Само с гадже, без приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само с гадже, без приятели
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 2274 пъти
Здравейте. Аз съм на 19 години, студент, редовно. Какво да кажа - с ученето в училище се справях добре, а, за сега поне, отлично(все пак следвам това, което ми е интересно). Но социалният ми живот е пълна трагедия. Не, че не поддържам добри отношения с хората, с които уча, но само на колегиално ниво. Със съучениците ми не поддържам връзка, само дето с двама сме една специалност. Нямам приятели, с които да изляза, да споделям. Добре, че поне със някои от състудентите ми от време ходим по мероприятия и други места. Работа е там, че аз не обичам големите компании, барове и дискотеки, двама, трима, или дори само един другар ми стига, но не намирам такива с моя характер. Участвам и във фейсбук дискусии, но няма реална полза. Разбира се, това много ми тежи, навсякъде да съм сам, но казано, честно, от една година започнах да чувствам по - голяма нужда от това да имам гадже и ми се струва, че ми стига. В една друга тема от този сайт -, , Ти би ли била с мен“, почти всички жени бяха писали, че нямат против да бъдат само с партньора си и, че обичащите си двойки са си самодостатъчни. Но аз се съмнявам, че тези, около моята възраст, мислят така. Пробвах с една състудентка, която се стори, че е горе долу като мен, но тя ме резна. Не, че съжалявам за нея, защото после се оказа, че имаме и значителни различия. Трябва нещо да направя, по въпроса, да се срещам с по - широк кръг хора, като заговарям смело. Принципно, не съм се отказал от това, да си намеря някакви близки приятели, но според вас нормално ли е, че още нямам 20, а чувствам по - голяма нужда от гадже, при положение, че много по - отворени момчета от обкръжението ми още не са обвързани и се забавляват само с приятелите си? Ясно ми е, че момичета, обичащи големите компании, дискотеките и т. н., няма да ме търпят, дори първоначално да ме харесат, затова ще трябва да си намеря такава като мен, която да ме иска. Разбира се, ясно ми е, че няма двама напълно еднакви хора и съм готов да правя компромиси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 7f76b07a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Липсата на приятели е проблем за една връзка от две страни. Първо, това ще значи, че ще си много зависим от партньора си и е вероятно връзката ви да е много задушаваща. Човек трябва да има живот отвъд тези отношения. Второто е, че фактът че нямаш приятели вероятно е симптом, че нещо ти куца в отношенията с хората и е вероятно да не можеш да си хванеш и задържиш и гадже. Поработи върху социалните умения и личността си. Не е нужно да харесваш барове и купони, но трябва да можеш да общуваш с хората и да поддържаш отношения.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 33d5a1bfc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега на 19 си и общо взето това е идеалната възраст да си намериш свестно момиче. После от година на година става по-трудно. Разбира се че много жени нямат нищо против да са само с гаджето си, но си задай въпроса как би си намерил такава при положение че и ти и тя си стоите в къщи :) Затова махни свалките с колежки - там отношенията са колегиални, което е доста далеч от това което целиш и само ще си загубиш времето. Така че не си губи времето, а гледай да се социализираш - на 19 поне това е лесно и все ще си намериш човек по твой вкус. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8806f8d4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти си спечелил 6-ца от тотото с това, че на тези години нямаш приятели вярвай ми. Действай си твоите работи не го мисли. Аз на 23 от приятели и "забавления" толко много имам за наваксване в МОИТЕ неща, че няма да ти обеснявам. Така, че нищо не губиш приятел. Зависи де моята гледна точка включва много "паразитни" приятели, ако успееш да намериш стойностни хора ще са голям плюс!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 46d757691c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж преди гадже си намери приятели! Гаджетата се намират в общи ковпании и партита по кнартирите. Сега си студент и тия години ще се оформи характера ти за в бъдеще, но освен учене трябва да се социализираш. За целта започни първо в курса си да бъдеш по-активен, да се включваш в дискусии между твоите колеги, все ще се намери някой с твоите разбирания и характер и малко по малко ще направите група. Срещай се със съучениците които са студенти в твоя град. Така има вероятност да влезеш в техните компании да се запознаеш с нови хора. Ходи на купони и събирания по общежитията и там се забавлявай, леки шегички с момичетата и малка по малко момичетата ще те намерят сами. Но ако си стоиш увас и само ходиш на лекции и нищо друго забрави. Това е 100% начин никога да не намериш жена. Скуката и предвидимостта са най-омразното на жените, дори тези които са като теб си търсят момче точно което да ги изкара от тяхното сиво ежедневие! Намери си някакво хоби, фитнес или нещо друго но целта е да излезеш и да се запознаваш с нови хора, да видиш и тяхната гледна точка за живота. Това ще ти помогне не само с жените но и в живота. Ако искаш да преуспееш в живота, трябва да промениш сегашния си начин на живот и мислене, да излезеш от черупката си. Ще има и разочарования от много хора, но това нека не те отчайва, а го приеми за урок. Най-важното с жените, не се оставяй да те манипулират и използват. Те усещат момчетата като теб и започват да ги манипулират и подиграват зад гърбовете им. Знай си цената!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 39d7219a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пич, аз ще уча след няколко месеца специалност, която съм почти сигурен, че няма да ми хареса. Причината за избора е слабата реализация на специалностите, които ми допадат. И аз съм си странен като теб, не харесвам големите компании, нямам си приятелка, отделно в училище не се справям особено. Нямам самочувствие и отделно нямам средства да правя каквото и да е било. Казах тези неща, за да видиш, че има и такива, които са по-зле от теб. Според мен за да си намериш приятелка, ще трябва да излизаш с тези компании. Аз лично съм избрал самотата

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 99b30b5e85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Така е в света на възрастните. Все по затворени в черупките сме. Трудно споделяме.
Нетърпеливи сме към хората и режем приятелства само защото са казали нещо което не ни е харесало.
Свиквай

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b9f93877ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Опитай се да си намериш първо приятели и после гадже! Започни да излизаш тук там, никой не е казал че трябва да ходиш по дискотеките и кръчмите. В крайна сметка си още на 19 млад си опитай се да се опознаеш хората около теб нищо не пречи да опиташ да се сприятелиш с колегите ти от университета. Не всички момичета харесват да обикалят кръчмите. Каква е всъщност причината да не харесваш големите компании?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: e490cfd577
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей, момиче съм почти на 20.
Честно казано, наскоро и аз се замислих за това, за което и ти. Нямала съм приятел до сега ( просто не съм намерила подходящ човек) и винаги съм била с прители, по-скоро с приятелки де иии имам чувството, че по-добре ще ти е с гадже. Макар, че съм много против това да се избира гаджето пред приятелите, но пък като се замислиш много по-различно е, да момичето което срещнеш може да не е с теб завинаги, но пък като че ли е по-сигурен човек от приятелите. Не знам, може и да бъркам , но поне това съм забелязала при приятелките си. Някакси те слагат на преден план гаджето си и се чувстват супер сигурни и просто той им е достатъчен и като се замисля може би е така. Пък и на по 19-20 години сме вече, не сме много големи, но не сме и малки, но всеки гледа да си намери сродната душа и да си е с нея, а пък приятелите на заден план. Съжалявам за объркания отговор, но не умея много да обяснявам хахахаха. Надявам се да си ме разбрал. :))

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d976ac9994
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Много добре те разбирам. В това положение съм от има няма 5 години. Шумните компании ме отблъскват и мога дори да твърдя, че дори един човек да е срещу мен, не комуникирам по никакъв начин, ако усетя, че ни дели коренна разлика и че този човек става само за маса, на която така или иначе аз не искам да сядам. От 2 години имам връзка с човек, който ме разбира такава каквато съм и нещо повече, дори в това отношение сме на пълно еднакви. И да ти кажа, поне от моята гледна точка де, сме си напълно достатъчни. Пределно ясно ми е, че ще ти кажат тук, че ти трябват приятели. ами не, не ти трябват. Моето лично мнение поне е, че имаш ли човек до себе си с когото да се допълвате и да можете да разчитате един на друг, то приет Ели не ти трябват. Днес всеки един е лицемер, и от мъжкият, и от женският пол, ако няма изгода от теб, няма да те уважава. Да не говорим, че днешното поколение е едно такава, че да излезеш с тях не е забавление, а излишна деградация на потенциала, който имаш, сам твърдиш, че имаш отлични оценки. Намери жената, която ще е до теб и ще те приема такъв какъвто ни обясни на нас. И я пази именно от приятели. Там където се намесва завистта, приятелство няма. Не се старай да печелиш приятели, както се казва: "с такива приятели - врагове не ти трябват".

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: bf93f64c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Принципно, не съм се отказал от това, да си намеря някакви близки приятели, но според вас нормално ли е, че още нямам 20, а чувствам по - голяма нужда от гадже, при положение, че много по - отворени момчета от обкръжението ми още не са обвързани и се забавляват само с приятелите си? "

Да, нормално е - хората се развиват и съзряват по различен начин и имат различни потребности. Няма нищо лошо в това да търсиш сериозна връзка на тази възраст или пък да имаш различни интереси и забавления от останалите. Спри да се сравняваш и гледаш отстрани - хорското мнение досега никого не е направило щастлив. Не се насилвай да правиш нещо, което не ти е по сърце само заради другите. Прави, каквото усещаш, че е правилно за теб, a точното момиче рано или късно ще се появи :)

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 270ca84b4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На 25 години съм и нямам нито един приятел повяврай ми. Имаше период в който това ми тежеше много, но по едно време ей така от само себе си това отмина и не ми пукаше изобщо. От две години съм заедно с едно прекрасно момиче и това ми стига напълно. Човек като е истински влюбен и обичан нищо друго не му трябва. Истинското приятелство също е нещо много хубаво, около мен има такива хора и понякога им завиждам даже благородно, но пак ти казвам откриеш ли точното момиче за теб всичко друго ще е без значение. А как намерих любовта ли? Чист късмет човек. Тя направи първата крачка без срам и никакви задръжки. Беше много настоятелна даже, защото според нейни думи е била убедена, че съм точният човек за нея. В началото станахме добри приятели, но като се опознахме с времето това се превърна в любов. Приятелите могат да бъдат и предатели, от любовта също можеш да останеш много разочарован. Каквото и да стане винаги си имай едно на ум. Никога не се доверявай напълно на хората, и не бъди зависим от тях. Предателството и изневярата са част от живота и могат да ти се случат по всяко време. Това не трябва да го забравяме.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker