Въпроси към мъжете относно заглеждането по мацки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпроси към мъжете относно заглеждането по мацки
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2351 пъти
Здравейте пише Ви момиче на 22 от София.

Искам да уточня че изобщо не съм смотана и че съм привлекателно и нормално момиче. Винаги съм се чудела дали има мъже които не се заглеждат по други жени когато са в връзка.

Наскоро разговарях с един мой познат и той ми каза че всеки един мъж заглежда жени. Въпросът е дали изневерява или не но на мен не ми стига това той да не изневерява самият факт че той заглежда други жени и ги желае в ума и съзнанието си мен ме ядосва.И за мен е много правилно това което пише в Библията че изневярата е в мозъка един вид че когато пожелаеш една жена или мъж то вече си изневерил и не е задължително да е физическо за да бъде изневяра.

Чудя се дали има такъв мъж някъде който когато е във връзка и дори да види най-готината мацка да си каже аз съм обвързан и не трябва да гледам други само моята жена е красива примерно. Наскоро ми се случи да пътувам с един мой познат в метрото който е много сериозно и свястно момче и се качи едно момиче и той каза че много би я е*** мен това малко ме учуди...защото той по принцип е много свястно и добро момче.
И с него си говорихме и той ми каза че това са само приказки и че реално нищо не се е случило което да подразни приятелката му и се замислих че и моят приятел може така да си гледа другите жени и много се натъжих..
Не искам утре моят приятел да види някоя мацка в метрото и вечерта когато прави секс с мен да си мисли за нея Аз поне когато съм във връзка не се заглеждам по други мъже дори и да видя си казвам Моят мъж е най-хубавия и само него искам дали има мъж който мисли и се чувства като мен Вие какво мислите осъзнавам че проблемът е само в моята глава защото моят приятел не ми изневерява и не се заглежда по други жени поне пред мен Вие какво мислите

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: b173aa509c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Този пример с Библията беше добър. Идеята е че ако я пожелаеш, но не си с нея, то логично е само защото в този момент не си имам възможността. На мен ми е чудно, че чак питаш дали имало някой, който се заглежда докато е във връзка. Аз не съм най-добрия пример, а дори и аз не се заглеждам, ако съм с някоя. Аз даже съм забелязал, че жените повече се заглеждат, колко пъти съм виждал някоя с приятеля си и да кажем слизайки от трамвая втора след приятеля си, се заглежда меко казано предизвикателно... както ние не бихме искали да се заглеждате, така и сами трябва да не го правиме, дори и ако видим някоя, която изглежда си струва да се загледаш.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 14d2b569fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато съм с жена която харесвам, всички жени около мен са сиви, безинтересни и т. н. Но аз съм си аз, за повечето хора е нормално да гледат други хора. Щом е с теб приятеля ти, значи има нещо в теб, което му харесва. Имай му доверие!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0261a28300
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Това да заглеждаш не винаги означава да желаеш дадения човек. Съвсем нормално е да заглеждаш нещо ХУБАВО, било то и хубав човек. Аз самата също може да загледам жена, просто защото хваща окото. Баща ми също заглежда други жени, майка ми го е забелязвала и не се дразни, това не означава, че ги желае, нито е изневерявал на майка ми. Винаги е бил страхотен баща също. Така че, нормално е. Тия очи са за гледане все пак.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 72d0d0154c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като отидете в картинна галерия и се влюбите е Златьо Бояджиев, значи ли,че му изневерявате, като разгледате и Владимир Димитров-Майстора. Мацките са също вид изкуство, понякога съвършено, понякога кич. Целта на изкуството освен сетивно удоволствие е и комерсиална. Художника/мацката/ трябва да се оценява, продава, за да се храни най-малкото. Това всичко е супер естествено, да погледнеш и да оцениш, да те погледнат и да те оценят. При такова действие вие или отсрещната страна може да корегирате нещо в облеклото, поведението или друго. Това не е изневяра и измяна на любимия до тебе. Бяхме около 500 почиващи и всички се подигравахме на една мацка, която не позволяваше в буквалния смисъл на думата приятеля и/чехльо/ да гледа в други хора освен в нея. Голям резил беше и всички съчувствахме на младежа. Не вярвам да искате това за човека до вас. Но верноста не подлежи на компромиси, или пълна, или никаква, може би това е казано с библейския текст.
Никой не може и не бива да се стреми да притежава другиго.
М 1964

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c8bd33472f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Когато човек обича истински, очите нито търсят, нито виждат други. Отнася се и за двата пола.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bb52eacb40
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   мъжът е първосигнален, види ли хубава или пък разголена жена глада
всички други отговори са измислици

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bc3663bc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Моят приятел ми е казвал, че се заглежда. Даже преди да тръгнем, докато бяхме още приятели, ми е споделял, че за да има дори само приятелство с момиче/жена, първоначално го е привлякла на външен вид, демек е имал нещо друго на ум.
Тоест да, всичките му приятелки жени са хубави, и да, теоретично би спал с всяка от тях (освен една, която била дебела :D). Мъжка логика.
Това не значи, че го е направил или че ще го направи. Напротив, той е изключително свястно, мило и отговорно момче, на което може да се разчита. Просто мъжкият нагон си е такъв, някои хора обаче са достатъчно интелигентни и съумяват да си запазват тези мисли само в главата си. На мен не ми пречи това, в крайна сметка и аз забелязвам един хубав мъж (а и жена също, ако трябва да бъда честна), това не значи, че ще направя нещо повече от това да оценя красотата, която е пред очите ми (човек на изкуството съм все пак). И все пак моето си е най-хубаво, защото си е мое. :D

Не искам да ти разбивам илюзиите, но приятелят ти, ако е здрав хетеро мъж, най-вероятно като види красива жена на улицата, му идват разни мисли. Това, че е обвързан, не значи, че е сляп. Това не трябва да те притеснява, нито да те кара да си мислиш, че ти изневерява. Бъди по-освободена в мисленето си и не проявявай толкова собственически чувства към него. Никой не харесва обсебващи хора. Той е избрал теб, следователно вижда в теб нещо повече, отколкото в останалите.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 658759c57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Всеки би се загледал по хубава жена или хубав мъж. Съвсем нормално е. Тези които имат и други намерения обикновено не остават само с едното заглеждане. Тогава вече си личи по поведението им и ако забележиш в приятеля си наченки на по-особен интерес към жените - бягай! Не ти трябва да си с такъв човек.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 16bcd541c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според Коранът пък само делата са важни... Ако търсиш да разбереш нещо от религиите ще ти е леко трудно, щото обичат често да си противоречат...

Истината е някъде по средата. Нормално е единият пол да провокира интереса на другия, такава ни е биологията. Когато обаче човек започне да се заглежда просташки и похотливо... не говори добре за ценностната му система. Поведението което описваш не е на

"много сериозно и свястно момче"

Това за кой ли път ме убеждава, че не е нещо което жените им е дадено да оценят... Затова навремето са ги женели бащите им. Никой поне малко свестен мъж няма да си позволи такъв коментар в женска компания, особено като е обвързан. Ако не искаш да попаднеш на подобен образ, оправи си малко и собствената представа за мъжете.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d368e413c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Малко хора знаят какво е да обичаш. Обичаш ли обаче всички други стават сиви, както казва 2.

Авторке, замисли се връзката ви на външния вид ли е базирана или не. Защото ти ще погрознееш един ден неименуемо. Мислиш ли че той пак би бил с теб? Ако да, нека си гледа мацките. Ако не, нека пак си ги гледа, пък ако иска и да си ги бара, без теб обаче
Виждаш ли проблема е че ти си суетна и си се вкопчила в красотата си и се сравняваш с другите. За нас това няма значение. Моето момиче се е заглеждало по други мъже и мен не ме дразни. После и двамата се шегуваме. Така се гради доверие. Лошо е ако той се заглежда обаче и не споделя затова с теб

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 36c226d3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Заглеждат се и още как. И твоят - също, дори когато върви с теб, може би, но като знае, че си ревнива, ще отрича. Това, че се е разминал по улицата, примерно, с по-красива от теб жена и я е огледал, не значи, че ти е изневерил. Човекът не е сляп все пак! Ще отмине и ще я забрави, нищо сериозно. Ако ти чак толкова се филмираш от това и ставаш досадна, значи не си уверена преди всичко във себе си. Ревността не е нищо друго освен ниска самооценка, комплекс за малоценност, липса на доверие в партньора и страх, че ще предпочете друга. Плюс доста повишено чувство за собственост. Не бъди максималистка и не искаѝ партньорът ти да има непременно същото мнение и поведение като теб. Това е един от наѝ-сигурните начини да го загубиш.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: db2442c273
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Абсолютно подкрепям номер 3.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 29ff68c303
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Последният абзац ме уби. Това, че (хипотетично) е загледал някоя и му е хванала окото, не означава, че правейки секс с теб, ще мисли за нея. Вероятно я е забравил още след пет секунди, а ти тук разсъждаваш и се терзаеш... Приеми, че всички хора се заглеждат, но с различни намерения, така да го кажем. Някои от тях просто оценяват красивото (извинявай, ама като кон с капаци трябва да бъдеш иначе! ), други си търсят потенциална жертва, т. е. вторите са тези, които наистина изневеряват.
Тук някои вероятно ще те убеждават, че те, видиш ли, не се заглеждат и са света вода ненапита. Не им вярвай, няма човек, който да не се загледа (поне мимолетно) по красив/а мъж/жена.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b173aa509c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Номер 10, корана и библията не са едно и също. Сега ако ти споделя няколко цитата от исляма, може и да ме обвинят че си измислям. В корана противоречията са на прекалено важни теми. Примерно Исус не е Бог, защото "аллах(Бог) не може да има деца", а същевременно аллах има три дъщери. Лъжата също заема твърде особено място в исляма, меко казано различно от това в Библията.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 654f2e4b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Напълно споделям мнението на номер 6, това е самата истина по темата според мен!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 156d0340ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Това, че не се смяташ за смотана, а за привлекателна каква точно роля има в разказа ти? Впрочем, не - не си привлекателна, момиче. Правописът ти е ужасяващ, а това е меко казано отблъскващо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker