите секс в продължение на месец и затова няма основателна причина, то може да доведе до раздялата ви.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 081050e4ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   На колко си години? Ако си над 20 и не девствена е напълно нормално да преспиш с някой в началото. Можеш ли да имаш връзка с някой без сексуално привличане? Имала съм връзки започнали със секс, айде стига с тия предразсъдъци. Не правиш жертва ако преспиш с някой, та било то и за една нощ. Престанете да я благотворите тая вагина. Не се изтърква...
Ж, 31

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1d262c60b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   категорично не
дали ще бавиш или не няма значение
нещата се случват или не се случват
любовта е сляпа, това е гаранции не търси, защото никой не може да ти ги даде

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a0b6e8ba01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не знам дали ще има коментари, които ще те плюят, но според мен много млади, красиви и интелигентни момичета имат този проблем. Може би се държиш по някакъв начин или се изказваш, така че те да си мислят че могат да си играят с теб и да не те вземат сериозно. Имай в предвид, че имате ли нещо сериозно, те трябва да представят момичето пред родителите си - как изглежда, как говори, дали работи/учи, дали е добра и т. н. Аз примерно имам татуировки, за които майка му знае, но баба му и дядо му са много против и ги крия от тях (както и той своите). Не винаги вината е върху теб, разбира се но бих ти казала да смениш средата, може би и типа момчета и да се концетрираш върху себе си докато намериш човек, който да те цени.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: be9f1bec73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Изглежда нещо в теб ги кара да те възприемат като бройка, а не като жена, с която биха поискали да имат връзка. Според мен това е замаскираното ти ниско самочувствие, което доловят и се възползват. Не успяваш да им спечелиш уважението, поради тази причина. Отстоявай себе си повече, казвай директно на мъжа, когато нещо не ти е по вкуса, бъди жена с класа. И да, определено да отложиш секса е част от играта.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c79edc340b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има една книга - "Мъжете си падат по кучки". Нека не те стряска заглавието. Прочети я и ще ти се изясни ситуацията.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e882e9a49f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторке, ако човек се препъва непрекъснато, вината не е в камъните, а в него. Явно у теб нещо навежда мъжете на мисълта, че си лесна, извиняваѝ за думата, не искам да те обидя. Но мъжът по принцип чука на всяка врата, пък където му отворят. На жените сексът заради самия секс, с готин и интересен мъж също им харесва, само че наследеният фалшив морал, консерватизмът и двойният стандарт при оценката на женското и мъжкото поведение им пречат да го признаят. Затова се измислят всякакви "схеми" , глупости от типа", ама не съм от тия", "не съм такава", правила за третата, петата, десетата среща и т.н. В краѝна сметка въпросната "моралистка" пак ляга, че даже и изненадва мъжа с завидни умения и опит. Лъжейки главно себе си , колко е скромна и недостъпна. Ако се влюбиш истински, разтърсващо и до полуда и ако имаш щастието той да ти отговори със същото, времето до първия интимен контакт е без значение. Важно е това след него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker